- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Monitor hiba topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Sziasztok!
Egy routert szeretnék max 10 ezer forintig. Kábel netem van, és egy BVG-3612 modemem. A modem már vagy 6-7éves és néha mostanában nem akar jönni a net, újraindítom és működik. Lehet ezt is cserélnem kéne? Először egy routert szeretném ha ajánlanátok. Néztem a tp-link 841nd-t. Viszont olyat is hallottam már, hogy egyes tp linkek kényesek, valakinek apple termékekkel vannak gondjaik. Az én thinkpadem sem akart együttműködni egy tp-linkel, akitől vettem a laptopot ő asus-t ajánlott, hogy annál kevesebb lehet az ilyen jellegű gond. Én nem tudom, nem értek hozzá. Egy asztali gép+laptop+telefon lenne rajta, szóval nem olyan sok eszköz lenne kiszolgálva.
Ez lesz az első routerem, mert eddig csak egy játékos asztali gépem volt, a mobilomon meg van net előfizetés és nem volt rá szükségem, lényegében a laptop miatt van rá szükségem.
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest