Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Open Video Downloader: nem töltötte le az első próbált videót sem.
stacher: kb. 4-5 videót letöltött, utána error. Megbízhtatlan megoldás, így nem érdekel.DVD Videosoft-ot javasolta a ChatGPT. Linket direkt nem adok. Ingyenest kértem, reklámmenteset. Nem volt ingyenes. Törölni akartam, nem sikerült megszabadulni tőle. Végül a Revo Uninstaller segített ki. Soha többet nem kérek ilyen ingyenes letöltős sz@rt. Dugig vannak mindenféle nem kívánatos dolgokkal.
ChatGPT válasza: Igazad van. Jogos a felháborodásod. Ezt benéztem. Bocsi érte.
@bebeago: parancssoros, gyakorlatilag AI segítségével sem tudtam működésre bírni. Jó lenne valami leírás, amit halandó windowsos ember is ért.
ByClickDownloader régen jó volt, most nem működik, pedig prémiumom lenne a programra. Azt hiszem a magam részéről nem kérek több Youtube letöltőt, megoldom telefonnal.
-
epicdev
junior tag
válasz
sopruk
üzenetére
Köszönöm, kicsit módositani kellett a beállításon és szépen letöltötte a videot és a srt fájlt.
poirot:
csak videot tölt le az istöbbiek:
JD2 semmit se tölt le, segítségnél fórum oldalon üzenet, hogy újabb blokkolás miatt napok óta próbálkoznak új kódot irni, talán más letöltők is ezért nem működnek - talán mindet tesztelni kell, melyik működik, melyik nem.Ma próbálva ez a 4k jó, poirot-é jó, de csak videora, jd2, winx és open hibaüzenettel nem tölt le semmit, a többit (még) nem próbáltam.
Köszönöm mindenkinek.

-
sopruk
senior tag
válasz
epicdev
üzenetére
A 4K Video Downloader Plus napi 10 videót enged ingyenesen letölteni.
Külön srt-be menti a feliratot.
De a beállításokban van egy olyan opció is, hogy ágyazza be a videóba, ha lehetséges... -
poirot
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ma töltöttem le video-t evvel, hogy letölti-e a feliratot nem tudom, de egy próbát megér.
[link] -
epicdev
junior tag
Tudna valaki segíteni, milyen programmal lehet letölteni yt videot a felirattal együtt?
-
cigam
titán
válasz
Hoffer
üzenetére
Na bumm. nem kell ott ülnöd mellette, a hangszórót se kell bekapcsolni. Közben bármi mást is tudsz csinálni. Főzés, takarítás, kocsimosás, munka, bevásárlás, sörözés,....
Amúgy meg mindegyiknek van vizsgálója. pl
- Nyomd meg:F12(vagyCtrl+Shift+I/Cmd+Option+I) → Network (Hálózat) fül.
- Szűrőmezőbe írd be:mp3vagymedia.
- Indítsd el a lejátszást az oldalon.
- A listában megjelenik a betöltött MP3 fájl URL-je → jobb klikk → Open in new tab vagy Copy link address.De használhatsz böngésző kiegészítőt is, pl. Video DownloadHelper
-
válasz
w.miki
üzenetére
Én a MediaHuman-t használom, de ez is jó, egyszerű és megbízható:
4K Video Downloader+ :: letöltés :: -
genndy
addikt
válasz
shipfolt
üzenetére
A motion blur a kamera miatt van. Nagyobb fps-el kell felvenni - kell egy jobb kamera.
Utána pedig egy olyan videolejátszóval ami tud képkockákat menteni (PotPlayer pl. biztosan tud, de gondolom van még millió) ki lehet menteni egyenletes időközönként, és PS-ben vagy valamilyen képszerkesztőben körberajzolgatni - egyik réteg háttérként az aktuális képkocka, a másikon meg vannak a körök. -
shipfolt
kezdő
Milyen programmal lehet ezt megcsinalni?
Eredetileg nyilvan videofelvetel volt, majd valahogy a kepre uj retegben berajzoltak a labda helyzetet azonos idotavokban, majd a labdat eltuntettek es az idopillanatok rajzait egy kepre mentettek?Raadasul amikor mi probaltunk hasonlo videot csinalni, minden kepkockán a labda bemozdulasos eletlensegben volt, neha csikot huzott, mintha tobb labda lett volna a kepen.
-
genndy
addikt
Böngésző plugin: Video DownloadHelper
Külön program: YT-DLP (parancssoros, de van hozzá felület, pl. igen, pont Hege1234-é is)
Képernyőrögzítő: OBS, VokoscreenNGEzekkel már el tudsz indulni. A legutolsó lehetőség a voko, csak akkor a videó nézése alatt nem igazán lehet mást csinálni.
-
Ha stream-elve vannak a videók (nem egy videófájlként van jelen), akkor inkább itt érdeklődj.
Hege1234 saját szoftvere nagyon népszerű, pont ilyen videostream-s oldalakról lehet vele leszedni, Ő talán tud segíteni, ha megmondod majd neki, hogy melyik oldalról van szó. -
hotkar
senior tag
válasz
bluemirage
üzenetére
és cigam és NF-
köszönöm a javaslatokat, úgy néz ki, hogy a Handbrake-kel összebarátkozunk, egész jó beállításokat tudtam készíteni a meglévő gyári Presetek alapján.
20 évvel ezelőtt foglalkoztam video digitalizálással (nem megélhetési szinten), de akkor a normális kodekek nem voltak ingyenesen (vagy pici pénzen) elérhetők, anélkül meg sokat kellett próbálkozni a beállításokkal, hogy valamennyire élvezhető eredmény jelenjen meg a kuncsaft DVD lejátszóján. Most már sokkal kifinomultabb algoritmusok vannak.
-
hotkar
senior tag
Sziasztok!
Videokonvertálót keresek mpeg-1-ből mp4-be, aminek meg lehet adni több fájlt is egyszerre (batch). Nem akarok változtatni semmilyen paraméteren, csak konvertáljon át minden fájlt mp4-re ugyanolyan névvel (persze más kiterjesztéssel). Parancssoros is megfelelne.
-
Hosszú történet röviden:
Saját magamnak szerettem volna letölteni korábban a youtubera feltöltött programot, majd csalódottan láttam hogy a legmagasabb felbontás amit a youtube studio engedett az 720p, ezáltal a felbontás minősége alacsony volt. Az eredeti video 4Kban lett feltöltve, így azon formátumban online nézhető is volt.
Néztem különböző programokat, és kis segítséggel ráakadtam az ingyenes
YT-DLP nevű programra, ami parancssoros, ám rém egyszerű.a helyes parancssor a saját video letöltésemhez, (video a lehető legmagasabb, jelen esetben 4K felbontású lett) :
parancssort odanavigálni ahol a program található majd:
yt-dlp -f "bv*[ext=mp4]+ba[ext=m4a]/b[ext=mp4] / bv*+ba/b" URLCIM -
shipfolt
kezdő
Hopp, a Fire Alpaca naaagyon
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is. Mar csak jo oktato videot kene talalni hozza, hogy mi mindenre jo.
----Amiert jottem, ingyenes sakk (oktato) programot keresek, lehetoleg portable legyen, offline modban mukodjon, gep ellen is lehessen jatszani, de ugy, hogy vissza lehessen leptetni, tehat egy jatszmanak rengeteg alternativajat is lehessen jatszani.
A "Project Invincible"-t neztem, de a grafikaja pocsek, nem lehet latni a babukat, igy nem is melyedtem bele.

Mas programok pedig webes kapcsolatot akarnak, igy kilove.

-
G@ben
addikt
Adott egy weboldal, amire jelszóval lehet bejelentkezni és sokféle videóformátum van rajta, pl youtube, soundcloud, vimeo. Le lehet tölteni róla minden videót egy programmal? 4K Video Downloaderrel próbálom, de nem engedi, gondolom a jelszó miatt. Az oldalhoz hozzáférésem van, de nem tudom, milyen program képes leszedni az összes formátumot a jelszó megadása után.
-
mindenes24
junior tag
Milyen programmal lehet filmjelenetek kozti idot kijelezni?
Kb. 1-2 perces jelenetsorban ki kell jelolni a kezdo kepkockat, majd a befejezot, es a koztuk levo idot kell kiirni ugy, hogy jol lathato legyen.
Rossz esetben harom, egymastol fuggetlen jelenetsort kell merni, jellemzoen 10-40 sec hosszuak.Masik kerdes, hogyan lehet PC-rol kezelni Android mobiltelefon kamerajat es mikrofonjat, videokeszitest illetve hangfelvetelt vezerelni PC-rol?
Regi Android, googleplay nem enged ra semmilyen app-ot telepiteni. -
GEPESZ66
veterán
Amikor először megnyitnék egy videot a VLC-vel, akkor nagyon lassan nyitja meg, mivel be kell töltődnie sok mindennek.
A Media Player gyors, de nem minden mkv-fájlt játszik le.
Tudtok ajánlani olyan lejátszót, ami gyors, s mindennel boldogul? -
-
conexke
tag
sziasztok olyan progit keresek ami ai videot vagy kepet keszit sajna fizetni nem nagyon tudok érte
copilotot ismerem köszönöm szépen
-
válasz
tibaimp
üzenetére
FanControl by Rem0o
(Video kari ventit felnyomattam vele most 100%-ra, el akart repülni)
-
Létezik olyan filemanager ami mondjuk teljes képernyőre rakva, egyik oldalon megjelenítheti pl egy könyvtár/mappa tartalmát, a másik oldalon pedig az ezen tartalomban szereplő kép, pdf, video stb jelenne meg ha kiválsztam az első oldalon?
-
genndy
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
És MPC-HC-val nem lehet egyszerűen felvenni/rögzíteni? Ha úgyis csak egy video. Potplayer tud ilyet. Meg szerintem a VLC is.
-
spe88
senior tag
Adott egy weboldal, amibe be van ágyazva egy vimeo-n lévő video. Mivel tudnám ezt letölteni?
Amiket próbáltam:
szoftver: 4K Video Downloader+ , HTTrack, WebCopy
Chrome-plugin: Video Downloader Professional, 4saved, Video DownloadHelper, Video Downloader Plus
Sajnos az sem működik, hogy a fejlesztői környezetből kiveszem a linket és letöltetem egy "böngészőn kívüli" szoftverrel (pl.: 4K Video Downloader+), mert magát a linkelt videót csak azon az oldalon lehet megnyitni, ahová be van ágyazva, mert privátra állították a Vimeón.Valakinek van tippje?
HTTrack, WebCopy jó lehet, de a konfigurulásába beletörik a bicskám. Konkrétan hiába adom meg a belépési adatokat, akkor sem hajlandó túllépni a bejelentkezési oldalon, még sütikkel sem.Köszi
-
GEPESZ66
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Amikor beolvastam a video fájlt, akkor a csúszkát elhúztam a kezdő időpontra, s nem volt ez a kék színű csík.
Vagy csak a gombokkal lehet léptetni a kívánt időpontig?
Illetve alul, ahol az idők vannak, nem lehet beirni az A időpontot, majd átváltani B időpontra, s azt is beírni? -
GEPESZ66
veterán
Egy meglévő video fájlból szeretnék egy részt kivágni, s azt elmenteni.
Melyik ingyenes video szerkesztőt javasoljátok, ami egyszerű is?
Egyik oldalon erről olvastam, de gondolom nem tud magyarul:
OpenShot
A magyar nyelv is jó lenne. -
coco2
őstag
Vajon találtak már ki video lejátszót a coub klippekhez?
(Video és audio részletek gyakran nem egyforma hosszúak, tudni kell őket aszinkron lejátszani, és akadás mentesen ismételni.)
-
Dr.NX
veterán
-
DaVE-1
senior tag
Olyan programot keresek amit ha ráeresztek egy video fájlra kiirja az adatait. Régen volt ilyenem de már nem emlékszem a nevére

-
BitRider
senior tag
válasz
gyulank
üzenetére
Nem 30, hanem 30. Ez mit akar jelenteni? A Blender pedig egy 3D modellező, köze nincs a témához. Meg ha egy 30 fps-es videót akarsz 100-osára gyorsítani, akkor miért két lépcsőben tennéd ezt? Tök érthetetlen, amiket írsz.
Olyan videoszerkesztőt kell nézned, ami képes hyperlapse készítésére. A VSDC-hez itt egy videó a mikéntről, de a többire is rá tudsz keresni, hogy tudják-e.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok.
Milyen ingyen androidos videolejatszot tudtok ajánlani aki jó minőségű, a jobb és a bal oldalon le fel csuszkaval megy a hangerő és a fényerő állítása és kinyomott kijelzon is megy tovább a videó, a hang?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Ha csak "koca" videózásról van szó, akkor szinte bármi megteszi. De az egyik legajánlottabb az MPC-BE+MPC Video Renderer, ha a minőség is fontos, amivel megy a HDR is.
Zene lejátszáshoz az ingyenesek közül a Foobar, vagy a Vinyl Player. Fizetősben talán a JRiver-nek van az egyik legjobb hangja.
-
chrome11
csendes tag
Olyan videolejatszot keresek, ahol listat lehet csinalni, hogy mely jeleneteket jatssza le sorban, esetleg koztuk rovid szunettel.
-
Vesa
veterán
-
Q: How to load HEIC files in IrfanView?
A: You must install the HEVC extension/codec.
1) If you have Windows 10/11, you can install it from Microsoft Store:
You need to install 2 (!!) extensions from Microsoft Store: HEVC Video Extensions from Device Manufacturer AND HEIF Image Extensions.
or
2) Download and install the HEIC Codec, version 1.0.1 and later (Freeware, for Win7/Win8/Win10/Win11).
HEIC Codec
or
3) Search on internet for the "CopyTrans HEIC" Windows codec and install it (Free for personal use, for Win7/Win8/Win10/Win11).
CopyTrans HEIC Codec -
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Youtube videó letöltéshez az összefoglalóban írt [4K Video Downloader] ajánlott, vagy van jobb ennél? Esetleg jó lenne ha a videót konvertálni tudnám mp3-ba -
gaborbol
őstag
Hello,
10 eve nem raktam ossze asztali gepet... tesom megkert, hogy epitsek neki egy PC-t jatekra, nekem is kellett egy uj gep. Video vagast kezdo szinten szeretnek megtanulni, kesz a ket gep , milyen tesztprogramot erdemes rajtuk futtatni manapsag?
Ryzen 9 7900X es i9-12900K -> 4070 Ti
Koszi!
-
-
BitRider
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kicsit teszteltem ezeket... A 3D Youtube Downloader Baromi lassan tölti le és konvertálja a videókat. Egy 1 órás zenével (.m4a) és egy 1 órás videóval (.mp4) próbáltam, és full procihasználat mellett pár százalékig jutottam.
A yt-dlg meg ezt a feladatot párhuzamosan konkrétan 10 mp alatt elvégezte... Ellenben a 4K-is terjedő videó felbontása csak 720-as lett, és nem is nagyon tudtam beállítani, hogy 1440-es legyen. Az audióra viszont jó volt, bár erre a célra a MediaHuman YouTube to MP3 Converter-t sokkal jobban szeretem.
Videóra meg marad a 4K video Downloader+. Ez most egy teljesen új programjuk. Rendesen viszi a dolgokat 4K felbontásig, napi 30-as darabszámig.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
chrome11
üzenetére
Ha azonos néven van a video mellett a felirat fájl, mint a video, akkor auto megjeleníti lejátszásnál. Amúgy pedig, jobb klikk a video képén, majd Feliratok és Engedélyezés ill. be is lehet tölteni külső fájlokat is. Na mondjuk ez MPC-BE-ben, sima MPC-HC-ban itt nem látok betöltési lehetőséget, ennél amit bobalazs írt lehet betölteni más helyen/néven lévő feliratfájlt
-
chrome11
csendes tag
MPC-t hasznal valaki?
Hogyan lehet a videohoz feliratfajlt megjeleniteni, amit a VLC azonnal megtesz? -
Üdv! Win10 alá keresek olyan media playert, aminél egyszerűen elindítok egy filmet a merevlemezről és cast gombra nyomva kiteszem Chromecast-re és megy. A Videostream kiegészítő már nem működik, a Chrome-ból való asztal kiküldése nem szimpatikus, laggol. Pl. a mobilos VLC-nél ez kapásból megy, de a windows verzióban ilyen nincs szerintem. Tényleg valami laza-fasza megoldás kellene, nem akarok szerverekkel meg hasonlókkal mókolni, egyébként is nagyon ritkán használnám, így nem ölnék bele feleslegesen időt/energiát. Köszönöm!
-
-
gergo5991
őstag
válasz
BitRider
üzenetére
Tudod magyarok nem csak magyarorszagon elnek hanem kulfoldon is, kulfoldon mukodo magyar szinhazak a magyar nezokre vannak hagyatkozva, ha lenne profi elo szinkron azzal hamarabb bejonnenek helyiek is az eloadasra..
nem tudom mit kell fennakadni azon hogy egy problemat, user experiencet akarnek javitani az otletemmel, esetleg tobb bevetelt hozni…akiket megkerdetem hat azt mondtak a: a f*om fog 3 oran at feliratot olvasni aztan vagy a feliratot nezi, vagy az eloadast, semmi nem marad meg belole..
nehezen, de minden is megoldhato
ha az ai mar deepfakeval hangokat es komolett videokat tudnak csinalni mas arckepen es a sajat hangjaval, szerintem nem megoldhatatlan az, hogy felismerje a mondatot amit mondanak es azzal inditana a forditott filet. Elvegre a siri, meg fax tudja mi van meg, google, alexa ezek is hangparancsra tesznek dolgokat..
ha ezek kepesek felismerni a beszedet es aszerint cselekedni, amit en akarok siman osszehozhato -
Krystal_s
addikt
válasz
knoxhu
üzenetére
Ezek jónak tűnnek. Nem írnak limitet, de azt nem tudom egyszerre mennyit engednek, ha még nem próbáltad nézz rá hátha megfelel.
Free MP4 Video Converter -
totron
addikt
Szeretnék kérni egy pakkot, ha lehet egy csokorban említve/linkelve, gondolok itt video stream letöltési böngészői addonokra, főleg asztali célprogramokra, cli is játszik, de legyen GUI. Ide értve még a magukat nehezebben adó tartalmakra irányuló megoldásokat is, YT letöltésére kihegyezetteket is, android/iOS app-ajánlás is jól jön. Fontos lenne a lehetőleg változatlan minőség, a konvertáló site-ok pocsék eredményt adnak. Ugyanakkor az is jó lenne, ha nem nagy lokális CPU terheléssel jönne létre a végeredmény mert valamiért mindig konvertálni kell(?). Nem tudom a 2 között van-e igazság (megoldás). Nincs annyi idő és energia kitesztelnem ezeket, mint szeretném.
A yt-dlp bizonyára ügyes kis jószág, nem tudom mennyire kellenek mellé más programok, jelenlegi formájában szintén kitesztelésre vár. Cél szűkös időkeret alatt való minél több stream offline-osítása, a már említett minőségi kitétel mellett. -
Nerazim
őstag
Üdv!
Apósom gépére szeretnék egy képnézegető, szerkesztó programot felrakni ami tudja:
-több fotó átméretezése egyszerre, magyarul, ingyenes
Ezt az irfanview tudja? mert az fent volt neki korábban csak nem vagyok benne biztos, hogy mindet tudja.Illetve videoszerkesztó program is kellene ami.
-magyar és ingyenes (ha van ilyen) -
totron
addikt
válasz
cirkus
üzenetére
VideoHelper, mint Firefox-beépülő múltkor még ment - filmes oldal esetén működéséhez igényli a saját kliens letöltését, ami egy parancssoros történet, ugyanúgy a beépülőből vezérled a műveleteket - de legutóbb már nem (online-filmek). Más oldalon működhet még. Nyilvánvalóan ezeknek az oldalaknak nem érdekük a letöltés megkönnyítése. Video streamek letöltése topikban próbáld.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Hírtelen nem tudok ennek jobb Topic-ot, de hátha it tud rá valaki valami megoldást:
Az M1 csatorna élő adását (ami ugye elérhető online) szeretném "hallgatni", de csak hallgatni, tehát kép (video) nélkül. Azért kellene a videó nélküli megoldás, mert olyan eszközről lenne stream-elve (Volumio), ami csak hangformátumokat/stream-eket tud lejátszani, videót nem.
Tehát kvázi úgy szeretném hallgatni rajta, mint egy online rádió adást. (Az online rádió adások stream url-jeit kezeli/lejátssza a Volumio is).Létezik erre valami megoldás?
THX!
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok
Ugy latom a Soda player eltunt veglegesen, igy Chromecastra sem tudok vele videot kirakni. VLC sem az igazi, valakinek alternativ otlet?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
Van egy youtube videó amit leakartam tölteni. Youtube -DLG és 4K Video Downloader nem tudta. Megpróbáltam feltölteni a coub-ra, arra gondoltam onnan majd letöltöm, de azt írta Access to this video is denied by the owner. De a böngészőben meg lehet nézni a videót. Nem privátra állított videó. A youtube eljutott arra a szintre, hogy a videói böngészőben megtekinthetők, de letölthetetlenek? -
Vesa
veterán
A VideoProc Converter elvileg tudja amit keresel, de nem tudom, hogy az ingyenes verzióban elérhető-e a funkció, vagy milyen limitációkkal terhelt. Nézz rá, egy próbát megér.
-
chrome11
csendes tag
Bocs, hogy belevau, de ket dolgot osszevonva akarsz egyszerre, es rosszul huzod meg a hatarokat.
A lenyeg, amit akarsz, az kepszerkesztes, azt megteheted automatizalva.
A video(k)bol az altalad kimentendo kepkockat csak manualisan lehet megtenni, azt nem tudod automatizalni.
Viszont a kepeket egy helyre mentve raeresztve egy konvertalot perceken belul meglesz az eredmeny, azt tudod automatizalni. -
Vesa
veterán
Ha emiatt nem akarsz feltenni egy free video editort -mert azokkal faék egyszerű ezt megoldani-, akkor csinálhatod azt is, hogy pl. a MPC-BE-vel -vagy más lejátszóval ami tudja ezt- készítesz egy képet az adott képkockáról (ez abban a méretben menti el, amiben a videó van), aztán azt a képet méretezed akármivel, mert arra már ezer free megoldás van, online vagy akár offline is.
-
-
chrome11
csendes tag
Sajnos az is halott, ahogy az oprendszeres is.
Gondoltam, hatha van valakinek otlete, hol lehet alternativ programokat talalni ra, de ezek szerint alig paran hasznaljak, amit melyen megertek a tapasztalataim alapjan.MAS kerdes:
Win ala milyen programmal lehet kepernyorol felvett videobol kivagni rovid jeleneteket?
loslesscut-tal probaltam, de az kizarolag key frame-ek kozotti vagast ismeri.Valamint olyan program is erdekelne, amivel kepkockakat lehet kivagni a mp4 vagy webm fajlbol.
-
chrome11
csendes tag
Hali,
Chrome os ala keresek hasznalhato protable, azaz pendrajvrol futtathato programokat, de az altalam ismerteket a chrome os csipobol tiltja.
Sajnos alternativo se ad chrome os-re erdemi talalatokat, foleg irfanviaw, notepad+, foorbar, es valami jo videoszerkeszto kellene, amivel rovid jeleneteket lehet videobol kivagni, tehat a "hagyomanyos" kulcskepek kozotti vagas nem jo.
Elore is koszonom, ha segiteni tud valaki.
-
törölt tag
válasz
bajtokarpi
üzenetére
Ha bekapcsolod Windowsban a Media streaminget, akkor ha ráállsz egy mappára és jobb egér klikk, ott van olyan opció, hogy Including library -> Videos és a tévéről tudod majd tallózni.
-
Kence Fice
lelkes újonc
válasz
BigBadPlaYeR
üzenetére
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno.
A kedvedért megnéztem, szenvedtem a win portable verziójávalegy ideig, majd letöltöttem féltucatnyi videot, mindenhol hasonlóan szenvedtek vele, úgy tűnik, hogy
- ténylegesen nem jegyzetelő, hanem webes formátumú szövegszerkesztő, azok vannak oda érte, akik html kódokkal szeretik formázni a szövegeket és képeket illeszteni bele
- elsősorban mobilra és tabletek-re fejlesztik
- fizetős az általuk megszabott weboldalhoz szinkronizálás esetén, de linux-os verziónál valaki docker-re és másra hivatkozott, hogy úgy ingyenesÉn egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom.
Inkább az ingyenes todo portable-t ajánlom, jó lenne látni hozzá egy kis továbbfejlesztést, de hát ez van.
-
törölt tag
Üdv.
Ismertek esetleg olyan video player-t, ami normál filmeket (24fps, 25fps) lejátszás közben képes felskálázni? Nem felbontásban gondolom, hanem a képkockaszámot mondjuk 48-60fps környékére, hogy folyamatosabb legyen a mozgás.
Hasonlóan, mint a TV-k nagy része.
Jelenleg Kodi és VLC van használatban. -
Dr.NX
veterán
-
sisi22
aktív tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Igen, akkor meg ugy tudtam, ha valaki feltolt egy videot, a yt general hozza egy szovegfajlt.
Azota privatban tisztaztuk, hogy ez csak nehany eve van, korabban feltoltott videoknal nincs feliratfajl.

Igazabol az is jo lenne, ha az idoziteseket megcsinalna valami, a feliratot begepelem majd, csak az idozitesekkel ne kelljen szenvedni.
-
tonyrulez
őstag
válasz
sisi22
üzenetére
Kipróbáltam auto generált feliratos videóval és direkt hozzá készítettel is, srt-t nem akart csinálni, de vtt-t igen:
C:\Users\tonyrulez\Downloads>yt-dlp --write-auto-sub --sub-format srt https://www.youtube.com/watch?v=RlPesrNpPNQ
[youtube] RlPesrNpPNQ: Downloading webpage
[youtube] RlPesrNpPNQ: Downloading android player API JSON
WARNING: No subtitle format found matching "srt" for language en, using vtt
[info] RlPesrNpPNQ: Downloading 1 format(s): 313+251
[info] Writing video subtitles to: Intel tried to keep this from me [RlPesrNpPNQ].en.vttAz eredmény vtt fájlt itt át tudtam konvertálni srt-re.
-
sisi22
aktív tag
válasz
tonyrulez
üzenetére
Ezzel a kettovel, egyikkel se csinal semmilyen feliratot:
Feltöltő által készített felirathoz
--write-sub
Automatikusan generálthoz--write-auto-subCsak a video fajlt tolti le, amiben benne van az audio fajl is, raadasul lassan.
win alatt jdownloader jo, kulon leszedi a video es audio fajlt es a nyitokepet is., es gyorsan tolt le, de az csak a fent levo feliratfajlokat szedi le.
regi video, legalabb egy olyan feliratfajlt kellene letrehozni, amiben az idozitesek benne vannak, majd kezzel modositom a feliratot, de kezzel az idozitest is megcsinalni rengeteg idot igenyelne.
Abban nem vagyok biztos, hogy esetleg duplan kene megadni neki, tehat a parancssorba berni mindkettot:
--write-auto-sub--sub-format srt -
sisi22
aktív tag
Milyen programmal lehet ugy letolteni yt-rol videot, hogy weboldal alapjan letrehozott srt feliratfajl is legyen hozza?
(Akarmilyen nyelven, ahogy neztem, eddig az angol mellett spanyol es francia is volt idonkent, a lenyeg az, hogy az idozitesek meglegyenek) -
Antibazsi
aktív tag
Szia,
Köszönöm szépen a választ. Egyes részei nekem már kínai
, de megpróbálom dekódolni és megemészteni.
Amikkel eddig próbálkoztam: Video Solo Converter, VSDC.
Igazából szivességből csináltam volna egy barátomnak a konverziót, mert neki gyengébb a PC-je, és nem ért ehhez. Persze én sem, csak azt gondoltam, hogy ó, ez nem lehet olyan bonyolult, megcsinálom én, hiszen ACDSee-ben fotókat ezresével pillanatok alatt mértezek át, és végülis ez is csak sok kép egybefűzve.
Viszont ezek után lehet pihentem kicsit a dolgot.
-
Antibazsi
aktív tag
Sziasztok,
Nem vagyok túl jártas a témában, így bocs ha hülyeségeket írok. Egy végtelenül egyszerű video szerkesztő programot keresek, amivel a video felbontását tudom változtatni. Semmilyen más módosítást nem szeretnék a képpel, csak resize, ennyi. Leginkább 8K-ból 6K-ban konvertálni. Több programot is kipróbáltam már, de mindegyik esetben azt tapasztaltam, hogy valamilyen szinten kifakultak a színek, és a fekete szürke lett. Pedig miden beállításnál törekszem arra, hogy a forrással megegyező érték legyen (vagy same as source vagy esetleg auto. attól függően mit ajánl fel az adott program), de sajnos egyikkel sem értem el azt az eredményt, hogy a színek megmaradjanak úgy mint a forrásban. Ja és persze baromi lassú is a konverzió, mintha minden egyes kockát dekódolna. i9-9900K-val egy nap egy 2órás film. Ez normális lenne? -
-
sisi22
aktív tag
Milyen programmal lehet megoldani, hogy a videokamera ugy tiz masodpercenkent csinaljon egy kepet es tarolja el?
Kicsi a hattertar, videofelvetelre nincs hely es webre se lehet csatlakoztatni.
-
Üdv! Olyan videolejátszó programot keresek Win10 alá, ami tud castolni külön hálózati állítgatás nélkül Chromecast-re. Tehát elindítom a filmet, ott a cast ikon, rányomok, kiválasztom az eszközt és küldi ki a képet. A Videostream for Google Chromecast valamiért nem megy nálam. Pl. mobilos VLC gond nélkül megcsinálja ezt a mobilos videókkal, de a windows-os szoftverben ilyen nem találtam, ill. a MPC-HC sem (ritkán nézek gépen filmet, nincs komolyabb program telepítve). Köszönöm!
-
sisi22
aktív tag
Kaptam egy nyolc oras videot, amin huszonegynehany eloadas szerepel.
Milyen programmal tudok egy tartalomjegyzeket csinalni a videorol, hogy mettol meddig milyen eloadasok vannak rajtuk?
(Idealis esetben a tartalomjegyzekben a kivalasztott eloadast a videoban is megnyitja?) -
gabor128
aktív tag
Üdv!
Tudtok olyan videovágó progit, ami ingyenes és meghagyja az eredeti videó felbontását és képfrissítést? -
coco2
őstag
Sziasztok!
Van egy .mkv video file-om, amibe bele van "drótozva" felirat sáv. Ki lehet olvasni egy videóból csak a felirat sávot? Mondjuk .srt vagy valamibe.
A tippeket köszönöm.
-
GEPESZ66
veterán
WIN10-en melyik video lejátszó programot célszerű használni?
-
válasz
sisi22
üzenetére
"Vagy meg kell kerni valakit, hogy szerkessze at a videot, illessze bele a stopper es uj videokent mentse el?"
Hacsak nem tanulod meg, hogyan kell kivitelezni, akkor igen.
Olyan lejátszó progit nem ismerek (aztán lehet, más meg igen), amiben lenne olyan lehetőség, hogy lejátszás alatt jelenítsen meg egy stoppert pl. 10-20 másodperc között, aztán tüntesse el.
Videószerkesztő progik tudnak ilyet, az egyik ilyen ingyenes progi a VSDC Free Video Editor -
sisi22
aktív tag
Osszefoglaloban lattam sokfele videolejatszot es szerkesztot, feltetelezem, ezeket hasznaljatok, igy megkockaztatok egy laikus kerdest:
Sajat celra kellene egy videot stopperoral megnezni. Van nehany termesztfilm, es arra lenne szukseg, hogy bizonyos jeleneteknel megjelenjen egy stopper es mutassa legalabb masodperc pontossaggal az eltelt idot.VLC-t probaltam, abban nem talaltam ilyen lehetoseget, megoldhato mas lejatszoval?
Vagy meg kell kerni valakit, hogy szerkessze at a videot, illessze bele a stopper es uj videokent mentse el?
-
cigam
titán
válasz
sisi22
üzenetére
Ezt írta(d): videoba tudja kimenteni, de ugy, hogy ne mosodjon el a mozgas.
Mi meg leírtuk, hogy ez lehetetlen, hiszen ha már az eredeti képkocka el van mosódva, abból nem lehet éleset készíteni, azt már a felvéltekkor úgy kell elkészíteni.Erre az a válasz, hogy mellébeszélünk?! Szerintem akinek ekkora "mellénye" van, annak nem kell segítség, hiszen ő jobban tudja. Hiszen Ő filmeket készít, nem felvételeket
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy ne csak morogjak: ReSpeedr, Boris continum time unit
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

csak videoval vagy audioba konvertálással.
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is.

copilotot ismerem köszönöm szépen

, de megpróbálom dekódolni és megemészteni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)