Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz
SunMount3r
üzenetére
Köszönöm ez így szuper lett!
-
Czimby
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm én is keresgéltem, ilyen-olyan top listák stb, de ezt például nem ajánlotta egyik sem.
-
Czimby
addikt
Létezik olyan filemanager ami mondjuk teljes képernyőre rakva, egyik oldalon megjelenítheti pl egy könyvtár/mappa tartalmát, a másik oldalon pedig az ezen tartalomban szereplő kép, pdf, video stb jelenne meg ha kiválsztam az első oldalon?
-
Czimby
addikt
válasz
bluemirage
üzenetére
Már csorog is lefelé, én is handbrakről váltanék
-
Czimby
addikt
Videó konvertáló programból létezik olyan amibe behúzok egy komplett könyvtárfát és az ott levő videókat szépen átkonvertálja, úgy, hogy az eredeti fileokat lecseréli az újakra, megtartva a könyvtárszerkezetet.
Többszáz file, és nem lenne jó egyesével végigkínlódni... -
Czimby
addikt
-
Czimby
addikt
Sziasztok a rendszer meghajtómról (SSD) szeretnék biztonsági mentést csinálni, hogy galiba esetén ne kelljen az újratelepítést végigzongorázni a driverekkel, programokkal.
Ingyenes megbízható programot keresnék, angol, magyar nyelven.
-
Czimby
addikt
Sziasztok!
Olyan progit keresek ami megkönnyíti a mp3 zenéim válogatását.
Ami fontos lenne, hogy tudja törölni a nem kívánt zenéket a merevlemezről, és lehetőleg minél egyszerűbben. -
Czimby
addikt
Sziasztok!
Olyan zenelejátszó progit keresek amivel lehetséges az, hogy a playlistben szereplő számokat töröljem.
Tehát nem csak a playlistből törlődjönek hanem a merevlemezről is.Szeretném rendberekni a zenegyüjteményem de így nagyon sokáig fog tartani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest