-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Kence Fice #51139 üzenetére
1) Akkor végül is találtál számodra megfelelőt? Ha igen, kérlek oszd meg velünk, hátha másnak is hasznos ("todo portable" keresőszóra igen sok találat van).
2) Elsőre úgy tűnik félreértettem a preferenciáidat. Érdemes lehet még ránézned a Task Coach-ra (ingyenes open-source és van belőle portable verzió is). -
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
Kence Fice #51109 üzenetére
Én egyszerű "csekklistának" a Microsoft ToDo -t használom. Működik offline desktop appként is (bár asszem akkor is be kell jelentkezni). Feladatokhoz tudsz alfeladatokat is hozzáadni, így mondjuk a porszívós példánál a feladaton belül látszódhat az is, hogy már elhoztad, de még vissza kell vinni.
De sokan dicsérik a Joplin -t is. De az csak offline ingyenes, én meg pont online szinkronizálhatót kerestem anno. Még több itt: AlternativeTo - ToDo List Managers
Ha több lépcsős feladatok vannak, akkor el lehet gondolkodni valamilyen Kan-Ban rendszerű programon is, mint pl. a Notion vagy WeKan. Még több itt: AlternativeTo - KanBan Boards
-
válasz
Kence Fice #51112 üzenetére
Úgy van ahogy írod... webes. Én is használom és imádom... nem csak gmail-el használható.
Pontosítva: Google fiók kell hozzá, mert a google ökoszisztéma része, mint a drive, a maps, youtube stb... tehát működéséhez kell internet.
A google fiókhoz bármilyen email cím jó, nem kell gmail-es. Nekem pl. yahoo email címhez van párosítva a google fiók és nem is rendelkezim gmail-es email címmel. -
localhost
Közösségépítő
válasz
Kence Fice #51109 üzenetére
Google keep. Szerintem erre IS jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest