Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz
Dluinet
üzenetére
Open Video Downloader: nem töltötte le az első próbált videót sem.
stacher: kb. 4-5 videót letöltött, utána error. Megbízhtatlan megoldás, így nem érdekel.DVD Videosoft-ot javasolta a ChatGPT. Linket direkt nem adok. Ingyenest kértem, reklámmenteset. Nem volt ingyenes. Törölni akartam, nem sikerült megszabadulni tőle. Végül a Revo Uninstaller segített ki. Soha többet nem kérek ilyen ingyenes letöltős sz@rt. Dugig vannak mindenféle nem kívánatos dolgokkal.
ChatGPT válasza: Igazad van. Jogos a felháborodásod. Ezt benéztem. Bocsi érte.
@bebeago: parancssoros, gyakorlatilag AI segítségével sem tudtam működésre bírni. Jó lenne valami leírás, amit halandó windowsos ember is ért.
ByClickDownloader régen jó volt, most nem működik, pedig prémiumom lenne a programra. Azt hiszem a magam részéről nem kérek több Youtube letöltőt, megoldom telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- SzoftverPremium.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest