Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BitRider
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
Látom, régóta szenvedsz ezzel a felvétel kérdéssel... Írtam jó progit és kifejezetten ellenjavaslatot az oCam-re.
A voko-ban fel lehet húzni a képkockák számát az alábbi fülön (nekem is 165-ös a monitorom). Ha ezt nem tudja megfelelő sebességgel rögzíteni, akkor kevés a hardware alatta, esetleg a driver / VGA / win is hibás, ha fekete az eredmény.

-
BitRider
senior tag
válasz
Grave_444
üzenetére
vokoscreenNG a másik ajánlott felvevőprogram, nem az oCam. Open source, jobb a felülete, több funkciója van, rendszeresen frissített, magyar nyelvű stb.Egyik program sem automata vesz fel, hanem billentyűparancsra. Az OBS-nél előbb ki kell választani, hogy mit vegyen fel (source). Most nincs előttem, nem tudom megnézni a módokat, de van játékra is alkalmas is.
Ha egyszerűbb kell, akkor próbáld azt, amit linkeltem. Ott nem kell forrást választani, azt fogja rögzíteni, amit látsz a képernyőn (játékhoz is jó).
-
-
törölt tag
válasz
Grave_444
üzenetére
A gép tuti elég.
OBS tud ilyet, sőt ott azt hiszem a mikrofon hangját külön is lehet kezelni, de eleve te adod hozzá a kép és hangforrásokat is.
Nem emlékszem most a beállításokra, de érdemes kipróbálnod, ha jól tudom a többség ezt a progit használja felvételre és stream-re is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest