- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Воланд #16181 üzenetére
Megnéztem RAR-t nem érdemes nekiállni feltörni, 1000× nagyobb az esélye hogy megnyered a Lottó ötöst egy éven belül, minthogy a jelszót megfejtsed.
Egyetlen esély van rá, ha a felhasználó a 8 karakterből 4-5-re emlékszik.
De ha fájl mértet nagy, akkor még úgy is sokáig tarthat. -
válasz
Воланд #16172 üzenetére
Azt írtad hogy 8 karakter hosszú és ennek a 62 karakternek a felhasználásával készült:
0123456789AaBbCcDdEeFfGgHhIiJjKkLlMmNnOoPpQqRrSsTtUuVvWwXxYyZz
Vagy benne vannak az ékezetes karakterek is?Minél több karaktert ki tudtok zárni, annál gyorsabb lesz a feltörés.
Akkor egy 4 magos gép+GPU-val max 30 nap. De lehet az első héten meglesz a jelszó. -
brd
nagyúr
válasz
Воланд #16161 üzenetére
A többire válaszoltak a topictársak, én csak annyit tennék hozzá, hogy normális jelszófejtő programban meg lehet adni, hogy mettől-meddig próbálgassa a jelszavakat. Ha 1 gépen el tudod indítani többször is a programot, akkor ezt remekül lehet arra használni, hogy több szálon fusson a keresgélés.
Tehát pl. a visszafejtő program csak 1 szálon tud futni, de meg lehet neki adni, hogy mondjuk aaaaa-tól gzzzz-ig keresse a jelszavakat. Ilyenkor meg tudod azt csinálni, hogy elindítod 4 példányban, az első aaaaa-tól gzzzz-ig, a második haaaa-tól mzzzz-ig, a harmadik naaaa-tól qzzzz-ig, a negyedik raaaa-tól zzzzz-ig. Persze bele kell venni a számokat, egyéb jeleket is a logikába, ahogyan az adott program visszafejtő logikája működik (ahogy sorba veszi a karaktereket). -
-
Воланд
titán
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Na hülyeséget írtam. Szóval bejelentkező képernyő, itt alapesetben a sima felhasználói fiókok láthatóak. Ctrl+Alt+Del+Del billentyűkombinációval előjön egy ablak, itt beírod a felhasználónévhez, hogy Rendszergazda, majd enter. Alapesetben nincs jelszó beállítva a fiókhoz, reméljük nincs is letiltva.
-
Sickboy25
addikt
válasz
Воланд #15817 üzenetére
Hogy lépek be rendszergazdaként. Xp-ről van szó...
Mert beléptem indítottam is a parancsot, de törölni nem tudom valszeg, mert nem sikerült rendszergazdaként belépni. Bocs, ha lámát kérdeztem
Köszi
Szerk. Köszi most láttam, hogy írtál... Sajnos nem jött elő, csak a bejelentkezési ablak, de ott is felhasználói nevet és jelszót kér
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest