- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Canon EOS DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli133
addikt
Jah, linux alatt tudom partícionálni rendesen, de a windows erre nem képes alap esetben.
MOst partícionáltam linux alatt a lemezkezelő tudja törölni a partíciókat de létrehozni már nem, illetve a win is csak az 1. partícióját hajlandó használni (annak ellenére hogy lemezkezelő látja a többit), ezért kéne a removable flaget átállítani (ha nem removable a win rögtön rendesen kezeli). lexar bootit nem állítja át ezért kéne valami alternatíva ami meg tudja tenni ezt. -
H_András
tag
Köszönöm, a CopyToy jónak tűnik, a többi ugyanúgy felpakolja a quicktime meg egyéb baromságokat, amik teljesen feleslegesek, vagy el se indult pl a YamiPod, vagy fizetősek....
Azt hittem van valami teljesen egyszerű dolog, jobb ablakban forrás, bal ablakban cél, és másolok, törlök, ennyi, nem értem minek túlbonyolítani egy egyszerű másolást, amit máshol is megoldottak mint egy sima fájlkezelő műveletet (mert ez az lenne csak) 2012-ben..
Ha nem lenne ekkora tárhelye, már válnék is meg tőle, de ez csak egyéni probléma, a segítséget természetesen köszönöm mindkét hozzászólónak.
Egyszer valaki csak ír egy kis Total Commander plugint hozzá, amivel simán másolgathatok rá -
szabeska
addikt
A Jet csak egy példa volt, van hogy a vlc megy, vagy más egyéb
Jobb lenne egy külön külső program. Ha már itt járok: Jet audio alternatíva esetleg, ami szebben szólaltat meg mp3-at 5.1-ben, illetve egyszerűbb a kezelhetősége és minimalistább a felülete? Tud valaki ilyeneket?
Köszi előre is!
-
scott_free
senior tag
köszi, bár nem egészen ezekre gondoltam. a segítségükkel tovább keresve találtam 3 progit:
Mirror Folder
PureSync
@MAX SyncUpvalakinek van tapasztalata valamelyikkel?
-
Most van egy fájlom random karakterekkel ebben a formátumban egy mappán belül.... Hogyan keressek, mivel a kérdőjelek nem váltak be. Pedig abban a mappában tesztként csak az a fájl van (wordpaddal, és jegyzettömbel is látható, olvasható szabad szemmel a html formátumú fájlban a kód...
-
Ilyen All in One optimalizálokat nem kedvelek, de ami tényleg jó (és nem utolsósorban ingyenes) az a Wise Care 365 Free
-
alitak
senior tag
Windowsok egymás hegyén hátán, de embertelen régi verziók is, két linux, de azokkal nincs gond.
AIDA dolgot néztem én is, próbáltad/használtad már ilyen célra? Van értelme, vagy akkor már inkább egy Windows Server 2008, vagy majd a 2012 ha addig tolódik a dolog?
Pénzben nyilván a Windows jóval többe kerül, meg vas is kell alá, egyelőre csak helyzetfelmérés van. -
chatran
őstag
Egyikkel sem működött. Valamiért bekavar a primary meg a logical partíciókkal. Odáig eljutottam, hogy a logicalból leszedtem 30 gigát, zsugorítással. De ezt sehogy se tudom hozzáadni a primary rendszerpartícióhoz. Talán be kellene bootolnom egy boot CD-vel és úgy kellene próbálkoznom?
-
Buster17
addikt
Köszi eddig sikerült feltettem majd elindítottam a programot és azt írjha, hogy nincs video driver. Nos feltettem az is majd restart. Sarokban új hardver blablabla usb camera stb, de még most is azt a videot írja amikor elakarom indítani a camerát
Amúgy új hadver varázsló is van, hogy cd-ről tegyem fel a camera drivet.
Pontos szöveg: "Sorry, you have no video capture hardware"(Nincs vga?)
-
Vasinger!
nagyúr
Szerintem valamit nagyon félreértettél.
Pont, hogy meg akartam köszönni, mivel csak ez segített és meg akartam köszönni, mert eszembe nem jutott volna, ez.
Többek között az általad linkelt programmal is próbáltam, azzal se ment, de azért köszi neked is!
olivera88:
Elnézést, ha Te is félreértetted, nagyon köszi a segítséget!
-
Necc
addikt
Koszonom az ajanlatokat, de nincs olyan, ami fut rendesen windows alol es nem kell liveCD-vel szoszolni
Olyan particiokat szeretnek menteni, ami nincs hasznalva windows alatt.Sok-sok kuglizas utan talaltam ezt a "driveimage xml" programot, ugy tunik ez megfelel az igenyeimnek, csak epp nem tudom mennyire megbizthato.
#23043: x264
Hatrany: parancssoros
Elony: van azert hozza GUI, az egyik legkivalobb es leghatekonyabb ingyenes encoder. -
gyulank
addikt
Ennyi kínlódással, nincs DVD meghajtóm. De pont ez az, hogy ha el menne a net, vagy nem lehetne letölteni, akkor nehogy már hiába legyen itt! Ha már itt van úgy, hogy be tud bootolni, akkor ne kelljen már letölteni egy másikat! Szóval, egyenlőre úgy tűnik, hogy átkonvertálni nem lehet, csak kibontani. Hogy lehet a mappákból bootolható iso-t csinálni?
-
w.miki
veterán
letöltöttem a TOR browser-t (portable FF12-vel), jónak is tűnik, de...
FLASH-t hogyan tudok vele lejátszani?
(a manual alapján úgy láttam, sehogy) -
Ja értem, olyanról ingyenesben nem tudok, csak fizetősben: DiskView
(Az Intéző is kijelzi alapban mekkora egy mappa mérete, ha kis ideig felette tartod az egérkurzort, továbbá, az általam linkelt Folder Size is használható, mert az meg a pop-up menübe épült be. persze ez nem ugyanaz, amit szeretnél, de mást nem tudok) -
"Kissé" formabontó kivitelezésű(meg PacMan-ok rohangálnak benne), de működik WinDirStat
Ezenkívül ez a Folder Size kifogástalanul működik W7 x64 alatt (is). -
andorra
őstag
Köszönöm, de ez nem működik, mert egy flac converter 1.2 programot igényel és bár a Flac oldalra linkel, de ott ilyet nem találni, sőt máshol sem sikerült. A második módszer ha működne, az meg azért nem jó, mert nagyon sok és nagy mennyiségű átalakításra lesz szükségem.
-
-
AtHoS
nagyúr
Pontosan, jól mondod: fps = frame per secundum
Az a probléma, amit brd említett.
A képletedet beillesztve a felvetett problémába
pl. van egy videó folyam, ami 1000 másodperces és 23,976 fps lejátszású. Szóval összesen 23976 képkockából áll. A vdubban ezt átrakjuk 25 fpsre, ami annyiból fog állni, hogy másodpercenként nem 23,976 képkocka kerül lejátszásra, hanem 25.
Sajnos ezzel az eljárással a végeredmény már nem 1000 másodperces lesz, hanem 23976/25=959,04 másodperces, miközben a videó folyamhoz tartozó hangod ugyanúgy 1000 másodperc hosszal rendelkezik. Emiatt a hangot is "fel kell gyorsítani" 25 fps-re -
w.miki
veterán
Oké, a SpyBot-ot, QTime-ot leszedem, hátha azok nem kellenek
még valami, ami felesleges?
(böngészők, skype, winamp, gom, qtime, flash, java, .net, silverlight, shockwave, picasa, xnview, foxitpdf, mse, revo, wrar)ha így sem gyorsul majd lehet felteszek XPSP2-t, vagy Tiny,vagy MicroXP-t...
csak nem tudom ezek mennek-e minden programmal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest