-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
combonari
tag
Sziasztok!
Szükségem lenne egy olyan programra, amivel lehet kékhalált monitorozni. Létezik olyan, ami részletesen kiírja, hogy esetleg mitől történik? Windows 7-es eseménynapló nem sok segítség ilyen szempontból. A segítséget köszi előre is!
-
combonari
tag
Sziasztok!
A Watchmen c. filmből szeretném az elején lévő zenét kivágni. 720p-ben szedtem le (.mkv), és sehogy nem tudom megoldani, mert a Windows 7-es movie maker sem hajlandó felismerni, sem az Ulead video studio 10 (ezeken kívül nem ismerek más programot amivel meg lehetne oldani). Esetleg valaki tud ebben segíteni? Előre is köszi!
-
combonari
tag
Sziasztok!
Videókonvertáló programot keresek. A fő szempont az lenne, hogy gyakorlatilag bármilyen formátumból tudjon bármilyen formátumba konvertálni. Kiemelten fontos az FLV és MOV formátum, ezek mindenképp kellenek. Jogtisztán kell a szoftver, ergo olyanra van szükségem, amit boltban is meg lehet kapni (Lehetőleg Magyarországon, de Ebay sem okoz gondot) Valaki tudna nekem ebben segíteni?
-
combonari
tag
Sziasztok!
Én egy olyan programot keresek, amivel egy adott címszó alatt szereplő összes fájlt törölni lehet. Konkrétan az van, hogy van egy HP laptopom, amin nem indul el az Outlook2003, mert hibát jelez. Ha újrarakom, akkor ugyanez van
Szóval gyökeresen ki kéne törölni az összes fájlt, aminek köze van az outlook-hoz, és ehhez kéne valami program.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest