- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Canon EOS DSLR topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
Nem tudnátok mondani egy olyan progit amivel Office fájlokat (powerpoint, excel, word) tudok gyorsan és többesével átmenteni pdf-be? Tudom, hogy mentés máskénttel megy office-on belül, de egyesével minden fájlon végigmenni baromi lassú, ha sok fájllal dolgozik az ember.
Macen például vannak olyan programok, hogy kint ül a desktopon egy kis négyzet alakú cucc, ráhúzod a fájlt és odamenti mellé pdf-be. Windows-ra nincs hasonló?
Előre is köszönöm a tippeket. -
Kashim
őstag
Majdnem. Sajnos ez csak kijelzi őket. Hozzáadni nem tud. Nekem leginkább olyan programra lenne szükségem, amivel egy billentyűkombinációval felugró ablakba bepötyögöm az adatokat és hozzáadja valamelyik netes naptárba amit aztán látok telefonomon, notebookomon és a melós gépemen is. Az se baj, ha fizetős.
Eddig telefonba szoktam, de oda nem egy élmény bepötyögni dolgokat, gyorsabb lenne rögtön gépen. Aztán megláttam ezt OSX-re, tökéletes lenne, de a melós gépemen Win7 van.
(érdekes, keresgélve kb. 5 hasonlót találtam Mac-re, Windowsra meg nem igazán) -
Kashim
őstag
Nem futott esetleg bele valaki ehhez hasonló programba Windowsra? Tudom Outlookkal is lehet emlékeztetőt/eseményt adni naptárhoz, de valami gyorsabb, sallangmentesebb megoldás lenne megfelelőbb. Nem hátrány ha iClouddal, vagy Google calendarral is kompatibilis.
Köszi előre is, ha tud valaki tippet adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest