Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
V.Stryker
üzenetére
Ugyanaz a logikája mint a Ctrl+C-nek:
!a::
Send ^a ; Alt+A = Ctrl+A
Return!=Alt, ^=Ctrl mint módosítóbillentyű
A script azért egy picit bonyolultabb mint amit te kértél, mert ilyesmi nekem is kellett (csak nem is emlékeztem rá hogy ugyanerre akartam, mert azóta nem nézegetem csak használom
), és amikor rágugliztam akkor ezt a példát dobta ki, és benne van az is hogy elmenti a vágólap eredeti tartalmát, és a script után vissza is rakja (direkt ezért hagytam benne a komment sorokat, azokból ez egyértelműen kiderül).
Tehát a Ctrl+V az eredeti, formázott anyagot illeszti be. Csak Alt+V -re illeszti be a formázatlant.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), és amikor rágugliztam akkor ezt a példát dobta ki, és benne van az is hogy elmenti a vágólap eredeti tartalmát, és a script után vissza is rakja (direkt ezért hagytam benne a komment sorokat, azokból ez egyértelműen kiderül).