- Androidos fejegységek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- ZIDOO médialejátszók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
válasz
V.Stryker #53734 üzenetére
Ugyanaz a logikája mint a Ctrl+C-nek:
!a::
Send ^a ; Alt+A = Ctrl+A
Return!=Alt, ^=Ctrl mint módosítóbillentyű
A script azért egy picit bonyolultabb mint amit te kértél, mert ilyesmi nekem is kellett (csak nem is emlékeztem rá hogy ugyanerre akartam, mert azóta nem nézegetem csak használom
), és amikor rágugliztam akkor ezt a példát dobta ki, és benne van az is hogy elmenti a vágólap eredeti tartalmát, és a script után vissza is rakja (direkt ezért hagytam benne a komment sorokat, azokból ez egyértelműen kiderül).
Tehát a Ctrl+V az eredeti, formázott anyagot illeszti be. Csak Alt+V -re illeszti be a formázatlant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest