- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazon Kindle
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Magnat
veterán
Publikus vagy saját signal servert használsz? Én csináltam sajátot, de az ingyenes verzióból hiányolom, h semmiféle korlátozást nem lehet csinálni sem a kliensek csatlakozására, sem arra, h egy kliens vezérelhet vagy csak őt vezérelhetik ... így ha vki tudja a szerver címét meg publikus kulcsát, minden további nélkül használhatja signal serverként ... ok, h ingyenes verzió, de ezzel arra ösztönöznek, h terheljem a publikus signal szervereket
-
shipfolt
kezdő
Hopp, a Fire Alpaca naaagyon
jonak tunik, mehetne az osszefoglaloba is.
Mar csak jo oktato videot kene talalni hozza, hogy mi mindenre jo.
----Amiert jottem, ingyenes sakk (oktato) programot keresek, lehetoleg portable legyen, offline modban mukodjon, gep ellen is lehessen jatszani, de ugy, hogy vissza lehessen leptetni, tehat egy jatszmanak rengeteg alternativajat is lehessen jatszani.
A "Project Invincible"-t neztem, de a grafikaja pocsek, nem lehet latni a babukat, igy nem is melyedtem bele.
Mas programok pedig webes kapcsolatot akarnak, igy kilove.
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S2 TG Seasonic 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3600, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest