Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
"a portable thunderbirdre kérdeztem, hogy mi van, ha egyszerre fut."
Azt értem, csak a "hálózati meghajtórol" részét nem tudom hova rakni."igen, arról van szó, hogy bármikor bármelyik géphez leül bárki, ugyanazt lássa."
Akkor mégsem: én azt hittem csak a saját levelezésedet akarod látni több gépen, ugyanúgy. De ezek szerint a cég több/minden dolgozójának kéne hozzáférés ugyanazon postafiókhoz minden gépről.Még valami eszembe jutott: a webes levelezésre azt írtad "macera lenne mindig bejeltkezni...", ha megoldható a Firefox telepítése abban van jelszókezelő, így csak egy kattintás lenne a bejelentkezés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Opel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Spórolós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest