-
PROHARDVER!
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Olyan programról tudtok e ami a fényképezőgépről letöltené kizárólag az új képeket?
És most jön a lényeg: Az nem elég, hogy csak az újakat szedje le, hanem aztán ha netán megváltozik a képek neve, helye akkor se töltse le megint a fényképezőgépről, hanem ismerje fel (mondjuk a dátumról az úgysem változik), hogy az már a gépen van.
Ismerősömnek kéne mert, elvileg eddig volt egy ilyen programja (talán zoombrowser) de aztán új gép vásárlása miatt új rendszere lett, és hiába van fennt neki megint a zoombrowser, én az istennek se tudtam rábírni a képek másolásrára se, neki állítólag sikerült, de letöltötte újból a képeket
Remélem érthető voltam. Ja, és nem baj ha nem ingyenes a progi amit javasoltok
Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest