- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vaku topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
palfitom
félisten
6. vagy 7. generációs i5 / i7, ami belefér a keretedbe, de csak használtan, jó áron!
(az újak sokba kerülnek a tudásukhoz képest, akkor már inkább platform váltás...)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Ipodmánia
csendes tag
Sziasztok!
Érdekes kérdésem lenne, kicsit őrült ötlet, de van egy Proliant ML350 G4 gépezetem, és azt néztem, hogy az 604-es tokozású procit fogad be kettő darabot. Namost én szinte pár sör áráért találtam bele ilyen foglalatú, egész brutál procit, ráadásul ebből kettő megy bele: Xeon X7350. Ez a nagyon régi gép megenné ezt a processzort, vagy lenne vele gond az egyforma tokozás ellenére is? Ha nem akkor mi lenne a legerősebb crp páros amit bele lehetne erőltetni?
Köszi előre is!
Gy -
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Ebbe a konfigba milyen procit lenne érdemes tenni ha kicsit fejlesztenénk a jelenlegi G4560-at? Főleg játékra, kép- és videószerkesztésre menne.
ASRock B250M-HDV alaplap
FSP HEXA+ 400W 80+
Kingston 8GB DDR4-2400MHZ
ALPENFÖHN Ben Nevis CPU hűtő 120mm
ASUS GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 OC Expedition eSports'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
palfitom
félisten
válasz s7evcsenko #78291 üzenetére
Persze, csak marketing.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
bozont
veterán
válasz hobizoli #78281 üzenetére
Valószínűleg ez lesz a legjobb megoldás, vagyis a G4560, az még 5e-rel olcsóbb és alig lassabb. Találtam egy-két tesztet neten és a magok száma nem nagyon van hatással a teljesítményre. És akkor tényleg belefér egy SSD, ami nagyon sokat számít.
Játszani nem játszik, így ez a része nem lényeges.Az eddigi Core2 E2200 és 1Gb ramhoz képest bármi jobb lenne.
-
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Egy csomó hirdetésben olvasom:
"A proci nem volt húzva tehát a garancia érvényes rá."
Ezt ki tudja olvasni a bolt, ha megadja magát a proci?
Vagy ez csak marketing duma?"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
joysefke
veterán
válasz wassabi11 #78288 üzenetére
Akkor én valamelyik CL i5-öt választanám.
-A CL i7-nek (6c/12t) csak nagyon kevés esetben van bármiféle előnye a 6c6t i5 höz képest.
-A 7700K-hoz képest pedig bármelyik CL i5 jobb: multiplayerben kiegyensúlyozottabb frametimeokat nyújtanak.Hogy kell-e a tuning majd mérlegeled.
Szerintem anno a keretedből eleve hat magos AMD procit kellett volna venned (R5-1600x) illetve intel oldalról 7700K-t (ha akkor még nem volt CL).
Az, hogy most használtan eladod az AMD lapodat és intelre váltasz (veszel egy új lapot) nem túl költséghatékony. Én várnék egy hónapot és megnézném, az R5 2600x mit alkot. A leakelt (szintetikus) tesztek alapján én arra számítanék, hogy hozni fogja az összes nem húzott Coffe Lake i5 teljesítményét játékban. A húzott 8600K/8700K-t nyilván nem fogja játékokban beérni. Ezek csak spekulációk a részemről.
Ha viszket a tenyered, egy 8600K-val nem nyúlsz mellé...
[ Szerkesztve ]
-
wassabi11
aktív tag
Ryzen 1400
-
wassabi11
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik processzort lenne érdemesebb meg venni?
I7-7700k vagy i5-8600k? -
hobizoli
nagyúr
válasz bozont #78279 üzenetére
Pentium G4600 is ellatna ezt a feladatot, annal olcsobb nem igazan lesz
az 73k korul megall egy nem gagyi tappal is, 85k korul egy SSD-vel megtámogatvaugyanez Ryzen 2200G-vel kb 20k-val dragabb lenne, es nem feltetlenul sokkal gyorsabb, max Photoshop alatt lenne vmi elonye
de ha csak alkalomadtán csinalgatja a fotokat, akkor igazabol mind1 is
web meg filmnezes alatt kb semmi diffi nem lesz, mert azt fika terhelesen elviszi ez is meg az isinkabb ragyurnek vmi masra, pl egy nagyobb ujabb monitorra
több drón kell ;P
-
Ace Ventura
addikt
válasz bozont #78279 üzenetére
Szia!
Ezt érdemes átolvasni. Én Raven Ridge-be gondolkodnék ilyen felhasználásra. Még egy kis játék is belefér, ha úgy gondolja, mert az igp-je elég erős.
Olcsó lap is van alájuk, ha nem akar tuningolni, akkor akár 20K alatt is. Bele 2x4 Gb ram, és egy rendes tápra is marad a 100K-s keretből[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
bozont
veterán
Üdv
Ismerős megkért, hogy nézzek már neki valami új konfigot a régi kétmagos Core 2 helyett. Legfőképp általános dolgokra kell, böngészés, film stb. Viszont a családi fotókat Photoshoppal szerkesztgeti, ehhez kellene igazítani a procit. Bár nagy mozgástér nincsen, a lap+proci+memória (+ lehet táp is) kombónak 100e alatt meg kell állnia. Én mindenképpen valami négymagost néznék minimum, főleg hogy ez a konfig megint hosszú évekig megmarad.
Kérdés hogy a program tamogatja-e a gpu gyorsítást és melyik igpu-nak fekszik jobban?Elsősorban egy A8 9600-at vagy Ryzen 3 1200-at néztem. Intel oldalról 30e alatt nem nagyon látok semmi értelmeset, de a legolcsóbb i3-ak még szóba jöhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
dugo_
veterán
válasz Pintim.... #78276 üzenetére
Biztos nem tudsz 18ezres lapot a 8600K alá, mert még csak a Z370-es chipset van kint a hazai piacon, lassan érkeznek az olcsóbb, nem tuningos deszkák is.
Egyébként van topikja a kérdésednek, ne túráztasd feleslegesen a fórumot:
https://logout.hu/tema/milyen_alaplapot_ilyen_arban/friss.html -
Pintim....
tag
válasz yoeuromail #78274 üzenetére
Tudok olyat ami 60k es ami 18k.
-
-KP-
addikt
válasz Pintim.... #78273 üzenetére
Miért kell neked 8600k? Meg tudnád indokolni?
-
yoeuromail
tag
válasz Pintim.... #78273 üzenetére
Ideáig csak egyfajta van Z370 ami kapható vagy te tudsz mást is?
Eladó: i7-4770K MSI GTX 1060X3G, LG W2452V
-
Pintim....
tag
Alaplapot akartam irni,proci helyett. Szó botlás volt
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz Pintim.... #78268 üzenetére
Legalább annyi gerinc legyen benned, hogy válaszolsz az üzenetedre, főleg ha látszik mikor voltál utoljára belépve!!
-
4264adam
veterán
Idétlen, nem ide való posztokból elég. Tanulás kulcsa a google és akarat. Nem 1-2 mondatos kérdések nap mint nap.
-
TechN7ne
nagyúr
-
Pintim....
tag
8600k hoz milyen procit ajanlotok, ami mar elegendo lenne neki?
-
palfitom
félisten
-
Krisz0418
őstag
válasz szinimini #78255 üzenetére
Mire használnád? pont tegnap írtam hogy i5-6500at már lassan kevésnek érzek. nagyon hamar elfogy az a 4szál. ezért gondolkozok egy 6/12es ryzenben
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
szinimini
senior tag
válasz Ace Ventura #78254 üzenetére
Köszi a tippet,
Meg akkor utána olvasok annak a delidnek is még nem igazán használtam ilyet.
Akkor várok egy kicsit hátha felbukkan egy garis T-s proci. -
Ace Ventura
addikt
válasz szinimini #78253 üzenetére
Szia!
Az általad említett procit ki lehet fogni 30K alatt is garanciával.
Passzívan én valami T-s verzióval próbálkoznék [link] .Most nem sokat találtam aprón, szokott azért bőven lenni.
Egy delid sem ártana.Üdv:
AceÜres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
szinimini
senior tag
Hello,
ez jó vétel lenne?
Vagy inkább plusz 7 és boltból is meg van....I5-6500 33eFt
Erre a procira lehetne tenni passzív hűtést ha 7/24be menne a gép?
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
válasz Krisz0418 #78251 üzenetére
Függ milyen játék alatt, de írok pár címet amik könnyedén lerágnak 4 szálat! Főleg 60 fps eléréséhez szükséges. Mafia 3, Crysis 3 Welcome The Jungle pálya, Assasin Syndicate, főleg lovaskocsikázás közbe.
Ac Origin is képes 8 szálat is 100%-on járatni, nem hogy 4-et! Ja és a Watch Dogs 2, az is elég brutál cpu éhes. Röviden csak ezek jutottak eszembe, szerintem amúgy jobban megéri a 6/12 Ryzen.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Krisz0418
őstag
válasz carl18 #78250 üzenetére
1500x vagy 1600 kozott gondolkodok. Egyenlőre nem sürgős, 1060mellett elvan meg egy darabig. I3-6100rol valtottam i5re ezekszerint a 4mag is elfogy hamar.
AMD RYZEN 9800X3D || ARCTIC FREEZER 3 360MM || GIGABYTE AORUS ELITE X870 || HYPERX FURY BEAST 32GB 6000cl30 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
carl18
addikt
válasz Krisz0418 #78249 üzenetére
Nekem I5-3470 van 3,6 ghz-en ami maximális erőbe nem sokkal marad le az I5-6500-tól.
Igen valóban el tud fogyni a 4 szál főleg nagyobb processzor igényű játékoknál.
Szerintem ami legjobban megéri az a Ryzen 5 1600. 6/12 szál és az áráért remek vétel.Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
Krisz0418
őstag
Csak én érzem lassan kevésnek a 4magot? I5-6500, ocsemnek i5-6600 van. Par játék alatt 100% proci terhelés vagy 100hoz közeli. (The division, nfs payback). Én nagyon gondolkodok egy ryzenben, mire lenne érdemes lecserélni?
-
Plague666
tag
-
Koro
csendes újonc
Sziasztok.
Már rég óta tervezem a gép újítást viszont nem tudom milyen processzorra érdemes váltani,jelenleg egy FX8350-es van.
Egy i7 7700k vagy i7 8700k procin gondolkodom,főként játékra.
Még nem volt intel procim ez a 2.,szerintetek megéri váltani?
Van érezhető külömbség amd után?A válaszokat előre is köszönöm.
-
carl18
addikt
Azzal lesz a nagy baj hogy úgy mint a 8700K esetében, idehaza a nyitó ára vastag lesz. Kell jó pár hónap mire beáll az ára. Poén lesz hogy a legújabb 8 magos ha beáll az ára lesz 100E, egy 6-8 éves 4 magos i7 még most is használtan 50E tájéka. Agyhalott aki kiadd érte annyit D
Ha az I7-8/16 szálas lesz akkor igaz a pletyka az i5 megkapja a 6/12 szálat. 8700K ára is elég szépet fog esni
Az i3 meg szerintem 4/8 szálas lesz akkor az igazán durván elértékteleníti a többi processzort.
Csak a szomorú hogy drágább lesz a régebbi gen használtan, mint az új generáció újantaHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
VGNGR
senior tag
Na akkor, még egy tényező, csak hogy még "egyszerűbb" legyen ajánlani.
-
veterán
válasz szinimini #78231 üzenetére
Megfontolnám Hannibhál ajánlatát.
Meg a Ryzen 5 2400G-t is, GT 1030 erejű IGP van benne, viszi ez is a 4K tartalmakat, szintén 4 magos, 8 szálas proci, minimális felárért.
mod: ha a lap megvan, akkor nincs mit tenni. Ez esetben jó választás az i5, nézheted az i5-7xxx-eket is, ha nem nagy a felár.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
-
szinimini
senior tag
Hello,
I5-6600 és a 6500 proct néztem ki a rendszerbe.
Ár-érték arányban tudtok jobbat mondani?Fő cél a hosszú élettartam, 7/24 üzem, 4K/UHD filmek vmennyire érték álló is legyen.
Néha Solidworks,archicad és egyébb programokÉs netán tudjak rátenni passzív v szinte hangtalan hűtést. Netán víz.
Társai pedig ők lennének
GA-B250N Phoenix-WIFI
MSI GeForce GT 1030 2GH LP OCKöszi
-
palfitom
félisten
válasz HellGreg #78224 üzenetére
"z370-es 1151-es foglalatba nem megy bele a 8. gen intelen kívül semmi" - ...és más foglalatban (1XX, 2XX) sem megy a 8. generáció!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
-KP-
addikt
válasz HellGreg #78224 üzenetére
de nem ám. 1x0-2x0 szériás alaplapok csak Kaby Lake és Skylake alá jók. Értsd 6xxx és 7xxx szériás processzorok.A 8xxx szériát perpillanat a z370 viszi hivatalosan. Nemsokára jönnek b-s meg h-s lapok olcsóbban.
Egyébként jobb helyeken 1151v1 és v2 jelöléssel látják el az alaplapokat és procikat a keveredés elkerülése érdekében.
[ Szerkesztve ]
-
válasz HellGreg #78222 üzenetére
[ph teszt]
Ebben a tesztben az i3-8100 nincs benne nézed helyette az i5-7400-asat. A ryzen 1300x az 33e a legolcsóbb helyen míg az i3 8100 32e.
Viszont!!!
Az i3-as alá jelenleg(kb 1,5 hónap múlva jönnek az olcsóbbak) csak Z-s lapot rakhatsz(Z370) amiből a legolcsóbb is 37e ft, míg a ryzen alá 15-16e ft-ért találsz már lapot, a ram meg ua. mindkettőnél.
Nem beszélve arról, hogy az am4-es foglalatnak 2020ig van támogatása (addig jönnek bele cpu-k) míg a mostani z370-es 1151-es foglalatba nem megy bele elv (nem tudom most 100%-ra) a 8. gen intelen kívül semmi.
Ettől függetlenül az i3-as is jó vétel lehet, csak később akk valószínűleg mindenestül cserélned kell majdGépelés nem az erősségemasdsdk
-
-
-
-KP-
addikt
-
válasz HellGreg #78217 üzenetére
attól függ, hogy milyen rendszerbe menne s milyen használatra. Ha játék a cél (főleg multi) akkor érdemes mert az már 6 magos i5, ha csak single s nincs is nagy gpu erő(gtx 1060 felett) akkor felesleges az i5. Multiba is gtx 1050 ti-tól javallott de igazából az alatti vga-k mellé is berakhatod csak ott néhol a gpu kevés lesz
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
HellGreg
őstag
Sziasztok. Nézegetem az 1151-es procikat. Azon gondolkodom, hogy ha egy négymagos I3-8100 30k körül van, érdemes 2x annyiért i5-öt venni ugyanakkora órajellel? Annyival effektívebb vajon?
-
palfitom
félisten
válasz tothjozsi96 #78210 üzenetére
Hannibhál (#78211) ajánlása tökéletes, Z370 + 8600K.
-
wolf033
senior tag
Üdv!
RX 470 mellé AMD oldalon mi lenne a jó választás. Full HD játék. Leginkább Wot, de szeretem kipróbálni az új címeket is. Jelenleg egy FX-6350 van a gépben. Érdemes ezt egyáltalán leváltani? Játék közben néztem a kihasználtságot és a vga 0-100% között mozog a proci meg max 60%-on volt viszont az fps az eléggé ugrált, volt, hogy 40-50 körülire is leugrott aztán vissza 80 max grafikán.
-
4264adam
veterán
Origins nekem az I7 2600 4Ghz-et közel 100%-on használja mind a 8 magot.
[ Szerkesztve ]
-
i5 8600k és hozzá egy z-s lap, mehet a tuning 4,8ig s 5-6 évre megvagy
Gépelés nem az erősségemasdsdk
-
tothjozsi96
addikt
válasz palfitom #78208 üzenetére
Nem a vga miatt akarok cserélni, hanem azért mert most van rá keretem, hogy fejlesszek.
A VGA-t pár évente cserélni szoktam.Most jelenleg elegendő a 3570k is, csak szeretnék olyanba beruházni (alaplap+cpu) amihez nem kell nyúlnom 5-6 évig.
Szerintem a 3570k a következő 2060-as kártyát már nem fogja tudni kihajtani, tehát a szűk keresztmetszet a processzor lesz.Egyáltalán meddig lehet még elég egy 3570k Full HD-n?
Jobban járnék jelenleg egy 3770-el?
Például az Origins se fut úgy, ahogy kellene..
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz tothjozsi96 #78207 üzenetére
1060 mellé bőven jó még egy i7 2600/3770 is. Azt megveszed és viszonylag nagy értékvesztés nélkül tovább tudod adni majd. Felesleges pénzköltés a 7700k/8700k, ha maradtok a 1060-nál, főleg hogy drága lap kell mellé, meg drága a ddr4 ram is. Aztán évekig áll a pénzed, egy olyan konfigban, amit ki se használsz. Bőven ráérsz akkor venni mást/fejleszteni,mikor a vga karit is cseréled. Vagy annyira zavar a pénz?
-
palfitom
félisten
válasz tothjozsi96 #78207 üzenetére
Nem értelek.
1060-hoz miért nem elég a 3770K?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
A tesómnak a processzorát akarom lecserélni, 3570k-s proci.
Gondolkodtam sokat hogy mi lenne érdemes de nem tudtam eldönteni..Sokáig gondolkodtam azon hogy veszek egy 3770k-t.
De időtálló gépet szeretnék processzor téren.
Jelenleg egy GTX 1060-as kártya van a gépben amúgy, de most szeretnék egy olyan processzort venni ami legalább 5-6 évig bírni fogja.Főleg játékra van használva a gép.
Van otthon egy ASUS H110M-K alaplapom, amit feltudnék használni, és mehetne bele egy i7-7700K.
Vagy szerintetek több értelme van új alaplap+8700k kombónak?Nem tudom eldönteni, látom hogy erősebb a 8700k, de nem tudom hogy megéri-e.
Az alaplap adott, de nem tántorodom el ha jobban járok egy Z370-es lappal + 8700k-val.Még annyit hogy tuningolva nem lesz, szimplán a gyári nagyobb órajele miatt venném a K-sat.
-
yoeuromail
tag
válasz Hannibhál #78165 üzenetére
Tudom végeztél egy tesztet de mivel is szimuláltad még a régi 4. generációval az meg nem ugyan az ez a 8. generáció az meg nézd már meg hol nem elég? [link]
de ha így lesz eskü inkább veszek egy intel i3-8100-at a ryzen helyett pedig az volt a tervem down upgrade 2400G-re még nem jön ki az új vga normális áron addig el wotozgatok a ryzen igp-vel is aztán fejlesztem megnézem jó-e mellé egy 2060 vagy 2060ti is de ha ez a hülye hangulat itt írok egy blogot a témáról mint te aztán elég lesz ebből.
Eladó: i7-4770K MSI GTX 1060X3G, LG W2452V
-
klepto
addikt
válasz solfilo #78201 üzenetére
Írtam oda is, köszönöm a tippet; de maradt bennem még egy kérdés:
Melyik éri meg jobban: 1600x, vagy az i5 8400?
Egyáltalán mi lesz a Coffee Lake után, és mikorra várható az új chipset, processzor, stb. Intel vonalon?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- Megjelent a Nothing OS 3.0 stabil változata
- Háztartási gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest