- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
klepto
addikt
válasz solfilo #78201 üzenetére
Írtam oda is, köszönöm a tippet; de maradt bennem még egy kérdés:
Melyik éri meg jobban: 1600x, vagy az i5 8400?
Egyáltalán mi lesz a Coffee Lake után, és mikorra várható az új chipset, processzor, stb. Intel vonalon?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz solfilo #78196 üzenetére
Annyit biztos nem tudnék/akarnék fizetni érte. A memóriám is csak 2133-as, amikor vettem azt mondták Intel alá elég, most meg nincs kedvem csak az órajel miatt elkótyavetyélni, és aranyáron másikat venni...
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Ryzen 5 1600X megér használtan 45.000.-Ft-ot (+posta)?
Vagy érdemesebb lehet megvárni a Ryzen 5 2600-at? Várhatóan mennyivel lesz az drágább, és miben nyújt majd többet a mistani szériánál?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz solfilo #77794 üzenetére
Vannak alkalmazások, amikkel igen. A G4560 pénzhiány szüleménye volt; de mire megvettem volna a kinézettet, addigra értelmetlenné vált az egész platform, mert jelenleg Intel vonalon az i5-8400 érné meg a legjobban, de nincs kedvem minden proci mellé egy új alaplapot is venni
Ezért térnék vissza közel 10 év után AMD-re; és ezért kérdeztem, hogy gyorsabb lenne-e érezhetően az adott proci. Ha nem lennének a VGA árak úgy elszállva, Ryzen 5 1600X-et vennék (6mag/12 szál)Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Intel Pentium G4560 procit érdemes lecserélni AMD Ryzen3 2200G, vagy AMD Ryzen5 2400G-re?
Nem a grafikai teljesítmény, hanem a nyers processzorerő szempontjából megközelítve a témátHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz NOKA32 #72023 üzenetére
A legolcsóbb B250-es alaplap postaköltség nélkül: [link]
A többször említett G4560 proci a legolcsóbban (én is innen vettem), + 1480.-Ft postaköltség: [link]Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Kiralybali #72012 üzenetére
Egyetértek SP4C3el, ennél rosszabbat nem éri meg venni!
A boltról peddig ennyit: [link]
Nekem is ez van, és én is itt vettem[ Szerkesztve ]
Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Mans20 #71867 üzenetére
Facebook elérhetőség, pesti iroda, gyors kommunikáció (Facebookon), kedvező ár, + százalékosan elhanyagolható processzor elhalálozás.
Én megrendeltem...
Persze problémásabb alkatrészt nem biztos, hogy be mertem volna vállalni, de egy CPU, ami húzás nélkül megfelelően hűtve szinte örök élet (én még rosszal nem találkoztam), szerintem nem egy rizikós dologHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Egy kérdés nekem is eszembe jutott...
Hétről-hétre csökken az új Pentium G4560 ára. Jelenleg 20.190.-Ft (+posta).
Érdemes várni még egy(-két) hetet, mehet ez a proci 20.000.-Ft alá (esetleg 15.000.-Ft közelébe)?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz margithid #71856 üzenetére
A száraz adatok: [link]
8 mag, 16 szál, 2011 foglalat, 2012-es megjelenés, 2.00GHz sebesség, és 1100.-$ körüli új ár.
A többire, majd a nálam okosabbak válaszolnakHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz KriszXxX18 #71845 üzenetére
Szerintem igen, kompatibilis visszafele.
Ha elenyésző a különbség, én inkább az újabbat választanámHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz Ninja02 #71798 üzenetére
Innen nem jó?
Posta vidékre 1500.-Ft, pesti kirendeltségen történő átvétel: 840.-Ft
Egyébként még egy helyen van belistázva: [link], de itt meg nincs jelenleg készleten. Ezen kívül még én sem láttam sehol[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz kuzma88 #71794 üzenetére
Üdv!
i5-7500 bolti árából kapsz már itt i7-6700 procit is sok pozitív értékeléssel rendelkező elódtól is.
Prociban a használt kevésbé lutri, mint alaplapban, vagy HDD-ben
De érdemes körbenézni itt (i7-7700: 88.000.-Ft!), itt, és még itt is az árak tekintetében.
De, hogy a kérdésedre válaszoljak, egy i7 biztosan tovább kiszolgálja az újabb VGA-kat, és ha belefér, meg persze ha jó áron hozzájutsz, érdemesebb azt választani hosszabb távra!
Nekem megjelenése óta van egy i5 2500 a gépemben, és most vált csereéretté[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Játékra van konzolom, bár vannak pótolhatatlan kedvenceim, de azok a jelenlegin is bőven elfutnak. Ezek 100%-ban szinkronos játékok; amik közül a legkomolyabb a Jumurdzsák Gyűrűje; de leginkább mobilon játszom. A gép netezésre, fényképek tárolására, Youtube nézésre, dokumentumok szerkesztésére, stb. van 99%-ban használva.
[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz silvergod #71751 üzenetére
Csehből; de ha pesti vagy, akkor még olcsóbb, mivel van irodájuk, és az ottani átvétel csak 840.-Ft
A proci 20.790.-Ft, a kirendeltségi átvétel 350.-Ft, az utánvét díja 490.-Ft. Postázás 990.-Ft + utánvét 490.-Ft.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Az AVX utasításkészletet milyen programok használják?
Ami különbséget én láttam a 200MHz-n kívül, az a picit butított IGP, 630 helyett "csak" HD 610 van benne, míg az i3-ban HD530, valamint a nagyobb Pentiumokban, illetve az újabb i szériában pedig HD630.
Ez mennyire észrevehető dedikált VGA nélkül, illetve mennyivel gyengébb, vagy erősebb, mint a Sandy HD2000 IGP-je, amivel már 6 éve tökéletesen elvagyok?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Segítsetek dönteni, milyen processzort vegyek?
Pentium G4560
Intel I3 6100
A Pentium 22.000.-Ft, míg az i3 30.000.-Ft lenne postával. Mindkettő új, a Pentium dobozos, az i3 OEM, de ez nem számít, mivel úgysem a gyári hűtőt használomHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
I5 2500k fiatalításán gondolkozom, viszonylag szűkös kerettel.
3 processzort néztem ki, amik között nem tudok egyedül dönteni, és ehhez szeretném a segítségeteket kérni.
Az első, és a legolcsóbb kiszemeltem az i3 6100, ami cirka 35.000.-Ft-ba kerül.
A második, és számomra a legszimpatikusabb a magasabb órajel miatt az i3 6320, ami cirka 47.000.-Ft
A harmadik, és egyben a legdrágább az i5 6400, ami 55.000.-Ft lenne (esetleg még az i5 6500 de ez már nagyon kilóg az elképzeléseimből; 60.000.-Ft-ért.).
Ugye a legolcsóbb alternatíva az i3 6100 lenne, de ezt a kategóriát kis fenntartással kezelem.
A legnagyobb ellenérv ezzel kapcsolatban, ahogy a procik tulajdonságait nézegettem, hogy a 6100, és a 6400 kisebb órajelű IGP-t kapott, mint a 6320, és a nagyobb i5 procik, ezért gondolkozom inkább a felár bevállalásán a drágább i3-al kapcsolatban.
Viszont az i3 6100, és az i3 6320 között elég jelentős, 36%-os (12.000.-Ft-os) árbeli eltérés van, viszont ehhez képes kevésbé nagy ugrás,mindössze „csak” 18% az i5 6400, és az i6500 is „csak” 28%.
Viszont az i5-ök alacsonyabb órajele kevésbé szimpatikus, de mellettük a valódi 4 mag szól…
Mennyivel lenne lassabb egy új i3 a régi i5-höz képest hétköznapi, és némileg irodai jellegű felhasználásnál (fényképek archiválása, netezés, filmnézés, szórólapok szerkesztése, stb.), illetve mennyit profitál a processzor órajeléből, valamint a valódi négy magból a rendszer (melyik számít inkább)?
A játékoktól nem félek, mióta i5 van a gépemben nincs dedikált VGA-m, mindent elvitt eddig a régi i5 IGP-je is (az az igazság, hogy a két legutolsó és egyben legkomolyabb játékom a Jumurdzsák Gyűrűje, és a Dracula Origin; ill. ha új játékot veszek, azok is csak hasonló stílusúak lesznek).Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mennyi idő van még az LGA1151 foglalatban és a SkyLake-ban, és mikorra várható egy új foglalat, illetve az új procik megjelenése?
Emberi árazású (FX környéki árazással) 8 (vagy több) magos Intel proci sosem várható?
Jelenleg csak az LGA1151 fut mint „új” foglalat, és csak ebben a tokozásban vannak DDR4 kompatíbilis lapok és procik, vagy van 2xxx foglalata is még az Intelnek?
Mi várható 1 éven belül Intel táján?
Azért kérdezősködök, mert lassan szeretném lecserélni a Sandymat, de nem akarom elkapkodni, és lejárt foglalatba feccölni, ha közeledik valami újHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Nem jött meg a procim, és tovább agyalok amíg lehet...
A választék: A8-7600 (25K), használtan picit többért A10-7870 (32K), vagy A8-7600 áráért Intel 1151 Pentium 4600 (26K), illetve picit többért i3 6100 (36K), ami a bolti A10-7850 alatt van árban (37K)
A grafikai részt most ne nézzük, az én Sandy-m is tökéletesen kielégít engem, a szüleim, akiké meg lesz a gép, szintén nem játszanak erősebb játékokkal mint én; söt
A lényeg, ne legyen lassabb, mint az FX-8120, és /vagy ha lehet, közelítse meg az én közel 6 éves i5-2500 procimatHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz solfilo #67157 üzenetére
Náluk, ahova kerül, a Játékok csúcsa a Zuma, és ezen kívül az internetezés még a fő felhasználási terület.
A játékoktól kevésbbé félek, jobban tartok attól, hogy elég gyors lesz-e az alapműveletekhez.
A kettővel ezelőtti gép egy A64 procis gép volt, azért kellett lecserélni, mert akadtak a golyók a Zumában
Ha az FX8120 után nem lesz érezhetően lassabb, akkor mindenki boldog lesz (én is)[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz solfilo #67155 üzenetére
Az a baj, hogy sürgős...
Szombaton halálozott el az alaplap, és mikor közöltem, hogy pár nap., nem arattam sikert...
De köszönöm a véleményed, viszont közben már megrendeltem a 7600-as procit
Ami az AM4-et illeti, a saját gépemnél mindenképp megváromHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Még egy végső kérdés, amiben a segítségeteket kérem.
Fél órán belül döntenem kell...
A8-7600: 25.000.-Ft
A10-6800: 31.000.-Ft
A10-7850: 38.000.-Ft
A 7850 megéri a felárat a 7600-hoz képest?
A 6800 hol helyezkedik el a másik kettőhöz képest sebességileg?
Szerintetek melyik legyen inkább, melyik a legjobb ár / értek arányú APU a háromból?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz solfilo #67144 üzenetére
És nem tudod véletlenül, hogy az alap dolgoknál (gépindulás, programok megnyitása, több feladat egyidejű kezelése, játékok indítása, stb.) mennyivel lassabb egy A8-7600, mint egy FX-8120?
-
klepto
addikt
Sziasztok!
AMD A8 7600, vagy Intel Pentium G3460?
Egy mindenes, stabil, relatíve gyors (közelítse meg az FX8120 szintjét) proci kellene netezni, fényképet nézegetni, és egyszerűbb játékokkal játszani.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Mire lenne értelme lecserélni egy első generációs C2D, i5 2500 procit, ami előrelépést is jelentene, és ismét 5-6 évre letudnám a gépcserét?
Elsősorban AMD vonalra váltanék vissza, de ha az Intel értelmesebb alternatíva olcsóbban, akkor az sem kizárt. Igazából mindenre elég még mindig, csak a Win10 szórakozik néha a beépített grafikus maggal, mivel friss driver már régóta nincs hozzá.
Esetleg jobban járnék ha megtartanám, és vennék mellé egy rendes VGA-t?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz miresz #38045 üzenetére
Az alaplapi ajánlást köszönöm; megfontolom.
Egyébként mi a baj a Giga lapokkal?
Pont amit írtál az FM2-ről, az a bajom az FM1-el...
Már a nyáron hallani lehetett róla, és mintha olvastam volna olyat is, hogy júnitól kapható lesz, és lám, még mindig sehol.
Ezek után mennyire biztos, hogy heteken belül megjelenik, és hozzánk is elér az FM2?
Memóriában az FM2 is az 1866-ot fogja támogatni, vagy ott már memben is lesz előrelépés 2133-ra?[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Gondolkoztam...
Akkor az FM1 3850 proci, és egy Gigabyte GA-A75M-S2V alaplappal is elég lenne pár évre?
Ez a konfig is gyorsabb egy S939-es A64 procinál
Mondjuk ehhez viszont akkor memóriát is kellene vennem, mert a tesztek szerint ez a proci már igényli, és ki is használja az 1866-os memóriát; míg a másik esetben magamnak vettem volna 2x4GB 1600-as ramot, és anyám gépébe ment volna az én 2x2GB 1333 ramom
Egyébként a Sandy proci mennyit profitálna a gyorsabb memóból?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz miresz #38032 üzenetére
Gondolkoztam ezen is, és még FM1-en is, de az FM1-től félek, mivel elvileg lejárt az ideje, a Phenom-nál meg nem sokkal drágább most az FX-8120, és szerintem megéri a felárat; meg akkor évekig le lenne róla a gond; remélem
De megfontolnám, ha használtan jó áron találnék egy garis, hibátlan példánytHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Találtam itt a hardverapróban AMD FX-8120 OEM procit 32.000.-Ft-ért.
Szerintetek megéri az árát?
Hasonló árért (de max. 35.000.-Ft.ig) van ennél jobb proci jelenleg a piacon, akár Intel vonalon is?
Édesanyámék gépét szeretném lecserélni; de eddig mindig az én levetett vackaimat kapta meg, amit most nem akarok megtenni, mivel tökéletesen elégedett vagyok a saját i5 2500 procimmal.
Egy régi első generációs Athlon64 procit szerencsék lecserélni valami olyanra, ami évekig jó szolgálatot tesz, és ha valami gondja van, nem növesztek szakállat, amíg megcsinálja a gép, amit akarok.
Ezen kívül a WIN XP-t is szeretném lecserélni náluk, de új, jogtiszta szoftvert nem akarok venni a jelenlegi gépre mert szerintem (mivel csak OEM liszenszre lenne pénzem), az enyhén szólva is pénzpocsékolás lenne…Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz miresz #37711 üzenetére
Egy láma kérdés: az általam kérdezett processzorok mindegyike erősebb a szüleim jelenlegi, AMD Athlon 64 4000+ S939 procijánál; ugye?
[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
válasz miresz #37705 üzenetére
És, lehet már tudni valami konkrétumot az FM2-ről?
Pl. alaplap és CPU árak; valamint az FM2 tokozás is csak egy generáción át fog élni, vagy az hosszabb életűre lesz tervezve, mint az FM1?
Az AMD FX processzorai gondolom nem tartalmaznak IGP-t; de integrált IGP-s alaplapot lehet venni hozzá, ugye?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz miresz #37672 üzenetére
És az újabb Trinity procik mikorra várhatók (tudom, Májusra ígérték, de egy árlistában sem látom még a nyomukat)?
Azok is FM1-be mennek majd?
És egy utolsó: mi a különbség az A55, és az A75 lapok között (árban csak 1-2K az eltérés)?
Egy másik kérdés: Gianninál láttam olcsón i3 2100 CPU-t, ami olcsóbb volt, mint az A3870. Az IGP-t leszámítva, melyik a gyorsabb; vagy közel azonosak teljesítményben?Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
Sziasztok!
Szeretnék egy olcsó, de az adott árért a lehető leggyorsabb konfigot összeállítani.
A keretösszeg max! 50.000.-Ft, amibe egy alaplap, egy proci, és legalább 2, de inkább 4 gb ram férjen bele.
Sajnos mostanában nem követtem a hardverpiacot, annyira elvagyok a saját i5 2500-ös procimmal, ezért szeretnék tőletek segítséget kérni.
A következő procikon gondolkozom:
AMD vonalon az FM1-es tokozású AMD A4 3400, esetleg A6 3500, vagy fogcsikorgatva A6 3670;
Intel vonalon pedig egy LGA1155-ös tokozású Intel Pentium G840 processzoron.
Szerintetek melyikben éri meg hosszabb távon gondolkozni?
Fontos az integrált VGA minősége (használhatósága), és a proci sebessége.
Felhasználás: Internet, és kisebb (nem 3D-s) játékok; vagyis szórakozás idősebbeknek.
Ha a véleményedet picit kommentelnéd, azt külön megköszönöm!
Esetleg egy két összehasonlító tesz linkje is segítene
A véleményeket, és a segítségeket, mindenkinek előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz vzsryl #20259 üzenetére
És játékokon kívül van még előnye a Phenomnak?
Engem elsősorban a párhuzamos programfuttatás érdekel: vírusirtás+letöltés+böngészés+konvertálás+stb. egy időben.
Ilyen megközelítéssel melyik a jobb szerinted?
Utálom, mikor belassul a gépem, és várnom kell a programok közötti váltásra, vagy egy új böngésző ablak megnyitásraHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
klepto
addikt
válasz vzsryl #20254 üzenetére
Nem tudsz véletlenűl egy tesztet ajánlani, ahol összehasonlítják a Phenom II 545-öt az Athlon II X3 435-el?
Én csak ezt az egy régebbi tesztet találtam, de ez alapján nem jobb egyértelműen a Phenom ll X2 az Athlon ll X3-nál[ Szerkesztve ]
-
klepto
addikt
Sziasztok!
20.000.-Ft alatt melyik proci éri meg a legjobban, a tényleges sebesség alapján?
AMD Athlon II X2 250 15.480.-Ft
AMD Athlon II X3 435 17.950.-Ft
AMD Athlon II X3 440 20.190.-Ft
AMD Phenon II X2 545 20.190.-Ft
A válaszokat előre is köszönömHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Jelszókezelők
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
- Garanciális Intel Core i5-10400F
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest