Új hozzászólás Aktív témák

• Astrasattila

tag

Sziasztok!
    Nekem,nem jelenlegi gondom van,hanem jövőbeni,de most teszem fel,mig sokakban friss a téma :)A laptop amiröl szó van.Asus X52F EX514D
    Szoval,adott egy i3 370M procival szerelt laptop.HM55 chipsettel.A későbbi bővitésekről érdeklődnék.
    1.Jelenleg ugye ez nem turbos proci,de ha én majd egy olyan procit szeretnék,tudná használni attól a gépem?(bios update vagy hasonlo)
    2.Számit az,hogy milyen a chipset a proci cseréhez?
    3.Jelenleg 1066MHz-s RAMok vannak.Ezt,majd idővel ha kicserélném 1333MHz-sre,mert mondjuk a procinak az a max,akkor az alaplap is tudná kezelni(esetleg szintén majd bios frissitéssel),vagy alapbol tudja,ha egyszer ddr3-s..
    4.Mit jelentenek a következök?90°C for rPGA, 105°C for BGA Mert az i3-asokat kivéve a többihez simán csak 105°C van írva.
    5.Az Intel GMA HD a memóriából vesz el,hogy bíztositsa a megfelelő teljesitményt vagy pedig van annak is saját memóriája?Ha van saját,akkor az hány mega?
    A következő procikat néztem ki mint kompatibilis cuccok:

Intel® Calpella Core™ i3-380M
    Intel® Calpella Core™ i5-580M
    Intel® Calpella Core™ i5-560M
    Intel® Calpella Core™ i5-540M
    Intel® Calpella Core™ i5-520M
    Intel® Calpella Core™ i5-460M
    Intel® Calpella Core™ i5-450M
    Intel® Calpella Core™ i5-430M
    Intel® Calpella Core™ i7-640M
    Intel® Calpella Core™ i7-620M

Bocsi,ha hosszu lett és sok a kérdés,de az elözö gépemmel vártam addig,mig minden olcso lett hozzá,és már alig találtam hozzá segitséget.Ez pedig,még aránylag friss téma.Előre is köszönöm a segitséget :)

Új hozzászólás Aktív témák