Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoleer
senior tag
válasz
bartucc #12598 üzenetére
Abit lg- 95c a[cpu support]ban csak az e2220 vagy e4600 vagy jo van a 6000-es széria is de azok meg horror árban vannak 5200 nem tudom hogy bevenne e mert ujabb bios meg nincs szerined ha vennnék egy 5200-est és nem lenne jo akkor másnap kitudnám cseréltetni egy e2220-ra? mert ugy 3 napon belül kötelesek!
-
fekeandras
őstag
HD4650 videókártya mellé AMD oldalról milyen procit javasoltok?
-
zsoleer
senior tag
szerintetek melyiket vegyem?
1. Core2 Duo E4600
2. Dual core E2220Tuning nem nagyon lenne megéri a 4600 a + 10k? köszi elöre is
-
bartucc
addikt
válasz
kornel8585 #12594 üzenetére
Időtáv-föggő, de a quad kezd jobb vétel lenni, ahogy halad az idő, növekednek a több szállra írt alkalmazások, és 3 ghz-en elég sok vga-t kihajt már.
RapUGround: a lap + proci + ram legyen 120000, vagy a gép?
-
RapUGround
tag
Sziasztok. Új számítógép összeállítását tervezem. A lényeg hogy most a cpu+alaplap+memória 3asa a főb szempont. 2-3 évre tervezek és minimum egy HD 4850 CF kihajtására elegendő legyen. A jövőben lehet még gtx260 sli is(vagy ki tudja mi lesz egy év múlva?) de lényeget értitek.
120000HUF van rá. Mit ajánlotok? -
kornel8585
tag
sziasztok.az alábbi a kérdésem:
egy E8400at vagy egy Q6600at érdemesebb venne?
melyik értékállóbb?
köszönöm előre is. -
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
#35692544 #12590 üzenetére
...mint írtam én a legfelsőt(2800/1m/533)választanám...azt írják a lapodról hogy a prescotot támogatja, tehát mennie kell benne...a memoid viszont kicsit karcsúak lesznek...lehet arra is kéne költeni...sajna csak egy memóriacsatornát támogat a csipszet, tehát 333-as DDR modult vagy 400MHz-set...igazából nem csak a sebességük, hanem a 2X256mega mennyiség is kevés...ha még az belefér a keretbe 2 db 512MB DDR400-as memo még lendítene egy kicsit a gép effektív teljesítményén...
...de az is tuti hogy én inkább hagynám a fenébe az egészet...
...
...álltalában a Northwood magos Pentiumok(tudtommal mind) 512kilóbájt L2-es gyorsítótárral készülnek, míg a Prescot magos Pentiumok 1 megával...
-
-
törölt tag
hi
szüleimnek van egy régebbi gépe
asus p4vp-mx alaplappal, milyen procit lehetne beletenni a jelenlegi 2,4-es cerka helyett, hogy egy picit gyorsabb legyen
nem játékok alattmég ezek a cumók vannak a gépben
2*256 ram(266mhz)
60gb samsung winyó
9600 pro -
jaja1981
addikt
válasz
koboldsrac #12584 üzenetére
Attól függ.
Ha tuningolsz az 5200, mert abban egy 3,6GHz valszeg benne van, ha nem akkor lehet, hogy a 7750 X2. -
bartucc
addikt
válasz
Dragon5 #12580 üzenetére
Hát ezeken nem sokat lehet tuningolni, 3,4 felett nem nagyon mennek
Intelben talán E7200, de inkább E5200 szintje, talán E6550 is ezen a szinten.
Egyébként van erre egy topic, "X2-esek klubbja" vagy a "tuning szájbarágósan kezdőknek", mindjárt adok linkeket, de az alaplap se egy tuningra termett példány, mmint nem a maximalizálásra.Szerk:
-
Dragon5
csendes tag
válasz
bartucc #12579 üzenetére
Sziasztok!
Van 1 amd 6000+os x2 es procim l2 chace 1mb 65nm
Ez a processzor melyik intel procival van 1 teljesítményen?
Szeretném tuningolni csak nem tudom pontosan hogy 1 kis segítség kéne.
Mert más topikból nem találtam.
gyári hűtő van rajta és asrock alive xfire e sata 2 es alaplap.
Aszem nem nagyon lehet tuningolni de nekem elég lenne 1 kicsi is!.
Az alaplapi 12,5%ot proc tuningot már használtam. -
Hi!
AMD AM2 4600+ X2-t valaki lefordítja nekem Intelre?Kb milyen intel procinak felel meg?
-
Dragon5
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni ezt a procit intel core 2 duo e7300 erre:e6850?
És mennyivel és mivel jobb az e6850? -
kicsigeri
senior tag
válasz
otto2008 #12570 üzenetére
[I]LGA 775 for Intel® Core™ 2 Extreme* / Core™ 2 Duo* / Pentium® XE / Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Quad Core Kentsfield processors
- FSB 1066** MHz for external graphics (by overclocking)
- FSB 800/533 MHz for internal graphics
- Supports Hyper-Threading Technology
- Supports Untied Overclocking Technology
- Supports EM64T CPU*Only supported with PCB version R2.00 or higher, and BIOS P2.80 or higher.
**FSB1066-CPU is supported by overclocking only when you adopt an external VGA card and DDR400 CL2.5 memory modules[/I]Ezek alapján egy E2XXX lenne neked a megfelelő választás.
-
otto2008
csendes tag
Szasz mindenki! Lenne 1 primitív kérdésem.
Szeretnék procit venni, mégpedig olyat ami a videókarimat is rendesen ki tudja hajtani, mert ez a mostani nem a legjobb.
Valami ötlet? -
bartucc
addikt
válasz
sgteam #12565 üzenetére
Ha ár mind1, akkor 9650Q
sgergi: vinni fogja
Egy jó hűtőd legyen hozzá, következőben leírva miért:
jaja1981: hát elvileg mind2 lehet 800-as FSB-s(nem a celeronokra gondolok), a gyorsítótár se biztos hogy nagyobb, a gyártástechonológia talán kisebb, viszony a Prescott mindezek ellenére eléggé melegedősebb.
-
sgteam
aktív tag
q9650 vagy q9550? ez itt a kérdés!!!
melyiket lehet jobban tuningolni?
alaplap: asus p5q-pro
-
sgergi
veterán
Amit linkeltél oldalon már csak egy gombnyomás választott el a megoldástól:
[link] (bal oldalt cpu support list) Viszi a prescott magos procikat is. 3,6 Ghz-es proci nincs a listában, de valószínűleg viszi azt is, mert csak annyiban különbözik a 3,4-től, hogy eggyel nagyobb a szorzója.
-
wihar
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.Remélem kapok rá választ.Van egy AsRock P4VM800 alaplapom,amiben jelenleg egy Celeron 2.53ghz proci van(Socket 478)
Itt a link az alaplapról:
[L:www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4VM800][link][/L]
Nézegettem a vaterán procikat bele.10k körül vannak használtak 3ghz-esek.Most egy ismerősöm elad egy használt 3,6 ghz p4 s478 procit 6000.-ért.Az ára megfelelő,de nem tudom hogy jó e az alaplapba.Valaki esetleg tud ebben tanácsot adni?ki tudja ezt használni a gépem?Az mindeggy hogy Northwood vagy prescot magos?Remélem nem irtam hülyeségeket -
Str8 sk8r
őstag
válasz
fasterware #12559 üzenetére
...ha jól tudom a Brisbane magos procik 5200+ és 6400+ között ugyanazt a magot kapják, csak más a szorzó...ebből kiindulva szerintem is támogatja...
...
...
-
bartucc
addikt
válasz
fasterware #12559 üzenetére
Hát elvileg vinnie kellene, lapod topicja ha van ilyen, ott tuti tudnak tanácsot adni, de elvileg menni fog benne
-
fasterware
aktív tag
válasz
bartucc #12540 üzenetére
Még nem sikerült megvenni a cpu-t, de köszönöm mindenkinek, a tanácsokat. 5600+ 65nm lett volna a boltban boxos (18e-ért), csak mondta haver h nincs az abit oldalán fennt a cpu support list-ben, csak az f3-mas 90nm-es. Na most igy ez menne az alaplapban, legujabb bios van fenn. Ez mondjuk érdekes h későbbi a bios, mint a cpu megjelenése és nem támogatja,(az 5000+ os g2-est meg támogatja) szerintetek menni fog benne?
-
Veron
addikt
válasz
dangerzone #12556 üzenetére
Thank you masters!
-
-
Veron
addikt
válasz
bartucc #12551 üzenetére
köszi a válaszokat!
-a 6000+ és E5200 is 20-21k, az 5200+ 16k kb. és intel köré építeni gépet (lap, ram) még mindig drágább, mint AMD köré -mint régen- ?
-ha már itt tartunk, tudom, hogy nem ez a topic, de E5200-hoz valami jó alaplap nem tudtok?
-az intel proci-amd vga jól megfér együtt? nem élvez valami előnyt az amd-ati combó (az egyesülés miatt)? -
Steve-0
őstag
Na megnéztem pár tesztet igazából ugyanaz a teljesítménye mind a 2őnek (E5200 - 6000+)
A feljebb említett hátrányok végett E5200-re szavaznék!
-
Steve-0
őstag
-
Veron
addikt
Sziasztok!
Kicsit kiestem a gépépítés vérkeringéséből mostanában, ezért segítségeteket kérem. Új gépet szeretnék venni, de a megváltozott igények miatt már nem kell akkora teljesítmény, mint régen. Így prociból a 18-20 ezer Ft-os kategóriát néztem ki. Pl. az Intel 2.5GHz Dual Core E5200, vagy az AMD Athlon 64 X2 5200+ . A gépet általában csak netezésre, zenehallgatásra és filmnézésre használom, játszani csak ritkán, mondjuk az esetek 10%-ában szoktam (és akkor is Fifa, RA3 kategória). A PH tesztek alapján ATI 4670 VGA menne a gépbe, 2 GB RAM mellett. Tuningról szó sincs, egyszerűen csak stabil, használható gépet szeretnek. Jelenleg egy Asus A8N-E, AMD A64 3000+, 1 GB RAM, Asus 6600GT konfigú gépem van, aminek a teljesítményét ma sem érzem eszméletlenül kevésnek, egyszerűen úgy alakult, hogy új gépet építek most az olcsóbb kategóriából.
És a kérdés a végére!Milyen processzort ajánlotok? Minden szempont érdekel!
Kösz!
Veron -
Zayl01
tag
Szerintetek Q8200-as jobb alaplappal vagy Q8300-as gyengébb alapplappal?
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dangerzone #12539 üzenetére
biztos olcsobban,mint egy intelt
-
bajusz15
senior tag
Akit érdekelne: E7300 eladó
-
bartucc
addikt
válasz
fasterware #12535 üzenetére
Hát elvileg bármelyik elmászkál 3-3,2-n ez felett nem nagyon
De ennyi minimum kell hogy jól kihajtsd a vga-t, kicsit talán gyorsabb lenne az a +1mb, de az x-2nél(sem) annyira számít, mivel a memóriavezérlő is a cpu-ban van, szval gyorsabb az adatátvitel --> kevesebb gyorsítótár is elég (ha nem tudom jól, javítsanak ki nyugodtan a többiek) mint a core2-höz pl. De megéri azért a +1mb azt a minimális fogyasztást véleményem szerint
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
...nekem a X2 6000+om(90nm) alapfeszen 3222MHz-n szoktam használni...pici fesszemeléssel megy 3400MHz felett is...
...a 125W fogyi csak teljes terhelésnél 1.4v megfesznél igaz...nekem sikerült alapórajel mellett lemenni 1.28 alá, az kb 95W...
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
dangerzone #12536 üzenetére
azért ennyire ne huzd le az amdket.kössz
az tény,h kicsit gyengébbek az intelnél,de yoval olcsobbak.
fasterware:ha mindenképpen kell neked az a 2Mb L2 és a fogyasztást is szem előtt tartod,akkor ezt az 5600+t ajánlom.2Mb L2 89W.ha meg nem kell annyira az az L2.akkor mehet a 65Wos változata ami csak 1Mb L2.
nekem 5400+van a gépembe.3200on megy stabilan 1,36V mellett.
az 5600+se fog sztm többet stabilan csak magasabb feszen,az meg lapnak nem olyan yo.na meg fogyasztást is megdobja -
dangerzone
addikt
válasz
Nem sokat.
Sőt még nagy fesz mellett sem mennél nagyon 3,3-3,4 ghz fölé.
Én intelt javasolnék, csak ugye ott a bibi...az alaplapod. Vagy eladod, és befektetsz inteles cuccra, vagy marad a nagyfogyasztású ,már már gyengécskének mondható amd.Amúgy mennyiért tudod megszerezni ezeket a procikat?
-
fasterware
aktív tag
Sziasztok. Segitségeteket kérném, holnap vennék procit ha lesz,csak nem tudom melyiket ezek közül. Ezek jöhetnének szóba: A64 X2-esek közül: 5400+, 5600+ (ezek 65nm), vagy 6000+ (90nm). Egy 4850 es radeon mellé. A szivem a 6000+hoz húz, a 2mb cache miatt jobb lenne játékokhoz, viszont 125w fogyasztás ami nem kevés.1066os ramokkal. Gondolom a 6000+ nem nagyon húzható, igy a ramok nemigazán lennének meghajtva, viszont a 65 nm-eseknek már jobb az 1066 tuningnál. Mit várhatok alap feszen cpu tuningban a 3tipusnál?
-
válasz
polo20 #12530 üzenetére
Én 30-ért vettem.Azon az áron hihetetlen jó vétel volt
Az enyém stabilan 3,2 ghz-en megy,de van akinek 3,6-8 on is elmegy egy jó hűtéssel.Hozzá kell tenni,hogy régebbi szériák,mert az újak már csak 3,2-ig jók FPO/VID fontos.
Az,hogy mennyire fontos a nagyobb teljesítmény neked kell eldönteni.Ha inkább vársz perceket tovább rar-nál vagy kódolásnál többet,akkor nem éri meg.De később úgy is kevés lesz ez a proci.Vagy akkor veszel vagy most.Nem vagyok jós,hogy megmondjam jobban fogsz-e járni ha később veszed meg,de az mindig igaz,hogy újabb technológia lesz már és ua az áron.A konfigunk hasonló.Majdnem ua.Mond meg,hogy mit kódoljak vagy mit futtassak le,hogy össze tud hasonlítani a két procit
Pontosan megtudhatod,hogy néhány dologban mennyivel járnál jobban egy quaddal.
Szerk: Mert 1,8 ghz-ről én is feltudom húzni 3 mhz-re
-
polo20
tag
De hogy miért írok GHz helyett MHz-et...?
-
polo20
tag
válasz
grabber #12529 üzenetére
Megér neki +30ezret? Sajnos nem igazán látom át. Én inkább a tunning híve vagyok, eddig még minden game megy az 1 éves konfigommal elég szépen. Úgy gondolom hogy pár hónap alatt sokat esik az ára(mint mindennek), ezért sem szoktam 30-nél többet kiadni 1 alkatrészre sem.
Biztos nem akar 10 winrart indítani egyszerre
"3 ghz-en bármelyik q6600-os megy": gondolom, ha az én 1,8-asom 3MHz-en fut, nyilván azt jobba lehet húzni...
-
válasz
polo20 #12528 üzenetére
Azért sok a különbség.Nekem Q6600-om van és ha véletlenül 10 winrar megy egyszerre akkor is tudok mellett mást is csinálni,ami nem rossz dolog.A gta is zabálja a proci teljesítményt.Időtállóbb a quad ráadásul.Talán a vga-t kell csak cserélni és 2 évig még simán el lehet lenni.
Dual Core az gyengébb mint a Core2 mert régebbi fejlesztés emiatt lassabb,többet fogyaszt jobban melegszik.3 ghz-en bármelyik q6600-os megy
-
polo20
tag
Hi All!
Öcsém akar gépet fejleszteni és szerintetek érdemes megvennie 1 drágább procit pl Core2 Quad Q6600 2.40GHz? Nekem egy 2180-om van 3MHz-re húzva már 1 éve és gyári hűtővel szépen muzsikál... Ez lényegesen olcsóbb is lenne. Mennyivel gyorsabb a Q6600 a 2180-asomnál? core2 és dual core között mi a különbség? Mert ugyanazt a sebességet el tudom érni tunningal. Tudom hogy a 2 proci cache nem ugyanakkora...
Előre is köszi a választ.
-
BemAnyó
senior tag
válasz
Ace Ventura #12520 üzenetére
több cash , ez a kulszó
-
kicsigeri
senior tag
válasz
ChiliChili #12522 üzenetére
Ebben az esetben XEON. Ha más lehetőség nincs.
-
jaja1981
addikt
válasz
ChiliChili #12522 üzenetére
erre a kettőre tuti, hogy jó a Xeon.
Benchmark nem nagyon van.
Azokról a progikról keress benchmarkot, amiket használsz.
Nézd meg video konvertálásnál, AVI to MPEG2, és fordítva.
Nekem tapasztalatom, hogy Intel jobb ebben.
Én az EDIUS-t használom, és a Pinnacle Studio-t. Ezekben Intel a nyerő. -
sosperecek18
őstag
válasz
Zayl01 #12521 üzenetére
Sztem ha a proci is akarja akkor nem lesz akadály hogy az általad említett lapban elérd a 3ghz-et.
A másik kérdésedben pedig nincs igazad...sőt ha gyári coolert használod akkor lesz hangosabb a gép mivel sokkal kisebb (fele; 1/3-a) mint egy normális cooler, így azonos teljesítmény mellett sokkal gyorsabban forog a venti, így sokkal hangosabb is. Egy AC Freezer 7 PRo viszonylag olcsó (4k) és tökéletes a q8200@3ghz-es procihoz is és nem hangos! (csak akkor ha terhelve van a proc, de este gondolom nem konvertálsz, vagy vmi komolyabb programot nem futtatsz...tehát terhelés nélkül (pl. szerverként, vagy torrenthez) nagyon halk lesz...nem ez lesz a leghangosabb a gépedben!
-
Zayl01
tag
Valaki megtudná ítélni hogy ez "megfelelő" lenne a Q8200-as procihoz,
P43 NEO-F
persze ha egy kicsit tuningolni is akarom, eddig nem is gondolkodtam tuningrol de ha már mindenki ezt emlegetí akkor lehet belebabrálok. Bár ha felakarom nyomni 3Ghz-re akkor kell bele nagyobb hütő, ami azt jelenti hogy hangosabb lesz az egész gép nekem meg az nagyon nem felel meg mert non stop megy a gép, és az ágyamtól kb 2 méterre van tehát ha hangos akkor nem tudnák aludni. Ezért valaki megtudná-e mondani hogy gyári hütővel lehet-e növelni a teljesítményét persze hogy stabil is maradjon de ne kellje bazi nagy hütőt szerelnem rá? -
BemAnyó
senior tag
válasz
Ace Ventura #12518 üzenetére
Szerintem nagyon nem éri meg, egy q9400 vagy még inkább egy q9450 az előre lépés lenne, én a q6700 em et biztos nem adnám oda egy q8200 ért max ha ráfizetnek,
-
Ace Ventura
addikt
Q6600-at érdemes lecserélni egy Q8200-re?3Ghz-en ment eddig a 6600-is, éa a 8200-is annyin menne.P35 DS3 lapban lesz.
-
jaja1981
addikt
válasz
Zayl01 #12513 üzenetére
Rakhatsz alá P35-öt, de akkor nem lesz valami nagy a tuning a procin, mert a lap nem fog tudni megfelelő feszültséget, FSB-t, stb biztosítani.
Ha nem akarsz tuningolni, akkor jó a P35.
P31 nem javasolt, mert az már tényleg gyenge. Nekem volt egy Giga P31, azon pl 333MHz volt a max FSB, ami ugye pont a Te jövő beli procid QPB-je. Tehát tuning nuku.
Amúgy én meg úgy ismertem ,hogy az 1333MHz az a PSB-je a procinak (Processor Side Bus), tehát amin a proci kommunikál. -
Zayl01
tag
válasz
kicsigeri #12512 üzenetére
Basszus azért ezek dupla annyiba kerülnek mint az előzők! De mivel tudnak majd többet ha pl. ilyen alaplapot veszek, gyorsabbak lesznek vagy mi? Mert ha nem lesz nagyobb a teljesítmény akkor epp mindegy. Ráadásul ha egyszer aladom a gépet a kutyát se fogja érdekelni h milyen alaplap van benne. Hanem a procit a videókártyát és a memót fogják kérdezni... nem?
-
kicsigeri
senior tag
válasz
elfelejtette #12511 üzenetére
-
elfelejtette
veterán
válasz
Zayl01 #12509 üzenetére
Figyuzz kicsigeri fórumtársra, mert ő mondja a frankót!
Egy Quad procinak stabil táellátásra van szüksége még alapon is, és ez nem csak a tápon múlik, hanem elsősorban a komoly alaplaon. Q8200 alá nemhogy ilyen csökevényes P31-es lapot, de még P35-öt se nagyon érdemes rakni, max. DS3P/DS4 szintűt, de inkább P45-öt... -
Zayl01
tag
válasz
elfelejtette #12508 üzenetére
És melyik alaplapt vegyem?
-
elfelejtette
veterán
-
kicsigeri
senior tag
válasz
elfelejtette #12506 üzenetére
Igen biztos. Én azt Proci FSB-nek ismertem de ezek szerint hibásan. Mindig tanul valamit az ember.
-
-
Zayl01
tag
válasz
zolynet #12502 üzenetére
Hát... Miért csinállták annyira jóra ezt a Q6600-ast 8mb cache-el ,mert az is egy árba van emezekkel. De ez már eléggé régi proci és sokat fogyaszt. Lehet a Q8200-as lesz a nyerő mivel az nem 125W hanem csak 95W-ot eszik. az hogy 1333-mhz az azt jelenti hogy ddr3-as memória is megy bele és akkor gyorsabb lenne a teljesítménye mintha ha mondjuk csak 800mhz-es memókat tennék bele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows 11
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Házi hangfal építés
- Külpolitika
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14500T - 14mag/20szál - TDP 35W - Eladó!
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
- Intel Core ultra 7 265K CPU leárazás!!!
- AMD A10-6700 Quad Core FM2+ processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest