- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maximilian4
addikt
válasz
Tikakukac #139290 üzenetére
Ellenben sok anyázós és megdöglesz privát annál inkább.
Ha ilyen van és létezik, az egyedül azt az embert minősíti aki írta. Nem tudom hogy lehet ennyire felkapni egy ilyen nevetséges dolgon a vizet. Számomra a laptop egy használati eszköz, semmi más. Semmi érzelem nem fűz hozzá. Én csak néhány kétséget szerettem volna eloszlatni. Számomra az sem érdekes hogy valaki mit ajánlj és mit nem. Viszont azt tudom hogy a másik topikból kb. 3-4-en birtokoljuk ezt a típust, valaki nem 2 hónapja mint én, hanem már fél éve és a mai napig ír hogy mennyire meg van vele elégedve. Nem hullott szét, nem nagyon hallottam még hogy ezeket a gépeket tömegessével hordják javítani, nem fő meg a levében játék közben. Ha lenne vele galiba azt is leírnám egyből, ahogy eddig is tettem a topikokban bármilyen eszközömről legyen szó (telefon, laptop, konzol...teljesen mindegy).
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OpenWRT topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest