- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Home server / házi szerver építése
Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz Pszihonaranc #36998 üzenetére
Nem rossz gépek, fHD kijelzővel biztos szép, játékra pocsék választás, multimédiára rendben van. Billentyűzetét nézd meg élőben
-
Pszihonaranc
senior tag
témához meg annyit, hogy a szavaitokból azt szűrtem le, hogy tényleg jó gép az xps, csak az árát nem éri meg. Igaz?
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz doser0717 #36995 üzenetére
nem támadó célzás végett linkeltem , csak gondoltam leesik a 20 fillér, de semmi gond ha nem, tényleg komplikált. Röviden elmagyarázom: ismered azt a népmesét, ahogy Mátyás király járta álruhában az országot. Ott találkozott egy bíróval, akinek volt egy bizonyos lánya; a neve Katica, okos Katica. És akkor a szlogen amiért linkeltem " jöjjön fel Budára. Se ruhában, se meztelenül. Se lóháton, se kocsin, se gyalog. Ajándékot hozzon is meg nem is."
Én is így vagyok a laptopos témában. Ez a videó csak egy utalás volt erre engedelmeddel
-
doser0717
aktív tag
válasz Pszihonaranc #36993 üzenetére
Mondjuk lusta vagyok most végignézni, szóval nem tudom hogy magának a történetnek van e jelentése, vagy csak annak, hogy 'klasszikusról' van szó?!?
Ha a 2., akkor nem igazán értem miért kell ide? Vagy ezzel azt feltételeznéd rólam, hogy valami taknyos kölyök vagyok? És azt mi alapján? (ha igen, akkor bizony tévedsz! Én is szerettem a Magyar népmeséket) És bizony a tojáshéj régen lehullott a seggemről......FK8, Valoriani Baby 75
-
Pszihonaranc
senior tag
(#36978) doser0717 nem tudom ez menynire ismerős, de én még ilyeneken nőttem fel, nem valóviágon
-
doser0717
aktív tag
válasz Pszihonaranc #36991 üzenetére
Nem a tudatlansággal van itt baj! Csak először fogalmazd meg, hogy mennyi pénzért és mit!
FK8, Valoriani Baby 75
-
Pszihonaranc
senior tag
látom nagy téma a tudatlanságom itt a topicban
nézzétek a jó oldalát, legalább okoztam nektek egy mosolygós percet -
B-L-A-C-K
titán
válasz bigmasterg #36989 üzenetére
Lehet tudja sokat gépezet, és nem nem szeretné hogy függőséget okozzon ezért ilyen módon befolyásolja a játszást a gépe...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Grembore #36983 üzenetére
Ha jó a fényes kijelző, HD felbontás, és nem kell USB 3.0 akkor Brote kollégával hasonlóan én is Lenovo-t venném. Bár mind2 gép egyformán jó, de jobb benyomást kelt a Lenovo nekem is kicsit. De amúgy mielőtt megvennéd valamelyiket is nézd meg az Asus-t meg a Lenovo-t is valahol élőben és úgy könnyebben fog menni a döntés (notebbok.hu üzleteiben nagy valószínűséggel megtalálod kirakva őket).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Benyomja és runner 125 oda siet egy rekesz sörrel. Amúgy van kézifék, a lefelé mutató nyúl a fék (és hátramenet), a space meg általában kézi fék szokott lenni a játékoknál.
(#36978) doser0717: Nekem az akkor is jobban tetszett nemrég mikor a gyerek megakarta itt nekünk magyarázni hogy jobb a GT610 mint a GT555-t....
[ Szerkesztve ]
-
Telda
addikt
válasz runner 125 #36981 üzenetére
Hm, lehet off vége
-
Grembore
csendes tag
Köszönöm a válaszokat (Borote, Black).
Nekem így első pillantásra az Asus jön be, de abból is láttam több félét (SX017, SX384, SX255D). Ezek között mi a különbség? Melyik a jobb?
Bocs a hülye kérdésekért.
-
doser0717
aktív tag
válasz Borote #36979 üzenetére
De max. GT520-as vga-val. Egyébként számomra teljesen mindegy!
Egyébként én elfogadom bárki ostoba döntését! Nekem is vannak olyan döntéseim amik nem racionálisak. De szerencsére nem ostobák hanem emocionálisak.
Amúgy hogy ésszerű javaslatot adjak: én azt az M4600-ast megnézném amit a hardveraprón árulnak, vagy Oranos és mennyi az új..... Ha már 350-et ráköltenék egy xps-re, akkor 400-ért egy Precision ajándék! És ez nem is üzleti. Ez Mobile Workstation.
FK8, Valoriani Baby 75
-
Telda
addikt
válasz runner 125 #36977 üzenetére
de hova kötötte be? Nincs külön olyan funkció hogy kézifék. Nem lehet csak dísz?
-
Borote
addikt
válasz doser0717 #36978 üzenetére
Tudok jobbat, Dell Inspiron N5110 i7-es processzorral
Alábbi soroknak semmi köze a jelen beszélgetéshez....
Idézek az etika tankönyvemből: "A beteg döntését tarthatja az orvos ésszerűtlennek vagy egyenesen ostobának, ettől azonban még el kell azt fogadnia, hiszen egy belátási képességgel rendelkező embernek még ostoba döntéseket is joga van hozni."[ Szerkesztve ]
-
doser0717
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #36975 üzenetére
Uram bocsáss, de ez teljesen kész.....
"milyen nem: üzleti, és gamer"
"vagy valami kis vékony könnyű dizájnos notebook" de "áhh... az alma felejtős Nem csípem se a macintosht se pedig az apple hozzáállását"
"Vagy pedig egy átlag desktop pótló. Ami annyit tesz ki hogy a súly/ külső számít a legkevésbé, viszont a multimédia ott legyen, gyors is legyen, mondjuk 15" ös méret, szép kijelző (matt az csúcs lenne, de nem kritérium) videókártya..hát mittomén"Ez a legjobb: semmi megkötés, de egyik sem jó......
Legyen 350.000 Ft, de ne legyen se gamer, se üzleti, se apple, de "a súly/ külső számít a legkevésbé"Kb. vagy ötször mond magának ellent!
Hát az ilyen vegyen akkor xps-t 350.000 Ft-ért............
FK8, Valoriani Baby 75
-
Telda
addikt
válasz runner 125 #36970 üzenetére
A kézifék mi célt szolgál?
-
doser0717
aktív tag
válasz Pszihonaranc #36969 üzenetére
Nem tudom mennyit szánsz rá, de én annyi pénzt amennyiért xps kapható, biztos nem adnék érte......
FK8, Valoriani Baby 75
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pszihonaranc #36969 üzenetére
Frissítve, a Dell XPS 15 és 17 laptop új dimenziót nyit teljesítményben.
runner 125: Ez is jó, nekem is majdnem ilyet csinált ismerősöm, csak az a baj ezekkel nem mozognak hanem fixek. Azért amit előbb linkeltem vagy egy ilyen már elég komoly lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
valaki erre?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Borote #36965 üzenetére
Akkor az brutál jó vétel mármint nem csak az usb 3.0 miatt hanem a többi körítéssel, lenovo gariztatásban viszont mint írtam is nem vagyok otthon, ha külföldön veszed, ez akkor is érvényes itthon?
(amúgy igen elírás volt a full hd, tisztában vagyok vele, már írtam párszor, de nem tudom miért sikerült most 1200-at írnom...)
-
Borote
addikt
válasz gr3g18 #36941 üzenetére
Mások is linkeltek már tőle, használt gépből üzletit érdemes venni, alfa156 kínálatában pedig jó gépek vannak, jó áron, ráadásul vállal rá 6 hónap garanciát
(#36936) Grent: az N5110 nem éppen a legajánlottabb kategória Ha találsz még, keress Lenovo Z575-t, linkelt ma még valaki 170k-ért is, illetve ha intelt szeretnél, akkor a V570 is jobb választás, mint az Inspiron. Vagy gyűjtesz még, ahogy a kolléga is mondja.
(#36944) B-L-A-C-K: tényleg nem elírás, külföldön gyakori az USB3.0-s verzió, csak nálunk dominál az eSATA változat. De itthon is kapható USB3.0-val, csak az éppen 300k fölött van, mert i7-es, SSD-s változat (Gondolom elírás, de a full HD az 1920x1080)
(#36958) forzaroma: múkodik bár a filmes topicban kérdezz rá az iHD3000 23,976p támogatására, elvileg olyan választ fogsz kapni, hogy minden negyvenedik másodpercben van egy extra fekete képkocka, ami sokak szerint nem észrevehető. Notebook képernyőn egészen biztosan nem látszik Amennyire én tudom, ez a jelenség is csak spec. körülmények között jön elő. és a legtöbben észre sem veszik.
(#36962) Grembore: nahát, már a Dell topicban is rájöttek? hol van ilyenkor Polip? bocsi
Ha játékra kell, egyértelműen a fent említett Y570 vagy N55 - esetleg HP DV6-os.[ Szerkesztve ]
-
Grembore
csendes tag
Sziasztok!
Azt a fülest kaptam, hogy ide kell jönni, ha info kell.
Azt mondták itt a dell fórumban, hogy a DELL Inspiron N5110 nem lenne jó választás. Milyen más gépet ajánlanátok (max 200k van rá)?
Előre is kösz a helpet.
Grem
-
forzaroma
tag
-
Pszihonaranc
senior tag
na.. bőven utánanéztem az általatok, illetve ismerőseim által ajánlott laptopoknak, és ismételten csak a dell xps15/ 17- nél lyukadtam ki.
Mi a különbség a a kettő között? csak a méretük? -
-
forzaroma
tag
Lehet, hogy volt már erről szó, de visszaolvasva én nem találtam semmit róla. Mégpedig arról, hogy HD minőségű filmeket egy "csak" integrált VGA-val felszerelt laptopon vagy ahhoz csatlakoztatott TV-n tökéletesen le lehet-e játszani?
Realme GT2
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #36954 üzenetére
70l05c5uk: +1
-
70l05c5uk
csendes tag
válasz runner 125 #36954 üzenetére
köszi a gyors választ
-
runner 125
nagyúr
válasz 70l05c5uk #36953 üzenetére
17"-os kategóriában a legjobb választás ennyi pénzért. Ennél drágábban esetleg még a HP ProBook-okat nézd meg. De ezzel a G770-nel is jól jársz.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
70l05c5uk
csendes tag
Üdv!
Notebookot vennék elsősorban filmek és játékhoz
Én Lenovo G770 re gondoltam
Processor
Intel® Core™ i3-2330M Processor (3M Cache, 2.20 GHz)
Graphics
AMD Radeon™ HD 6650M 2GB graphics
Total memory
8 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1333MHz
Display type
17.3’’ high-definition (1600*900), 16:9 widescreen
Hard drive
750GB 5400
Battery
6 Cell Lithium-Ion660€ közel 190k huf
szerintetek megéri az árát vagy tudtok jobbat ajánlani hasonló árkategóriában? (+/- 10k huf)
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Pleti87 #36950 üzenetére
Szia.
Toshiba L750D-169 (Ebben igaz nem i3-as proci van de hasonló teljesítményű, én ilyen árkategóriában nem nagyon vennék mást)
[ Szerkesztve ]
-
Pleti87
csendes tag
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni irodai felhasználásra, semmi játék, max egy két film, sorozat, szóval a HD kártya minimum lenne.
Infok:
- 120 k a keret
- egy i3-s proci jó lenne
- valamint szerintem 3-4 GB ram is beleférne még az árba.
- a már említett HD kártya.Köszi a segítséget!
Üdv,
P.
-
doser0717
aktív tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigmasterg #36942 üzenetére
Ha már i5-s g53-ban gondolkozol, akkor már én használtan néznék olyan árban egy sok garis hibátlan Alienware notit pl [link], vagy hozzá csapnék még és vennék egy elég komoly Dell Precision M4600-as gépet (már itt egy bizonyos forrásból 380 ezerért beszerezhető)
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Én is azt mondanám inkább még várj, vagy gyújts, és vegyél egy Lenovo Y570-et (teszt) (bár ennek HD felbontása van (1366 x 768), és ha tervező progikat használsz akkor nem tudom neked elég e). Vagy Asus N55 (teszt) ez már van HD (1366 x 768)/HD+(1600x900)/Full HD (1920x1200) felbontásban. Mind2 gép 200 ezer körül van (persze az asusnál ahogy a felbontás nő úgy az ára is), teljesítményben egyformák, és 3D-s munkára/játékra ebben az árkategóriában nem találsz jobbat.
Szóval ha 175 ezret szánnál rá, vagy megvárod míg lemegy az áruk ami persze fogalmam sincs mikor lesz, vagy gyűjtesz még, A Dell N5110 szerintem felejtsd el, meg amúgy sem egy ajánlott széria, illetve ezek a gépek lényegesen komolyabbak.ktommy91: Külföldi gariztatásban nem vagyok otthon, de ez a gép tényleg komoly, bár az az usb 3.0 lehet elírás, de olvastam valahol hogy lehet majd raknak bele szóval lehet úgy vam. De ez a i5-s proci, 64 Gb-os ssd, és a plusz 4gb ram 210 ezerért ajándék lenne...
[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Valaki tudja hogy a külföldi Lenovo ideapadokra érvényes-e itthon a garancia? 210k-ért ez telitalálat lenne sokaknak: [link]
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
bigmasterg
addikt
válasz B-L-A-C-K #36912 üzenetére
Elmentem a debreceni uzletukbe, ott volt egymas mellett egy Y570 es egy N55. Az y570 erezhetoen jobb anyagokbol van, a bill.is.lenyegesen jobbnak tunik.
Tenyleg lenyeges difi.van, olyan hogy akar lemondanek a nagyobb felbontasrol miatta.Rakerdeztem az i5-os g53-ra is. Azt mondtak, hogy utana neznek, de eleg keves szokott az.orszagba jonni. (de par hete eladtak egyet)
hibakert bocs, most nem geprol vagyok
[ Szerkesztve ]
-
gr3g18
csendes tag
sziasztok!
Gépvásárlás előtt állok, és azt szeretnék kérdezni, hogy ti milyen gépet ajánlanátok, akár itt hardverapro, ami a következő kritériumoknak megfelelne:
- gyártói gari,
- 70000 ft os keret!!!!
- a Photoshop cs4 kiválóan fusson rajta!Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! -
priest92
csendes tag
Ez nagyon, de nagyon off topic..de én ezen besírtam.[Még szerencse hogy 64 maggal lehet ímélezni]
-
Grent
csendes tag
Sziasztok!, laptop vásárlás előtt állok, de nemigazán vagyok benne a szakmába, amit meg kinéztem laptopot az időközbe elment, maximálisan egy 175k körülit szeretnék, főleg tervezőprogramokra és játékra használnám, kijelzője 15.6" vagy nagyobb. Tárhelynek elég egy 320GB-os is. Egyenlőre a Dell Inspiron N5110 (15R)-nél tenném le a voksomat, esetleg vmi mást ajánlanátok?
Előre is köszönöm. -
GU-81M
tag
válasz runner 125 #36917 üzenetére
Köszi a választ! Csekkolom folyamatosan, hátha egyszer...
B-L-A-C-K: köszi a tippet, nagyon hasznos progi!
-
doser0717
aktív tag
-
<Mateus>
tag
válasz runner 125 #36927 üzenetére
köszönöm a sok választ
runner 125: gondolom te a 170d-16k mondod mivel azt töled venném meg -
runner 125
nagyúr
válasz yohnsee #36924 üzenetére
Ha, hajlandó vagy kicsivel megtoldani - és itthon szeretnéd venni - én isn a z575-öt mondanám. Sajnos az olcsóbb verzió kifutott, ez még elérhető.
Ha, totál plafon a 150k, akkor jó alternatíva lehet egy Toshiba Satellite L750D-16K.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
yohnsee
tag
Sziasztok!
Biztos, hogy a sokadik ilyen kérdést teszem fel, de laptopot keresek, max. 150E-ig. Nem zárkózom el a használttól sem, nézegettem az aprót, de bevallom őszintén, hogy asztali gépekben inkább otthon vagyok (ott nem kell figyelni a zsanérokra, stb)
Annyi kikötésem volna a géppel szemben, hogy halk, ne túl melegedős legyen. Játszani nem igazán fogok rajta, max. 4-5 évvel ezelőtti játékokkal, ha néha időm engedi. Ami fontosabb, hogy megbízható, strapabíró gép legyen. Amolyan best buy-t keresek ezért az árért.
Köszönöm előre is annak, aki útbaigazít.AVR
-
doser0717
aktív tag
válasz <Mateus> #36920 üzenetére
Én hardver ügyileg a 2.-at választanám, még ha játékélményben jobb az 1.
De szerintem itt olyan kicsi különbségek vannak egyik és másik javára (valamiben az egyik jobb valamiben a másik), hogy azt neked kell mérlegelni melyik előnyei számítanak jobban!FK8, Valoriani Baby 75
-
doser0717
aktív tag
válasz reload. #36909 üzenetére
A macbook pro nem éppen a legolcsóbb kategória, de azért egy max. árat írhattál volna, hogy meddig mehet a javaslat!
Kritériumnak annyit írtál, hogy "hasonló minimalista kinézetű, 15"-os alternatíva, amiben van külön vga"
Én erősen javasolnám ezt a gépet, ha a keretbe belefér és az nem baj, hogy vastagabb mint az almás gép:
Dell Precision M4600 teszt.
kép1, kép 2, kép 3.
A villamoson vagy a mekiben nem olyan gizda, de egy irodai prezentációnál legalább, vagy inkább sokkal inkább az.Minimal designe, akár hardcore játékokhoz vagy 3D tervezéshez is elegendő vga, proci és memória, jó hűtés, tökéletes anyaghasználat, kifogástalan minőség és 4 év helyszíni garancia, ami 5 évre bővíthető! Beszerzésben találsz itt a fórumon, mondjuk a Precision topikban olyan embert, aki már a sokadik ilyen gépet (vagyis a nagytestvér M6600-at) szerzi be mindenki megelégedésére!
FK8, Valoriani Baby 75
-
B-L-A-C-K
titán
válasz runner 125 #36917 üzenetére
Te nem tudsz már olcsóbban?
GU-81M: "Valahogy ilyen esetben fel lehet partíciókra darabolni a merevlemezt?"
Igen, én ezzel szoktam: [link]
[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
Végülis eldöntöttem, hogy egy Lenovo Y570-es laptopot vennék majd a hét folyamán. Itt néztem ki, a kérdésem arra irányul, hogy érdemes-e tőlük venni? Arra várok, hogy olcsóbb legyen, bár tudom, hogy azért nem fogják egyből a 20-ast lecsípni belőle, de egyszer már láttam 199-ért is....
Azt is eldöntöttem, hogy nem fogom legyalulni az egész hdd-t, adok egy esélyt a home premiumnak. Valahogy ilyen esetben fel lehet partíciókra darabolni a merevlemezt?
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz reload. #36909 üzenetére
Döntsd el, h melyik platformon akarsz elindulni, mert teljesen felesleges a Mac-eket a Windows alapú gépekhez hasonlítani. Így lehetséges alternatívát is nehéz ajánlani.
..talán ami elsőre beugrik, azok a ProBook-ok.
Kép: 01, 02, 03iPhone 4-ből indultam ki. A vonalvezetésekről, sarkításokról egyszerre az ugrik be, bár lehet van benne egy kis elfogultság is.
Recon
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigmasterg #36908 üzenetére
Notebook.hu üzleteibe is van mindig kirakva egy halom gép, pont múlthéten láttam (Bp-n), Debrecenbe is van üzletük nézd meg hátha van kirakva...
[ Szerkesztve ]
-
Real Ghoost
aktív tag
válasz bigmasterg #36908 üzenetére
MM-ban nézz szét, ott elég sok Asus gépet láttam, meg úgy kb minden márka képviselteti magát, csak a Lenovo nem, ami miatt mentem
-
reload.
tag
üdv!
a közeljövőben, nyár környékén szeretnék laptopot venni, egyenlőre egy 13'as macbook pro-t néztem ki magamnak. ami esetleg visszatart, az a kis kijelző és a grafikus kártya hiánya.
tudnátok mbp-hez hasonló minimalista kinézetű, 15'ös alternatívát ajánlani, amiben van külön videókártya?[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigmasterg #36906 üzenetére
Én nyomogattam egy 20 percet, annyira gáz szerintem nem volt, max a billentyűzet kiosztás, néhány gombok elég szokatlan helyen vannak, de ez is szokás kérdése, egy hét után szerintem simán meglehet szokni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz bigmasterg #36902 üzenetére
Hát anyag minőségben, billentyűben jó, hűtése állítólag egy idő után kissé túlmelegszik (már nem tudom hol olvastam, és ez lehet hülyeség is...), plusz ~260 ezerért jóval gyengébb vga-t kapsz bele, ezért nem is ajánlatos ilyen ár kategória. (részemről)
[ Szerkesztve ]
-
szipak
tag
köszönöm a válaszokat, még természetesen várok egy kicsit, meg próbálok keríteni egy helyet, ahol meg lehet nyomkodni, nézni, ez azért elég sokat segítene.
szerk: további ajánlásokat természetesen örömmel fogadok
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Aktív témák
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Háztartási gépek
- PlayStation 4
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11