Aktív témák
-
gabor20
tag
válasz GU-81M #40104 üzenetére
Sziasztok! Egy rövid kérdés: szerintetek melyik laptopot vegyem meg?
http://ipon.hu/webshop/product/hp_probook_4530s_a6d97ea/199797
http://www.laptop.hu/termek/dell-inspiron-n5110-black-nv-i7-fd-3613971-8gb(árat ne nézzétek, inkább a minőség számít!), az 5110-es Dell-ről hallottam rossz dolgokat (melegszik, olvastam olyat is, hogy töltőre dugva sercegő hangot ad, nem tudom, ez mennyire gyakori:S, többen panaszkodnak a kijelzőjére is, hogy látni valami kis feketeséget a pixelek körül vagy mi... ), viszont ott az ndb-s gari, meg hát mégis csak Dell (Jó lenne egy latitude, de azért az már magasabb árkategória...)
A HP viszont üzleti gép, matt kijelzővel, jobb anyaghasználat stb.
Köszi a válaszokat!!! -
Borote
addikt
válasz GU-81M #36585 üzenetére
Általános használatban nincs nagy különbség az Ultimate és a Home Premium között. Én is néztem már, és a szolgáltatások felét sem ismertem, amiben több az Ultimate. Egyedül a beépített virtuális XP-re mondtam azt, hogy talán hiányozna, de sosem használtam. Ja, meg a fent említett nyelvváltoztatás... De újratelepítésnél mindig felajánlja, hogy magyart vagy angolt szeretnél-e, én meg minden oprendszert és programot angolul használok.
A gyári szoftverek között egy darab próbaverziós van, az pedig a vírusirtó, az egy hónapig hajlandó működni. De ennyi. Nincs rogyásig bloatware-rel. Kb 6-7 program van rajta, ebből ami még jópofa, de nem hasznos, az a VeriFace, illetve még egy, aminek nem emlékszem a nevére Szerintem ez nagyon minimális. Nem úgy, mint annó olvastam egy MSI tesztet, amin több, mint 50 program volt gyárilag
Szerintem azért használnak sokan Ultimate-t, mert azt teszik fel torrentre
(#36586) spyduck: indoklást
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz GU-81M #36572 üzenetére
Jó gép az a HP, de egy garanciabővítést mindenképp érdemes rajta megejteni, illetve a probléma vele, hogy nemzetközi billentyűzetes, azaz attól eltekintve, hogy az ékezetes billentyűzetek matricázva vannak, nincs rajta hely az 'í' betűnek, azt vagy valamelyik másik gombra kell remappolni, vagy altr+j-vel tudod előhozni.
Lényeg a lényeg, ha nem zavar ez a billentyűzetes különbség, akkor jó gép az a HP is, van is itt a fórumon olyan, akinek ilyenje van.
A két videokártya között pedig nincs olyan hatalmas különbség, játék válogatja, hogy melyik az erősebb.A One Key Recovery egy meglepően hasznos program, egy TELJESEN beállított Win7-t tudsz vele újrahúzni 15 perc alatt (csak a személyes beállításokat kell végigzongoráznod), nem kell drivertelepítgetéssel és keresgéléssel foglalkozni, csak első indítás után hagyod lefrissíteni. Ha pedig mégsem kell az a partíció, akkor teljes nyugalommal leformázhatod róla, de én nem javaslom.
Volt ilyen gépem, tapasztalatból beszélek(#36573) Stereopheis: Runner által javasoltak, vagy még az A531
(#36576) runner 125: A530?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz GU-81M #36572 üzenetére
A 2 kép teljesítményben kb hasonló, itt inkább az 1 év garancia ami gáz, ha már kiadsz egy gépért ennyit, akkor inkább ha hp mellett döntenél bővíttesd ki a garit, de így viszont már akkor inkább a Lenovot venném.
"Na jó le kell írnom, hogy a Lenovoban nem tetszik a win újrarakására szánt gomb, mert szerintem egy nagy marhaság."
Ha zavar szigetelőszalaggal ragaszd le...
Stereopheis: Akkor már inkább egy Toshiba Satellite L750D-16K, vagy Lenovo B560A
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11