- Valami baja van a tápomnak
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Mini-ITX
Aktív témák
-
Vedro
tag
válasz kisspinyoo #35098 üzenetére
Két lenovot, találtam ami megfelel ezeknek az elvárásoknak:
Szerk.: a másodikhoz (Z470Gm) jár Win7, illetve a belső része szálcsiszolt alu, ami nagyon jól néz ki, és az minőségibb is.
[ Szerkesztve ]
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
kisspinyoo
tag
Üdv egy hölgy ismerősöm szeretne laptopot venni!
14" se kevesebb se több
Általános használatra kell, fontos a kinézet! Max keret 150k
Ha tudnátok ajánlani valamit ebben az árkategóriában
mondjuk egy 4-5 darabot azt megköszönném ! Mert amiket én mutattam neki az mind vagy nagyobb vagy kisebb és neki ez a 14" és a kinézet a mániája
Színben biztos szóba jöhet a szivárvány összes színe! Tudásban lényeg hogy net iskolai anyagok esetleg fimek kisebb játékok elmenjenek rajtaKöszi
Tisztelet pénz hírnév!
-
Vedro
tag
-
Kornel
veterán
válasz Borote #35090 üzenetére
DG off játszik mindenki, az általad említett micro stuttering miatt pl. (a driverek és az optimalizálás még gyerekcipőben jár, de pár játéknál már majdnem tökéletes)
A jövő az egyes gyártók által kínált egységes platformokban van, minden gyártó ez irányban fejleszt, így a rendszer teljesítményét csak mint egységben lehet majd értelmezni. (Hiába lesz erős cpu, ha mellette az igp alapvető technológiákat se támogat majd, a diszkrét vga 2 generáció múlva pedig már csak egy co-processzor lesz az apu mellett)
Jelenleg is jobb teljesítményt nyújt egy ugyanolyan amd vga egy amd proci mellett, mint egy azonos kategóriájú intel mellett, DG nélkül is. Ezért nem látsz pl. i3-at 6650-el, ellenben i7-el se hoz csak minimálisan több fps-t egy a6-nál, ugyanazzal az amd vga-val.
Egyébként nemrég még arról győzködtetek mindenkit, hogy a GT540 jobb, mint a HD6650, akkor most ez hogy is van?
Téma részemről tényleg vége, ha akartok csinálunk teszteket, mondjátok, hogy milyen játékkal illetve programmal nézzük, szerintem a6+6650-et i3+gt540-el kell összehasonlítani, már csak az áruk miatt is.
-
Borote
addikt
válasz solano #35091 üzenetére
Talán 20-30%-os teljesítménynövekedést jósoltak hozzá? Szóval csodát nem kell tőle várni, ebben továbbra is jóval erősebb lesz az AMD
Vedro: asztali fronton alaplapfüggően (és BIOS) működni fognak majd, lehet, hogy lesz olyan funkció, ami nem - erre nem emlékszem. Notebook téren azért kétlem, hogy olyan 'jó' lenne az átjárhatóság
El kell valahogy adni az új alaplapokat is, intelre ez meg még jellemzőbb is -
solano
csendes tag
Majd kiderül, igazából egy átlagjúzernek a HD2000 is bőven elég (pl nekem), de azért nem rossz ha van kraft a gépben.
Viszont a régi c2d-val szerelt gépeknek is nem a processzor a hátulütője, hanem az integrált kártya (intel MHD 4500)
Na az nagyon gyenge már, kis túlzással komolyabb weblap is megfekteti...
Szerintem nem a prociteljesítményen van a hangsúlly mostanság, hanem inkább a sok memórián és jó gpu-n. -
Vedro
tag
válasz solano #35091 üzenetére
De csak csillagozva, vagyis ők gondolják oda, hogy kb. olyan erős lesz, azért erre nem kell sztem még mérget venni.
Borote: az IB procikat bele lehet majd tenni az SB procik helyére? (azért kérdem, mert marhára nem értek hozzá )
[ Szerkesztve ]
HTC Touch Diamond -> HTC Legend -> Google Nexus -> Samsung Galaxy S -> Acer CloudMobile S500 -> Motorola Moto G-> Google Nexus 4->Wileyfox Swift
-
Borote
addikt
válasz Kornel #35082 üzenetére
Na de akkor az szerinted mennyire hiteles, hogy más videokártya mellett hasonlítják össze a processzorokat? DG-vel, vagy anélkül? Illetve a micro stutteringgel mi van, mert nincs egy hete, hogy elküldtem hozzátok egy srácot, aki DG után érdeklődött, és kb sírva menekül az AMD-től, úgy vélekedtetek róla neki - még nekem kellett mondanom, hogy annyira nem szörnyű a helyzet. Azért én itt zavart érzek az erőben.
Ja, nem csak ti hasonlítgattok össze Llano-t SB-vel, de máshol pont nem a ti eredményeiteket igazolják. Mondjuk mindennapi használatra mindkettő elég. Legalábbis A6-tól fölfelé, mert haver panaszkodott, hogy az A4-es prociját egy komolyabb weblap fHD-ban már megfektette és nem tudott rendesen görgetni o.O
Ja, Trinity-nél pedig a fő különbség a Piledriver architektúra lesz, kíváncsi vagyok mit fog menni, de azért az túlzás, hogy mindent lekőröz, jelenleg még az SB-t sem éri el az elgondolás hatékonyság szintjén. Bár aztán lehet, hogy ez alacsonyabb TDP keretek között változni fog.
-
mokus1
addikt
válasz Kornel #35087 üzenetére
Azért azt mondom mindennek megvan a maga miértje.
Tesómnak én egy A6-os notit választottam, és ő tökéletesen elvan vele.Igaz én az i7esemet tuti nem cserélném el ráSolano: Eddig is így volt, AMD jó GPU-kat csinál.intel processzorai meg borzasztó erősek.
Szerk: Valaki itt probálta a Skyrimet?
[ Szerkesztve ]
-
solano
csendes tag
válasz Kornel #35087 üzenetére
Aha, ha jól értem, akkor amd a gpu-ban, intel pedig processzorerőben lesz erős.
Szerintem lassan eljön igy az amd ideje is, mivel átlagfelhasználásra a6 is elegendő, akármennyire is alacsony az órajele. Sok program pedig a jővőben ki fogja használni a gpu-t is, nem csak a játékok.
Kiváncsi vagyok mit hozznak majd össze a gyártók. -
Kornel
veterán
válasz solano #35085 üzenetére
Ha a feszen nem emelsz, nem melegszik jobban, egy fokkal se, ezért nem is ajánlott.
Azt, hogy miért nem fix 2 GHz-en adták ki, ne kérdezd, de eddig mindenkinek ment így, pedig nem 1-2 ember próbálta már.
Trinity-nél a fogyasztást fogják felezni, a6/a8 teljesítményével.
Lényegében 6770/GT555 teljesítményű vga-t ezek is kihajtanak, még alapon is.(#35086) mokus1
pedig néha úgy tűnik... alapfeszen nem emelkedik a hőmérséklet se, illetve 2 GHz-en (+ - 100 MHz) stabil, több óra prime95-el is akár. Az, hogy nem 25W-ot fogyaszt, hanem 30-at, vagy 35-öt, kb. mindegy. Itt úgyis az a lényeg, hogy tudsz netezős profilt csinálni pl. 800 Mhz 0,8V, és tudsz játék profilt csinálni, alapfesz 2 GHz. SB-nél annyi gond van csak, hogy nem szorzózár mentes, így ki se tudod próbálni, hogy mennyit menne.
[ Szerkesztve ]
-
-
solano
csendes tag
-
Kornel
veterán
válasz mokus1 #35083 üzenetére
Elég hülye, hogy nem úgy adja 2,0 GHz-en megy mindegyik alapfeszen, 1,8 GHz-en megy 1,000 V alatt
Egyébként szorzózár mentes pocikról van szó, szóval nem nagyon nevezném tuningnak se, max. optimalizálásnakEbay-en legolcsóbb
Az a8 alapon hozza az i3 2330 teljesítményét, úgy, hogy a bios-om miatt még a turbo se működik! Fix 1,5 GHz.
[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
válasz ->Raizen<- #35078 üzenetére
,,2ghz-en"
Notit nem tuningolunk, amd nem úgy adja. -
Kornel
veterán
válasz GaborGh #35077 üzenetére
A "középkategóriás" 4 magos amd olcsóbb, mint a 'belépő' 2 magos intel.
És ez a 2 teszt nem az amd-nek fekszik, hanem egyszerűen szereti a több szálat.
Max. egy szálon lesz erősebb a szandika, de szerintem már a jelen programjai/játékai is kihasználják lassan a 4 magot.
Téma részemről lezárva, nyugodtan ajánlgassátok a szandikát itt, ha túl nagy baromságot írtok, úgyis reagálok rá(#35079) Borote: GT540 ill. HD6650 volt/van neki.
[ Szerkesztve ]
-
0805
tag
Sziasztok.
Sima 3,5-es vinyót 2terrássat hogy tudok 1 notebookhoz csatlakoztatni?
Mert ugye kell neki táp és sata csati a notebookokon meg ilyennek nincsenek...Köszi
-
Borote
addikt
válasz ->Raizen<- #35078 üzenetére
Milyen VGA volt melléjük?
-
-
k-adi
nagyúr
nekem is dobj majd pü-t az msata sdd ről mit mondtak a guruk légyszi
-
őstag
válasz Borote #35074 üzenetére
Ez is belejátszott a döntésembe hogy 17,3-as gépet vegyek. A 15,6-os üzleti gépekben gyakran csak egy 2,5-es hely van. Normális méretű ssd meg horror áron van.
Biztosan én is inkább a 64 gigás msata ssd-t választanám ha arra lenne keretem (sokkal jobb az is mint a hdd).
-
-
Vedro
tag
-
Borote
addikt
Árgépen már 65k környékén lehet találni mSATA OCZ Nocti-t, de ahhoz, hogy egyszerre ne 1db, hanem 8 játék férjen rá, ahhoz drága.
Rendszermeghajtónak én világ életemben 50GB-ot használtam, és sosem telt be. Nem hiszem, hogy egy 64GB-os SSD-vel valaha is gondban lennék
Inkább majd az SSD-s topicban megkérdezem a gurukat, hogy adott árért melyik SSD-t éri meg megvenni (30k-ért már csak lehet valami értelmeset kapni ) -
-
Borote
addikt
válasz ro_bert17 #35061 üzenetére
Na most erre mit mondjak? Kényelmes úgy belekötni a másikba, hogy azt nem indoklod meg
Tom1939: én még nem láttam 50k körül 120-128GB-os mSATA SSD-t És ahogy nézem, a normál 120 körüliek sincsenek 50 alatt... Én meg 30k-t tervezek kiadni egy SSD-re, de egy ilyen régi gépbe mint ez, ez is bőven elég lesz
[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
válasz Tom1939 #35064 üzenetére
Én eddig mindig elvoltam olyan 30-40 Giga területen, pedig lehetett volna akármennyi, szóval nekem bőségesen elegendő a 64-es
-
őstag
-
Vedro
tag
válasz Tom1939 #35058 üzenetére
64 Gb bőven elég, arra, hogy rajta legyen egy Win7 plusz 1-2 játék ill. programok, és még bőven emberi árban is van (28k). Egy 200e-res géphez nem fogok 50-60e Ft-ért SSD-t venni.
Ja és én 10-20%-ot olvastam.
[ Szerkesztve ]
-
Vedro
tag
Hülye kérdés, de milyen sűrűn kell újra pasztázni, a gépet?
kornelka: ha máshogy nem megy kiveszed az alaplapból a gombelemet egy 10 percre.
-
-
Kornel
veterán
Bios reset-et hogy lehet csinálni?
Ha valaki tud segíteni, megköszönöm.(Asus k53ta)
-
-
-
ktommy91
addikt
válasz spyduck #35043 üzenetére
Szívesen odaadom a gépem hogy teszteld ugyanazokkal a játékokkal és kiderüljön hogy van-e különbség. Egyébként rizsonak egymás után volt 6002eg-je és y570-je és úgy emlékszem azt mondta hogy jobban szerepelt játékokban a HD6770, de erre nem mernék megesküdni.
(#35046) B-L-A-C-K: Nem azért vettem és 165k volt
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
spyduck
nagyúr
válasz ktommy91 #35041 üzenetére
A 3Dmark-ra optimalizált catalyst-ről hallottál már? Csak, mert ebből régen volt vmi balhé is. Nézd a notebookchecket és a benne szereplő játékokat.
Csináltam 3Dmark tesztet az Y570 és N55-el. Az N55 több pontot kapott viszont a játékokban ugyan úgy teljesítettek.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ktommy91 #35041 üzenetére
De most komolyan mindenki erre az idióta 3Dmarkra hivatkozik, azzal lehet játszani?
Most konkrétan nem rád értem, de találkoztam már nem 1 olyan emberrel, aki azért vett több tízezerrel gépet, mert a másik alternatíva 500 ponttal kevesebbet tudott 3Dmarkban, holott játékokban 0% az volt az eltérés...
[ Szerkesztve ]
-
-
ktommy91
addikt
A HD6770 olyan 5-8%-kal erősebb mint a GT555, de az nem sok. A radium egyébként is külföldi gépeket árul, sokkal jobban jössz ki ha egyből Németországból rendeled.
mod:Itt is van az a gép, kevesebb mint 280k-ért a tied lehet...[link]A 32GB tényleg kevés, de nem kell azzal venni...ha külön veszel egy nagyobbat garancia vesztés nélkül berakhatod.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
Borote
addikt
Én a helyedben vennék egy ILYET, és bele egy ILYET. Megvagy kevesebb, mint 240k-ból. Mondjuk SSD-ből esélyes, hogy találsz jobbat is az említett Kingston-nál.
Nem kell SSD-s változatot venni, mert itthon csak i7-tel adják, meg baromi drágán, egyik sem éri meg az extra felárat. Még az i5 sem létszükséglet amellé a videokártya mellé.A gép, amit linkeltél szerintem baromi drága ahhoz képest, amit tud. Ennyiért nemrégen Asus G74-es lehetett kapni, GTX560-nal, fHD kijelzővel. Azt pedig tegyük hozzá, hogy Németországból behozott gépről van szó, ennyiért, vagy talán még olcsóbban is meghozathatod SeniorTillával (vagy rögtön külföldről), aki nem próbál meg átverni, hogy a gép magyar.
A VGA-ja a GT555M-mel nagyjából egy szinten van (talán egy picit erősebb), játék válogatja, hogy miben erősebb, miben gyengébb.
[ Szerkesztve ]
-
Symbi
tag
válasz Borote #34976 üzenetére
Köszönöm szépen Borote a válaszodat!
Megfontolom amit írtál, de azon gondolkoztam, hogy a lenovo a legjobb webárúházos helyeken is csak 32gb ssd-t ad, én ezt ha ki akarnám cserélni két problémába ütköznék az egyik, hogy nehezen tudnám értékesíteni az eredeti ssd-t ami a gépben van. És néztem milyen áruk van a nagyobbaknak, hát brrrr.... 32gb meg nem sokra elég. Minden estre néztem egy másikat ezektől teljesen függetlenül kivánics lennék a véleményedre és a többiekére is ha van?!
Eléggé odatép a vga-ja, szerintem a Gt555 is veri, szerintetek? meg azért 1Tb winyó 8 giga ram és gyárilag nem kell külön ráfizetni mint pár helyen és tudom, hogy i7-es de abból utánna néztem és ez a fajta elég jó.
-
Borote
addikt
Csak a kijelző hátlapja kapott fém borítást, de szerintem az a legkisebb gond, hogy ha a csuklótámasz nem fém (T60as csuklótámasza sem fém, hanem egy nagyon kellemes érdes műanyag), viszont itt a lényeg:
"magnesium alloy internal frame, steel hinges and zinc alloy latches" az E5520-nak
"reinforced, barrel hinge" és "magnesium alloy internal structure" az E5420-nakCsak hogy legyen valami alapja is annak, amit beszélek
ro_bert17: ha sokszor írok dezinfókat, akkor megvan a lehetőség beidézni és kijavítani
[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz Borote #35026 üzenetére
"Ezt kapja ma Magyarországon az, aki segíteni akar." kell ez a durcás gyerek figura? Szerintem még a személyes része is kimaradhat. (Bár ha erről az oldaláról nézzük, nekem kifejezetten tetszik, hogy orvosi pályára készülve notikat ajánlagtsz másoknak.) Csak sokszor írsz dezinfókat is.
(#35027) spyduck: Nah pont Te?
-
xcds
őstag
válasz Borote #35022 üzenetére
Ahogy nézem, ennek a belsejében se sok fém van, mint ahogy mondták itt páran. Ettől függetlenül még lehet, hogy jó laptop, de semmi különleges nincs benne és kicsit túl van hype-olva. A bill világítás és az nbd garancia miatt megér 170-et, de ezeknek meg nem sok köze van a ház minőségéhez.
Ha viszomt kívül-belül full fém az egész, akkor visszavonom és sztem is a legjobb vétel.
[ Szerkesztve ]
-
Borote
addikt
válasz ro_bert17 #35025 üzenetére
Az 500 dolláros részre reagáltam.
Hidd el nekem, a matt kijelző nem csak kültéri használat esetén jó. Pl egy szép nyári délután csak úgy tudtam játszani a szobában (pedig függöny is volt - meg épp nem volt jobb dolgom, miután hazaértem ), hogy behúztam a sötétítőt is, mert egyszerűen annyira világos volt a szobában, hogy a fekete részeken saját magamat láttam tükröződni.
Szemellenző? Na ne röhögtess már, nézd meg hány, és milyenféle notebook-ot ajánlunk. De aki megteheti, annak miért ne ajánljunk jó minőségű darabot?
Gratulálok, ha Neked ez jött le az egészből, hogy mi vagyunk a csúnya gonosz üzletinotebookmániás emberek. Látod? Ezt kapja ma Magyarországon az, aki segíteni akar. -
ro_bert17
őstag
válasz Borote #35022 üzenetére
Miért kellene azokkal egy szintre emelni? Magánszemélyként úgy sem jutsz hozzá flottás féláron, nem fogod dobálni, nem fogsz ráállni, nem jár a család 10 tagja között kézről-kézre, és 5 év élettartamra tervezve nem dobod ki az ablakon.
Sőt! A legtöbb embert még a matt kijelző sem hoz lázba, mert pusztán kényelmi szempontból vesz lapost, és a gép pályafutása során lehet még a szobát sem fogja elhagyni.
Szóval egy szóval sem mondtam, hogy nem lehet rossz vétel, csak a szemellenzőt nem ártana néha levenni. -
Monolith
tag
-
Borote
addikt
válasz ro_bert17 #35021 üzenetére
Ez a notebook a kategóriájában egy nagyon jó vétel. Értelem szerűen messze áll az EliteBook-ok vagy T-W ThinkPad-ektől (vagy a 6-os szériás Latitude-öktől), csak hasonlítsd össze, hogy árban hol áll ezekhez képest.
Ez a gép egy nagyon jó választás azoknak, akik 170k körül szeretnének egy megbízható, jó minőségű gépet választani 3 év helyszíni NBD garanciával.
A hasonló árban lévő consumer gépekhez képest kifejezetten jó minőséget képvisel.[ Szerkesztve ]
-
ro_bert17
őstag
válasz GaborGh #34980 üzenetére
Melyik részt sikerült úgy értelmezni, hogy a latitude-t, lehúztam az az acer, asus-al szemben? Pont a Ti általánosításotok zavar.
A humasoft egyik régi motoros értékesítőjét több éve ismerem, így nem épp a legjobb a példád.
Tehát amennyiben tévedek, akkor gondolom Te is tisztában vagy azzal, a 3-4 év nem a márka természetes vele járója. Ezt a disztribútor boltolja le kedvezményes csomag, vagy ár keretein belül. Tehát az a külünbség mondjuk az ácser, vagy a cseh országban vásárolt TP és az itthoni dell között, hogy amíg az előbbieknél Te döntesz, az utóbbinál nem Te döntesz.
És mielőtt dagesztánizól, egy 500$-os notebookot ajnározunk agyon. [link] -
Borote
addikt
válasz mokus1 #35014 üzenetére
Hát, notebookcheck szerint a GT525 és a GT540 is Csak még nem nagyon láttam
Amúgy a tisztességhez tegyük hozzá, hogy baromira zavarbaejtő is lenne, hogy még azt is nézhetnéd, hogy GDDR5 vagy DDR3, mert GT555M-nél sokat nem számít, hogy épp melyik chip-et kapod emiatt.
0805: edigitálról hallottam egykét rossz véleményt is... de alapvetően jó vétel. EZT is érdemes meglesni, matt kijelző az hasznos dolog
[ Szerkesztve ]
-
0805
tag
Sziasztok.
Ez jó vétel lenne?
-
Monolith
tag
válasz Borote #35012 üzenetére
Tudom nyugalom csak azért mutattam másik webshopban mert ott mindkettőről nyilatkoznak. Nézd el, hogy rettegek, de így is másodszor vennék 1 hónapon belül új laptopot, nem akarok újra elállni semmi miatt, és az Y570 gondolatával így is nehéz volt nekem megbarátkozni, bármilyen korrekt gépek is ezek. Erre most végre kezdek beleszeretni és bedob egy ilyet
Mit egy 1 hónap 2 hete se volt...
[ Szerkesztve ]
-
-
Borote
addikt
válasz Monolith #35010 üzenetére
A különbség az a két gép között, hogy különböző szállítmánnyal jöttek, ezért eltérő a sorozatszám - ez teljesen bevett szokás.
Remélem az feltűnt, hogy a HD6650M és a HD6770M között pont ugyan az a különbség, mint a GT540M és a GT555M között.... NAHÁT
De most mondok valami meglepőbbet... A GT550M egy combos GT540M? Ja, ugyan úgy, ahogy a GT540M egy combosabb GT525M, vagy ahogy egy i7 2640M egy combosabb i5 2410M. Nem tudom, hogy ezen mit kell ennyit problémázni. Így működik, oszt' kész.
Az, amit az iponról mutatsz, meg pont az a gép, amihez máshol a GDDR3-as memóriát írták, amitől úgy rettegsz... Bár teljesen alaptalanul....
Vedro: ennek a linknek pont annyi hitele van, mint nekem... De nincs, valóban nincs 96SP-s DDR3-as GT555M (illetve hát azt hívják GT525/540/550M-nek órajeltől függően).
[ Szerkesztve ]
-
Monolith
tag
válasz Borote #35007 üzenetére
Egy ddr3 96 shaderes gt555m létjogosultságát kérdőjeleztem meg, aminek a képe körvonalazódott bennem. 6650 vs 6770 meg úgy tűnik szép nagy különbség van gyors utananézés után.
Azért az 550 nekem egy combos 540-nek tűnik, ezért mondtam azt, de nem fontos. Viszont, ha [ez] ddr3 lesz morcos leszek ám, de nagyon Ettől még kérdés maradt bennem, hogy ha mindkettő gddr5 akkor miért tök más a típus szám?
-
Vedro
tag
-
Borote
addikt
válasz Monolith #35003 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy az expert-nél elírták a memóriát. Ennyi történt. Innentől kezdve pedig minden bolt, akik tőlük rendelnek, azok ugyanezt a hibás infót viszik tovább. (Vagy ugyan onnan kapják ugyan azt a hibás infót).
DE: ha még is GDDR3-as GT555M lenne bennük, abban az esetben ez a 144SP-s GT555M-et jelentené, teljesítményben semmivel sem lennél hátrább.
Nem kell rögtön visítani, hogy egy GT540M-et, (khm, az igazából GT550M lenne), tesznek bele.revezehun: Baromira nem éri meg, ENNEK fényében
[ Szerkesztve ]
-
revezehun
tag
Üdv! K53TA-SX140D valakinek van tapasztalatta?Főként játékra használnám.
Előre is köszönöm!
-
Kornel
veterán
válasz GaborGh #34938 üzenetére
Szerintem inkább az a vicces, hogy a ZAMD mobil csúcsprocesszora az A8-3550MX 45 W-os TDP-vel rendelkezik, mint az Intel zászlóshajója az i7-3820QM 45 W, de teljesítményben pedig egy több éves Intel Core 2 Duo P8800 szintjét hozza csak és még a leggyengébb Intel Core i3-2310M Sandy-t sem képes megszorongatni, legfeljebb tuningal, de még egy belépő 17 W-os i5 is szarrá veri mind teljesítményben, mind pedig fogyasztásban...
Szóval szerintem a vicc az itt kezdődik...
Majd ha az AMD képes lesz ilyen teljesítményre, akkor kíváncsi leszek hány tartály folyékony LN2 fog kelleni a hűtéséhez...Az alábbi teszteket nem én csináltam, hanem egy i3 tulaj: link
Vita részemről lezárva -
Borote
addikt
válasz Monolith #35000 üzenetére
Aztán ha elírták a nagykerben? Na akkor mi van? Mindenki átveszi a hülyeséget.
Ráadásul DDR3-at ritkán szokták GDDR3-nak írni...De még ha így is lenne, honnan tudod, hogy nem 144SP-s?
Áhh, erre már egyszerűen nem tudok mit mondani, siralmas vagy, ne haragudjAz a kártya, ami 96SP-s, és nem GDDR5-ös, az szimplán nem lehetne GT555M, úgyhogy ilyesmitől nem kell tartani...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13" 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF DASH F15 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB DDR6 W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Nitro 5 AN515 15 Gamer notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15IMH05H 15 notebook - i5 10300H 16GB RAM 256GB 480GB SSD GTX 1660 W11