- Apple MacBook
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Olcsó, de gyors a Redmi Pad 2
Aktív témák
-
tibz03
őstag
Én olyat nem állítottam, hogy bárki hazudott volna, csak azt mondom, hogy láttam élőben a notit egy MM-ban (sok Acer-rel meg Asus-szal karöltve), és anyagminőség szempontjából bőven az utolsók között kullogott. Meg is lepett, ugyanis én is olvastam előtte a laptopkalauzos tesztet.
Legalábbis nekem nem jön be az ilyen merev, csillogó, láthatóan gagyi műanyag ház. Sokkal bizalomgerjesztőbbek voltak az olcsóbb Acer és Asus notik, ami a külsőt illeti.
Persze azért annyira nem gáz a helyzet, nekem is volt pár éve egy, minőségben kb. ugyanilyen Toshibám (Satellite A300), és nem volt vele különösebb gond (azt leszámítva, hogy 2 hónap után az egyik hangszóró megadta magát). Szóval ettől még lehet jó maga a noti, de akinek számít, hogy igényes legyen az anyaghasználat, annak én nem ajánlanám semmiképpen.
Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Apple MacBook
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Túraautó topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT HUN
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged