Hirdetés

Aktív témák

  • Chaser

    titán

    válasz Sparrow88 #39975 üzenetére

    Az A500-1DN-ben a vga határozottan erősebb -legnagyobb mértékben ez növeli meg az árát-, kijelzője valamennyivel nagyobb, elég ütős hangszórói vannak +spceiális rázkódásvédelem a hdd-nek, talán ennyivel tud többet . Nekem ennyi extra nem érné meg a felárat, de én pl ritkán vagy 1általán nem is játszok.

    Annesoft : 1-2 hónap még biztos mire lehet kiskerben venni i3 cpu-val szerelt gépet, afölött igazából lényegtelen erősebbet venni, kivéve ha nem spéci sw-vel dolgozol ami nagyon cpu igényes, a legkisebb i3 is elcsipázza a mostani c2d fölső szegmenséből a belépőket, talán még 1-2 nagyobbat is és azoknak pofátlan áruk van, i3-nak nincs. Méretre még mindig azt tudom mondani, rajtad múlik:) Ha 17-est kellene hurcibálnom az se lenne gond, szerencsére(?:D) elég nagyra nőttem. Egy lánynál/nőnél viszont fontos lehet, hogy ne legyen nehéz. Amit linkeltem azt sok színben lehet kapni, de van a Dell-nek még sok modellje ami hasonlóan választható. Itt meg találhatsz egyénibb megoldást is, hasonlóan a telefonos előlap cseréhez itt a fedlapra rakhatsz skint. Fórumon meg az egyik tag foglalkozik matrica készítéssel egyedi igények szerint.

    Ezt meg mondanám mindenkinek, kicsit mesélős az eleje de nem baj. 1-2 hete vettem meg az inspiron 1525-öt, mikor megláttam az apróban akkor regeltem 1526. napja :K /1525-1526 széria, gyártó oldalán is így van pl a service manual/. Számla, garjegy nem volt hozzá, de azt még előtte az eladóval megnézettem a Dell-nél garis-e, az volt 3 évig. Az eladó azt mondta hibátlan, sajnos nem volt teljesen az, kis esztétikai hiba volt a fedlapnál /perem felválás/ és az egyik zsanér lötyögött....de sebaj, 1.5 órát vártam mire a srác odaért a találkozóra, a fentiek tükrében engedett is az árból, hát megvettem. Addig böngésztem a Dell topikot, míg SzaboZe kollegával fel nem vettem a kontaktot és elmondta náluk -Humansoft- nem kérnék semmilyen papírt, service tag alapján gariznak. Az én gépem NBD garis, ami nagyon jó dolog, nem hivatalosan -szóval nem telefonáltam, nem írtam mailt, csak pm-ben írtunk- mondtam neki az említett problémát 7végén. Hétfőn szólt hogy megrendelték az alkatrészeket, kedden hogy megjöttek az alkatrészek, ma nemrég az egyik kollegájuk újjávarázsolta a gépet nálam itthon :C :R Pestről jött le hozzám Szentesre, van pár km. Szóval a Dell szervíz és segítőkészség nálam jelesre vizsgázott. Olvasva asusos, aceres, msi-s szervíz tapasztalatokat, hát nem bánom hogy vásárlás előtt beestem ide és akkor még igencsak laikus -most se profi :N :B - fejemet lebeszéltétek róluk :R

    szerk apuc: Sztem ez elírás, itthon minden Dell gére -kivéve talán netbookok- 3 vagy több év garit adnak, vostro-t nem láttam még sehol 1 évvel. A refurbished gépekre adnak 1 évet, kb olyan mint HP-nál az asis kategória.

    [ Szerkesztve ]

    _tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus

Aktív témák