- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Apatosaurus
csendes tag
válasz
g.gergo #37133 üzenetére
g.gergő Köszönöm az igen hasznos infót. Az idő az fontos tényező renderelésnél és ha ezt egy gyorsabb kisebb fogyasztású procival elérhető akkor a felár az "nem tétel" az általa adottakért.
admKöszönöm neked is az információt. tekintettel a feladatra ebből a konfigurációból kettő vagy három darabra lesz szükség ami a zért a HP renew vagy asis ból nem feltétlenül oldható meg.
janos1998 Neked is köszönöm a linket és ha jól látom azonos konfig 2.2 procival egy kicsit szolidabb áron.
Továbbra is várom a segítő infókat.
-
petymeg
addikt
válasz
g.gergo #36066 üzenetére
minőségre sokkal jobb a hp elitebook. mint az L500 (mondjuk A500-hoz még nem volt szerencsém de gondolom nem sokkal másabb mint az L500)
az elitebookot 2 plusz 2 rammal magyar billentyűvel és oprendszerrel rendelném és máris 300k felett vagyok. (és teljesítményben még mindig a toshibák alatt van)
kiváncsi vagyok az a500 mennyi lesz, mert még nem nagyon találtam egyik üzletben sem -
-
Kobe
veterán
válasz
g.gergo #35789 üzenetére
nem úgy értettem a 24/7 et, hanem úgy, hogy napközben nincs kedvem kibe kapcsolgatni asztalit sem, így állandoan be van lőve, éjszakára kapcsolom csak ki. Nem is az elitbook HP-vel kívánom versenyeztetni, hanem a HP pavilion szériájával (cska abban pl sem alacosnyabb foygasztású ledes kijelző, sem 5.1 hang nincs)
-
carrot
tag
válasz
g.gergo #33882 üzenetére
Igen, láttam, bevallom hihetetlen, meg józan ésszel gyanús is, de ki tudja. Még nem vagyok Mo-n, addig csak bámészkodom, kérdezősködöm a kiszemeltekről. Addig köszönöm a segítséget! Lejjebb a linkelt R500 nem tetszik wifi, hiányában. Azért a pénzért legyen benne, használva lesz.
-
válasz
g.gergo #28541 üzenetére
maradok az ujjlenymat-olvasónál, mert arról van tapasztalatom; normális szoftver mellett már nem olyan könnyű azért kijátszani - és szerencsére nem mindenki profi ebből a szempontból...
meg az ujjlenyomat-olvasó/felismerő általában azért nem jelent annyira sok felárat.az arcfelismerőt (még) nem próbáltam - leragadtam anno a rendszámfelismerőnél, de azt is csak muszájból használtam...
bikmakk; ha rendesen elolvastál mindent - a teszteket...stb is alul -, akkor milyen több infó kell még?
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Macska topik
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest