Hirdetés

Aktív témák

• Mercutio_

félisten

válasz T500 #16858 üzenetére

Szia!
    Látom otthon vagy HP-ben, lenne néhány kérdésem, a történet lényege, hogy nx7400-am van, sajnos már töb mint 1 hónappal túl voltam a garanciaidőn, így nem tudtam rá +1-2 év garit venni :O Ellenben az eredeti 2x256MB memót 2x1GB-re cseréltem és a 60gb-s vinyót 120-asra (igaz a 60 se volt kihasználva, de... :D )
    Kérdés, hogy mivel járok jobban, ha a mostani M410-es celeront cserélem valami core duo-ra amit már itt ph-n 10ezer körül ki lehet fogni, vagy mostani állapotában (esetleg az eredeti 2x256MB rammal) eladom a notit és azt kiegészítve veszek valami hasonló tudású új garisat? Vagy ez a sorozat amolyan "örök darab" nem áll fenn reális esély, hogy egyszer csak meghal az alaplap és többe lenne megcsináltatni, mint eladni alkatrésznek és venni egy másikat? Egyáltalán mit ajánlasz ami ugyanazt a szintet hozza? (megbízhatóság, kényelem, anyagminőség, stb.)

Esetleg hallottál-e már és mit a HP-s puma-platformos notikról, mikorra és milyen árban várhatóak? Igazaság szerint az nx7400-al is tökéletesen megvagyok, csak néha jó lenne 1-2 páréves játékkal notin játszani ha épp az asztali géphez nem férek hozzá :D

Aktív témák