- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Dell notebook topic
- Milyen videókártyát?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
lúzer
veterán
mennyi a reális ár?
Dell Latitude D400
1200/640/30/CDRW-DVDROM/12,1"
újszerű állapotban, persze töltővel, aksival75k az lenne?
köszi -
Flow
senior tag
Hali. Eljött az idő, hogy lecseréljem a jelenlegi notimat (fusi xi1526) valami kompaktabbra.
Ár: max 200k
Fontos, hogy:
megbízható márka legyen (bár nekem a fusival 0 gondom volt, minden elismerésem, mert kihajtottam a jószágot),
15,4" vagy 14", nagyobb semmiképpe, a 12"-ost még nézegetnem kell, hogy egyátalán a lehetőségek közt helyet kapjon
Lehetőleg 2gb ram (vagy ha 1, akkor az árba még beleférjen +1 giga), 120gb körüli winyó, wifi, 2magos.
Vga irreleváns, nem játszom, max film néha.
Jó lenne, ha spdif optikai, és s-video kimenet is lenne rajta.Köszönöm a segítséget!
-
sowi
őstag
válasz
Overtaker #15291 üzenetére
a top roll cage hianya leginkabb akkor erezheto, ha mondjuk hatulrol veletlenul megnyomod a kijelzot, akkor szepen latszik a tuloldalon, hogy nyomkodod, az en x40esemnel pl. ez nem latszik a merevites miatt, de az r szeria merevites nelkul is eppen elegge massziv, bar (ez az en egyeni velemenyem) sok hurcolaszashoz a kozel 3 kilo egy picit sok, arra inkabb vmi t szeriat vennek, majd egy kiloval konnyebb es cipelesnel sokat szamit
-
Tim82
félisten
válasz
dferee #15294 üzenetére
oké, oké.
Tapor: a dedikált VGA játékhoz, tervezéshez nyilván jobb. ha viszont nincsenek olyan igényeid, hogy a max.1-2 éves játékok teljes részletességgel fussanak rajta stb., akkor az integrált videó megbirkózik a filmmel, Office-szal, 2 évnél régebbi játékokkal és cserébe kevésbé melegszik, valamint tovább bírja az akku.
-
-
Tapor
csendes tag
szervusztok,
olvasgatva a korábbi írásokat, nagyon dicsértétek az R61i-t mindenfajta szempontból.
Nekem is nagyon megtetszett és így vásárlás előtt állva még 1-2 kérdésem lenne:1: az usanotebookon árultak ilyet ugyebár 128-as nvidia videokártyával meg 256-os integrált intel kártyával. Erősítsetek meg, de ugye a kettő közül az nvidia jobb?
2: írtátok, hogy vistára tervezték, de akkor egy kis munkával, driverezéssel az XP is elmegy rajta?
3: Tartósságban szerintetek megbízható? Egyetemen használnám jövőre (office, film, zene, esetleg net, játék) és szerintem sokat hurcolásznám.
Előre is köszönöm válaszotokat (ha válaszoltok)!
-
Overtaker
csendes tag
válasz
dabgergo #15281 üzenetére
Itt sokat írnak róla, az utolsó egy hónapot érdemes visszaolvasnod.
1. Ezt igazándiból még nem teszteltem le (nem nagyon használom akkuról), de a fenti topikban erről is van info.
2. Igen, nekem nagyon tetszik, abszolút masszívnak tűnik, a top roll cage hiányát nem érzem, de az is igaz, hogy még nem ejtettem rá semmit, viszont a múlt héten mindennap vittem dolgozni bkv-val és csak annyi a gond, hogy picit nehéz, de a 15,4-es mivolta miatt ez nem meglepő, napi hurcolászásra inkább a 14-es az ajánlott. (a 14-es R61-esekben top roll cage is van)
3. A kijelző tükröződik, de nekem nincs bajom vele, nagyon szép képet ad, a natív felbontásban használom.
4. Ezzel megfogtál, majd megnézem (most az asztaliról írok), nem használtam még, csak annyit, hogy skype-on egyszer kipróbáltam egy 10 mp-re.
5. Teljesen elégedett vagyok vele, nem melegszik, nem hangos, gyors, össz-visz egy negatívumot tapasztaltam, ami valószínűleg az én vagy pedig a Vista hibája, itt leírtam. -
Roland35
tag
válasz
Darth_Revan #15284 üzenetére
Igen fontos csak az a baj hogy ez elég drága... mert amit néztem mondom ott 160.. és az igaz hogy ott anny? ... mert ha nem akkor enmhiszem hogy megveszem.
-
dferee
tag
Remélem, hogy sikerül egy 70-ért elvinnem. Mondjuk nem szívesen vásárolnám meg anélkül, hogy ki ne próbáljam. Azért is döntöttem a DELL mellett mert van már egy D505öm két jó akksival és az egyik akkor mehetne ebbe
Vagy eladnám és vennék a 610be egy tartalék másodlagos akksit.
Eredetileg e-bayről rendeltem volna de végülis maradtam Magyarországnál így talán kevesebb a rizikó
-
Tim82
félisten
válasz
dferee #15286 üzenetére
Jó választás, ha sikerül ennyiért megszerezned.
Esetleg még IBM Thinkpad T4x-ben vagy HP nc6000-ben is gondolkodhatsz, árra, tudásra, minőségre kb. egy kategória a Dell-el.
Érdemes a PH! aprói között is szétnézned.
Ahogy nekem is mondták anno, inkább egy használt, de jó állapotú business class, mint egy vadonatúj (de gyenge minőségű). -
dferee
tag
Sziasztok!
Főleg wifi-s netezésre szeretnék egy olcsó (max 70-75e) ft-os megbízható használt laptopot és a következőt néztem ki:
Mi a véleményetek?
Előre is köszi!
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Roland35 #15283 üzenetére
Látom fontos a 8600M
Ebben az árkategóriában 2 notebookot találtam ami jobb, mint az általag linkelt:
1) Acer Aspire 5920G-102G16N 226,842 Ft (15" kijelző)2) MSI GX700PX-200HU 228.084Ft (Ebben nem 8600M GS van, mint az álltalad linkelt notiban és mint a fenti Acer-ben, hanem 8600M GT és ehez jár ajándék notebook táska és A4 Tech gamer egér!)
A kettő közül az Acer jobb támogatottság terén, teljesítmény terén pedig az MSI. Az álltalad linkelt Fujitsu Siemens notinál pedig mind2 jobb kb minden téren
-
dabgergo
őstag
válasz
Overtaker #15264 üzenetére
Köszi Overtaker a választ!
Esetleg tudsz válaszolni a következő kérésekre?1) Normál használat mellet meddig bírj az akku? (Pl filmnézés közben, vagy internetezés közben)
2) Masszív a gép? Szal úgy "jól egybevan"? (Nem recseg, ropog ilyesmi.) Sajnos ebben nincs top roll cage, ennek a hiánya érezhető?
3) Milyen a kijelzője? Szép?
4) Milyen felbontású a webkamera?
5) Alapvetően meg vagy elégedve vele? Milyen negatívumokat fedeztél fel a használat során? Azért biztos van valami
Nagyon köszi a segítséget! -
amol
addikt
válasz
(Kolombusz) #15278 üzenetére
A korrektség egy dolog. Az megint más, amikor türelmesen bemutatnak neked gépeket, kipróbálhatod, megnézheted őket (nem csak a kiállítottakat!) és ha valamelyik megfelel azt megvásárolhatod. Amelyik cégek valamivel alacsonyabb árakkal dolgoznak ezt nem teszik lehetővé, a dobozt úgy adják neked tovább fizetés után ahogy azt a nagykerből elhozzák, mintegy bebiztosítva azt hogy egy gépben sem áll a pénzük egy napnál tovább mivel csak megrendelésre dolgoznak. Ilyenkor fordulhat elő például az hogy a félmilliós, CAD-re vásárolt T61p-n nem tudsz dolgozni a pixelhibák miatt (vállvonogatás) vagy egy olyan gépet rendelsz meg vakon ami nincs náluk kiállítva és otthon, kibontás után derül ki hogy valamiért nem felel meg.
Aki a filléreket számolgatja annak ez így is megfelel, viszont van aki a szolgáltatásért kész megfizetni a felárat.
-
amol
addikt
válasz
spyduck #15262 üzenetére
Hozzáteszem az én HP gépem 17 napja van a szervízben, nem tudom mi lehet a probléma
Semmi probléma nincsen, eddig azért hajtogattad (mint tényt) hogy a hp szervize ilyen meg olyan jó mert másoktól ezt olvastad. Most már magad is láthatod hogy ott sem minden fenékig tejfel, sőt, a hp topikban is találni erről infokat. -
(Kolombusz)
veterán
-
doddencs
senior tag
válasz
Darth_Revan #15273 üzenetére
Na ja, elég ütős darab, feltéve ha nem gyakori hordozásra lesz. Mert azért a súlya nem lehet egyszerű a 17es kijelzővel
-
doddencs
senior tag
válasz
Darth_Revan #15270 üzenetére
Ha jól értem, mondasz 3 érvet a Dellre (kijelző, proc, gari), s ennek ellenére az Asust ajánlod/választanád? Mindenesetre érdekes
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Borat7 #15268 üzenetére
Én kettőt javasolnék:
-ASUS G1S-AK154C gamer notebook (elég megyőző a külseje is) 314.070 Ft
-DELL XPS M1530 324.535Ft
Mind2-ben NVidia Geforce 8600M GT 256MB DDR3 VGA van.
Az Asus-ban nagyobb felbontású azaz 1680x1050 kijelzp van, ami már túl sok a 8600M GT-nek, a Dell-ben 1280x800 (WXGA) van, ami bőven elég a 8600M GT-nek...szóval az Asus-on a natív felbontáson már gond lehet nagy raideken viszont a Dell natív felbontásán nem (ha lentebb veszed a felbontást az Asus-on akkor picit mosott lesz a kép), a Dell-ben viszont nagyobb a processzor. A Dell-re 3 év az Asus-ra 2 év garancia van.
ah, az az Asus olyan durván néz ki, ha én még keresnék gamer notit, akkor lehet, hogy be is ruháznák ráu.i.: Bár most nézem, a HP-nak is van egy igen jó teljesítményű business notebookja...annyira jó, hogy teljesítményben veri mind2-t amit fentebb említettem: HP-Compaq 8710w. Core2Duo T7500 2.2Ghz proci és NVidia Quadro FX1600M 512MB DDR3 VGA! (Ez gyakorlatilag egy Geforce 8700M GT, tehát alapból gyorsabb, mint a 8600M GT) És ez a Quadro VGA elég jól tuningolható. Egy úriember a PH! aprohírdetése között árul ilyeneket névre szóló számlával és 1 év teljeskörű garanciával, 359.000 Ft-os áron.
-
Borat7
tag
sziasztok!egy elég gyakori kérdéssel fordulok hozzátok mégpedig hogy mien laptopot vegyek!laptopokhoz egyáltalán nem értek ezért kérem a segítségeteket!az a kikötés hogy 350000ft környékén legyen és a world of warcraft elfusson rajta elég jól vagyis hát jó lenne ha fullon menne! (mivel mással nem jáccok
)ha tudnátok segíteni annak nagyon örülnék
előre is köszönöm
-
FireShadow
senior tag
MSI-röl modositottam erre [link], ellenérv?
-
Overtaker
csendes tag
válasz
dabgergo #15260 üzenetére
Van benne kamera és mikrofon is, (Ilyen gépről írok éppen) de nem itt vettem, hanem az usanotebooknál. Szerintem nem az adatlap pontosságáról kell megítélni egy üzletet, bár azt én sem értem, hogy miért nem tudnak erre is odafigyelni, gyakorlatilag mindenhol vannak ilyen hibák.
-
xedos
addikt
Emberek! meglepődtem!!!!
Itt már hirdetik az MSI WIND-et! 10" 111.000Ft [link] jaj...most látom, hogy júl 13 körül érkezik.,...Nem rossz! Ez jobb noti mint az ASUS EEE PC -szerintem!
-
dabgergo
őstag
Arra lennék kíváncsi, hogy itt ennek az R61-nak hány adat van elírva az adatlapjában. (Elvileg webkamera is van benne.) Azért a Senorgnál akarom venni, mert itt elég olcsó, viszont kíváncsi vagyok, hogy mennyire megbízható hely. Valaki vásárolt már ott?
-
Psytróger
tag
Üdv!
Egyik ismerősöm szeretne laptopot venni, maximum 170.000 forintért. Főleg netezésre, filmezésre, esetleg letöltésre használná. Ami nagyon fontos az a garancia. A hölgy ugyanis sajnos mozgássérült, így nem nagyon tudna ide-oda szaladgálni, ha esetleg gond van a lapossal. Épp ezért nekem az asus laptopokat ajánlották, amelyet állítólag akárhova le lehet adni. Ha pl. megrendelem neki (ÁLLÍTÓLAG!egy webshopból, akkor probléma esetén a helyi mediamarkt-ba is leadhatja. A kérdésem az lenne, hogy ez utóbbi állítás az asus garanciáról mennyire fedi a valóságot, valamint hogy mely gyártó-mely termékét ajánljátok még hasonló kondíciókkal - hangsúlyozom, legfontosabb a korrekt garancia
Előre is köszi a segítséget! -
ngabor2
nagyúr
köszi mindkettőtöknek. akkor asszem ilyesmi gépezetet fogok begyűjteni.
-
ngabor2
nagyúr
absz nem értek a notis videokártyákhoz... melyik a jobb:
NVIDIA Quadro NVS 140M 128MB vagy NVidia GeForce Go7300 128MB VRAM TurboCache? linux menne a gépre, ezért az intel és az ati kiesik (tudom, hogy megy mindkettő linux alatt is... de az nv sokkal szimpatikusabb, mindhárommal volt dolgom mostanában). -
kortve1
csendes tag
válasz
rpeter #15235 üzenetére
Én is nagyon hasonló helyzetben vagyok, szerintem mindenféleképpen várj még legalább 2 hónapot, akkora kijön az Intel Montevina és az AMD Puma (relatív nagy grafikus teljesítménnyel, integrált megoldásban). Úgyhogy akkor vagy veszel ugyanezért az árért jobbat, vagy jóval olcsóbban egy kifutó szériát.
-
amol
addikt
válasz
sedios #15248 üzenetére
Miután órákig hajtottam egy T61-et és még úgy is csak langyos volt hogy a ventilátort nem hallottam, én azt mondom R61. Lehet hogy a hp-k sem melegednek jobban de a b szériások több tulaj tapasztalata alapján ezt úgy érik el hogy állandóan megy a venti. P, w gondolom jobb de kérdezz rá a hp topikban. Mindenesetre egy hp-t nem pattogtatnék (egyszer persze azt is lehet). A Dellek is elég halkak, javaslom a Vostrot mert az fémházas.
-
sedios
tag
Köszi! Még annyit szeretnék kérdezni, h ebben a 250 alatti árkategóriában melyik 14-es gépek a legjobb minőségűek? (pl nem recseg, több hét render után is 40 fokos proci, adatmásolás közben pattogtatni lehet földön, átmehet rajta úthenger stb.. )
Úgy nézem, h a feltételeket a normálisabb gépek közül csak a hp-k és tp-k elégítik ki, szóval akár így is kérdezhetném: 6510 féleség, vagy R61? -
amol
addikt
válasz
FireShadow #15245 üzenetére
ne legyen joystick pöcök
Ne aggódj, ebben az árkategóriában nem nagyon találsz olyat180 körül már egész korrekt Dellek vannak, nézd meg inkább azokat. MSI-vel vannak gondok.
-
FireShadow
senior tag
üdv
en keresek haveromnak notebookot és ezt néztem ki komolyabb utanaolvasas nelkül
msi cuccos
125-175ezres árkategoriában sztem még ez egész türhetö
jo ez vagy keritsek másikat?
nincsenek különösebb igényei csak hogy csendes legyen meg nagy felbontas és ne legyen joystick pöcökvagy mi az.
thx
-
Sipi
addikt
válasz
vehement69 #15236 üzenetére
Lényegében a TP az egyetlen, amin vagy azonnal megy minden, vagy ha nem, könnyedén megcsinálhatod. A Thinkwikin aprólékosan össze van gyűjtve egy rakás információ, mi mivel és hogyan megy, mik a gondok és hogyan lehet megoldani.
Sipi
-
ABE
őstag
válasz
Zalaymate #15237 üzenetére
Mielőtt ilyen bunkó stílusban válaszolgatsz bárkinek, inkább legyél szíves csöppet visszaolvasni, hogy amol miért írta azt, amit. Nem kell sokat, végülis naponta jön egy-két visszaolvasni képtelen egyén, akik hozzád hasonlóan még arra sem képesek, hogy normálisan, részletesen leírják az elvárásaikat, és ugyanazt megkérdik ezredszerre is. Gondolkodj el inkább te...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
vehement69 #15236 üzenetére
linuxszal elég régi infóid lehetnek, több ismerősömnek thinkpad-en gyönyörűen megy a linux (általában ubuntu a népszerű), nálam hp-n szaladgál mindenféle gond nélkül.
-
Zalaymate
senior tag
amol: Hát hallod ezzel rohadt sokat segítettél!!! Köszi szépen! De tényleg! -> Hülye!
Arra még nem gondoltál, hogy lehetne érdemben is válaszolni, nem pedig csak leszólni azt, aki optimistán segítséget kér tőletek! Ezen gondolkozzál már el! Lehet,hogy igazad van, de akkor normálisan mond el és ajánlj valami kompromisszumos megoldást!shev7: Nem fontos a 17" -os kijelző! Sött a 15,4-esnek még jobban is örülnék talán, mert azoknak az akksija tovább bírja általában. Szóval ha volna ötleted akkor segíthetnél!
Remélem lesz még olyan aki szívesen segít és érdemben tud válaszolni! Köszi!
-
vehement69
senior tag
válasz
rpeter #15235 üzenetére
olyan szempontból érdemes lenne várni, hogy a Penryn eljövetelével oltári nagyokat fognak esni az ilyen notik ára, csak az a kérdés, kapsz-é még majd belőle. Amúgy a választásod az n1!
Linux: nekem úgy rémlik, az pont a TPken rémálom... vagy HPken? Mindegy, úgyis valamelyik tapasztalt fórumozó le fogja írni, de szerintem az a plusz 1 tízes megéri az eredeti Vistáért, XP-t (főleg kalózt) Vistára tervezett notira feltenni az esetek nagy százalékában kínszenvedés.. Legalábbis HA találsz drivert, az első biztos
-
rpeter
csendes tag
Üdvözlet a sokat próbált notebookszakembereknek
A nyár végén (vagy közepén, anyagi helyzetemtől függően) szeretnék egy laptobba beruházni, mivel nagyon meguntam a 10 éves p3-as kolis számítógépet és monitort cipelni, valamint az ereje is megkopott az idők során (bár most is arról írok
)
Hosszasan olvasgattam az üzeneteket és latolgattam, hogy mennyi pénzt tudok megszerezni, és mivel mindenki ajánlgatta, kinéztem én is jó szemmel a Lenovo TP R61i-t néztem ki [link] (ThinkPad R61i (NF555HV) ez a modell 177 000Ft áfával)- Amire használnám főként internetezés, szövegszerkesztés, msn, film /ezekhez nem kellene jobb gép, mint a mostani P3-asom
/ Viszont gyakori vendégek lennének a különböző 3d-s tervezőszoftverek /Autocad, inventor, Catia/, valamint vieókat szeretnék digizni és vágni /Firewire link szinte nélkülözhetetlen/ és viszonylag gyakran dolgozom multimédiakészítő programokkal. Ezeknek kb megfelelő lenne a Lenovo konfig. Játszanék is szerintem rajta, de semmi olyannal, ami ne futa el egy ilyen gépen /passzián-admirális-cod2/
-Oprendszer valszeg XP, de szeretném megtanulni valamelyik Linux disztribúció használatát is, valószínűleg az Ubuntut, ha nem adnak hozzá oprendszert az nem különösebben probléma.
- Fontos lenne, hogy bírja a strapát, mert hurcolnám mindenhova /vonatozna, sétálna/, mint a véres kardot, és nem szeretnék szervízbe járni vele havonta.
Felszereltségben is ezt a konfigot tekinteném alapvetőnek - bár minden oldalon más felszereltséget írnak.
-Árban szinte minimális az esélye, hogy többet ki tudnék adni érte sajnos ez is megerőltető lesz anyagilag.Főként az lenne a kérdésem, hogy érdemes-e várnom a nyár végéig a vásárlással, vagy amint összegyűlik vegyem meg? - mert nem szeretnék úgy járni, hogy már csak rosszabb ár/érték arányú modellt tudok venni, mert kifutott a széria /Fényképezőmmel majdnem így jártam, keresgélhettem egész éjjel, mire találtam egy raktárat, ahol még volt.../
A sima Lenovó 3000 N200-as szériával is szemezgettem, mivel valamivel olcsóbban tudja ugyanezt, és a legelső kiszemeltem is onnan volt, csak most levették az árlistáról, úgyhogy nem tudom belinkelni.
Esetleg ha valaki még tudna más modelleket ajánlani, bár nagyon belepistultam a lenovókba
Köszönöm előre is a válaszokat, észrevételeket
-
fwgoze
aktív tag
válasz
sedios #15222 üzenetére
13"-ból; Dell XPS M1330, Toshiba U300 (bár inkább a Dell)...Az MSI, Acer és FuSi 13"-osait felejtsd el...
14"-ból; én HP-t vennék, vagy TP-t, vagy Dell Latitude-ot...Ezek eléggé a 250k határán mozognak, de ha jobban körbe nézel a neten, akkor tuti találsz majd egy-két jó ajánlatot.
-
Zalaymate
senior tag
Hali!
Segítség kéne, mert így ballagás után egyik közeli barátom Laptop vásárlásra adná a fejét. Érdekelne a ti véleményetek, mert én inkább PC témában vagyok otthon.
Ezt néztük ki: [link]
Ezt már Konkii kolléga linkelte, ő ilyent is vett azt hiszem.A keretünk nekünk is 150K lenne, és ebbő kellene a legerősebb gépet összehozni!
Jó lenne, ha néhány játék is elfutna, (NFS Underground 1-2, COD 2,...)
Szóval mi a véleményetek?
Tartós daraabnak kellene, nem lesz lecserélve a következő 4-5 évben!!!!
-
amol
addikt
válasz
parandroid #15216 üzenetére
Nem is beszélve azokról a fórumtársakról itt a Ph!-n, akik szakmájukból adódóan kénytelenek naponta egy rakás laptopon átverekedni magukat.
Egy ideje én is közéjük tartozom és az újabb 3 év garos Amilo Prokra és Esprimokra kevés a panasz. Sőt, bármilyen furcsa de az olcsó Amilo gépek között is van olyan amelyiknek tűrhető az anyaghasználata. Acert verik, abból max. Extensa de inkább azt se.
Nem üzleti felhasználásról van szó természetesen és nem dícsérni akarom őket de a rutinból szarozás nem feltétlenül állja meg a helyét minden esetben - ezt nem neked címezve, csak általánosságban. -
amol
addikt
válasz
lacimaci #15115 üzenetére
A brandtől kár félned, amúgy a Lifebook és a Celsius "Made in Japan".
Túrót. Van pár ami igen, de nem mind. Az S7110 kávájára például óriási betűkkel van belül ráírva valami gyanúsan kínai cég neve. Németországban szerelik össze majdnem mindet.
Ettől függetlenül jók és nekem tetszenek csak fajlagosan drágák. -
sedios
tag
Sziasztok!
Milyen 13-as v 14-es notit tudtok ajánlani 250 alatt, amiben legalább T7000-es C2D proci van, X3100 vga-nak álcázott kifli, és szép hosszú időket kibíró akksi?
Napi hordozgatást kellene bírnia, szóval strapabíró ház is fontos. -
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #15216 üzenetére
Értelek!
-
hossszú
őstag
válasz
parandroid #15213 üzenetére
Nálam biztosan jobban értetek a notikhoz, de az én tapasztalatom is igen hasonlóak az spyduck
által tapasztaltakkal, rendesen működik és nekem ennyi elég -
parandroid
félisten
válasz
spyduck #15214 üzenetére
"De az tény, h a Fusi-t használom mert a HP-m szervízben van"
Mi is küldtünk már vissza szervizbe Thinkpadet a cégtől alaplapcserére, mert lefagyott, ha bedugtál egy USB eszközt. A százas nagyságrendből egyről az egy szervizesetről tudok az elmúlt két évben. Persze ez nem vigasztalta azt a kollégát, akié a gép volt, bár kiemelt partnerként nekünk egy hét alatt megcsinálták.
Bármire lehet példát mondani, a lényeg akkor is az, amit a nagy számok mondanak. A nagy számok pedig azt mondják, hogy 25 notebook nem statisztikai minta.
Őszintén szólva még az sem statisztikai minta, amivel én találkozok, amivel viszont az informatikus kollégák, a beszerzők, és a beszállítói kapcsolataink, na az már igen. Nem is beszélve azokról a fórumtársakról itt a Ph!-n, akik szakmájukból adódóan kénytelenek naponta egy rakás laptopon átverekedni magukat. Szóval engedtessék meg, hogy súlyozzam a véleményeket, és bár elhiszem neked, hogy a te Amilo Prod remekül működik, mégse legyek kénytelen megváltoztatni a véleményemet az Amilo sorozatról.
p
-
Sipi
addikt
válasz
parandroid #15213 üzenetére
Sorry, félrement.
Sipi
-
spyduck
nagyúr
válasz
parandroid #15212 üzenetére
Sok volt már a kezeim között (5 saját) és vagy 20 másé, de gondolom ezzel még kistojás vagyok
Én nem azt mondtam, h ez a legjobb gép, de mindenki lesz@rozza és azért annyira nem rossz!
Ennek a gépnek még gumi is van a billje alatt, h a kosz meg a víz ne menjen be ellentétben a Dell 6400-al!
Viszont az első notim is Fusi volt és 1 hónap alatt 3 pixelhiba lett rajta meg beszart a DVD író! De az tény, h a Fusi-t használom mert a HP-m szervízben van -
parandroid
félisten
válasz
hossszú #15205 üzenetére
"Az enyémre két év garit adtak a mostaniakra viszont már három évet, annyira sz@r azért csak nem lehet."
Nagyszerű, 1:0 a marketingnek. Csak ne lepődj meg, hogy milyen kifogásokkal fognak majd elhajtani, ha tényleg szükséged lenne a garanciára. annyit segítek, hogy semmilyen fizikai sérülés nem garanciális probléma: repedés, törés, kopás, vagy akár a kijelző sérülése - ami az anyaghasználatból adódóan ezeknek a gépeknek (értve itt minden belépőkategóriás fröccsöntött szirszart) a leggyakoribb hibája.
p
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz) #15209 üzenetére
Én személy szerint vagy 12-szer biztosan ebbena topikban, vagy az előzményekben. De majd mindjárt jön, hogy bunkó vagyok, hogy nem teszem meg megint. Pedig annnyyyira lusta vagyok visszakeresni és bekopizni...
p
-
spyduck
nagyúr
válasz
hossszú #15208 üzenetére
Előítéletnek hívják
Amúgy anyaghasználat, szervíz stb....
Itt a fórumon már sokszor mondtam, h a v3505 tényleg jó!
-normális festék van rajta (nem látszódnak a karcok)
-nagyon erős zsanérok
-ez a gép nem melegszik hanem hül
-halk
-soha semmi bajom nem volt vele
-majd 2 éves létére 3,5 órát bír az akksija (kezdetben is ennyit bírt)De csak lehurrogtak
-
hossszú
őstag
válasz
(Kolombusz) #15206 üzenetére
Fejtsd ki légyszives bővebben mitől sz@r
-
hossszú
őstag
válasz
spyduck #15204 üzenetére
Akkor ez lenne a kakukk tojás a FSC notik között?
Az enyémre két év garit adtak a mostaniakra viszont már három évet, annyira sz@r azért csak nem lehet. -
hossszú
őstag
Hozzáértőktől szeretném kérdezni, hogy miért örvend közutálatnak a FSC notijai?
Tulajdonosa vagyok egy AMILO PRO 3505-ös notinak de nekem semmi problémám nincs vele pedig már elmúlt egy éves.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobilinternet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic V2 - origami
- Formula-1
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest