Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Több stúdió sem ajánlja a legújabb GeForce drivereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Megmentené a GPU-s PhysX-et a ZLUDA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzeperx
tag
válasz
antikomcsi #25436 üzenetére
azért a 218+-ban ujabb és erősebb proc van, igaz qnap meg 3 HDD-s.
[link]Én úgy döntöttem megvárom a már bejelentett szeptemberi Synology eseményeket, amikor a DS220+ szerintem talán
érkezni fog, és akkor vagy az lesz, ha nem szalad el az árral, vagy a 218+ ha jóárasítják. A 218+ elmúlt időszakban volt már bruttó 90e is, remélem lesz még ilyen. (forrás árösszehasonlító oldal árgrafikonja, ami telón, tableten nem töltődik be)
Nekem nem sürgős, és úgy döntöttem várok valami kedvezőbb ajánlatra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
- IKEA Livboj vezetéknélküli mobiltöltő eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest