Hirdetés
- Teljesítményvesztést okoz az új NVIDIA App
- Játékosoknak szánt, vezeték nélküli headset jött a PowerColor logójával
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Bemutatkozott az In Win legfrissebb, AR szériás kompakt AIO-ja
- Hamarosan megjön a Samsung új, Lunar Lake-es notebookja
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sokoldalú Thunderbolt 5 dokkoló érkezett a Cable Matters színeiben
- Androidos tablet topic
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz mzeperx #25381 üzenetére
Hát, hasonló indokok miatt indultam el a saját építés irányába.
Az sem lesz sokkal olcsóbb, de cserébe sokkal szabadabb az egész és rengeteg mindent lehet vele csinálni.
Ez a szabadság nekem megért ennyit, cserébe persze mindent magamnak kell elintézni, szoftverezni, beállítani, de egyáltalán nem vészes ez az oldala sem.Eladó: Intel NUC J5005, Lenovo dokkoló
-
Alex91
félisten
válasz mzeperx #25381 üzenetére
Sok szerencset hozza!
(Ma is mukodik nalam ennek jo par evvel ezelotti valtozata. Hasonlo modon "okositva". Jo szolgalatot tett, de minden fw frissites utan rakhattam ujra az egeszet... Ezek utan a gyarilag "okos" NAS feludules! )
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
pippo76
tag
válasz mzeperx #25334 üzenetére
Van egy Asustor topic is, de nem emlekszem, hogy valakinek lenne a ket uj valamelyike is. A tobbi az menni fog, eros intel cpu viszi majd a torrentet bar nem irtad meg, hogy mi az a kemeny torrentezes. Negy kamera license ingyenes, frissitesek szepen jonnek. A media lejatszast en inkabb egy dedikalt eszkozre biznam mert bar van rajta hdmi de ez megis csak egy NAS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Óra topik
- Honda topik
- Filmvilág
- TCL LCD és LED TV-k
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bundle topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest