- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
xundyingx
tag
válasz AxBattler #88898 üzenetére
Köszi! Igazából amúgy is szerintem egy masszív internetes játéknál nem a grafika számít, tehát azok a grafikai beállítások alapból mixelve vannak, de például egy single player játéknál már más a helyzet. Persze nyilván nem kíván akkora erőforrást mint egy internetes.
A "tesztedben" ez a ASUS MG248QR nagyon megtetszett, lehet ő lesz a kiszemelt!
https://www.twitch.tv/sp1gu
-
kicsako
őstag
Sziasztok,
Playstation 4 miatt szeretnék venni egy HDMI-s monitort, mert a jelenlegin sehogy sem ad képet HDMI->DVI átalakítóval. Emellett PC-hez is használnám RX570-es kártyával.
Elvárások:
- Full HD
- 21.5-24"
- Max 50ezerig (Rufusz-ban veszem)Ezekkel a tulajdonságokkal keresném a legjobb ár-érték arányú monitort.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok,
Gondolkoztam a mostani monitorom leváltásán, de még pár dolog zavaros.
Ha jól értem, akkor 50-ig nem érdemes 27"-os monitort venni, inkább legyen 24", de jó minőségű képpel.
Ha jól értem főleg IPS-t javasoltok, de párszor láttam TN és VA paneles ajánlást is. Pár oldalt elolvastam a panel témában és kicsit zavaros ez.
Kép miatt az IPS-t ajánlják, de a játékokra a válaszidő miatt a TN-t. Nem vagyok nagy FPS hajhász, bár jön nemsokára még másik Wolfenstein és Metro Exodus is, meg Tomb Raider, de főleg az Elder Scrolls Online játékkal játszom. Fps sem számít igazából, elvagyok most a stabil 60 Hz-en Vsync-kel, szóval nem kellene 100 feletti frissítés. Igaz azt sem tudom ezek miért jók?A jelenlegi monitorom egy BenQ GL2250, TN panel, 5ms és eddig játékokban nem vettem észre zavaró tényezőt az 5ms válaszidő miatt.
Viszont fakók a színek, nem élénk a kép, az Nvidia driverben állítottam kicsit a Vibration-ön, és ezzel picit jobb lett, de még mindig kevésnek érzem.Elvileg a 27" nagy lenne, ezért inkább a 24" méretet választanám egyelőre FHD felbontással, de azt még mindig nem tudom melyik panel lenne jó.
Szeretnék élénk színeket de nem nagy fényerővel, könnyű beállíthatóságot, mint pl. a Kelvin érték vagy gamma.
Nem tudom van-e különbség DVI és DP között minőségben?Válaszokat előre is köszi, szeretném előbb megérteni, hogy mi mért jó és kell-e nekem?
-
Watayoshi
újonc
Sziasztok,
Sajnos a régi LG monitorom kondihibás lett,lehet még megcsináltatom (ha lehetséges),de csak tartaléknak szeretném továbbra működtetni.
Nézegettem monitorokat,én szeretem a nagy képernyőket és ha lehet minél jobb felbontást elérni.
A gép 6600 i5, GTX 1060 6gb-os kártyához kellene,inkább játékra.LG 34WK500 esetleg WK650 néztem,de valahogy nekem ez az ívelt széles de keskeny monitor picit virslinek gondolom (sajnos élőben nem láttam csak videókról) szóval valami hasonló de magasabb monitort szeretnék,napersze árban azért nem a csillagos ég 150K
Persze ha van jobb ötletetek szívesen fogadom,mivel amikor én még monitort néztem a full HD sem volt még elérhető.
Köszönöm a segitségeteket.
-
rozsogátor
újonc
Üdv!
Jelenleg egy P2417H-t használok elsődleges monitorként (egy kukábavaló S22D300 samsung mellett), egyre kevesebb hely a kijelzőmön, szeretnék egy nagyobb monitort mellé, ez meg lenne a másodlagos.
2 monitort néztem ki:
U2717D
U2718Q
+ nyilván kalibrálás.24/7 futó programok: SublimeText, VisualStudio(csak debugra), RenderDoc, Blender, PS; tehát leginkább programozásra, max alap grafikai munkákra kellene.
Kb 1 éve rendeltem ugyaninnen ezt a Dell-t is kalibrálva, munkahelyen is ilyeneket használunk, hihetetlen milyen képe van, főleg kalibrálás után, emiatt maradnék a Delleknél.
Kérdés az lenne, érdemes-e 27"-ra a 4K, vagy elég lenne a 2 is.
Illetve mennyire kell hozzá az 1060-omat cserélni, vagy ezekre használva elvagyok még egy darabig?
(Ha nagy ritkán játszanék: nem fakadnék sírva sem azon ha fhd-n kellene hogy játszak, sem azon ha csak 30fps el).Köszi,
Dani -
Anonymus23
veterán
válasz rozsogátor #88905 üzenetére
Szerintem 27"-ra a 4k az nagyon pici képpontokat eredményez, és folyamatosan nagyítanál vele, és kb ott lennél mint a WQHD-val. 27"-ra a WQHD felbontás az, ami igazán kellemes munkaterületet ad és még olvasható is...
4k az 32" és attól felfelé szerintem.Nem utolsó sorban WQHD+1060 egy játszható kombó, nem max beállításokkal, de az általad linkelt WQHD monitor amúgy is 60 (75?) Hz-es.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
rozsogátor
újonc
válasz Anonymus23 #88906 üzenetére
Köszi! Hát igen sajnos nem férnék el az asztalomon a 32" + 24" monitorral.
Illetve most látom, hogy a 27" WQHD IPS-ből is többféle van ami érdekelhet:
Én összehasonlítva csak ennyit látok: a 'H'-s LED, a 'D'-s meg W-LED háttérvilágítással.
Gugli pár első találatát átfutva nem mondott semmi olyat hogy azonnal úgy döntsek hogy már pedig nekem a W-LED-el kell.
Az én P2417H-m sima LED háttérvilágítással van, ehhez képest mit vennék belőle észre? Ér +7k-t?
-
Brekk
addikt
válasz rozsogátor #88907 üzenetére
A W-LED az a white led rövidítése, a sima sRGB monitorok mind white LEDesek, csak van ahova kiírják van ahova nem. Az U2717D-nél főleg a designt fizeted meg, képminőségbeli különbség nincs.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Mamuska
őstag
válasz rozsogátor #88907 üzenetére
Ugyan az a háttérvilágítás, csak a széles színterű monitoroknál van más háttérvilágítás. Az egyik az INFINITY EDGE modellcsaládba tartozik az Ultrasharpon belül ami ilyen trendi vékony kávás monitorokat takar, a másik sima Ultrasharp. Tök ugyan azt tudja a kettő.
-
laychi
veterán
#Brekk
MInt tudod a monitorommal adódtak problémák.
Korábban 27"-os monitorokat próbáltam tn és va panellel,de azok nem nyerték el a tetszésem, illetve nekem a méret is nagy volt kb 70-80cm távolságból-
Maradnék az ips mellett, csak kicsit növelném a méretet 23-->25 collra. Ez még talán nem lenne túl nagy.
Vele együtt a felbontást is wqhd-ra váltanám,később úgyis lesz kártyacsere is,egyenlőre még tudnám használni a gtx 970-nel véleményem szerint(kb 980-as/1060-as alap szintre van rántva AIO vízzel kombinálva)2 modellt nézegettem
Dell UltraSharp U2518D vs BenQ PD2500Q
Előbbi tetszik jobban és olcsóbb is,de ha esetleg olcsóbban tudsz ajánlani ugyanilyen kaliberű megjelenítót,akkor szívesem fogadom az ajánlatod,később pedig magam hozom meg a döntést.Forgathatóság nem lényeg,magasságállítás nem hátrány,de ha nem nagyon magas az álvány,akkor az sem fontos.
Ha esetleg ebben a méretben még érdemes FHD mellett maradni,akkor nem feltétlen növelném a felbontást.
Kijelzőnél jobb lenne fényes nem matt,de kompromisszum képes vagyok.
Magas képfrissítési feki jó lenne,de a 2 modellből fakadóan nem feltétel.
Esetleg ha ebből a méretből nehéz ajánlani,akkor vissza is ehetünk 24 collra,ott bővebb a választék. -
félisten
válasz laychi #88911 üzenetére
Jól mondják lejjebb, WQHD felbontás inkább 27"hoz passzol, pl.:
AOC Q2790PQU/BT,
BenQ PD2700Q,
Dell U2715H,
Lenovo P27h,
de érdemes szétnézni használtak között is.Fényes panellel ott van még a Dell S2718D, de annak meg csak 1db HDMI bemenete van, oszt' csókolom, ráadásul 200k HUF körül kapható.
Ha mégis maradnál 25"-on, akkor a Dell-t venném a kettő közül, ill. olcsóbban ott az AOC Q2577PWQ, amiről egész jókat írtak. Ugyan én inkább venném a 27"-ost, de nem veszélyes a pixelsűrűség ekkora méretben sem, pl. itt egy 25 és 27 hüvelykes WQHD kijelző összehasonlítása:
És igen, a VGA-d bírni fogja kompromisszumokkal.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
OgreImre
senior tag
válasz kicsako #88914 üzenetére
Dell P2317H, igaz ez 55 ezer, de megéri a plusz költséget, van rajta USB hub és teljesen állítható az állványa.
"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
laychi
veterán
válasz AxBattler #88913 üzenetére
&KAMELOT
Köszi a válaszokat.
Igazság szerint március környékén kipróbáltam 2 monitort 27 colos méretben, úgy érzem nagy volt nekem.
kb 70-80cm lehet a nézési távolság,de pl gépelésnél,illetve néha olvasáskor feltámaszkodva az asztalra közelebb vagyok,kb 50cm(az asztal ,de inkább a hülye billentyűzet miatt....led háttérvilágításos és hátradőlve halványak a betűk és még ugye a monitor fénye is megtörik rajra. Vakon gépelés sajnos nem megyBillentyűzet csere most nem aktuális,mert németországban élek és itt magyar nyelvűt nem igen tudnék venni.
Mostani problémám egyébként a monitorommal,hogy a kijelző bal fele el kezdett zöldülni,mintha a pixelek is erősebben látszanánan,kivehetőbbek.
Sötét/fekete háttérnél meg lila a széle a képernyőnek. Illetve olyan,mintha be lenne égve a böngésző címsora meg a tálca...(de ez monitor hiba topikba le lett írva.) Mondjuk ez érdekes,mert ezt bekapcsoláskor nemcsinálja(zöldes kijelző pedig akkor is van),csak ha mondjuk pár órát megy a gép. Nem melegszik pedig az a rész, kézzel kitapintva szobahőmérsékletű.
Nem tudom nem e a hangszóró közelsége vagy wifimodem közelsége hozta elő a hibajelenséget,vagy ahogy brekk írta ott, a panel fáradt el.
Mindenesetre a szemem nem szeretném tönkrevágni veleEgyébként néztem összehasonlítást a 2 monitor közt,illetve néztem az AOC-t is.
Igaz a dellnél 5ms a gtg respons time,de az average 8ms,még a benq és az aoc esetében 14ms. Gondolom ebből kifolyólag a dellel talán élvezhetőbb lenne a játék(FPS).
Illetve a dellnél az imput lagot is csak 5ms-re írja a displayspecifications.com[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
laychi
veterán
válasz AxBattler #88917 üzenetére
A németországi tartózkodás nem egyenlő a végtelen pénzkóddal
Voltak kiadások az utóbbi időben,autóra,egyéb dolgokra és eléggé kiment a pénz.
Valamint,ha van is, az sem feltétlenül azt jelenti, hogy a legdrágábbat kell megvenni
De mint írtam a 27 col nekem nagy volt.
Meg lehet a matt kijelző is zavart a fényes után.
FHD felbontású volt 27 colon,lehet az is zavart, csak annyira nem vettem észre, mert úgy egyben az egész nem tetszett se a tn paneles aoc,se a VA paneles msi optix...
Összetett dolog ezNem játszom sokat,de előfordul,viszont akkor élvezhető legyen. Hardcore game,online game nem megy,csak singleplayer bohóckodok.
Meg mikor mihez van kedvem. Néha autóverseny,néha Assassins Creed,stb...Néha csak netezek
Van hogy gép elé se ülök,inkább tv-zek vagy csavargás...(#88919) Brekk
Amennyiben így van,akkor lehet 24-25" fhd-t kellene inkább néznem,nemde?
Ott nagyobb képfrissítési freki is szóba jöhet akkor,mint pl 75 hz[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz laychi #88918 üzenetére
Hajjaj... talán túlgondolod az egészet; ha ennyire hektikusan használod, akkor szvsz ne ölj bele ennyi pénzt. Vegyél egy 24" + 1080p monitort, oszt' csá. P2417H, és kész.
(#88921) laychi
Okés, akkor majd számolj be, hogy mire jutottál![ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
laychi
veterán
válasz AxBattler #88920 üzenetére
Nem erről van szó
Nem zárom ki a lehetőséget a 27 collal szemben sem,lehet meg kellene próbálni még1x,és ha esetleg továbbra sem jön be a méret és egyéb dolgok miatt,akkor csökkentem a méretet. 14 napos elállás lehetőségével meg lehet élni itt is bármennyire is hangzik ez csúnyán.
De online vásárlás esetén ajánlások,specifikációk ide vagy oda, nem tudja az ember,hogy mit vesz..Szerk.:
Nyilván azt szeretném,ha időtálló lenne, élvezettel tudjam használni kompromisszumok nélkül vagy minimális kompromisszumokkal.Minőségileg pedig legyen az elvárásoknak megfelelő.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz laychi #88922 üzenetére
2560x1080 a felbontás.
Én rendeltem a monitorhoz tartót, amivel leeht pivotba rakni, így ha elfordítod az komoly lesz."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
KAMELOT
titán
válasz laychi #88921 üzenetére
Mint leírtuk már többször
24" 1080p
27" 1440p
30-32" 2160p
Amit írtunk itt neked az mind jó monitor. Keret mennyi a max?
Ha tényleg időttáló monitort szeretnél akkor ajánlom figyelmedbe ezt AOC U3277FWQ 400 euro
Esetleg még ez BenQ EW3270U ez már FREESYNC-es is. 470 euro[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Deck
titán
24" vagy 27" monitoron gondolkozom. 4k-s lenne. Akkor legyen inkább a nagyobb ne a kisebb?
PS5
-
ates2
senior tag
A következő 2 monitorban gondolkozom főleg játékra.
24" ASUS VG248QE LED
27" ASUS XG27VQ ROG SWIFT Gamer
Tudtok esetleg valami mást ajánlani ami jobb ezeknél ? Lehet inkább 27" érdekelne.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz KAMELOT #88925 üzenetére
Huh, ez a BenQ EW3270U eddig fel sem tűnt, jó "kis" monitornak tűnik, 24-60Hz-es a Freesync range-el, és a teszt szerint kissé kékes HDR üzemmóddal.
[ Szerkesztve ]
-
gaben75
tag
Sziasztok.
Használtan érdemes megvenni egy Eizo Flexscan EV2316W-t?
Vagy inkább gyűjtsek még egy picit és legyen valami DELL?
Főleg LR-re Photosopra kellene képek szerkesztésére.
(Bár gondolom az előzőnél mindenképpen előrelépés egy HKC volt)Köszönöm.
Intel i5-3570 @3,4 GHz,8 GB DDR3 MEMORY,SHUTTLE XPC, SAMSUNG 840 120 GB SSD, SAMSUNG HD103SJ SATA, HKC 24"
-
félisten
válasz KAMELOT #88931 üzenetére
Hát igen, nekem pl. a kékes színárnyalatú panel nagyon nem jön be, biztos megnézném előtte élőben.
És ha HDR módban ez megkerülhetetlen, akkor az egyértelmű bukta.[ Szerkesztve ]
-
OgreImre
senior tag
válasz AxBattler #88928 üzenetére
Nekem már feltűnt, nagyon gondolkodom rajta, csak a az állvány nem állítható...miért csinálnak ilyet egy ilyen értékű monitorral.
32"-hoz milyen monitortalp ajánlott? (nem fali kar, nem asztalra csavarozható, hanem kifejezetten talp.)"And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
félisten
válasz OgreImre #88934 üzenetére
Nem is tudom, ekkorához én mindenképpen csavarozható állványt vennék... vagy megpróbálnék szerezni 32"+ méretű Dell-ekhez való gyári állványt. Az ezüstös színével még passzolna is a BenQ-hoz!
[ Szerkesztve ]
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
24"-os FHD monitort keresek, melynek magassága állítható.
MediaMarkt-ban csak 80e Ft-tól voltak ilyenek, gamer monitorok.
Nekem ez drága és felesleges.Van valakinek javaslata?
Nem nagyon sikerült állítható talpra keresni, mert a webshopok szűrőinél nem tekintették ezt fontosnak, nem lehet ilyenekre keresni. A gyártók sem feltétlenül adják meg az ilyen adatot.
Köszi!
Gippazoid Novelties Inc.
-
Anonymus23
veterán
-
aerosmith
őstag
sziasztok monitort keresek.
játékra, rainbow 6 siege, diablo3, division, battlefieldek mennének rajta főleg emiatt valami gyors válaszidő lenne gondolom jó,
méretben 24-től fölfele de nem tévé méretű hogy elférjen az asztalon.
ívelt nem, tuner hangszóró se kell viszont jó volna dönthető, állítható magasság eselteg forgathatóság az bónusz
szép színekkel, szép képpel, jó sok garival.
max 100k huf. -
Mamuska
őstag
válasz aerosmith #88940 üzenetére
Használt garis:
ACER XF270HUA ~130k
ASUS MG279Q ~130k
Ez mind Freesync IPS cucc.Újban:
Dell P2417H, P2717H, U2518D
BENQ GW2765HTTN-t nem írtam mert szép színeket szeretnél.
Az állítható magasság miatt kiesik egy tucat LG Freesync csoda.
Amúgy se videókártya típusa se semmi sem szerepel a hozzászólásodban.[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Ma egyszercsak netezés közben a monitorom képének a fele kissé pixelessé vált, valamint a fehér azon az oldalon kapott egy kis zöldet. Fotózni nem tudom, képen nem látszik. De engem eléggé idegesít. Egy LG IPS237L-BN-ről van szó.
Sajnos nem tudtam kipróbálni más kábellel és másik gépen, de gondolom ez monitor hiba lesz. Pedig épp a napokban gondoltam, hogy milyen jól bírja még...Szóval ehelyett keresnék másikat. A mostani 23" alá nem mennék. Játék csak ritkán van, főleg net. GTX 950-nel van amúgy használva, HDMI kábellel. TN paneleset semmiképp sem szeretnék. Nem szánnék rá túl sokat, örülnék ha 40k-ból kijönne. Igazából használt is jöhet de az új 3 év garija megnyugtatóbb.
Kinéztem 3 monitort:
BenQ GW2470H
AOC I2476VXM
DELL SE2416HKérdés: Dell kalibrálás nélkül, vagy a Benq, AOC páros közül valamelyik kalibrálással?
[ Szerkesztve ]
-
gabika0013
tag
Sziasztok!
War Thunder játék, net, online sportnézés a felhasználási területem. Én, mint laikus azt kérdezném, hogy a jelenlegi több, mint tíz éves 22" monitorom helyett mi lenne az ideális megoldás számomra? A keret legyen ~80.000HUF, új vagy használt mindegy, 16:9 vagy 21:9 mindegy. Jelenleg egy 750Ti van a gépemben, max jövőre tudom azt lecserélni.
-
Tomi0703
addikt
-
Mamuska
őstag
válasz Tomi0703 #88946 üzenetére
Az alsó kategóriában nincsenek nagy különbségek képminőségben, ezt főleg azonos panel pl: IPS mellett értem. Ez egy butított P szériás Dell kb. de képminőségben okés. Amúgy én ha sokat filmeznék pc-n VA-t vennék, ha más van túlsúlyban IPS. De majd Brekk megmondja, én nem döntök helyetted.
-
KAMELOT
titán
válasz gabika0013 #88944 üzenetére
Ahogy előttem írták. Menj el oda és majd Csabi segít neked mindenben. 24-27" 1080p IPS ajánlott.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
félisten
Sziasztok!
Monitort szeretnek venni.
Felhasználás: sRGB grafikai munka, programozás
Keret: 130K, ha 2560x1440 a felbontás, és olyan 180k, ha UHD/4K
Méret: 25", ha 2560x1440, és 27" vagy felette, ha 4K/UHD
Egyéb: mindenképpen villogásmenteset szeretnék, illetve örülnék, ha legalább "igazi 8bit"-es lenne.
Gondolom, az IPS a nyerő ilyenkor, de felőlem lehet VA is, vagy bármi, ha jók a színei.Főleg sRGB-ben használnám, de néha rápillantanék HDR tartalmakra is. Ez megoldható valahogy?
Persze, csak ha a monitor tud HDR-t. Komoly felárat nekem nem ér meg ez.Kössz!
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztivo
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Az elmúlt két hétben eluralkodott a káosz a topik körül, ami már nem csak nekem tűnt fel.
Részben a Black Friday okozta őrület miatt, részben pedig (régi) új emberek elkezdték szét-spammelni a topikot a különböző akciókkal, megjegyzésekkel, YouTube videókkal, aminek köszönhetően gyakran előfordult, hogy egyesek válasz nélkül maradtak, mert annyi hozzászólás keletkezett, hogy már egyszerűen átsiklottunk felette.
Ezzel még nem is lenne gond, mert pl. az iPhone topik is tele van megjelenéskor a rendeléses kommentekkel, tehát számítottam erre.
A nagyobb gondom az, hogy nem győzöm OFF!-ba rakni ezeket a hozzászólásokat, és továbbá ennek köszönhetően elsiklunk mások kérdése felett.
Szerencsére ilyenkor jó esetben megkeresnek privát üzenetben, de ezzel mások nem lesznek előrébb, mert a keresés során nem fog találkozni az adott kérdéssel, típussal stb.Arra kérnék mindenkit, hogy mivel a "Milyen monitort vegyek?" c. topikban vagyunk, így ami témába illik, tehát tanácsot kérünk, igény alapján, illetve új monitor vásárlással kapcsolatos egyéb hozzáfűznivalónk van, (ilyenek, hogy inkább a nagyobb felbontást válaszd, vagy ne ezt a márkát és a többi), és a kapott válasszal kapcsolatos, az mind maradjon ON!.
Rendeléssel, tartó karral, kábelekkel, tesztekkel, akciókkal, egyebekkel minden mást kérnék OFF!-ba tenni!Mindenki döntse el, hogy amit ír, az témába vág-e vagy sem, és ennek megfelelően a kis négyzetet tessék kipipálni elküldés előtt:
Köszönöm a többiek nevében is!
[ Szerkesztve ]
Hirdetés
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- 100% sRGB - Dell UltraSharp U2415 / AH-iPS / 1920x1200 ! FHD+ / pivot talp / számla / garancia 1 év
- Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 240Hz / 0.03ms / 3840x2160 /
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest