- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Két üvegpanel és megdöntött front; itt az APNX V1 névre keresztelt miditornya
- Milyen házat vegyek?
- Nyomtató topik
- iPad topik
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Hát sajnos csak ennyi a keret rá :/ De mint írtam én nem bánom hogy 24"-es,nekem pont megfelelő a méret,annál jobb a pixelsűrűség,60 Hz-es a jelenlegi monitorom is. A 4K-hoz is a fönt említettek miatt ragaszkodok, 4K alatt lehet hogy már elfogyna a kis 4770K-m az 1080 Ti mellett,most vagy veszek egy 7700K-t,ahhoz valami normális alaplapot+ új DDR4-es ramot és 200 alatt szerintem nem jönnék ki és sokkal több macera, és ezért nyernék mondjuk 15-20%-ok vagy veszek egy 4K monitort,sokkal részletesebbek is lesznek a játékok és kiütöm a CPU limitet. WQHD-ban lehet hogy már elég a 4770K,de monitort se szeretnék egy darabig újat venni,azért akarok olyat ami még egy darabig korszerű lesz,a 4K meg szerintem a jövő 1080p-je,szerintem pár év és ez lesz a standard felbontás,a WQHD meg alacsonynak fog számítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Gaming notebook topik
- Apple Watch
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- EAFC 25
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2725DF GAMING Monitor! OLED / 360Hz / 0.03ms / 2560x1440
- Philips Evnia 27M1N FHD 1ms 165Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 25" Dell Alienware AW2524HF / 500 Hz
- 24"-os LG 24MK430H FHD, IPS monitor kiárusítás!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest