- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok, a múltkori ViewSonic VG2227wm mellé/helyett találtam egy másik monitort: Eizo s2202w. Igazából az hogy TN paneles, engem annyira nem zavar, hisz az itthon lévő monitorok is mind TN-esek, így már megszoktam hogy ha nem szemből szeretném nézni, akkor egy kicsit billentek rajt. Az Eizo-ban csak a felbontása zavar, viszont az állványa (már ha mindegyikhez ez jár) igen tetszik. Dönthető jobbra-balra, fel-le, és elfordítható a monitor 90 fokban.
Kinézetre is jobban tetszik az Eizo, csak az a fránya felbontás..Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged