- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rounder
csendes tag
Igen, olyan is van, hogy DP-on nem jó a kép? Azt már hallottam, hogy hdmi-n nem mindig jó, főleg AMD VGA-val, mert az AMD alapból úgy veszi, hogy oda TV-t kötnek, nem monitort, de arról még nem hallottam, hogy a DP-al is lehet gond. A PH tudástárban azt írják, hogy a DP a DVI leváltására szolgál, hát akkor mondhatom jó ha nem mindig működik.
Amúgy én azért venném az U-t a P-vel szemben, mert valószínűleg TV helyett is használni fogom és a set top boxról hdmi jön, azt rákötném az alaplapom hdmi bementére és monitort a hdmi kimenetre kötném (vagy a DP kimenetre, még nem tudom hogy lehet-e). Ennek az Asrock lapnak ez egy jó tulajdonsága, így nem kell dugdosni a kábeleket ha váltani akarok a PC és a TV jel között. Ráadásul az U-s monitoron van hang kimenet is, azt rá tudom kötni hagszóróra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest