Új hozzászólás Aktív témák

• nofear2t

csendes tag

válasz Snapshot #50514 üzenetére

Üdv!

Nekem most egy ilyen LG IPS277L-BN 27" LED IPS van, már 1 éve használom, Lg 22" Tn ről váltottam, illetve volt egy felső kategóriás 22" Fujitsu lcd... Hát azokhoz képest, valami eszméletlen, Ultra vékony káva,igaz a panel nem jelenít a leg széléig, én se értem miért, de így is korrektnek tartom, a design-t.. színhűség, teljesen rendben.. ahogy a tesztekben is olvastam vétel előtt.. felbontás 27" hoz, az 1080p-t pont elégnek érzem.. betekintési szög eszméletlen.. Alul érintő panel, nos szubjektív leszek, design os-nagyon meg minden, zenél is, ha ki be kapcsolod, de maga az érintő, eléggé nem pontos.. de használható, számomra ez az egyetlen negatívuma neki... Válaszidő 5 ms,, naponta több órát játszok, nem laggol call of duty black ops 2 multiban sem, pedig azt elég hardcore fps.. még annyi hogy függőleges irányban, nem lehet állíttani, a panel dőlésszögét, ami számomra érthetetlen, egy ilyen árú monitornál.de egy magyar ember megoldja ... :DD
    Ugye már ezt nem sok helyen lehet kapni, de még 85 ezer huf ért van pár helyen,, nem akarok hülyeséget mondani, de sztem ebben, ugyanez a panel van: LG 27MT75D-PZ remélem Lg téren tudtam, valami kis segítséget, nyújtani.. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák