- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
stranger28 #21348 üzenetére
Értem, akkor annyira nem zavaró, csak egy ekkora kijelzőnél, már tényleg csak a FullHd-s anyagot célszerű nézni. Játékok terén nem érint a dolog, nincs türelmem már játszani, csak felba*zom az agyam Mint anno a farcry egyik részében, mikor egy süllyedő hajóból kellett volna kiúszni, csak egy ellenséges helikopter, ezt nem igazán támogatta. Pár nap kínlóds feladtam, és akkor valami eltört bennem, kb. azóta nem is játszok semmivel. Bár a 7 éves vga-mmal amúgy se lenne sok esélyem.
Megnéztem az aláírásodat... Minek kell nekem mindig, ennyire kíváncsinak lennem.
Az elején még hangja van a leányzónak, aztán, csak kitör belőle az állat. Igazából, mikor csak üvöltözik, az még be is jön, de mikor nagyon magasba megy át a visítás, az már nekem sok, de lehet a fejesem miatt van, ami magasban nincs híján.
Na, akkor saját magam lenyugtatására
: [link]
trickyy Nem jó a link.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple MacBook
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Ford topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest