- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- HDMI topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
hajraolaj1
tag
válasz
kotibor #111370 üzenetére
Amennyire nézegettem a teszteket meg olvastam hozzászólásokat, az LG27GL850-el nem nagyon lehet mellélőni, a Dell S2719DGF még ugye meg sem jelent a magyar piacon. Tekintve, hogy a panel gyakorlatilag ugyanaz, szerintem nem nagyon tud jobb lenni a Dell monitor mint az LG, leszámítva a 165Hz-144Hz különbséget. Ha meg ez a local dimming dolog nem kikapcsolható (direkt megnéztem a manualt, OSD-ben nincs erre vonatkozó funkció) és a monitor tényleg fényorgonaként viselkedik SDR módban is (amit egyébként kétlek, HDR-ben jobban elhiszem, hogy ilyen), akkor a választás egyértelműen LG. Találtam egy ilyen bejegyzést, nem az S2721DGF-re vonatkozik, de valami ilyesmit képzelek el annál a monitornál is, hogy HDR-funkciót ha nem használod, akkor tök jó kis monitor. Ugye LG-nél sem érdemes használni a HDR-funkciót azt olvastam, innentől kezdve tényleg annyi a kérdés, hogy a local dimming SDR-módban is állandóan aktív-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest