- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Nincs igazad. Sok esetben a szervizben is tesztelték, panel cserével volt, hogy sikerült megoldani, volt, hogy az sem segített. Kártyával kapcsolatban is sokan tesztelték sokféle kártyával, sokféle kábellel, és nem azokkal volt a baj, hanem a monitorral. Rengetegen írtak róla annak idején. Abból gondolom, hogy ma már ritkább, mert tavaly ősz óta egyre kevesebb az ilyen panasz rá. Létezni még mindig létezik, mert rákérdeztem egy-két helyen, és volt, aki visszajelzett, hogy van neki is, és mostanában vette. Érdekes módon ha a BenQ ugyanilyen paneles monitorjára rákeresek, akkor meg nem találok egy bejegyzést sem, ami erre panaszkodna. Most akkor vagy a BenQ jobban szűri a hibás paneleket vagy valami más elektronika rossz az Acer monitorokban, és emiatt nem működnek rendesen ezekkel a panelekkel. Ott követed el a hibát, hogy a te esetedből próbálsz általánosítani, én viszont rászántam jópár órát, hogy végignézzem a user review-okat, hiba bejelentéseket, fórum bejegyzéseket, és így tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Router gondok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- LG (34WR50QC-B.AEU) 34" QHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged