- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
CPT.Pirk #103088 üzenetére
Megjött az AOC Q3279VFW (nem VFWD8) monitorom. Egy darabig birkóztam vele, érdekes módon az összes előre beállított szín erősen piros túlsúlyos, még a cool beállítás is. A színvilág dolgot nem igazán értem, ha megnyitok egy fájlkezelő ablakot, akkor annak fehérnek kell lennie. Ha nem fehér, akkor nem jók a szín beállítások.
User kézi beállításokkal már frankó lett a szín kérdése, miután az R és a G masszívan vissza lett véve (7-12-50).
Game shadow beállítás 40-es értéken, Game color 12. Contrast 80, brightness 85.A VA panelekre jellemző, oldalirányú mozgás lassabb követése gyors játék teszt alapján 50FPS-nél minimális, 30FPS-nél viszont látványos (itt most nem volt engedélyezve a freesync, mert Linux alatt teszteltem és még nem állítottam be). Szóval olyan beállításban célszerű játszani ezzel a monitorral, ahol 50-60FPS azért megvan.
Maga a játék nagy élmény ezen a monitoron, köszönhetően a magas statikus kontraszt aránynak. Ami fekete, az fekete.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gumi és felni topik
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged