Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Ráadásul a nagyinak később lett mobiltelefonja
Az én nagyanyáim előbb meghaltak semhogy mobiljuk lett volna. Ennyit meg a mobilozásról.
Már elég nagy voltam, hogy nem hülyegyerekként kezdtem a PC-s korszakot,
Hmm.. akkor te minimum 10 évvel idősebb lehetsz nálam. Én még hülyegyerekként kezdtem a PC-s korszakot, 7 éves voltam.
A dial-up nettel asszem 14-15 éves koromtól ment a szenvedés. Bár utána kb. egy másfél évre belekóstoltunk a szélessávba is, aztán sóher okokból egy masszív 4 éves szünet következett a következő UPC-s netig, mely alatt tovább folytatódott a dial-upos szenvedés.Még tudom mi volt a videomagnó,
Én is, csak időközben tönkrement, elkezdte becsemegézni a szalagokat és megint csak sóher okokból nem lett másik, sőt a DVD felvevős korszak is kimaradt. Aztán a kb. 60 darab videókazetta digitalizálása miatt kb. 3 éve kénytelen voltam egy normálisan működő videomagnót venni. Mondjuk az a bizonyos tönkrement cucc annyira gagyi volt, hogy még egy longplay kazettát sem tudott lejátszani.
tekertem vissza ceruzával magnókazettát,
Hát én nem voltam ennek annyira híve, inkább csak ujjal.
De azért magnókazetta digitalizálóm is van.
vannak floppyjaim (valahol, bár nagyon elvétve használom)
Na ha valamit nem sajnáltam, hogy tönkremegy vagy az enyészeté lesz, az pont a floppy volt. Róluk másolni még talán szenvedősebb volt, mint a dial-up.
írtam sok CD/DVD-t
Én már nem írok, csak BD-t, de a bluray topic-ban nemrég posztoltam egy minőséginek hazudott verba MID-es BD lemezt, amit olvasás közben az az író tört szét, amivel megírtam. Azt se értem hogy a lótúróba pöröghet túl egy lemez.
tudok IDE vinyót jumperelni
Na az is egy szopás volt. Ha most kell IDE vinyót olvasni, simán rádugom egy USB-IDE konverterre és akkor abszolút lényegtelen, hogy van jumperelve.
átéltem a (buta)mobiltelefonok hajnalát, a mobilnet létrejöttét
Én is, de valahogy ez az okostelefónia engem felidegesít. Mikor ilyen appok vannak, hogy wifi LAN speed tester MÉRÉS KÖZBEN bedob egy reklámot. (mert biztos nem befolyásolja a mérési eredményt ugye LOL)
Felhőt meg hagyjuk: maradok a több vinyós megoldásnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest