Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz prsq #55723 üzenetére

Ráadásul a nagyinak később lett mobiltelefonja

Az én nagyanyáim előbb meghaltak semhogy mobiljuk lett volna. Ennyit meg a mobilozásról. :B

Már elég nagy voltam, hogy nem hülyegyerekként kezdtem a PC-s korszakot,

Hmm.. akkor te minimum 10 évvel idősebb lehetsz nálam. Én még hülyegyerekként kezdtem a PC-s korszakot, 7 éves voltam.
    A dial-up nettel asszem 14-15 éves koromtól ment a szenvedés. Bár utána kb. egy másfél évre belekóstoltunk a szélessávba is, aztán sóher okokból egy masszív 4 éves szünet következett a következő UPC-s netig, mely alatt tovább folytatódott a dial-upos szenvedés.

Még tudom mi volt a videomagnó,

Én is, csak időközben tönkrement, elkezdte becsemegézni a szalagokat és megint csak sóher okokból nem lett másik, sőt a DVD felvevős korszak is kimaradt. Aztán a kb. 60 darab videókazetta digitalizálása miatt kb. 3 éve kénytelen voltam egy normálisan működő videomagnót venni. Mondjuk az a bizonyos tönkrement cucc annyira gagyi volt, hogy még egy longplay kazettát sem tudott lejátszani. :DD

tekertem vissza ceruzával magnókazettát,

Hát én nem voltam ennek annyira híve, inkább csak ujjal. :D De azért magnókazetta digitalizálóm is van. :P

vannak floppyjaim (valahol, bár nagyon elvétve használom)

Na ha valamit nem sajnáltam, hogy tönkremegy vagy az enyészeté lesz, az pont a floppy volt. Róluk másolni még talán szenvedősebb volt, mint a dial-up.

írtam sok CD/DVD-t

Én már nem írok, csak BD-t, de a bluray topic-ban nemrég posztoltam egy minőséginek hazudott verba MID-es BD lemezt, amit olvasás közben az az író tört szét, amivel megírtam. Azt se értem hogy a lótúróba pöröghet túl egy lemez.

tudok IDE vinyót jumperelni

Na az is egy szopás volt. Ha most kell IDE vinyót olvasni, simán rádugom egy USB-IDE konverterre és akkor abszolút lényegtelen, hogy van jumperelve.

átéltem a (buta)mobiltelefonok hajnalát, a mobilnet létrejöttét

Én is, de valahogy ez az okostelefónia engem felidegesít. Mikor ilyen appok vannak, hogy wifi LAN speed tester MÉRÉS KÖZBEN bedob egy reklámot. (mert biztos nem befolyásolja a mérési eredményt ugye LOL)

Felhőt meg hagyjuk: maradok a több vinyós megoldásnál.

Új hozzászólás Aktív témák