Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fancy-boy
Topikgazda
-
meroly
veterán
válasz
vikla007 #48096 üzenetére
Öttel ezelőtti hsz-em: [link]
(#48093) Fancy-boy: bizony jó is az, nagyim azzal tölti. Mivel a vezetékes telefonja egy ideje DECT már, így rááll a keze hogy visszadobja legalább éjszakára a dokkolóba, így nincs gond a töltéssel.
8800-hoz járt, az volt prémium kategória, nem az 515. -
vikla007
aktív tag
Sziasztok,
nagyinak szeretnénk nagy gombos idősnek jól használható egyszerű készüléket...
pl. mint: myPhone 1055 Retto ... csak nem találok már ilyet...
Mit ajánlotok?
köszönöm
-
freaghill
őstag
Meg is jött a picike. GPS ingyenes használatához csak a beépített legyen kipipálva a beállításoknál?
-
meroly
veterán
Én is néztem múltkor mikor a t árlistáját böngésztem. Egész jónak tűnik.
Evolveo easyphone talán annyival jobb (az árán kívül) hogy nincs annyi felesleges funkciógomb pluszban.
Én nagyim is ilyesmit használ, teljesen rendben van: Primo by Doro - multimédiás nagyifon -
L4mie
veterán
Üdv:
A Nagymamámnak szeretnénk egy senior telefont, soha életében nem kezelt mobilt, így csak senior jöhet szóba, erről mik a vélemények-tapasztalatok? -
KTU
addikt
válasz
sztanozs #48085 üzenetére
2-3eFt-tól lehet telefont venni kártyával, a nagy hipermarketekben,
mikor ilyen problémám volt, én ott vettem,
volt hogy leejtette, buszon hagyta, stb. kellett pár db.
A végén (android előtt) már Java, MicroSD, Bluetooth alap feltétel volt.
Gagyi olcsó érintőkijelzőst ne vegyél. -
dragonfx
veterán
srácok ti is észrevettétek milyen sz***t uzsorás lett a voda?
többet kifizettet veled 2 év alatt a készülékre mintha függetlenül megvennéd a telot...ez szemétség...
nem ugy van/volt a rendszer hogy minnél angyobb előfizut választasz annél kedvezőbben kapod a telot. ???
ja és mér 20e.vel drágább a végén kiszámolva minden telo a viodánál mint a t.nél?? -
sztanozs
veterán
Gyereknek milyen telefont ajánlotok? Budget legyen, nem okosteló. Csak az a lényeg, hogy szükség esetén telefonálni tudjon (8 évesnek).
-
tvamos
nagyúr
válasz
quailstorm #48083 üzenetére
Koszi! Remelem, sikerul eletet USB-znem bele a hetvegen!
Nem gyors a telefon, de szep, nagyon tetszik! -
quailstorm
félisten
válasz
tvamos #48081 üzenetére
Akku alatt találod. De mivel EU-s ezért E52 RM-469
szerintem főzött ROM is van benne
(#48082) hejjhó:IDE fáradj!
-
hejjhó
csendes tag
Sziasztok! 65k körül milyen telefon vásárlását ajánljátok? Ebay-es rendelés nem probléma!!
-
tvamos
nagyúr
válasz
quailstorm #48074 üzenetére
Ezt az RM bla-bla kodot hol talalom? Egy probat megerne, nem?
-
FET-MEN
veterán
válasz
anonymus89 #48079 üzenetére
Ja
-
anonymus89
addikt
Üdv!
Nokia C2-01-hez hasonlót Samsungban tudtok mondani? (talán S5610)
-
levinszky88
újonc
Sziasztok.Érdeklődni szeretnék, hogy nektek mi a véleményetek a GIGABYTE Gsmart Saga okostelefonról? Nekem nagyon megtetszett ez a modell, az ára is nagyon jó, most a Media Marktban akciós, de mielőtt megvenném kiváncsi vagyok véleményekre.Valakinek van ilyenje?
Előre is kössz a segítséget,Levente
-
quailstorm
félisten
Ha az akku jó, és fel van töltve akkor alighanem nagy baj van. A firmware csak úgy magától nem száll el, tehát a dead mode flasht se tudom mondani biztosra hogy segítene.
-
tvamos
nagyúr
Van egy Nokia E52-m, de nem kapcsolodik be. (Mar vagy egy eve nem hasznaltam.) Nem tudjatok mi lehet vele? Van valami trukk, hogy elinduljon?
-
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #48067 üzenetére
Én hibám volt. Nem írtam oda, hogy ha új, mai készüléket vennék.
-
freaghill
őstag
válasz
diegho #48063 üzenetére
Szerintem meg mobilból csakis Nokia.
Másik, hogy nincs benne GPS vevő. -
freaghill
őstag
válasz
quailstorm #48055 üzenetére
-
quailstorm
félisten
válasz
freaghill #48053 üzenetére
Véleményem szerint igen. Kis utánajárás után a szignózást is ki tudod kerülni, utána meg már van normális fájlkezelőd, bármilyen fájlt ki tudsz szedni az üzenetekből, van jó feladatkezelő, meg akár FLAC lejátszás is.
Navigációt lehetőleg mihamarabb intézd el, nem lehet tudni, hogy lelövik-e az "örök" navit.
Már a legfrissebb OVI suite-tal tedd rá a térképeket, erre gondoltam. -
Dhampir
félisten
válasz
Fancy-boy #48052 üzenetére
Ja, vannak ilyenek.
Ez mekkora hirdetés, Nokia 6300 Vollfunktionsfähig nur das Display ist kaputt; "Teljesen működőképes, csak a kijelzőnek lőttek".
-
freaghill
őstag
Használtan mosta találtam itt PH-n egy Nokia C5-00-t 5k-ért. Néha-néha GPS-re illetve minden nap kb. 2 óra zenehallgatásra használnám.
Érdemes lenne megvenni? -
diegho
nagyúr
válasz
quailstorm #48045 üzenetére
Nem kell kijelző sem. Ez kell:
- minél egyszerűbben felveszi
- minél egyszerűbben leteszi
- megnyom hosszan 1 gombot és hívja, akit kell -
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #48043 üzenetére
Már a Motorola V235-nek is volt külső kijelzője.
-
diegho
nagyúr
válasz
quailstorm #48039 üzenetére
Szimpi. Most valami samut találtam a lidl-nél, az is megfelelőnek néz ki és csak 4.5k, jövő héten meglesem.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #48040 üzenetére
Egy külső kijelző úgy hiányzik róla, mint egy falat kenyér. Koppintsák már le a régi Motorolákat.
-
Blackmirror
őstag
válasz
quailstorm #48039 üzenetére
Ez még nekem is tetszik
-
quailstorm
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
FET-MEN #48029 üzenetére
Ha videóban is hozná az okostelefonok minőségét (legalább HD-felvétellel) akkor még jobb lenne.
(#48028) FET-MEN
A Galaxy Spica jól össze volt rakva és a Galaxy S, S2 és S3 amit nagyjából ismerek, azokkal sincsen gond (szerintem). Az első Ace viszont borzalmas volt.
Ám fogtad volna kézbe a fém Wave telefonokat, amelyeken Bada operációs rendszer futott. Persze ezek sem voltak hibátlanok, de a Wave I nagyon jól nézett ki és a Wave 3 is, amelyet már nem volt alkalmam használni. Sajnálom, hogy a Samsung kinyírta a saját gyermekét. :-( A Tizenes készülékük megjelenése pedig csúszik.
A Firefox OS-t futtató telefonok is fejlődnek még, azt mondják, hogy jó üzemidőt ad a rendszer. Minőségüket tekintve pedig a legutóbbi BlackBerry telefonok is figyelemre méltóak, de hát ezek mind okostelefonok...
-
gg1981
csendes tag
Sziasztok!
Új telefon vételében kérnék javaslatot.
Használat célja: céges.
napi legalább 50 sms, 30 hívás
napi 2-3 fotó
Munkaszünetre net (lehetleg wifivel, de nem feltétel.)
Nem kell strapatelefon legyen, de egy bőrigázós udvari munkanap után ne menjen tönkre a nadrágzsebbenAmi jelölteket eddig találtam
NOkia e6 használt 19000
Samsung s5611 új 19000Nem feltétlen szükségesek ezek, más is lehet, az érték limitálva van a fenti összegben
Válaszokat köszönöm
-
Takuun
aktív tag
Ugye korábban írtam, hogy egy idős házaspártól vettem egy SonyEricsson K800i-t, töltőállvánnyal ami távirányítós. Na most már azért megvan 1 hónapja és semmi gond nincsen vele. Egyedül az akku amit adtak hozzá púpos. Azt ki kellett venni és a régi nemrég elhalálozott K810i-m akkuját tettem bele, mert képes volt a táskában is kikapcsolni, hiába párnáztam ki az akkut. A készülék olyan mintha teljesen új lenne. A JOY tökéletes, a Fast-port is kiváló, semmi panaszom nem lehet. Egyáltalán nem bántam meg a vételt.
Viszont vicces, hogy a melóhelyen meg több helyen is megkérdezik, hogy mi ez?Azért nem olyan rég volt, hogy még mindenki nyomógombossal rohangált. Sokszor azt hiszem viccelnek, de a legtöbb már nem viccből kérdezi. Az egyik kollégám pl mióta vannak érintős telók azóta olyan van neki. Odaadtam neki, hogy nézze meg, erre nem a kijelzőt tapicskolja
FET-MEN
Szép képet csinál. A színek jobbak, mint a K800i esetében, ami kicsivel fakóbb képeket készít, de az ég ugyanúgy beég. -
FET-MEN
veterán
válasz
meroly #48022 üzenetére
Jaja,úgyhogy eddíg azzal nincs gond. Kamera minősége nagyon jó, kijelző ezen sem szép, rendszer viszonylag gyors, összeszerelés OK, hangminőség jó, navigációs gyűrű picit kattogós, ez nokiában jobb volt, hangchip sokkal jobb mint bb-ben volt pl, egyet remélek: ne porosodjon a kijelző alatt.
-
meroly
veterán
válasz
diegho #48019 üzenetére
Concorde-ról úgy összességében nem túl sok jót hallottam.
Evolveo easyphone esetleg?
De különben a minap lettem figyelmes erre: Alcatel Onetouch 2001, nem tűnik rossznak.(#48020) FET-MEN: persze hogy jobb az akksi, ezt eddig is tudtuk. Arra nem jöttünk rá soha hogy igazából miért, hisz az S5610-ben is 1000-1200mAh közti van meg a többi telefonban is. Talán a képernyő nem fogyaszt annyit és valószínű a rendszer is jól gazdálkodik vele.
Nálunk pár embernek S5610 van céges telóként, kollegámnak pl másfél hetet elmegy úgy, hogy azért használja is. -
FET-MEN
veterán
válasz
diegho #48019 üzenetére
Inkább egy alap nokiát ajánlanék, azt jobban szeretik.
Más: S5611 üzemidőben durva. Jobb az 515-nél. 2 napja volt töltve és csak 1 csíkot ment le
pedig telefonálgattam zene is stb.. Ja , volt facebook is kb 1-2 óra folyamatosan tegnap, ha van 3g nagyon tuti az alkalmazása.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Időseknek melyik telefonok ajánlottak? Néztem két kimondottan időseknek készült telefont, az egyik a Beex Senior B, a másik a Concorde Sphone 1200.
-
tvamos
nagyúr
válasz
kutymorg #48016 üzenetére
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, nezzen fel!
-
kutymorg
tag
Sziasztok!
Egyik hölgy ismerősöm 4,5-5" méret között új telefont keres magának.
LG G2 mini vagy Samsung S3 Neo nézte ki első körben.
Mi a vélemény a két telefonról, melyik a jobb. Esetleg ebben az árban (max 80eFt) független vagy T-mobile kártyás (előfizu kilőve) mi a best buy?Köszi!
-
egon111
csendes tag
Sziasztok, nokia 210.2 tipusról van vélemény? esetleg használ valaki itt olyat?
-
FET-MEN
veterán
válasz
quailstorm #48011 üzenetére
+1. A makacsság miatt van ott a cég, ahol most tart.
-
FET-MEN
veterán
válasz
quailstorm #48009 üzenetére
Szerintem meggyőzőbbek voltak azért mint a mostaninS40-es cuccok.
-
quailstorm
félisten
válasz
FET-MEN #48008 üzenetére
S60-ban a legtöbbet eladottakban szar sajátmárkás SoC-k voltak, mert a rendszer elbírta, elég nagy hibaaránnyal, és rettentő fos teljesítménnyel. Ez évekre visszavetette a fejlődést, mert a Texas Instruments csúcsmodellekkel meg nem foglalkoztak, nem használták ki az azokban rejlő pluszt.
Emiatt meg megdöglött a Symbian. -
FET-MEN
veterán
válasz
quailstorm #48006 üzenetére
Ha tönkre megy maximum beteszem az octavia kereke alá aztán el van intézve
Nokiákba is fos socokat pakolnak, halál lassú az összes új. Nincs egy normális, nyomógombos teló manapság. Siratom az S60-at amikor jobbnál jobb soccal jöttek, szebbnél szebb, és minőségibb nokia telefonok. Telóba már sose kéne android. Tableten jó dolog, de elintézte,hogy ne legyen többet értelmes klasszikus telefon. Bízom benne,hogy nem lesz vele gondom. -
meroly
veterán
válasz
quailstorm #48004 üzenetére
Akkor jól rémlett. Pedig a fehér 611-es elég tetszetős.
-
quailstorm
félisten
válasz
FET-MEN #48005 üzenetére
Erre csak egy szó van, Spreadtrum. Csak ugye neked még nem nyomtak ilyen telót a kezedbe. Ott még bizonyos menüpontokat is kerülni kellet mert bugos volt az egész
Csak az igazi kínai volt nem Samsung. De az előállítási minőség akkor is nagy selejtrátával megy. Bízzál benne hogy a tied jó. -
FET-MEN
veterán
válasz
quailstorm #48004 üzenetére
Mit csináltak vele,hogy ezt csinálja? Eddíg tök gyors, szépek az animok is,
-
FET-MEN
veterán
Akkuidő nagyon jónak tűnik ezen az s5611-en
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W