Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hi!
Wifi ugyvan ahogy irtad, nem kell külön dij.
Ami azt illeti, én a GPS miatt vettem a nokia n95 8GB-t...
Iphone-ban ami van, az semmire nem jó Magyarországon, és asszem fizetős is..
Nokiát meg meg tudod oldani, hogy ingyenes legyen, és király, még az atomkicsi faluk is szépen benne vannak pl a Garmin progiban. -
MixY
tag
Hello!
Szerintetek melyiket vegyem? Nokia N95 8GB vagy Apple iPhone 8GB (nem a 3G-s)
Melyik lesz hosszútávra jobb? Mert tudnék venni olcsóbban iPhone-t, mint N95-öt (mind2 új), csak nem tudom, hogy azaz az iPhone megéri-e, a Nokia az mégiscsak Nokia, de nem tudok dönteni.
Amúgy a wifi az úgy műkődik mindkét telónál, hogy csak keresel hálózatot, felmész rá és már netezel is, vagy plusz költségeket kell érte fizetni? -
grafikus17
senior tag
Vodás vagyok és K750i csere megérett 2 és fél év után. Végre megjelent a számomra méltó utód a C702 45990ft-ért. De ott van most a Nokia N95 szintén 45990.-ért.
Most aztán megint fel van adva a lecke. Persze az utóbbiból lehet, hogy egy darab sincsen
-
sziasztok!
úgy döntöttem, hogy végre beruházok egy (számomra) komolyabb telefonra, mint az eddigiek, de mivel nem nagyon ismerem a piacot, ezért segítséget kérnék. az ár olyan 40-45 ezer forint függetlenül.
amiket én néztem:
sony ericsson w880, samsung u700. nokiákat el sem mertem kezdeni nézegetni, mert annyira sok van belőlük. tudnátok mondani eg yhaonló kategóriájú nokiát?a kritériumok: szép, elegáns forma, legyen vékony, és kb ennyi
-
CS0ki
csendes tag
Hello!
Na, 3 és fél év után új mobilt kéne vennem...
Igazából az a nagy bajom, hogy nem érdekel a tudása egyáltalán a mobilnak. telefonálás, sms, ébresztőóra, naptár, semmi más nem érdekel...Meg az, hogy tetszen és itt jön a probléma. Szeretem a minőségi dolgokat, szóval mondjuk a 6500 classic szerű telefonokat....ja, és fontos, hogy sokáig bírja az aksija, illetve vékony legyen lehetőleg.Ja, és Nokia-párti vagyok...szóval ötlet? 6500-nak azt hallottam gyenge az aksija, meg akad vele gond.(mondjuk melyikkel nem...) Meg itt van ez a 3120 Classic, jónak tűnik ez is. 30ért megéri?Köszöntem a segítséget!
-
Neró
őstag
válasz
dominooo #8062 üzenetére
Ott a teszt olvasd el.Amúgy ha itt beütöd a keresőbe (pl.: W580) akkor megtalálod a Teszteket minden infóval.Hasonlítsd össze tudásban a két telefont a Tesztek végén a Specifikácók alapján.Szerintem nincs nagy külömbség köztük
Hogy miért veszik az emberek?...Hát őőő telefonálni.
-
AMD Power
titán
-
Atomcsrke
csendes tag
Itt csak 30000ft a nokia 6120C.
Miért ilyen olcso?
http://www.hasznaltgsm.hu/gsm/bolt.asp?n=Nextel4 -
muveszur
addikt
-
Atomcsrke
csendes tag
Lehetőleg Pannon de a T-mobile és a Voda is jöhet
-
Atomcsrke
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a legolcsóbb telo ami tud:
Symbian-t (lehetőleg minél ujjabb kiadás)
bluetooth
Infva nem kötelező
128*160-nál nagyobb kijelző
Memoria karival bővíthető
MP3 lejátszó
És Kártyásan. -
muveszur
addikt
válasz
AMD Power #8061 üzenetére
Én gyári garival vettem az n82-t, lett volna lehetőségem venni feketét de bolti garival adták és igy nem kellett...Meg első fekete szálítmányok között volt, nem mertem. De mostmár én azt mondom, hogy meg kell nézni vásárlás előtt, főleg a kijelző, kamera, összeszerelést hogy milyen, mert ha jó akkor sztem már nem nagyon fog elromlani, elég megbizhaó sztem az n82....bár bármikor beüthet a ménnykő...
-
dominooo
csendes tag
Helosztok Nem tudom eldönteni melyik telefont vegyem meg:a w580-t vagy a k530-t vagy a nokia 5310-est. Nekem még ismeretlen a nokia nemtudom miket tud de a se-t ismerem.
-
muveszur
addikt
Sztem mindegyiknek megvan a maga szépsége....Nekem fehér van.
Az egyik boltba amikor vettem, volt fekete a fehér mellett, de a fekete annyira nem jött be.
A fehér és a titán csak a hátlapba különbözik, a titán egységesebb...
A fekete ellen van egy nyomós érvem: Magyarországon nem forgalmazza a Nokia, igy azt csak bolti garival tudod megvenni...Csak a White-ot és a Titan-t tudod 2 év nokia garival megvenni.
Ha mindenképpen feketét akarsz, akkor nézd meg nagyon a boltot, legyen megbizható. -
muveszur
addikt
Szia! Ajánlom figyelmedbe [a tesztem].
Amugy nagyon jó kis telo, vkinek kicsit nyöszörög a ház, de nem vészes, megbizható. -
nygma
addikt
Üdv.
Nokia N82-ről vélemények?
Fekete színben tervezek egyet venni...
-
maathe
senior tag
Hello!
Szerintetek melyiket vegyem? K850i vagy W910i-t?
Azért fontos a zene és nem tudom hogy a K850i-nek milyen a minősége. Ja és K850i-be is bent vannak ezek a témák: Hidden peak, Soundscape, Eclipse? Előre is thx. -
vosimo
aktív tag
Mondjatok légyszi olyan Sony Ericssont vagy Nokiát ami nem buta, de mégis sokáig bírja egy feltöltéssel.
-
Kuvik
tag
Sziasztok!!
Én egy pár nap múlva szeretnék vennie egy k750i-t... egy bajom van vele, kicsit nagy, illetve vastag.. tudtok esetleg ajánlani olyat, ami ugyanazt tudja.. (f@xa 2Mpixeles kamera, Auto focus (ez nekem nagyon fontos), jó minőségű zene, bővíthetőség.) csak egy picivel kisebb dizájnosabb, és hasonló árban van haasználtan? (k750i most olyan 15 körül mozog)Üdv, és köszi a segítséget, Zoli.
-
muveszur
addikt
Mindhárom telefon Series60 FP1, Symbian 9,2-vel, tehát ebbe nincs külömbség.Ennél olcsobban tényelg nem lehet találni, már ez is kevés érte.
GPS-ért nem kell fizetni, a gyári szofvernél kell a navigáció-ért fizetni, persze ha nagyon akarsz, de vannak "megoldások". Ezen kivül van a Garmin, TomTom mint navi szofver ezekért sem kell feltétlenül fizetned.
Szóval, GPS ingyen, Noki Maps ingyen, viszont a navi ott fizetős, meg a többi szofver is az. -
MixY
tag
válasz
muveszur #8034 üzenetére
Értem... meg néztem is, hogy az N82-nek a Symbianja is újabb ha jól láttam, bár nem tudom mennyi különbség van az N95 8GB Symbianja között... meg az N95 8GB drágább is mint az N82 meg a sima N95, azért gondolkodtam a sima N95 meg N82 között, mert mindkettő 75.000-be kerül a gsmline.hu-n (olcsóbban nem nagyon láttam vadi új kártyafüggetlenből :S).
Meg még azt kérdezném, hogy az N82-nél meg az N95-nél a GPS-re külön kell fizetni, mi? Ha kell akkor az mennyibe kerül?
-
muveszur
addikt
Szia! Ha sima N95-re gondolsz akkor egyértelműen az N82-t vedd...Ha a 8gigásra akkor már gondolkozni kell kicsit a helyzeten:
N95 8GB-nak nagyobb 0,4"-al a kijelzője, ami sokat számit.
Minden másban jobb az N82....
Tehát számomra egyértelmű h N82, lehet azért mert tulaj is vagyok, N95 már semmiképp se vennék.
Ja, és az egész N82 gyorsabb az N95-nél. Vas, GPS, Menü, minden. Meg ujabb kb 1 évvel. -
Murderer69
őstag
válasz
hebling #8029 üzenetére
hát azért azt én sem mondanám hogy lassúak... most spec egy N78-at használok de pont a gyorsaságára nem tudok rosszat mondani jah és hogy durung nem mindenkit ért el a "penge" láz elég szomoru hogy mostmár egy ilyen paraméterekkel rendelkező telefont le durungoznak mer nem elég penge wáá ez kinyír amúgy a megbízhatóságról csak annyit hogy minimum van annyira megbízható egy N szériás mint egy E....
-
MixY
tag
Szevasztok!
Szerintetek melyik telót vegyem? Nokia N82 vagy Nokia N95? Mert árban nagyjából ugyanannyi, meg sztem tudásra is, de nem tudok dönteni, hogy melyik lenne a jobb. -
hebling
tag
-
máyköl
veterán
De a 6120 symbian-os?
-
máyköl
veterán
De a 6120 symbian-os?
-
máyköl
veterán
jelenleg a v630-as készülékemet le szeretném cserélni egy noki n70-es készülékre. Mi erről a véleményetek, ajánljátok az n70-et? Jobb mint a v630? Üdv: Beni
-
DjAttis
csendes tag
Hy!Újra segítség kellene! Egynelőre nem vettem meg a D900i-t, de ez most lényegtelen!
Haverom megkért hogy gyűjtsek pár infot a Samsung U600-ról mert ő azt szeretné megvnenni a T-mobiltól és hát köztudott hogy jó a zenelejátszó és a Rádió is RDS-s a kamera is kíváló! ahogy néztem Mobilarenától "különösen ajánlott" címzést kapott!
Nos segítségetek abban kellene hogy akinek van vagy tudna róla valami infot az légyszi írjon! mert haverom megőrít a memokártyát már megvette az okos 1Gb!
Na szal aki tud az írjon pozitív ill. negatív dolgokat róla!
kösz kösz -
Aranygyerek
aktív tag
Üdv
Szemezgetem a t kínálatát és a samu i780 megtetszett(sajnos a sima n95 most került ki a listájukból ,pedig azt szerettem volna venni aug elején).A gondom ,hogy összehasonlítva a p1-el hát nem sok uj van benne.
Mennyire jó ez a samsung? Vagy a t kínálatában van jobb okos teló? -
-
benczeb
aktív tag
SZiasztok,
A rózsaszín szolgáltatónál kell telefont vennem előfizetéssel. Gondolkodtam egy 6650-es modellen illetve egy w890-en. Melyik a jobb szerintetek? Az előbbinem hatalmas aksi van...
Köszönöm
-
Claurnis
csendes tag
én az lg kf750-t várom, h olcsóbb legyen.... sztem nagyon jó teló...
-
vosimo
aktív tag
Szerk: Sry, hogy nem mod gombot használtam.
-
vosimo
aktív tag
válasz
Viktor0610 #8005 üzenetére
Csak a fényképező miatt én is a Samsungot venném, de nem ajánlom senkinek.
-
cinna
csendes tag
válasz
Viktor0610 #8005 üzenetére
Esetleg a Nokia 6650 nem járt még nálad?
-
-
cinna
csendes tag
Sziasztok!
Új mobil vásárálás előtt hezitálok.
Indulók Samsung d900i ill SE w580i esetleg a Nokia 5310Az elvárás nem túl nagy, volt már mindhárom márka a kezem közt. Nem nézek mobilon videót, de mp3-t játszon le, rádió, esetleg mappákat (word, excel) lehessen tárolni (nem kell tudnia kezelni is). Tűrhető minőségű fényképezőt szeretnék.
Futott még a u600 is, de arról sok rosszat olvastam.
Esetleg volt már valakinek a keze között a Nokia 6650-es? Olyan szép
(igen, ez is egy szempont, hogy szép legyen! )
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest