Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
rep3at #18087 üzenetére
U800nál igazából talán a kinézet kevésbé szimpatikus... Első körben inkább sötétebb/fekete, színek, semmiképp sem csajos forma lenne jó. A 6500hoz ha jól látom alapból egy egyszerűbb füles társul, és egy usb-jacke is kéne szerezni, na meg egy új fülest is.
SE W810 jutott még eszembe, régebben szemeztem vele, ez azt hiszem kb. ugyanaz mint egy k750, gyárilag jobb fülessel és újabb szoftverrel... megnézem mik vannak az aprón. -
Habzsi-Dőzsi
tag
Köszönöm a válaszokat mindenkinek, szívesen várok további véleményeket
-
krezna
tag
Sziasztok!
Ahogyan nézegettem vissza, azt hiszem kár feltennem a kérdést, de megpróbálom, hátha más aspektusból világítstok meg a lényeget. Feleségemnek kellene egy új T-s teló. Jelenleg 6300 ja van (fehér), csak más nem mai gyerek és újat szeretne. Ő nagyon a 6303 mellett van, én azonban bedobtam neki az s5230, Kp 502 és a w595 változatokat. Viszonylag sokat hallgat zenét, sok sms van, és csajos teló kéne neki. Győzzetek meg kérlek ne akarjam lebeszélni a Nokiáról....
Előre is köszi -
rep3at
őstag
válasz
korpicschess #18091 üzenetére
Válság van.
De talán szeretne ilyet valaki karácsonyra
-
Sly Bp.
addikt
válasz
korpicschess #18091 üzenetére
Jó cucc a Diamond de jó drága is!
-
Sly Bp.
addikt
válasz
Habzsi-Dőzsi #18088 üzenetére
Internetre zenére játékra az iPhone sokkal jobb! Navigálni is jól tud és az iTunes segítségével minden megy!
-
rep3at
őstag
válasz
Habzsi-Dőzsi #18088 üzenetére
A navigáció miatt a HD2őt ajánlanám, de azon kívül minden szimpátia kérdése, ezekben a tulajdonságokban szinte egyformán jó a két gép.
-
harry
veterán
válasz
littlelion21 #18082 üzenetére
Igazából pontos összeg nincs, de úgy gondolom 20ból ki lehetne hozni egy ilyet telefonnal, mem kártyával, és fülessel együtt.
Ezt két dolog miatt is, egyik, hogy lehet tudnánk még rendelni vodától 20-ért Samsung U800-at, amiben van alapból 1gb ram, és agybedugós kétrészes füles (meg vaku, fotó, egyebek, csak ez nem tetszik annyira, illetve, hogy talán 15k körül egy k750-et is fel lehet szerelni 1-2gb kártyával és hpm 70 fülessel. -
Sly Bp.
addikt
válasz
Habzsi-Dőzsi #18083 üzenetére
Én iPhone mellett szavazok!
-
rep3at
őstag
válasz
Habzsi-Dőzsi #18083 üzenetére
Minden szempontok kérdése.
-
Habzsi-Dőzsi
tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni mobil vásárlással kapcsolatban.
Iphone 3GS vagy HTC HD 2?Már hosszú ideje gyűjtök valamelyik telefonra, ezért alaposan szeretném körbejárni a lehetőségeket.
Üdv, Habzsi
-
harry
veterán
Sziasztok, barátnőm új telefon beszerzése előtt áll, de igazából én sem tudom mi lenne a jó megoldás.
Első lehetőség, hogy vodefone szerződéssel választ egyet (a voda szerződés mindenképp meglesz), de olyan, ami mindenben megfelelne, nem nagyon volt...
A másik, hogy venni egyet, vodásat/függetlent, használt is szóba jöhet.Röviden: lényegében zenés telefon jó fülessel, vakuval, átlagos fotóval, jó/logikus felépítéssel és telefon funkciókkal, jó anyag/szerelés minőségben, alacsony áron.
A viszonyítási alap egy k750. Nekem ez van, ezekre a célokra tökéletes, ami esetleg zavar benne az a 200 helyes sms, és néha a joy, utóbbi ritka, illetve, hogy alapból nincs hozzá se mem kari sem füles, így ezek beszerzésével lehet egy jobb telefont is kaphatnánk.
Szóval van ennél jobb ezekre a célokra, vagy jobban járok ezzel?Részletesebben:
Zene. Szoftver oldalról nem sok, de legyen ilyen-olyan playlist, saját (vagy min. pár beállított) EQ, dedikált kezelőgombok (vagy legalább olyan, amivel könnyedén lehet kezelni, nem kell menüben mászkálni alap dolgokhoz, pl szünet, léptetés, hangerő). Hardver felől a füles szintén fontos szempont, egy hpm-70hez tudok viszonyítani, tehát kb. ilyen, hallójáratos megoldás lenne a legjobb. Legjobb talán a gyári csatlakozó és kettő szedhető megoldás, lévén nincs profi jack-es fülesünk, és egy ilyen beszerzése nem is olcsó mulatság. Szemben pl. egy hpm-70nel.Fotó. Annyira talán nem lényeg, de azért ne homályos szemcsés gagyiság legyen. A segédfény viszont fontos (avagy lámpaként lehessen használni, ne csak villantson).
Lényegében ezek, a multimédia volna talán fontos.
Kialakítás slide/bar, mem bővíthetőség, ébresztés, BT, normális minőség, ne recsegjen, ne kopjon meg 1-2 év után, szervező/naptár, stb általános dolgok, igazából nem tudom mi lehet még lényeges. -
PETTJ
tag
válasz
Wolf-15 #18074 üzenetére
T650,T700: nemgyerebe
C510: wow! egész tetszetős. bár szeretnék szabadulni ettől a csodálatos SE-csatlakozótól, de azért meg fogom fontolni! köszönöm az infókat#18076 Sly Bp.:
pénz,pénz,pénz... árban egyre inkább haladunk felfele.ahhoz képest, hogy úgy indultam, hogy 20k körül
-
Wolf-15
tag
Na még egyszer:
SonyEricsson mert úgy vettem ki, szeretted a D750-t is, de szeretnél újjítani.- A C510 korrekt fotós, jó adatátvileli képességekkel (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA és HSUPA) . Személyre szabható menü szerkezetileg és megjelenésében is. ( a többit itt olvashatod: http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_c510_felmosoly/bevezeto.html )
- T700 Ha a megjelenés is fontos ( izlés kérdése, nekem nagyon be jön )
Fém! Kiváló minőségi anyagok és szerelés. Nem mellesleg az egyik legvékonyabb telefon, hordható ing-zsebben is. A tesztelő által írt hangminőség problémákat én nem tapasztaltam, valószínűleg már egy újjabb szoftver van az enyémen.
http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_t700_fem-alom/kulso.html- T650 Szerintem szuper jó egy teló, Én imádtam. És most már olcson meg is lehet kapni!
http://mobilarena.hu/teszt/sony_ericsson_t650i_svedacel/bevezeto.htmlAz érintő kijelzősek nagyon dekoratívak és nem is olyan rosszak. Én sokszor nyomokodom a telefont a képernyőre nézés nélkül, (pl.: gyorshívások, híváslistáról visszahívás, stb.) Na ezt a Tács mobillal nem lehet. De ha nem 'ide dobom, oda ejtem' , munka telefon kell akkor nagyon klassz, sok érdekes funkcióval.
-
legiaap
félisten
Köszi skacok.
Jó lesz ez szerintem.
-
legiaap
félisten
Melyik a legolcsóbb két kártyás mobil?
-
PETTJ
tag
Köszönöm a válaszokat. Wifis használtban gondolkodtam én is. A sulimban mostanában nagyon gyatra a kapcsolat, laptoppal is használhatatlan. Itthon és az albiban meg úgysem használnám. Egyébként megvoltam idáig is wifi nélkül.
6300: Lakótársamnak ilyenje van. Nyomkorásztam... Unalmas, lapos, láttam már ezeregy ilyen telót, ehhez képest még a mostani d750em is istenkirály. 6303 gondolom nem nyújt sok újdonságot a 6300-hoz képest. Sajnos kénytelen leszek cserélni, szétment az alsó csatlakozó, elkoptak a krómgombok, nem reagál mindig a joy, de már lehúzott nálam 5 évet, úgyhogy simán behozta az árát. Anno részletre+előfizura vettem, most nem kell ilyen drága teló, egy szimpla domino kártyás megoldás megtenné. ...Ha lenne olyan kínálat, ami passzolna az ízlésemhez. Azért gondoltam ezekre a touchos megoldásokra, mert külsőre is igen emészthetőek, reméltem, hogy kezelhetőségre is. -
rep3at
őstag
-
cLeanLess
tag
Az, egy vicc ,hogy s5230 naptárában, a szélső napokra nem tudsz rányomni, olyan érzéketlen a kijelző, hogy durva. A fényerő még csak-csak de tényleg nem a legjobb.
Ennyi pénzért ajándék?
Szerintem 20ft is lehetne akkor se kéne, (ha nem adnám el) ugyanis használhatatlan amiatt a fos panel miatt, a menü felépítése meg annyira buta, hogy ordítva dobtam el 3 nap után. -
Olcsi
senior tag
válasz
Sly Bp. #18054 üzenetére
Én a nehézkes működés miatt cseréltem le, nem azok miatt az okok miatt, amiket felsoroltál. Nekem 4 napig ment egy töltéssel! Nem tudom, te mennyi ideig használhattad, de gyanítom nem túl sokáig, ha mindenféle telefonról vannak információid. Én egyetlen telefonként használtam 2 hónapig, ezalatt volt időm kitapasztalni az előnyeit és a hátrányait. Sajnos utóbbiból többet találtam, azokat is elsősorban az érintőkijelző miatt. Ettől függetlenül nem mondom, hogy rossz telefon, hozza az átlagot! Megéri az árát!
-
Olcsi
senior tag
válasz
Sly Bp. #18052 üzenetére
Itt muszáj megvédenem az s5230--at.
A fényerővel szerintem semmi baj nincs, ráadásul szinte minden telefonról el lehet mondani, hogy napfényben alig látható a kijelzője (tisztelet a kivételnek)!
Az érintésével sincs baj szerintem, nem a legérzékenyebb, de egyáltalán nem kell erősen nyomkodni!
Akksi: nekem napi 10 sms-sel, meg 1-2 óra telefonálással, nyomkodással 4 napig minimum bírta!
A házra sem lehet panasz, max a hátlapra. Na de ennyi pénzért ez ajándék! Mindezt annak ellenére, hogy én 2 hónap után lecseréltem a telefont...
Az érintőkijelző meg szerintem egy nagy-nagy vakítás! -
Sly Bp.
addikt
Szerintem én már legalább 50-szer leírtam az okokat! De leírom megint neked!
NAGYON rossz a kijelzőjük (ami egy érintős telónál szerintem hátrány) Ha valahol fény van ott felejtsd el hogy a telefonhoz nyúlsz hisz úgy sem látsz majd semmit a kijelzőn! Ja az érintése is valami ótvar! Olyan erősen kell nyomni hogy én féltem hogy betörik a kijelzője mert a fedés rajta valami gagyi papír lehet! Aksit lezabálják! Minőségtelen a ház! És ennyi pénzért jobb telefont is kapni ha az ember nem követi ezt az érintőmániás divatot ha meg követi fizessen meg egy rendes telefont!
-
diegho
nagyúr
Tegnap bementem haveromhoz T-hez, naná, hogy nem volt neki N79-e. Majd holnapra fog kapni. Inkább N79-et veszek, mint 3Gs-t. Symbian jobban tetszik, ráadásul a kamera is használható, van rádió, sokáig bírja az akksi és mindez kétharmad áron. Azt bánom egyedül, hogy a T kivette a kínálatából az Omnia-t, most egy 55-60k körüli árért biztosan azt venném.
-
PETTJ
tag
Sziasztok!
A Tések a napokban újítottak kicsit a karácsonyra való tekintettel, úgyhogy most már tényleg elszántam magam egy új teló vásárlására. Az elsődleges szempontom, hogy legyen "ócó" és hozzon vmi újat számomra az eddigi d750emhez képest. Mindennapi használatra (hívások, smsek, ébresztő, tennivalók feljegyzése) kellene.
A két kiszemelt:
S5230
KP502
A hozzáértő kollégáktól kérdezném, hogy melyik lenne számomra a jobb választás?
Előre is köszönöm a segítséget.ui.: Ez a KP502 eléggé friss dolognak tűnik, neten is alig lelhető fel vmi anyag róla, gondolom a KP500 esett át minimális ráncfelvarráson.
-
diegho
nagyúr
HTC Hero is van a T-nél, ha jól láttam 80-ért előfizuval, 3GS is ennyi. Kezdenek közelíteni ezek a telók is a megfizethető kategóriához.
-
Sly Bp.
addikt
válasz
korpicschess #18041 üzenetére
Nem adod drágán? Lehet azért nem kell senkinek!
-
korpicschess
veterán
Nemigaz
A Diamond2-m senkit sem érdekel?
-
fine77
csendes tag
Üdv!
Milyen telefont vegyek..
Jelenleg egy samsung g800-ast nyuzok 2 éve eljött a váltás ideje.. /amúgy jól bírta..amire kitalálták tökéletes volt bírta a kemény munkás strapát is/
Nos milyen teló...
Ami fontos számomra Wifi.., Skype /hangal/..
..némi előzmény..: éltem egy évet Londonba.. s ott előfízuval a T-mobile szinte utánnamdobta az Mda Vario III-at..megszerettem gyorsan, de sajna kinn hagytam előfízúval együtt. Ezért is fontos a Skype a következő telomnál, azt a szabadságot amit adott.. mivel kinn szinte mindenki Skype-n nyomul... gyalog buszon autoba.. nyomják ezerrel. Nem mellesleg az olcsónak mondható korlátlan mobilnetnek, ill. a millionyi wifijelnek a városba. /én a családom anno bárhonnak tudtam ingyen hívni ezzel a felállással/ S nem mellesleg az mda jól fogta a free jeleket.
Nos ebben kellene segítség min fut jól.., gyakorlatban is a Skype /hangal is/?
Milyen telot javasoltok.. A T-mobil Pulse..ill. Nokia 5800 árkategoriában gondolkodom.. -
silvergod
őstag
válasz
Sly Bp. #18025 üzenetére
Valóban csak abban nincs wifi sajnos....
ezért is nézegettem a w960i mert abban van és 8gb walkman meg minden de hát sajnos valóban lassú meg gyenge akkuja van mint csdm-is irta....meg hát régebbi modell..nem tudom jó választás lenne-e egyébbként 38eft-ért adnák...?Mondjuk most tudok w995 függetlent 60e-ért csak azt is tudom,ezt nem ajánlod te se..más se mert széthullik igaz? az 5800 ugyanez...
Aztán ott az omnia ami használtan elég baráti már,éstud mindent,(bár wm eddig nem volt kicsit tartok tőle)
csak annak meg nem tudom mennyire jo a hangja.(mondjuk ha 1 hpm70 el használnám a samu gyári fülest ugytudom bedugható) és mennyit bír ki ha zenél vele az ember... -
silvergod
őstag
A 18005 hsz.-re valaki? köszi....
-
Sly Bp.
addikt
-
csdm
senior tag
Hali! Először is a régi telóimat szereném eladni, majd abból a pénzből, és egy kis kiegészítéssel szeretnék telefont venni:
1. telefonom:
Sony Ericsson K800:
-eredetileg Vodafone-os
-2008 Februárában vásárolt
-tudomásom szerint a legjobb szoftver van rajta, amire sok a mod, VKP stb. (K810 R8BA024 CID52)
-TrackID
-barna színű
-kiválló álapotú (mostanáig tokban hordtam, 1 évig Minőségi kijelző-fólia volt rajta, nincs karc)
-függetlenítést meg tudom oldani (kérésre)Sony Ericsson K750
-eredetileg Vodafone-os
-2006 júliusában vásárolt
-W800 szoftver van rajta
-nyáron eredeti W800 házat kapott
-semmi karc kijelzőn se
-VKP által függetlenítettEzek lennének a telefonok. Ezekért mennyit kapnék, ha pl itt Apróhardveren adnám el?
Nézegettem már utódot. iPhone lenne a legeslegjobb, csak drága ( illetve 50-60-at egy szép állapotú 3G-ért kiadnék, csak nem találok)
Ami tetszik, 50.000-ért láttam N78-at. Hasonló tudású telefont keresnek... (5530 nem jön be) a tető az 50.000 lenne (kivéve iPhone), 5800 ára már sok.
-
diegho
nagyúr
Iphone árak
3G 60k 3Gs 80k. Ez nem ér, most megint nem tudok dönteni
A kettő mindenben ugyanaz, kivéve a kamera ugye? Mert 20k felárat szerintem nem ér meg egy amúgy sem jó kamera. Egy 20k-s kompakt digi gép fényévekkel előrébb van. 8GB belső memó bőven elég.
Na most akkor a nagy kérdés N79 vagy 3G?
-
silvergod
őstag
Sziasztok mobil veenék kérdésem milyet..?
Zenét sokat hallgatok,wifi jo lenne bele,és gps(ez nem annyira fontos)Amit néztem az az 5800 és az 5530,egyre olcsóbbak..(bár az már más kérdés h szerintem csalodik mindenki azért ad el pár napos hetes telefont) viszont volt már egy n78 am,ami zenében nem volt szerintem a legjobb...de azért egy 5800 beruháznék..de ha gagyi....hmm
Az SE közül a w995-öt néztem,w705 de azokról se irnak sok jót....mindenkinek azt ajánljátok ne vegyen...mondjuk én is olvastam h anyagra gyenge,karcolodik,széthullik...
aztán ott az omnia ami jo lehet....,de zenei téren,hangzása?
viszont ajánlottak egy W960i ami nem mai gyerek de keveset használt 8gb belső memó,wifi,zenetelefon,érintő,stb...ennek meg azt irják fagyós,ujraindulós a szoftja és gyenge az akksija....érdemes ilyet már venni??
Melyiket ajánlanátok?
-
diegho
nagyúr
T-nél megjött az áreső, N79 50k, azt hiszem meg is veszem, kolléganőm 3 hónapja használja, eddig semmi gondja nincs vele. Valami ellenvetés?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia