Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mamuska
őstag
Addig amíg nem próbáltál ki több márkát, addig nem tudod megállapítani, hogy mennyire jó a SE. Látod, én 3 márkában utazok egyszerre, és lenne SE-om, ha jók lennének, de egyszerűen nincs olyan jó telefonjuk mint a samsung i780, vagy a a diamond-om is az új rommal szerintem kurva jó lett. Én egyszerűen nem találok olyan telefont, ami kielégítené az igényeimet, és SE van ráírva.
Akkor leírok pár dolgot amiben le vannak maradva, csak néhány ami eszembe jut:
1, Nincs 3,5 jack a telefonjaikon, erőltetik azt a szar fast portot.
2, Nem microsd kártyát használnak, minden másik márka azt használ, de ők erőltetik a drágább m2-őt, és ha veszel egy akármelyik másik márkájú telefont, akkor nem kompatibilis
3, Nem vesznek fel VGA-ban videót, ezt már minden márka évek óta tudja.
4, Nincs optikai zoom-os telefonjuk, mind a két márkának 2-2 ilyen telefonja van.
5, Symbian-os telefonba gyenge erőtlen gagyi 208 mhz-es procikat tettek, míg a nokia 369mhz-essel szerelte a telefonjait, és sokkal gyorsabbak voltak
6, Kis kijelzőket rak a telefonjaiba 2"-2,2" 60-70 rongyos gépekben nevetséges komolyan
7, A cybershot telefonokat ma már szinte mindig elveri a samsung képalkotásban, meg más márkák is sokszor.
8, A walkman telefonokból mellőzik az autofókuszt
9, Az üzleti réteget semennyire sem képes kielégíteni, csak dobálja ki ezeket a tiniknek való telefonokat, amiket én 20 évesen nem vennék meg magamnak. A nokiának van az e üzleti szériá, de neki semmi sincs. Akár melyik komolyabb helyre bemész, egy darab SE-t nem fogsz látni az emberek kezében, mert sem kinézetre, sem pedig tudásra nem teljesíti a minimumot. Egy bussinesman nem égeti magát csili vili SE-vel.
10, Erőltetik az op. rendszer nélküli navigációt, a kis kijelzőkön, ami a legnagyobb parasztvakítás.
11, Nincs működő fm transmitteres telefonjuk, csak ha búcsút intesz a magyar nyelvnek, és külföldi sw-t használsz a w980-on.
12, Nincs am-oled kijelzős telefonjuk.Ne vedd sértésnek, de nem nagyon vagy azzal tisztában, hogy mit tud a többi márka.
Még tudnék jó pár dolgot amiben el vannak maradva.Hol kapsz te olyan SE telefont 70 rongyért mint a samsung g810:
2,6" kijelző
symbian
330mhz-es proci
wifi
HSDPA
GPS
5 megapixel af kamera
xenon
3x optikai zoom
vga videó
3,5 jack
microsdSegítek, sehol, ennyiért kapsz egy ötöd ilyen tudású SE-t, ilyen c902, w980 meg w902, a tudásuk a vicc kategória. Van még jó pár nokia, samsung ami ugyan annyiba kerül, mint egy pár SE, de tényleg ég és föld a benne lévő feature. Szerinted viccből fikázzák szanaszét az itteni mobiltelefon tesztelők a SE-t? Évente több száz telefon megfordul a kezeik között, sokkal jobban tisztában vannak azzal, hogy mit kéne manapság tudniuk az SE telcsiknek. Lehet, ha vennél egy komolyabb másik márkájú telefont, eszedbe sem jutna utána SE-t venni.
-
Mappa
addikt
válasz
Mamuska #12095 üzenetére
na ezaz hogy énsem....nagyobb tudású ?? 80 rongyos nokiák led kamerafénnyel annyi tudással mint egy 70k SE
meg hasonlók...több éves lemaradás ? nincs AF egy középkategóriás telefonba ezért már ultra gagyi....
ezekt most csak így hasamra ütve mondom...de olvasgatom itten a topickot már pár hete....de csak ez a nokia/samsung fób dolgot látom ....ok aláírom hogy megy a szekér nekik...de sztem erős kijelntések hogy "sz*rok a SE telói" (ezt nem rád mondom).
csupán kicsit védeni szereteném a márkát mert 5. éve csak ilyen telefonjaim vannak ...ha sz*r lett volna 1 év után váltok vissza nokiára ..de mégsem...
-
Mappa
addikt
-
Mamuska
őstag
Bocs de nem értem teljesen. Azt értem, hogy sokan nokiát ajánlanak, aminek megvan az oka, mégpedig, hogy sokkal jobb telefonokat gyárt ,nagyobb tudásúak. A samsung meg nagyon durván sokkal fejlettebb mobilokat ad ki. Nem hiába szidják a SE-t, hanem mert technikailag több éves lemaradásban vannak.
-
Mappa
addikt
egyszerűen nem tudok/nék SE lejönni ..annyira hozzá vagyok szokva,mindenki csak nokia telefonokat ajánl
és most olvastam hogy lehet a SE nem végleg annyi...hát ez elég gáz
-
Ariadne
őstag
Hali!
Meglátni és megszeretni a pillanat műve volt, megtapiztam egy MM üzletben egy LG KE970-es Shine-t és kész vagyok. Nálam telefonálás és sms a lényeg, meg telefonra ébredek, másra nem kell. Olvasom, hogy ez egy elég buta jószág, viszont szép - szőke telefon, na.
Szóval úgy tűnik, hogy nem igazán lehet ezt már kapni. Pannonost vagy függetlent igyekszem beszerezni minél olcsóbban, de teljes magyar garanciával.
Nos ha nem sikerül szereznem egy feketét belőle (eddig nem sikerült
), akkor tudnátok mondani olyan telefont, ami hasonlóan igényes, fém külsejű és szétcsúsztatható? Agyi kapacitásai, fényképezés, egyéb cuccok nem számítanak egyáltalán, viszont max. 30-35-ből meg akarom úszni a dolgot. Kb. 3-4 évente cserélek telefont, annyira nem központi része az életemnek, hogy többet költsek rá.
A Nokia 6500 Slide tetszett még nagyon, de annyit nem ér nekem az egész mobil dolog, amennyibe kerül.
Előre is köszi, ha van ötletetek.
Nem ismerem a mostani mobilpiacot, a tesztek között is csak vaktában keresgéltem...
-
Kloden
senior tag
válasz
Mamuska #12087 üzenetére
..többen írják hogy szarok a gombjai, csak nem tudom mire gondolnak akkor. Nehéz benyomni talán? Az. De nem kislányoknak van. Sztem sms íráskor sem zavaró. Vagy a hívás fel-/letevő gomb kicsi? Az, de mégis könnyen eltalálható mert eléggé kinyomódik. (ld. PH teszt) De vásárlás előtt mindenképpen érdemes kézbefogni a kiszemelt telót.
Az ezüst tényleg kopik sajnos, a kijelző fölött a két sarkon elég hamar, kb 1-2 hónap után látszik. Hátlapon pedig a nyakbaakasztó pánt kopik.
El kell dönteni, hogy mire kell neki a navi, autós navigációra nem ajánlom az tuti. Gyalog/bicóval el lehet vele menni túrázni, stb, el nem fog tévedni senki, arra jó. -
Mamuska
őstag
válasz
Kloden #12086 üzenetére
Nem a gombok kopásáról beszéltem, hanem a készülékházról kopik az ezüst. Nekem ezt sokan mondták, meg egyszer akartam venni, és a tulajok véleménye lelombozó volt erről a telefonról. Akkor legalább abban egyetértünk, hogy navigációra alkalmatlan. N szériás nokiát kell venni, ahol használható navi, nagyobb képernyő, és jobb kamera van. Vagy pda-t, ami a legjobb navigációra, de ott viszont nem nagyon vannak jó fotós gépek, esetleg a touch HD vagy az omnia.
-
Kloden
senior tag
válasz
cellpeti #12084 üzenetére
Hi, nekem történetesen c702 van, sztem szép képeket csinál, bár persze sokan fikázzák, hogy egy C-s telónak jobb képeket kéne tudnia. Szerintem döntsd el, hogy Neked megfelel-e a képminősége Link
Én azt mondom, telóhoz képest jók a képek.
A GPS-hez a google térképet rá lehet tölteni előre a telefonra, és akkor nem használja a netet, ez annyira jó, hogy megmutatja hol is vagy éppen, navigálni nem fog. Ahhoz mindenképpen netforgalom is kell. Ha navigáció mindenképpen kell, sztem egy nokia okostelót vegyél. Ha a GPS elég annyira hogy megmutassa hol is vagy, ez a teló is jó. Van benne egy Tracker nevű progi is amugy, ami nagyon jó eddzésekhez, sebesség/idő/út grafikonokat rajzol, nagyon király. Ja és mivel porálló, a kijelző mögé sem fog por beférkőzni egykönnyen.Mamuska: a c702 gombjai szerintem nagyon jók, átlátszó gumi fedi, így kopni az életben nem fog. Nem a legkönnyebb benyomni, de nem is nőknek készült, nekem nagyon bejön. Egyetlen gombot kell csak körömmel benyomni, az pedig a középső fém OK gomb, kopni se az se a keret nem fog mert az is fém.
-
Mamuska
őstag
válasz
cellpeti #12084 üzenetére
El kell, hogy keserítselek, de a c702 alkalmatlan navigációra. Fizetős, meg bolhafasznyi méretű a kijelzője. SE-ből az x1 alkalmas erre a nagy kijelző miatt, meg a win miatt, amin természetesen megy az igo8. Ott van még a p1, meg a w960 amin megy a garmin meg még egy csomó cucc, csak annyi a dolgod, hogy veszel egy külső gps vevőt hozzá. A c702 egy hatalmas ballépés is, egyszerűen sokkal szarabbul fényképez mint a k800, lepereg róla a festék pikk-pakk, szarok a gombjai, egy szóval egy sit. A p1 kicsit lassú köszönhetően a 208mhz-es procinak, de 100x jobb mint a c702, de manapság már kevés a p1 is tudásra. Navigációra pda való, ez csak parasztvakítás. Megnéztem, nem is létezik olyan SE, ami jó lenne navigációra, amellett meg jól fényképez, nem hiába van szinte csődben a cég, mert egyszerűen már az ilyen fajta igényeket sem képes kielégíteni. Tehát winmobile-os telefont kell nézned elsődlegesen, vagy symbian-ost. Az x1 az egyetlen win-es sony ami enyhén szólva sem lett jó, a symbian vonala az UIQ meg csődbe ment, abbahagyták. Ilyen alapon nem érdemes SE-t venni, mert ami alkalmas, az vagy halott op. rendszert futtat, vagy egyszerűen használhatatlan. Ha nem gond a pénz akkor x1, és le a SE féle today plugin szemét, meg minden ami miatt lett kegyetlenül lassú, és utána kapsz egy korrekt gépet. Tehát az x1 hardvere jó, csak a szoft egy hulladék rajta.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Majd mostanában szeretnék venni Sony mobilt. De fogalmam sincs,hogy melyiket is vegyem.
Egyenlőre a C702-t néztem,de nem tudom.
Jó lenne,ha szépen tudna fotózni,sokáig bírja az akksi,bővíthető legyen(ez talán manapság alap már) és ha lehet legyen benne GPS.(ez mindenképp a netről húzza a dolgokat?)
Még nem néztem végig az összes SE-t,de valaki tudna ötletet adni?
-
Mamuska
őstag
Ezek alap alsó kategóriás telefonok, ahhoz mérten jók. A g502 a nyerő ebből a trióból, de viszont kényelmetlenek a gombja. A memóriakártyát nem úszod meg olcsón, mert mind 3 Sony-Ericsson, és azokhoz a legdrágább. Az s302-őt semmiképpen sem, mert az egy átcímkézett sagem.
-
Dim
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állunk a párommal.
Tmobil előfizuval egymás közt 0 ft stb. Ebben az ajánlatban van pár készülék ami "0 ft".
Leginkább ezekből szeretnénk választani, ehhez kérnék tanácsot.
Elsőre a 3 SE készülék volt szimpi. g502 s302 w350i
Elvárások: kamera, jó foto és képmegjelenítés, de felárért nem vágyunk extrára, csak jól akarunk választani.
Korrekt Mp3 lejátszás, elegendő memo ill. olcsó bővíthetőség.
Stabil, megbízható teló kellene, nem cserélgetjük túl sűrűn.
Értelmes de egyszerűen kezelhető legyen. Tízezreket nem szeretnénk áldozni rá, de ha valakinek van ötlete a T kínálatából olyan készülékre ami csak egy kicsivel drágább ne tartsa vissza.
Előre is köszi! -
picur220
veterán
válasz
Viktor0610 #12064 üzenetére
Nem létezik 2 6650-es, van 6650 meg 6650 Fold, és ez két, egymástól különböző típus.
A Nokia számozásával nem lenne baj, csak amikor kiadja a telokat, nem tudja, hogy milyen kategóriába fog esni, és nem ez alapján számoz. PL: N85-öt és N96-ot számozásban felcserélhették volna, és az N82 sem illik abba a kategóriába... -
fejedlm
csendes tag
válasz
tolts.hu #12074 üzenetére
Nem, nem ötöt ér az e51, akkor sem, ha otthagyod ötért.
De ha egy adott telóról sokan úgy gondolják, hogy keveset ér és a kereslet-kínálat is ezt mutatja, akkor szerintem érdemes rajta elgondolkodni.
Nekem tök mindegy, hogy emberünk mit vesz (úgysem nálam veszi, nem is azért akartam rajta segíteni), csak gondoltam megosztom vele azt az infót, nehéz lesz eladni.A teló árát soem az szabja meg, hogy mit tud, mennyire tartják a mindig résen lévő fiatal fórumozók, hanem a KERESLET-KÍNÁLAT.
(Ha keveset mondok egy telóra mindig megindoklom.
)
-
tolts.hu
őstag
válasz
Murderer69 #12075 üzenetére
valamiből nekik is meg kell élniük.
-
fejedlm
csendes tag
válasz
tolts.hu #12063 üzenetére
Nem annak tűnik, de ezt mond annak, aki eladta a boltban.
Nem azt mondtam, hogy ennyi az értéke és nem kevertem össze a két típust, egy dolog, hogy a linkeden lévők annyiért akarják eladni, más dolog, hogy el is adják-e?
Van ott majdnem 4 hónapos hirdetés is.
Szerintem tök mindegy ki mennyiért hirdeti, nem könnyű eladni és nem tartja az értékét, ezt mint kereskedő mondom és csak ennyit mondtam nem többet. -
Mamuska
őstag
ami nem túl drága és meg van benne minden ami manapság egy telefonba belekerülhet.
A kettő üti egy mást, amiben minden megvan az több mint 100 ezer, az olcsó meg nálam az 50 rongyos kategória.
Inkább az utóbbira mondok párat samsung g600 van egy csomó színben lila, rózsaszín, fekete-arany stb.
Sasmung u800, ez is van pár nőies színben rózsaszín meg miegymás.
Nokia 6500classic -//-
Ez a samu is elég nőies [link] http://mgsm.hu/index.php?shop=gsm&menu=show_model&product_name=Samsung+L320+La+Fleur+Arany+%7C+tulajdons%E1gok%2C+adatlap&mod_cat_id=1&mod_cat=&mf_id=32&mf_name=Samsung&mod_id=10277&mod_name=L320+La+Fleur&sub_mod_id=10531.
nokia 6120classic [link] [link] ebben a két színben nőies.
Nokia 6220classic lilában
nokia 6600 fold bíbor színben [link]
Sony-ericsson w595, LG kf510 -
V.L.
aktív tag
Üdv!
Páromnak szeretnék a közeledő szülinapjára egy nőies mobiltelefont vásárolni. Ajánljatok nekem olyan készüléket ami nem túl drága és meg van benne minden ami manapság egy telefonba belekerülhet.
-
Ariadne
őstag
Üdv!
Idős szüleimnek keresek új mobilt, eddig Nokiát nyűttek (3110, 3120, ha jól emlékszem), de most új aksi kellene, és akkor már inkább új telefont is.Szóval kizárólag telefonálás és könnyű sms írás céljára, de azért igényes mobilt keresek. Tényleg nem kell se fényképező se semmi extra, csak legyen megbízható, jól összerakott kis készülék, több év garanciával. A Nokia felé van egyfajta pozitív hozzáállásom...
Előre is köszi, ha tudtok adni tippeket.
-
bope87
aktív tag
válasz
Viktor0610 #12064 üzenetére
Ja hát persze, azt hittem egyértelmű
Igen az újra gondoltam
-
[a]tti
csendes tag
Sziasztok!
Szerrtném kérni a segítségeteket.
Gondolkoztam hogy venni kellene egy telefont, de nemtudom hogy miet vegyek.
Modnjuk azt se tudom hogy létezik-e olyan ami megfelelne nekem.
Úgy a követelmények:
-Érintőkijelzős.
-Legyen kényelmes a kezelhetősége.
-Gyors.
-Közepes kamera.
-Vaku.
-Gps.
-Netezési lehetőségek.
-Ne legyen förtelmesen ronda.
-Min. 8gigáig bővíthető memória.
-Jó hangzás.Kb ennyi, remélem tudtok valamit ajánlani.
-
fejedlm
csendes tag
Ez igaz, ugyanakkor közel sem jó annyira, hogy pénzt áldozz rá sajnos.
Szerintem az elég beszédes, hogy az értéke a béka popsija alatt van, már vettem 6650-et 10k alatt, a vevő oda adta könnyedén, annyira utálta és annyira nem akarta senki megvenni tőle.
Én is könnyedén megváltam tőle alacsony áron, szóval, ha megveszed kapsz egy "örök" társat.
Annyi pénzért sokkal jobbat is kapsz.De ez a kereskedői szemszögből nézve van így, egy kevésbé keresett típust sosem ajánlok.
Lehet Te ügyes leszel és jól jársz vele. -
Mamuska
őstag
válasz
bope87 #12056 üzenetére
Én a 6650-et ajánlom, a másik kettőt nem. Nem csak azért mert symbian, hanem mert ugyanaz az akku van benne mint az e71-ben, tehát az egyik legjobb amit mobilokba tesznek. Legújabb symbian, van gps, tehát minden benne van ami egy átlag, vagy a fölötti felhasználónak kell. Olyan infók is fölröppentek, hogy ennek a szoftjára fordították a legtöbb időt, embert, és pénzt, tehát valószínűleg kevesebb bug van benne mint sok más telefonban. A másik kettő sima java-s telefon, a 6500 slide-nál többeknek összekarcolja a csúszka a billentyűzetet, a w760 navigációja meg használhatatlan. A 6650 véleményem szerint sokkal jobb mint a másik kettő.
-
bope87
aktív tag
Eddig kimaradt az életemből pedig rendszeresen olvasom az oldalt, de nem hangzik rosszul, jól néz ki, tudásra is
Van 1-2 ami mondjuk külsőre tetszik, de nem tudom milyen vélemények vannak róla. Pl Nokia 6650, 6500 Slide vagy SE W760. Ezek mi a véleményed? Tudás-árban pl -
bope87
aktív tag
5310-esem van most, de valami komolyabbra szeretnék váltani
úgy igazából olyan kéne ami fémházas, ebből a szempontból a 6700-ra fáj a fogam, kíváncsi vagyok rá. De a W760 is nagyon megtetszett.
WLAN, GPS nem olyan lényeg, inkább lehetőleg legyen fémből, jó zenelejátszó, elfogadható/átlagos kamera legalább. Márkára nem lenne kitételem, mit ajánlanátok? -
-
Akheron
senior tag
Sziasztok
Tudtok esetleg olyan, mp3-lejátszásra képes telefonról, amiben 3,5-ös jack csatlakozó található, bővíthető és megvásárolható aránylag olcsón, tíz ezer forint körül vagy alatt? A normális üzemidőnek is örülnék. Az alapvető funkciók mellett az egyetlen szempont az mp3-lejátszás lenne, de még a hangminőség sem számít, mert nem zenéhez volna rá szükségem.
-
eddie17
addikt
Újabb dilemmába estem.
Lenne itt pár teló, de nem tudok közülük választani.(mindegyiket nagyjából egy árban tudom beszerezni).
LG KP500(zsír új), Samsung F480(pár hónapos, karcmentes), Nokia 6220Classic(zsír új), Samsung U800(zsír új). Mindegyikből tetszik valami, nem tudok dönteni. -
_ak_
addikt
Sziasztok!
Nagyom olcsó kártyás vodafonos készülékek közül melyik a "legjobb"?
Egy pár ezres mobilra lenne szükség, alulról nézve melyiket érdemes venni? ha egyáltalán van értelme ebben a kategóriában válogatni.Ezek a vodafone (márkájú) [link] mobilok milyenek vagy itt is érvényesül, h SE vagy nokia inkább?
-
Alapvetően egy ok van a symbian mellet, az pedig a sokkal bővebb szoftver bővíthetőség.
Messze nem hiszem, hogy mindenkinek szüksége lenne a symbianra. Hasznos "fícsör", de ha nem kell, akkor annyira hasznos, mint parkinzonosnak az érintőkijelző. Volt symbianos készülékem, tetszett, de számomra a WM praktikusabb. Ha már itt tartok: kipróbálhatsz egy WM készüléket is esetleg pl Samsung i780, de ennek a kamerája sem éppen egy fotóbajnok.
A 705-öst nyomkodd meg, ha tetszik, válaszd azt. Jó készülék.
-
mrlujoak
veterán
Persze, valamit, valamiért. A W995-nek meg fogják kérni az árát.
Visszatérve a pontosított vágyadra (inkább nagy kijelzős slider) akkor a G705 az alternatíva.
A G900-hoz képest gyorsabb, nem okostelefon, viszont a 3.2 mpx-es FF-os kamerája elmarad tőle.
A G705 anyaghasználata lehetne jobb is. A minőségibb anyagokból építkező testvérmodell (W705) viszont már minimum 15 ezerrel többe fáj.mrlujoak
-
Mappa
addikt
válasz
fateless #12027 üzenetére
symbian-os telóm még nem volt fater N73 nyomogattam párszor....de nagyon egy gyökér telefon hogy az hihetetlen....alapvető alkalamzásoknál csak csíkol (loading
) és csak várás ..meg kékfognál nokia nokia telefon adatküldés zene,kép .....kompatibilitási hibák
mondjuk az a telefon volt vagy 4 szervízbe mret ki be kapcsolt stb....na most ezek után gondolod mennyire kéne symbis teló
ok,aláírom hogy az nem egy mai darab készülék de nem is egy régiség...biztos azóta fejlödtek ezen a téren ..sőt.De voltaképp miért jó hogy ha symbianos egy telefon ? mivel nem volt még így nyilván furcsa itt ez a kérdés de hát minden nap tanul valami újjat az ember
-
Mappa
addikt
válasz
mrlujoak #12026 üzenetére
ja igen az bitang durva de azért én maradok a földön és húzok limitet 60K
közben nézegettem a nokia telókat..azért annyira nem durva,majdnem "mindegyikben" led vaku van még ilyen 90 rongyos telókba is
pl.
85 tehát nem nagyon húzok nokia fele így sem annak ellenére hogy mindenki odáig van érte olcsóbb,gyorsabb,stb...3K olcsóbb egy 6210 navigator mint egy G705 sőt valahol tök egyező árakon vannak
-
Akkor SE 705 vagy E66. Az előbbi általad is említett a szokásos SE finomságokkal, ez utóbbi pedig symbianos, nagyon masszív, és AF-es. ha szükséged van a symbianra, akkor egyértelműen a Nokia, ha nincs, akkor saját preferencia dönt. (A tesztek alapján az E66 3.2-es kamerája enyhén szólva nem egy "istenkirály", ezen a szinten ugyanott tartanak.)
Ha SE külső lenne Nokia anyaghasználattal, K800 kamerával, akkor nem gondolkodnék, melyiket ajánljam a kettő közül - de nem az.Fő kérdés tehát: kell symbian vagy sem.
Persze van sok más alternatíva is...
-
Mappa
addikt
ez igen ez a 6210 Navigator pofás darab báár
...GPS helyett mondjuk Wi-Fi lenne benne akkor szó nélkül ....nagy kijelző,Wi-Fi,és szétcsúsztatható ilyen kéne nékem
-
Mamuska
őstag
Az a legjobb ha más márkában keresgélsz mint a sony-ericsson, drága és több éve elavult telefonokat gyárt. A g900 ára egyszerűen abszurd, 208mhz-es proci van benne, a nokia meg már 2 éve 369mhz-es procival szereli az okos telefonjait, szóval marha lassú egy készülék. Nincs HSDPA, se navigáció stb. Ennyiért sokkal jobb nokiák vannak. Mondjuk egy nokia n78 oda vissza veri tudásban, és egy árban van vele, meg az UIQ-nak vége, egy teljesen becsődölt op. rendszert futtat, még eladni is nehezebb lesz.
-
picur220
veterán
G900 jobb kamerában... DE 65k-t nem ér!!!
Sztem ha tudzs, vegyél vhonnan egy normálisabb Nokiát, vagy szájbershotot ha kam kell.... Esetleg 6210 Navigator?? 3,2mp AF cam + GPS nem tom mennyire kell...
6220C-ben 5 mpx-es kamera, XE-vaku ezek 58ezerbe fájnak, és sztem jobbak, mint az említett 2 SE. Esetleg N78: 3mp AF +LED , WLAN, GPS. -
Mappa
addikt
G900 vs G705 melyik lenne a jobb választás??? voltaképp árban megegyeznek tudásban hasonlóak....K850 még mindig a másik etalon.. de fényképezni viszont elég lenne azis (G-s telók).van ez a E51 ugyanúgy Wi-Fi stb....viszont 2 mp a kamera ...több kollégámnak is ilyen nokia van de mondták hogy most durva képeket úgysem telóval készít az ember...ennek ellenére mégis SE felé húzók G900/705
-
dave93
őstag
Sziasztok!
20k ig keresek telót. Mit ajánlotok újban, mit használtban? pannonos vagyok -
eddie17
addikt
válasz
fejedlm #12010 üzenetére
Na, vodánál venném kártyásan venném 40-ért a KP500-at.(vodás vagyok)
Na az utolsó mondatoddal el is döntöttem, KP500 lesz a befutó, 1-2 évre tervezek vele(remélem). Köszönöm a segítséget.
Volt nekem is W910-em, még 40-ért vettem előfizuval, most ennyi kártyásan...-Nokia-: Igen, LG lesz, moto mégsem kell
Nekem annyira nem jött be a fekete démon
Két Nokia telefont imádtam eddig amim volt: N91 és N78 csak hülye voltam... -
fejedlm
csendes tag
Ugyanígy járt a w910 is. A gyári w910 50k, a voda meg elintézte, hogy 30-35-ért lehetett eladni az újat.
-
fejedlm
csendes tag
válasz
eddie17 #12009 üzenetére
Kérdés nem-e ex-vodás teló az?
A KP500 ára normálban közelít az 50-hez, kicsit alatta, kérdés milyen színű, a gold drágább is lehet.
A KP500-nál azzal kell számolni, hogy a voda nyomja ezerrel akcióba, előfizut ad ide, előfizut ad oda, hamarosan teli lesz a piac KP500-al és nem fog 40-et érni, szerintem azzal érdemes várni egy kicsit, ráadásul a voda nehezen tilt, ha nem fizetik.
Hamarosan tudsz venni 30k alatt.Egyébként jó teló, jó lesz a promója is, illetve már jó is.
E8-nál mindenképp jobb, meg többet is ér. -
fejedlm
csendes tag
válasz
eddie17 #12006 üzenetére
Mit nem?
Ha 30k a nagyker ára és Te nagyker áron tudsz valamilyen oknál fogva venni, akkor szerinted megéri vagy sem?Szerintem, ha arra van szükséged, akkor megéri, mint boltos azt mondom nehéz eladás lesz neked, ha megunod.
Persze, ha ez évek múlva lesz, akkor kit érdekel?
Egyébként kiskerben venni valamit nagyker áron mindig megéri, feltéve, hogy szükséged is van rá, illetve akarod-e? -
eddie17
addikt
Sziasztok.
Mit gondoltok 29900-ért megéri függetlenül újonnan a Moto E8?
Szükségleteim kicsi zene, telefon, meg sms. Külsőre teljesen bejön. De vaj'h meg ér ennyit? -
mrlujoak
veterán
válasz
picur220 #12001 üzenetére
2008-ig (a frissített modellszámozásig) a Cyber-shot a K széria egyes tagjai voltak, úgymint a K550i, a K770i, K790i-K800i, K810i és a K850i.
2008-tól a Sony Ericsson újabb jelölést (modellszámokat) alkalmaz, megalkotta a C szériát, melyben már csak Cyber-shot modellek vannak.
C510, C702, C901, C902, C903, és a C905.
Ezzel együtt az "i" azaz nemzetközi jelölés is eltűnt a megnevezésekből.Off-ba teszem, mert témaidegen a hsz...
mrlujoak
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro