Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy visszavonásig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EdRush
csendes tag
Üdv!
Szerintem akinek pénze van rá, az Nokia N95/N82 es mobilokból válaszon!!
Ezekbe minden megvan amire csak szükséged van.
Gps,kamera is 5Mp-eles, Wlan-Wifi,3G,Symbian 9,2=sok játék/program
Zenére se utolsó kihangosítvas is tökéletes az N95, és 3.5 Jack dugó van rajta. -
-
-
-
Crytek
nagyúr
Melyik a jelenlegi olyan mobiltelefon ami a 2 vagy 3 megapixelesek között a legszebb képet csinálja?
-
Neró
őstag
Rögzíti a felvett beszélgetéseket?Hát nem nagyon tudom,
hogy ezt tudja de itt van a Nokia 5310 XpressMusic.Ennek a hangja hibátlan és hát az ár az valahol 50k alatt, valahol 50k felett de láttam már 86k-ért is.Van pirosban és kékben.Szerk...
Amúgy milyen márkájú telefonra gondoltál?
Nokia,Ericsson,Samsung?Vagy nincs e fajta elkébzelésed?
Mert akkor olyasmit ajánlok. -
GIJoe
addikt
Tisztelt Hozzáértők!
1 olyan telefont szeretnék venni, ami rögzíti a felvett beszélgetéseket, jó a hangminősége, viszonylag nem kell sokat tölteni, és nem 1 vagyon...
Előre is köszönöm a tippeket!
GIJoe
-
-
ddddd4
tag
Én mindenkinek a Nokiát ajánlom. Sokkal jobb mindenbe mint a SE.
-
-
ent
őstag
thx
Holnap írok tapasztalatokról.
Formázzam akkuját?szerk: még egy kérdés n82 vel kapcs: ha zenehallgatásról beszélünk, mennyire jobb/rosszabb egy n82 egy walkmann telcsinél?
-
-
nemma
addikt
Abban a tudatban, hogy a K850i a legrosszabbul siekrült 5Mpx-es kamerával rendelkező telefon a piacon, szerintem, igen, többet ér az N82.
Persze jobb a kijelző is, van benne Wifi, 4-szer akkora kártya jár hozzá, van rajta 3.5-ös Jack is és a szoftver se döglik meg. Feketében pedig még egész jól is néz ki... -
ent
őstag
Meggyőztetek, fekete a nyerő nálam!
Azért sír egyik szemem, mert k850 egy álom telcsi, külsőre. Viszont az n82 képességeit még ki is tudnám használni!
Szerk: Egyébként ha már fényképezőjénél tartunk: ennyivel jobb lenne n82 k850 nél (25k különbség!). Máshogy: ér 25k val többet az n82 fényképezőgépe?
-
Még egy szavazat az N82-re.
-
nemma
addikt
Sürgős, mi?
A K850i tényleg mérföldekkel szebb, de szerintem nem éri meg ennyi pénzt kiadni érte, rengeteg baj van vele.
A fényképezőről nem is beszélve...Az N82 nagyon durván veri!
Én mindent összevetve az N82-t venném, de ha főleg a kamera használhatósága dönt, akkor meg főleg! -
ent
őstag
Ma megnéztem egy nikkeles n82 őt MMban. Nagyon nem jött be a navi gomb nyetlesége. kérdésem, ez mindegyiknél így van, vagy csak a kiállított agyonnyomkodott példánynál?
A fel le irány még hagyján, de jobbra balra kényelmetlen, szinte körömmel kell benyomni. Tapasztalat?(Egyébként nagyon vacillálok k850 -70k s ára miatt illetve ez a telcsi között. Mennyivel szebb vagy netán csúnyább képet produkál n82 k850 hez képest?)
Szerk: egy pentax 5Mp VGA videojánál mennyivel csinálhat szebb / rosszabb vga videokat n82?
-
Sandormaster
aktív tag
Hmmm....ennél a partnero-s üzletnél néztem ezt a fekete - arany u600-at.....háááát, az valami műremek
, mondjuk 4kval több is mint a sima fekete
-
Otisz
őstag
-
Otisz
őstag
válasz
_Bumburnyák_ #6066 üzenetére
A HU valószínüleg azt jelenti, hogy csak ők (GSM bolt) vállalnak rá garanciát, míg az EU az EU-n belül érvényes, vagyis nemzetközi garis - valószínüleg nem itthoni gyártású.
Én legalább is ezt feltételezem. -
_Bumburnyák_
csendes tag
Kicsit off, de itt említették, hogy hol lehet olcsón kártyafüggetlenül telót kapni...mondjuk itt vagy itt....
De mit jelentenek ezek h "HU" vagy "EU" garancia...
A garancia tudom mit jelen, annyira hülye(még)nemvagyokde ezt a hu-t eu-t nemvágom
Bemegyek a T-hez veszek 1 telót és tudom h van rá garancia és csókolom, de ezek...
-
Neró
őstag
válasz
villamos #6063 üzenetére
Nokia 8600 Luna ha az ár nem lényeg.
-
villamos
őstag
Nos...
kellene nekem telefon. Jelenleg egy Nokia 2610 (nemröhög!) van a birtokomban. Szeretnék azonban egy kicsit igényesebb darabot mostanság.
Igények:
-jobb, nagyobb kijelző, mint a 2610 -ben, olyat amit látok is
-pc re lehessen kötni valamilyen szabványos (pl mini usb) kábel segítségével, pl témák cseréléséhez...
-cserélhető memóriakártya, elterjedt, elérhető formátum...
-tégla kialakítás, csúszka, meg összecsukósdi nem játszik
-mp3 nem lényeg, ilyen igényeimet a Zen tökéletesen kielégíti
-egyéb multimédia, és 3g sem lényeges, mivel leginkább telefonálok (igaz azt sem túl sokat...)
Természetesen a Nokia készülékei előnyt élveznek... -
Sequadon
tag
válasz
Sandormaster #6055 üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Sandormaster #6055 üzenetére
Jó garival a "olcsón" itt lehet venni telefont.
-
gallson
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket.
-
Sandormaster
aktív tag
Tudtok olyan üzletet mondani, ahol a legolcsóbban lehet mobilokat venni? Esetleg a PH!-n van vki aki árul mobilokat és megbízható?
-
AMD Power
titán
válasz
remington2 #6034 üzenetére
40K a K800i. Jó vétel nagyon.
-
Szólista
senior tag
válasz
remington2 #6044 üzenetére
Ha használt teló is szóba jöhet akkor SE K800i v K750i.De nézz körül 1 másik topicban is,ahol fényképek,videók készültek telóval.
-
Susie
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek mikorra érkezik meg Magyarországra az LG új telefonja az ARIES KP210?
Úgy tetszik nekem! -
vasip
tag
6500 slide vagy w910?
Esetleg más ilyen kategóriáju teló?
A kamera nem számít! -
remington2
senior tag
válasz
remington2 #6034 üzenetére
Erre a hsz-re valaki?
-
törölt tag
válasz
Sandormaster #6042 üzenetére
szvsz nem,
sokkal jobban összerakott teló a d900-as
a médiában 39k a d900i -
Sandormaster
aktív tag
Ha már U600-nál járunk, mennyivel éri meg jobban mint egy D900i ? Mert nézegettem őket, de szinte teljesen ugyanaz a két mobil egyedül a kinézet, meg érintőgombok a különbség, megéri az U600 azt a plussz pénzt?
-
-
gallson
csendes tag
Köszönöm, válaszotokat. Ha zene és kamera is számítania és kb. 40k előfizetésel amit szánnék rá mit ajánlottok?
-
gallson
csendes tag
Hali, telót szeretnék venni. és azt szeretném megkérdezni szerintetek samsung u600 vagy SE W910i?
-
remington2
senior tag
Hali!
~30k HUF környékén milyen telót ajánlanátok, amivel jó képeket lehet készíteni? Haveromnak SE K550i-je van, amivel szép képeket csinál, ebben az árban van ennél jobb teló?
-
KaiotEch
nagyúr
Van esetleg vkinek Nokia 6500 Slide-ja? Mert az az a teló ami igazán tetszik rég óta, csak sok rosszat hallottam efelől! Megerősítené vki, hogy azok a felveések igazak-e vagy sem?
Pl.: Szanaszét karcolja a bill.-t, sokszor újraindul, visszaáll az eredeti témára...
-
-
totya98
tag
szerintetek melyik telefont vegyem
samsung u600
se w980
nokia n95 8gb
nokia n95
nokia 5610
nokia 5310(tudom hogy a w980 még nem kapható de nem sürgős és kitudom várni míg kapható lesz)
-
AMD Power
titán
válasz
Viktor0610 #6017 üzenetére
Ennyiért nem is csodálom! Nagyon jó árban van!!
-
-
AMD Power
titán
válasz
Sandormaster #6015 üzenetére
-
Susie
csendes tag
Köszi viktor és vosimo a válaszokat.
Most találtam egy cikket:
http://mobilarena.hu/hir/olcso_lg_kagylo_erkezik.htmlez a teló nagyon szép, de jó lenne, ha minél hamarabb lehetne kapni!
-
-
Susie
csendes tag
Sziasztok!
Most szeretnék új mobilt venni eddig Vodafonos voltam. T-mobile-os nem szeretnék lenni.
LG KP230 és a Pannonos Motorola W375 és W377 között gondolkodom.Mindenképpen olcsót szeretnék és kihajthatósat.
Várom tanácsaitokat, köszi
-
-
totya98
tag
válasz
grafikus17 #5989 üzenetére
p1
!
-
KaiotEch
nagyúr
Én is szeretnék már venni mobilt, mert már kezdem megunni a 3510i-met!
Milyen telefont ajánlanátok?Eye-points:
- NO oprendszer (S40!!!)
- 2-3MPx kamera
- Nokia (lehetőleg)
- bővíthető memória(de belső se legyen kicsi)
- igényes legyen!!Köszi!
[ Asszem nem hagytam ki semmit sem! ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!