- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigmeus
tag
válasz
Lorden #71371 üzenetére
Engem rábeszélt a klímás a Fisher Nord-ra, mivel nem volt vele tapasztalatom, így belementem. Nálunk egy 35 nm-es nappaliban van. Napközben annyira nem tűnik fel, de este már hangos, nem lehet mellette tv-t nézni. Nálunk a földszint elég nagy, egybenyitott tér. 35 a nappali, 20 az étkező, külön egy konyha, kis folyosó és lepcsofeljaro. Ilyen időben kifűti a nappalit, etkezot, lépcsőt, és a fenti szobákban is simán érezni, hogy jön fel a meleg. Kisgyerek mellett kell, hogy menjen reggel és fürdési időben. Hideget is elég durván tolja amúgy. Nekem ez az első klimam, nem tudom hogy egy dragabb mennyivel lenne csendesebb. De lehet ezt elraknam az etkezobe és helyette egy kisebb, jobbat tennék be, bár lehet annak is zavarna a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest