Hirdetés
- Mini-ITX
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
PROTRON #50949 üzenetére
"Azért azt se felejtsük el hogy a "3,5kW" amit felül a táblázat ír az a névleges hűtési teljesítmény, márpedig az egyáltalán nem jelenti hogy tutira minden típus 4 kW névleges fűtésivel bír. Sőt." -teljesen igazad van. Ez így korrekt. Viszont az adatok összehasonlítási alapként Daikin esetében ( számomra ) érthetetlen alálövést mutatnak.
Mielőtt megvettem a gépeket szénné böngésztem a kapacitás táblákat és felfedeztem már régen az anomáliát, amire SOHA nem kaptam választ se itt, se egy telepítőtől sem.
Láttam én, hogy a Daikin és a Fuji másképpen adja meg a kapacitás táblázatban az adatokat, mert bizony a Comfora gépem a táblázatban szereplő érték kétszeresét leadta a gyakorlatban -5 fokban. Tehát nem összehasonlíthatóak az adatok.
A másik, hogy egy valóban fűtésre optimalizált Comfora vagy Perfera gépet a 3 soros, szabadon függő hőcserélőjével és intelligens leolvasztás vezérlésével nem lehet egy ligában említeni a "fűtése alkalmas" logóval ellátott gépekkel. Az más kérdés, hogy árban valóban mélyen zsebbenyúlós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest