- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
PROTRON #50949 üzenetére
"Azért azt se felejtsük el hogy a "3,5kW" amit felül a táblázat ír az a névleges hűtési teljesítmény, márpedig az egyáltalán nem jelenti hogy tutira minden típus 4 kW névleges fűtésivel bír. Sőt." -teljesen igazad van. Ez így korrekt. Viszont az adatok összehasonlítási alapként Daikin esetében ( számomra ) érthetetlen alálövést mutatnak.
Mielőtt megvettem a gépeket szénné böngésztem a kapacitás táblákat és felfedeztem már régen az anomáliát, amire SOHA nem kaptam választ se itt, se egy telepítőtől sem.
Láttam én, hogy a Daikin és a Fuji másképpen adja meg a kapacitás táblázatban az adatokat, mert bizony a Comfora gépem a táblázatban szereplő érték kétszeresét leadta a gyakorlatban -5 fokban. Tehát nem összehasonlíthatóak az adatok.
A másik, hogy egy valóban fűtésre optimalizált Comfora vagy Perfera gépet a 3 soros, szabadon függő hőcserélőjével és intelligens leolvasztás vezérlésével nem lehet egy ligában említeni a "fűtése alkalmas" logóval ellátott gépekkel. Az más kérdés, hogy árban valóban mélyen zsebbenyúlós.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest