Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ridiculous

aktív tag

Sziasztok!

Gépházvásárlás előtt állok és szeretném a számomra legmegfelelőbbet beszerezni. :D

A gépbe szerelendő alkatrészek:

-MSI B450 Tomahawk Max
    -Ryzen 5 1600 (jelenleg a gyári hűtőjével, maximum egy AMD Wraith Prism RGB - s hűtőre cserélném mert szépen mutatna és úgy sem lesz széthúzva az meg lazán elfér szerintem :DDD )
    -ROG-STRIX-RX570-4G-GAMING
    -1 db 3,5" HDD és 1db 2,5" SSD

Elvárás:

-edzett üveg oldallap mindenképp
    -fehér házat szeretnék
    -nem lenne hátrány ha gyárilag lenne benne RGB-s venti ami rendesen teszi a dolgát
    -maximum összeg a fő kiszemelt miatt 20.000Ft-ról felugrott 30.000FT-ra (okát lásd lentebb)

És most jöjjön az amiket én már kinéztem:

-az első kinézett ez a ZALMAN i3 volt (elsőnek az edge kivitel, de kicsi utánaolvasás után megértettem hogy nem ártana ha a gépház elején bejutna a levegő.. :DDD )
    Itt még nem nagyon érdekelt a fehér szín. Mára már nem igazán tetszik a gépház, szóval nem áll előkelő helyen a listán.

-utána valahogy a szemem elé került egy KOLINK OBSERVATORY RGB fehér kivitelben.. itt feladtam volna a nemrég szerzett elveimet a jó szellőzéssel kapcsolatban a szépség oltárán de inkább tovább keresgettem :K

-ezután megint úgy voltam hogy legyen felőlem fekete csak jól szellőzzön így lett a következő kiszemelt egy COOLER MASTER MASTERBOX MB511 RGB
    .. egyetlen probléma vele mégis az hogy nem fehér, de ha nagyon ajánlott ház akkor átgondolom. :U

-aztán volt még a SilentiumPC Signum SG1 TG a kiszemeltjeim között, sajnos ő sem fehér de szellőzése jónak tűnik és valamiért tetszik is ez ház fogalmam sincs miért.. csak ez az első ház amiben nincs meg a 4db venti szóval arra is költeni kell de legalább az ára egyensúlyozza.

-és akkor a fő kiszemelt: BITFENIX NOVA MESH TG WHITE
    egyszerűen nem tudok betelni ezzel a házzal, úgy találtam rá hogy nem is kerestem csak youtube-on nézegettem gépes vidiket, aztán láttam meg őt.. szerelem első látásra :DD
    Szóval az ő ára 21.000FT postával, de csak 2 ventivel felszerelt..
    Amire gondoltam: előre veszek bele egy SilentiumPC Sigma HP Corona RGB Kit - et (az előzőleg említett Silentium gépházba is ilyet vennék) a gyári első ventit pedig felülre átraknám. (nem sok idő elteltével a hátsó ventit is cserélném meg amit a gépház felső részére szerelnék át előlről, csak így is a plafont súrolom amit szánok rá jelenleg:D )

Szóval így lett a 20K-ból 30K a maximum.

Kérdések:

1. Megfelelő-e a fő kiszemelt vagy ha nem akkor a többiből valamelyik?
    2. Van-e jobb választás 30.000FT-ig amihez jár elég venti és nem kéne cserélni?
    3. A SilentiumPC Sigma HP Corona RGB megfelelő választás ha szükséges a gépházba mint az utolsó 2 általam említett gépháznál?

Nem említettem meg az összes kinézett házat csak azokat amik legjobban megfogtak. (tudom a KOLINK házat nem fogja senki ajánlani, őt csak megemlítettem mert tetszik :DDD )
    Remélem érthetően fogalmaztam és írtam le mindent, ha nem elnézést. :U

Válaszokat előre is köszi! :R

[ Szerkesztve ]

[ [ [ Pain...Death...Nothing phases me ] ] ]

Új hozzászólás Aktív témák