- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz .Farkas. #73897 üzenetére
Valahol kompromisszumot kellene kötnöd, mert ezen az áron nem ismerek mázat ami...
- normális szellőzéssel rendelkezik,
- nem kell plusz költségen ventiket bele tenned,
- mindbe max. 2db 2,5" SSD + 2db 3,5" HDD hely van (ha ez elég, akkor ez egy jó ház)
Esetleg várj, hátha lesz aki ismer olyan típust ami minden kritériumnak megfelel és kapható is. Ami megfelelne az a Phanteks Eclipse P400A Digital ami most csak egy helyen, és drágán érhető el (ami hasomló, csak picit jobb minőségű mint a Deepcool ház + több HDD fér bele). -
.Farkas.
tag
Sziasztok,
Milyen hazat ajanlotok ehez a konfighoz:
Ryzen 5 3600
Gigabyte B450 GAMING X
Corsair Vengeance LPX Black 32GB, DDR4
1db SSD
3x4TB HDD
Radeon RX 5500 XT
Seasonic Focus 450FM, 80+ Gold, 450WSemmi csicsa nem kell legyen, valszinuleg el lesz dugva a gep
Lenyeg hogy legyen benne 1SSDnek es 4HDDnek hely. -
BMS
őstag
[link]
Nekem ez a ház is bejön.
Még emlékszem kb 3 éve lehetett kapni a g nélküli verzióját(pcx-en) és ha jól emlékszem ilyen 36.000Ft volt."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
szasanyi
félisten
válasz Drizzt #73890 üzenetére
CPU hűtőből 170mm magas fér be, és 370mm hosszú VGA. De zárt az eleje, nem szellőzik jól. Jelenleg az egyik legjobb és legszellősebb ház a Lian Li Lancool II Mesh ennek RGB-s verziója. Ezeket nem nézted?
AIO jelenleg a legjobb ár/teljesítmény szempontjából az Arctic Freezer II -
Drizzt
nagyúr
Szeretnék majd venni új házat, meg minden mást is. Viszont kb. 15 évvel lehetek lemaradva.
Amit szeretnék:
- Gyakorlatilag a legkevesebb dolgot raknám bele: CPU, cpu hűtő(lég és víz is érdekel), GPU, ami potenciálisan lehet nagy is, memória, s m.2 ssd.
- Kábelből minimálisat szeretnék. A fenti bekezdésem alapján csak tápkábelek lesznek a házban.
- Az lenne a legjobb, ha a ház hűtése alapból jó lenne. Jóféle ventik, minél nagyobbak és csendesebbek.
- Ár: mondjuk 40e-ig.I am having fun staying poor.
-
Zοltta
senior tag
A plexis része nem is lett a legjobb.(mintha a fejedre húznának zacskót és azon át próbálj levegőt venni kb.)
Ezért is mondtam a Mesh verziót. A cikkben is írják ,hogy a HAF szériát akarták leutánozni , de nem a legjobban jött össze. Leginkább ezért is fordultam el tőlük, mint ház választás.
Jó szép a könnyített szerelés, de ....Vannak még ezek is.
Csak egy srác vagyok a nagy világból.
-
BMS
őstag
válasz Zοltta #73884 üzenetére
[link]
Ezt a cikket olvasgatom és ott az általad linkelt H500P-nél az van ,hogy " The H500P was a colossal failure for Cooler Master that also became a relationship ruiner for us...."
A többi ház nekem is tetszik."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
Zοltta
senior tag
Tökéletes ház nem létezik , mindegyiknek akadnak hibái, ha létezne nem lenne sokaknak munkája
By: Steve BurkeTehát akkor az összex ilyen háznál ahol így alul le tudod szedni,ott érdemes letakarni?
Én amióta nézem a házakat, ez ajánlott is volt ,hogy csak a szűrön menjen be a levegő . Remélhetőleg Lianék észbe fognak kapni , mint ahogy Phanteks tette mikor sok visszajelzést kaptak Evolve háznál ,hogy gyatrán szellőzik az eleje és később kiadtak valamivel jobban szellőző első panellel szereltet. ( Ez nem szerepel a kínálatban az oldalukon. Nem is tudom ,hogy miért.. )
Lásd Phanteks Enthoo Evolv ATX Flow Edition
Persze ezt 20%-al drágábban alap model felett kapni..(#73883)
Akkor kapsz jó légáramot ha minden feltétel teljesül. Amit linkeltél azok nem a legjobb szellőzésről híresek, de azért a H710 is jó , de az In Win már nem annyira.
Én ezek körül szemezgetek. Bár senki sem egyforma.
Attól függetlenül ,ha tetszik a Lancool 2 széria , nyugodtan megveheted.
[ Szerkesztve ]
-
BMS
őstag
-
Zοltta
senior tag
Azt húzzák le ,hogy alul ahol letudod venni az előlapot, ott akadálytalanul be tud jutni a por és így kb semmi értelme a szűrőnek elöl.
Steve itt magyarázza el szépen ,hogy mi is a gond. [link]
Ha így szépen letakarod, akkor még több levegő jut be egyenletesen és nem csak a por
Én is ezért raktam ezt a házat második vágányra. , pedig tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
-
BMS
őstag
válasz chopin42 #73875 üzenetére
Fú tényleg ennek van egy ilyen változata is
Meg voltam róla győződve,hogy az a 2es amit belinkeltem .
Biztos,hogy lesz még belőle.Minél szélesebb egy ház annál jobb a kábel menedzsmentje vagy az csak a léghűtő nagysága miatt számít?
"You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
chopin42
addikt
Ezek közül a 4, 6 ami szuper a 8 mellett. De ha fontos a pénz, akkor ez (lenne a tuti, ha kapható lenne, hátha lesz újabb belőle): [link]
Ez ugyan az, csak kicsit drágább, és nem rgb, valamint 2x140+1x120, nem 3x140 elöl (csak az ára miatt javasolnám az rgb verziót, de később szerintem az is drágább lesz): [link]Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
BMS
őstag
Hali
1, [link]
2, [link]
3, [link]
4, [link]
5, [link]
6, [link]
7, [link]
8, [link]
9,DeepCool CL500Ezek közül szemezgetek.
A jó szellőzés számít,porszűrők,jó kábel menedzsment.
Nem számít a hang,rgb,mennyi ventit adnak hozzá alapbólFelülre egy 280-as AIO-t tervezek,max 2db m.2 SSD,Hdd nem lesz,moduláris táp,kezdetnek 2x8 giga ram de utána bővíteném még 2x8-al,ATX-es alaplap,1 videókari(3 ventis)
A keret max 55k(az enthoo pro 2 tg miatt,nagyon bejön a ház ).
Érdekelne a véleményetek,hogy érdemes-e 50+ ezreket kiadnom egy házért vagy alatta is van hasonló minőségben."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
szasanyi
félisten
válasz boogie84 #73871 üzenetére
Az a ház nagyon nagy és szvsz drága is (igaz, mind2 egyénfüggő kvázi relatív) és ha nincs kihasználva (nincs víz/AIO, sok HDD, stb.) fölöslegesen akkora. Ahogy látom nálad is kábé a fele üres. Én pölö e két fő ok (ár és méret) miatt választottam a Lian Li LcII Mesh RGB-t. Ami szellőzésben még talán jobb is és majd' fele annyiba kerül, plusz könnyebb elhelyezni a kisebb méret miatt.
Ezzel nem a választásodat akarom kritizálni, csupán arra utalok: hiába jó egy ház az mégsem felel meg mindenkinek. -
chopin42
addikt
válasz boogie84 #73871 üzenetére
Sajna kézzel nem lehet mérni. Ez tapasztalat. Vagy egy anemométer kell, azonos szobahő, és lemérni egy szélcsatornában, vagy azonos szobahő, azonos terhelés, azonos ideig, és grafikonnal összenézni. Saját tapasztalat, csinálom/csináltam mindkettőt.
Amúgy a meshify-ben elég vastag a porszűrő, míg a h500p mesh-ben a cm elég jól megcsinálta az előlapot, GamersNexus is nagyon dicsérte, és valóban brutál jól szellőzik. Ha nálam lenne mindkettő, én is letesztelném, de inkább a következőt:
A helyedben megnézném a 3x140 befelé kombót a h500p mesh-ben, és lehetőleg azonosan tesztelném a 2x200/3x140 felállást, fix fordulatú ventikkel, szobahővel, terheléssel, adott ideig. Ehhez klíma kell, hőmérő a beszívó elé/mellé, kifújót fixre, cpu-t fixre, és mondjuk firestrike 10 percig, közben hwinfo log, majd prime 95 20 percig, hasonlóan. Mind a két kombinációval kijön a különbség. A zajszint az más tészta, a 2x200 maxon halkabb lesz, mint a 3x140. Ahhoz ajánlott decibelmérő, de egy telefon is megteszi, összehasonlításra jó (decibelX alkalmazás, nem lesz valós, de ugyanúgy téved majd). Mindenesetre a h500p mesh egy brutál jó kuckó, használd egészséggel, és ne rotsd el azzal, hogy lefojtod extra szivacsokkal
Ventilátor témában nem offolok tovább.Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
boogie84
veterán
válasz chopin42 #73870 üzenetére
H500P Mesh-ben erőteljesebbnek éreztem a levegőáramlást (nyilván levett oldallappal) a VGA előtt, mint egy Meshify C-ben amiben elöl 2db SW3 140-es volt.
Előbbi hatékonyabban öblíti át a levegőt. Ezt a kettőt össze tudom hasonlítani.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
chopin42
addikt
válasz boogie84 #73869 üzenetére
A 200mm-es ventikkel az a baj, hogy nincs igazán választék belőlük, ami jó lenne, és mivel nagyok, 800-nál nem forognak többet, ami nagyon kis statikus szívóerőt/nyomást generál. Ezért ha vastag szűrés van előttük klasszikus ráccsal, akkor kevésbé hatékonyak, mint 3 140mm-es venti. Ez tény. Így én kifejezetten örülök, hogy az enthoo pro II-be nem eröltették bele a 20x200mm-t, hanem megy helyette akár 480-as radi, vagy 4x120 befújás. Az több, mint elég.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
boogie84
veterán
válasz Jostee #73849 üzenetére
H500P Mesh-sel meg vagyok elégedve! Úgy látom 70K a keret. Online rendelésből ki is bróbálhatod...
(#73857) Szeleya
Ha nem a fent említett CM ház lett volna, akkor valószínűleg olyanom lenne. RAdiátor méretekkel lennél kicsit korlátozva, léghűtéshez sztem jó lenne! A 2db 200mm-es venti igen is jól nyomja a levegőt! Sztem sokkal jobban mint a 3db 120-as vagy 140-es.(#73850) szasanyi
Nekem az a ház akkor lenne best buy, ha elöl 200mm-es ventik lennének. Van olyan széles, hogy simán befértek volna.A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
szasanyi
félisten
válasz Zοltta #73862 üzenetére
A tökéletes ház - ha létezik olyan - nem ~32k Ez a ház ezért az árért nagyon jó, de nyilván nem mindenkinek és főleg nem hibátlan kialakítású. És ha nem felel meg (bármi miatt) akkor nézelődni kell (és persze mélyebben zsebbe nyúlni).
SunMount3r: ált. igen, de ha nem akkor nem kötöd be (nem adsz tápot az RGB LED-eknek) és kész. Vagy eleve olyat veszel... mik is a fő szempontok amiknek meg kell felelnie? Hátha tudok vmi infóta ami neked is érdekes lehet.
-
Zοltta
senior tag
válasz SunMount3r #73865 üzenetére
Ha ugyan azok a funkciók, mint a nem meshnél, szerintem ki lehet [link]
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #73846 üzenetére
Ezekben az RGB-s házakban amúgy ki lehet kapcsolni ezt a világítást TELJESEN? Mert engem kifejezetten zavarna...-> Szóval ez kérdés lett volna az előbb, nem állítás. Pl. a Lian Li Lancool II Mesh RGB-ben ki lehet? (Bár nem hiszem, hogy ilyen drága házat fogok venni, szóval úgy általánosságban is érdekelne).
-
Zοltta
senior tag
-
veterán
válasz szasanyi #73858 üzenetére
Már tizen éve vonz, hogy egyszer építek egy gépet amiben kettő van
Csak a mai gépek idle fogyasztásával meg dual monitorral és alt+tab-bal olyan fölösleges kiadás amit egy erősebb vga-ba, prociba lehet invesztálni inkább.
Másrészt az ITX költséges móka, még ha microATX lenne (aminek nem kéne sok plusz hely ha jól láttam, illetve mATX-ből is létezik 20x17 centis is nem csak 24,4x24,4-es) át lehetne pattintani egy előzőkonfigot letöltős/netezősnek.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Szeleya
tag
[link] én ezt néztem ki magamnak.
Esetleg valaki véleményezné akj ismeri? -
Jostee
tag
válasz szasanyi #73850 üzenetére
Ennek a gépháznak nem tetszik a kinézete sajnos. Ettől függetlenül tetszik a tágas tér és a sok szellőzési lehetőség, a kérdésem ezzel kapcsolatban is az, hogy épített víz nélkül is megfelelően ki lehet használni (hasonlóan mint az O11D XL-t)?
(#73851) chopin42
LianLi házba szintén csak az elejébe tudnám beszerelni az AIO-t, valamint nem igazán kompatibilis a 140mm ventikkel.
A P500A az tetszik, viszont nem lehet itthon kapni[ Szerkesztve ]
-
-
Jostee
tag
Sziasztok!
Új kuckót keresek a konfigomnak ami jelenleg egy BeQuiet DarkBase 700-ban van. A problémám, hogy a 360-as Corsair H150i AIO beépítése óta nagyon melegek a belső alkatrészek (front panelra van szerelve, így eleve melegebb levegő jut be, sajnos a felső része a háznak elég gyenge minőségű a meleg levegő kivezetésére). A házban az AIO-n kívül jelenleg 4db 140mm SilentWing 3 van beépítve (1 hátul, 2 felül, 1 alul).A kazán fő ludasai i7 8700k @5Ghz, RTX 2080 Super
Amikkel szemezek jelenleg:
- Cooler Master H500P (gyenge az anyaghasználat?)
- Lian Li O11D XL (félek hogy ez inkább épített vízre van)
- Corsair 500D SE (drága)Fontos lenne a szellőzés, a jó minőségű porszűrés illetve a megjelenés (rgb, edzett üveg oldal). Keret ~70k.
Milyen házakat tudtok ajánlani?
Köszönöm a segítséget!
Jostee -
szasanyi
félisten
válasz SunMount3r #73845 üzenetére
Az egy olcsó, a minősége is olyan. Vékony, zörgős oldallemezekkel, ugyan részben porszűrős (de a legegyszerűbb megoldással) és a szellőzése szerintem legfeljebb átlagos lehet.
Nem írtál árat korábban, ezért ajánlottam azt ami jó (és bár nem olcsó ez messze nem a drága házat közé tartozik).Zοltta: mutatós, de a dizájn sajnos a szellőzés rovására ment. Itt vannak a pontos adatok, hogy mennyire.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #73845 üzenetére
Ezekben az RGB-s házakban amúgy ki lehet kapcsolni ezt a világítást TELJESEN, mert engem kifejezetten zavarna...
-
SunMount3r
nagyúr
válasz szasanyi #73835 üzenetére
Ez lehet már drága lenne, inkább 22-25K? Egyéb paraméter: férjen bele min. 3db 3,5"-os és 1 db 2,5"-os. De pl. a "legolcsóbb" ajánlott a DEEPCOOL TESSERACT BF milyen ebből a szempontból (hűtés/zaj viszony). Ha mondjuk ebben cserélném a ventiket Arctic P12-re, akkor lehet belőle jó ház?
[ Szerkesztve ]
-
Zοltta
senior tag
válasz szasanyi #73835 üzenetére
Én a sima Lancool II -be zúgtam most bele
-
Damol
csendes tag
Sziasztok szeretnék venni egy Cooler Master MasterBox K500L MCB-K500L-KANN-S00 számítógépházat! Mi a véleményetek róla? Tapasztalatok?
-
rozso3
csendes tag
Sziasztok!
Új gép vásárlása előtt állok és ház esetében szeretnék tanácsot kérni tőletek.
A tervezett konfig:
-ASUS TUF GAMING B550-PLUS
-AMD Ryzen 5 3600X 3.80GHz AM4 BOX
-GIGABYTE GV-N166SGAMING OC-6GD GeForce GTX 1660 6GB GDDR6 Super Gaming OC PCIE
-HyperX 16GB Fury DDR4 3600MHz CL17 KIT HX436C17FB3K2/16
-FSP Hydro GE 650W
-Asus Xonar DX hangkártya
-2 db SSD (M.2 és 2.5'')
-3 db HDD (3.5'')Kinéztem egy házat:
Thermaltake Versa J24 TG ARGB
Valakinek van tapasztalata ezzel a házzal kapcsolatban?Amit szeretnék:
ATX, edzett üveg oldal, RGB. minőségi anyagok
Ti esetleg milyen házat javasolnátok?Köszi
-
szasanyi
félisten
válasz SunMount3r #73813 üzenetére
A hatékony hűtés és a hatékony porszűrés egymás ellenségei. Valahol engedj, ill. írj egy árkategóriát is mert anélkül nehéz...
Egyébként a 2020-as év egyik legjobb (ár/érték arányt tekintve szvsz a legjobb) háza a Lian Li Lancool II Mesh RGB - igaz ennek elől nincs hatékony porszűrője, de éppen ezért az egyik legjobb hűtéssel rendelkező ház. -
steewcv65
őstag
válasz SunMount3r #73833 üzenetére
Hűtést/szűrést eltekintve valami más fontos paraméter?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #73813 üzenetére
Erre valaki?
-
steewcv65
őstag
válasz Ixion77 #73815 üzenetére
Ebben az árban lehet kapni jobbat is..De,ha csak a design számít akkor jó ez is !?
#MSI B550 Gaming Plus# Amd Ryzen 5800x3D# Kingston Renegade 3733mhz cl15 #Fractal Lumen S28#Nitro+ 7900 XT #Seasonic Focus Gold 850W# HYTE Y60#Epomaker Th80Pro#Razer Pro Click#Rog Cetra#34" Odyssey OLED G8 G85SB #Google Pixel7
-
szasanyi
félisten
válasz Szeleya #73828 üzenetére
206mm széles házba kizártnak tartom (és nem is látható annak megfelelő kialakítás/rögzítés a ház hátulján). Szokkal szélesebb ház kell és a hátsó részen jól látható, vertikális rögzítésre is alkalmas kialakítás. Azt vedd figyelembe, hogy az esetek többségében a vízhűtéssel ellátott VGA-khoz ideális, mivel az oldalablakhoz / oldalfalhoz olyan közel lesz ami a kellő légáramlást akadályozhatja.
-
Szeleya
tag
Sziasztok.
Szerintetek egy zalman s4 plus rgb-be beférne egy gigabyte rx 5600xt, ha egy vertikális vga álványon lenne? (PHANTEKS PH-VGPUKT_02 Vertical GPU-Bracket)
Ha nem, akkor milyen házat ajánlanátok? -
senior tag
válasz Nerazim #73826 üzenetére
Arra számíts, hogy a legtöbb ilyen mini ház egyik rákfenéje a kábelezés (a másik meg a szellőzés). A fotóknál látszik, hogy az alaplapi tálca és a borítás között nem sok hely van.
Én egy MetallicGear Neo V2 Mini-t használok jelenleg, picit átalakítva.
Lényegében az (majdnem) összes kábelt átalakítottam egyedire, hogy elférjen kulturáltan.
Ez sem szellőzés bajnok, de a Silverstone sokkal jobbnak tűnik ebből a szemszögből.üdv.: Boldog Ferenc
-
szasanyi
félisten
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Fontolgatom, hogy veszek egy matx házat aminek minél kisebb a mélysége 35-38cm. Eddig a Silverstone PS15B volt a befutó aztán szembe jött velem ez a szimpatikus kis Gamemax Silent HILL házikó aminek számomra nagyon jó a méretei (csak 35 cm mély) és olcsóbb is. Mi a véleményetek róla. Megéri a felárat a Silverstone? Egy dolog zavar, hogy a teteje nincs perforálva.[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
őstag
válasz chopin42 #73822 üzenetére
Rendben, még alszok rá néhányat, hogy melyik legyen
Köszi mindkettőtöknekWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Uh, a Lian Li és a Phanteks elég bejövős
#73820) chopin42 : A p600s volt az első jelölt, de Qlux ajánlásai elgondolkodtattak, főleg a Lian Li
P600s-hez amúgy utólag lehet mesh oldallapot venni? Ahogy néztem nagyrészt window vagy zárt változatban kapniWe exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
őstag
Üdv
50k-ig keresek házikót az adatlapomon szereplő konfignak
- LED-es csilivili nem szükséges, ahogy a ventik hiánya sem gond
- az előlapi csatik a ház felső részén legyenek
- 163 mm-es procihűtő beférjen
- window vagy mesh oldal
- full léghűtés, vizezni nem tervezemA Phanteks Eclipse P600S ahogy néztem ajánlott és megfelel az igényeimnek
Van esetleg más ajánlott darab?
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Ixion77
addikt
Tud valaki HTPC kocka jellegű (pl. Silverstone Milo 10) házat ajánlani, amibe befér egy 76mm magas hűtő? (Be quiet Shadow Rock LP Silent)
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
szasanyi
félisten
válasz csucsbicep #73812 üzenetére
Örülök.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
ATX-es ház érdekelne, amiben hatékony hűtés van alapból és olyan porszűrők, amik tényleg érnek is valamit. Ebből pedig a legolcsóbb ajánlott típus(ok).
2. A második variáció az lenne, hogy a ventiket utólag cserélném benne jobbra (és halkabbra).
THX!
-
veterán
-
szasanyi
félisten
válasz rasotamas #73806 üzenetére
A ventillátoroknak van külön topikja - de ne kérdezz ilyet, mert annyira általános mint a melyik autó a jobb... milyen típus és mennyiért? Két terméket csak ár (esetleg plusz gaiidő) ismeretében éremes összehasonlíteni. Vagy adjsz az anyagi keretet és ahhoz típus javasatot.
-
veterán
válasz abridabri #73805 üzenetére
Köszi a választ és steewcv65-nek is.
Jobb a 3x120 mint a 2x140? Mert venni még egy 120-ast nem lenne sokkal olcsóbb mint eladni a házzal vagy anélkül és venni 2 140-est.
Illetve a vinyó miatt inkább a 120-ak? Mivel nem világít nem igazán látszik úgysem.
Még arra gondoltam hogy 2x140 elöl felül, a vinyónak meg rejtve berakok egy 80-92-est az alsó szekcióba.
Illetve az ha hátra fentre is rakok nem csak a hátlapra kiszívót, az nem rontja el a lamináris front->rear áramlást?https://tinyurl.com/rasoapro
-
-
veterán
Sziasztok! Tegnap hirtelen felindulásból vettem apróról egy Fractal Design Meshify C-t, mert már évek óta szemeztem vele. 18-ért szerintem nagyon korrekt volt, rendszer még nem épült bele bár számla vagy ilyesmi nincs, a 2 ventin kívül mi baja lehet egy háznak.
Jelenleg egy Cooler Master NR400-am van, szóval át kéne költözni, az NR400-nak meg mennie kell apróra. Meg voltam vele egyébként abszolút elégedve, de azért a Meshify egy fokkal magasabb ligában focizik.
Van két Arctic P12 PWM PST ventim az NR400-ban elől, alattuk a gyári befújó venti, hátul pedig a gyári kiszívó venti.
A Fractal Designhoz is járt két 120-as venti. Ezek milyen minőségűek? Jobb vagy rosszabb mint az Arctic P12 PWM? Sajnos ebbe sem fér el előre 3 darab 140-es.
Kérdés, hogy tegyem-e át az Arctic ventiket és kész, vagy vegyek 2db 140-est, vagy mi legyen vele? Illetve jól látom-e hogy 2db 140-es esetén alulra nem megy levegő, nekem pedig van HDD-m, bár csak akkor kapcsol be ha használom, mégis túl gyakran hallom elidulni és leállni, én úgy gondoltam ez csak akkor fog bekövetkezni ha a fájlkezelőben megnyitom vagy DLNA-n lejátszok róla, de a vindóz állandóan indítgatja valamiért.https://tinyurl.com/rasoapro
-
Gyuffa
tag
válasz szasanyi #73801 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel , kivéve hogy most az újra telepítés után valamiért ki/be kapcsol a világítás, x secig világít, x secig meg nem
Még lusta voltam szétkapni a gépet hogy esetleg újra kábelezzem, várok az új házzal vele
Amúgy tényleg jó venti trio, elsődleges szempont nálam, hogy baromi csendes még ha felpörgetem se hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest