- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Pgraph #53994 üzenetére
Elmagyaraznad mibol vontad le ezt a konzekvenciat? Egyreszt egyik tablazatban sincsenek egyutt, masreszt a Ds4 csak nehany hazzal van osszehasonlitva, szerintem azok is gyengen huto hazak, pl corsair 350
, aerocool... Ez egy manipulacio, a hazak nagy reszet ki lehet hozni jonak, ha gyenge hutesu hazakkal vegyitik ossze. Latott vki az osszes hazrol listat valaha a bit-tech.en? En meg nem! -
hahakocka
őstag
válasz
DR|FTK|NG #53997 üzenetére
CMhyper212 evo vagy Cooler Master Hyper TX3 EVO
A topikba ezt ajánlják proci hűtőnek Fx-hez sokan használják őket, ez is benne volt a paklimban.Gigabyte 970A-UD3P, régebben volt Gigabyte-om, de ma már nem ajánlják őket alaplapban.
Viszont erről tényleg sokan jókat írnak pont AMD FX proci mellé és hogy nagyon jól hűtött.
Egyedül az integrált hangkártyát kritizálják rajta, a minőségét.Lehet hogy akkor ez lesz majd meglátom.
A ház ajánlásokat köszi! Elég nagy házak ezek? Jól beférjen minden.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz
hahakocka #53996 üzenetére
Egyiket sem ajánlom.
Ezek jók:
-Antec GX500
-Xigmatek Alfar
-CM N300
-Zalman Z9
-Zalman Z5
-Corsair Carbide 200RA táp inkább FSP Raider 550, vagy XFX TS 550 Bronz legyen.
CPU hűtő hurka. [link]
Alaplap se jó. Minimum: Gigabyte 970A-UD3P(~24k)
Az "új" AMD VGA-k tudtommal így lesznek:
-Fury Pro, Fury XT
-R9 290X > R9 390X
-R9 290 > R9 390
-R9 285 > R9 380 -
hahakocka
őstag
Sziasztok!
SHARKOON VG4
vagy Cooler Master Elite-ből melyi kházat ajánlanátok ?(Knight KC 350? )Mellé FPS Hyper 600 Watt lesz tápnak. Ez is illene hozzá?
Előre is köszönöm!
16 gb ram lesz benne AMD FX 8320 vagy 8350. AMD R9 280 vagy az új 380 vagy 370x még nem tudjuk az árakat és teljesítményt.
SSD lesz benne 240 GB-os Kingston.Cooler Master Hyper Tx 2 vagy 3 cpu hűtő. 2-3 112 cmes ventillátor és dvd lejátszó. Asrock 970 Xtreme 3. rev2.0 alaplap.
-
polgi803
őstag
válasz
hszilard666 #53991 üzenetére
Nekem ez lesz benne...nem hiszem hogy szétfőzi a házat, megfelelő venti mennyiséggel, illetve elhelyezéssel...amúgy sem lesz húzva semmi
Giga B85M-D3H
I5 4440
MSI game 270 -
törölt tag
válasz
hszilard666 #53987 üzenetére
Tippelek: 2x30 eFt? Tehat adott egy gyengen szellozo haz, amire 60 ezret kell kolteni vizhutessel, hogy elfogadhatoak legyenek a hofokok? Hany fokos az alaplap, hany fokosak a vinyok? A vga-t is huti egy radi? Az ebben az esetben garanciat vesztett? Mereg draga vizhutest szinte barmelyik szigetelt hazba lehet epiteni, attol az sereghajtobol meg nem valik bajnokka.
-
polgi803
őstag
válasz
hszilard666 #53985 üzenetére
Szuper, köszi...
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #53987 üzenetére
Mennyibe kerult ez a ket darab radi?
-
törölt tag
válasz
hszilard666 #53985 üzenetére
Egy gyengen szellozo hazat azert en bajnoknak nem neveznek. Meg az elodje is jobban hut.
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Egy ilyen házat szeretnék venni majd: FRACTAL DESIGN Define R5
A kérdésem az lenne, ha ablakosat vennék, az is lehet annyira csendes mint a zárt? Vagy nagyon minimálisan lehet azért hangja? -
Nordekk
tag
Elől a két venti közül a legalsót áttettem oldalra, mert alul a venti előtt úgyis csak a vinyótartó fiókok vannak én meg csak 1 vinyót raktam be amit a régi házba se hűtöttem, így feleslegesnek ítéltem. Oldalt meg pont a videokártya magasságába van.
És az a "gond"om hogy ugye oldalt a venti helyén lukacsos az oldallap és ha berakom, hogy befelé fújja a levegőt akkor a lukacsok miatt ilyen propeller hangja van. Tesztelgettem és ha kb fél centire lenne az oldallaptól akkor elhallgat ez a hang, de nincs akkora alátétem és a csavar se elég hosszú.
Az megoldás lenne ha kivágnám azt a lukacsos részt, vagy ez hülyeség lenne? Lehet később megszoknám a hangot de most még kicsit zavaró -
Nordekk
tag
válasz
#98593280 #53915 üzenetére
Megvettem az LC Power Gaming házat, elég jó, 66 max gpu fokról visszaesett így max 51 fokra.
Az lenne a kérdésem hogy a hátsó házhűtőt alaplapon kívűl még össze kéne kötni a táppal? Csak az alaplapba dugtam, így is megy de gondoltam rákérdezek, még nem volt dolgom házhűtőkkel. -
BenyaHD
csendes tag
Hol tudok venni cooler master n400 oldallapot (ablakosat) ?
(Nem nagyon találtam azonnali kérdések témát) -
törölt tag
válasz
csonter #53968 üzenetére
5k-t ha hozzádobnál, akkor egy hangszigetelt, halk, minőségi és ráadásul egy jól szellőző házat tudsz venni:
http://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/nanoxia-deep-silence-2-black/2324 -
Dyingsoul
veterán
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
bluyoo #53969 üzenetére
bizony bizony...
bár én magam egy kettő gyárit kicseréltem Be Quiet-re
nah azok aztán tényleg csendben vannak ám
de ha tudom hogy ezek a gyári ventik is ilyen csendesek akkor nem vettem volna meg a ventiket.
de ha már megvettem, be üzemeltem anno őket, de hát ezt te tudod, anno sokat beszélgetünk e téma körül is -
bluyoo
nagyúr
válasz
Lacielvtárs #53967 üzenetére
Egy óra drum and bass és mehet a fülelés ....
Mi meg aztán tényleg jól jártunk velük, hiszen adták a házhoz őket. -
csonter
újonc
Sziasztok,
Configom az alábbi:
-Corsair 240GB Force LS CSSD-F240GBLS SSD meghajtó
-Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CML8GX3M2A1600C9 memória
-FSP 550W Raider S 550 80+ tápegység
-Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap
-Gigabyte GTX970 4GB DDR5 GV-N970G1 GAMING-4GD videokártya
-Intel Core i5-4590 processzorCooler Master N300-at javasolta aki a configot is összeállította, de azt sajna nincs elérhető a piacon.
Légyszi javasoljatok valami alternatívát.
Extra kívánság hogy legyen halk.
Ár. kb. max 20-25kKöszi!!!!
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #53962 üzenetére
Anno drágább ventikkel is teszteltem a fenti 2 db-ot, pl. Noctua-val is és az eredmény azt mutatta, hogy jobbak nála. A teszt linkje megy privátban, mivel itt nem adhatom meg.
(#53963) Anubris: Az is jó, csak az kevésbé hatékony. Az 1201-ben van tartalék is, ami nagy hőség esetén jól jöhet. Hangosnak meg az sem az. Legalábbis nekem. Persze mint tudjuk ez viszonylagos...
-
Dyingsoul
veterán
válasz
#98593280 #53959 üzenetére
Köszi a tippeket!
Ez a két venti nem túl noname amúgy? Bár én kértem, hogy olcsó legyen ez igaz és az áruk tetszik is.
Ezekből 2 kijön egy corsair árából.
(#53960) Anubris: ház ventilátoros topikot nem találtam csak CPU-sat, de voltam a modding topikba ami viszont halott...
-
-
törölt tag
válasz
Dyingsoul #53956 üzenetére
Én a COOLINK SWIF 1201-eset ajánlom, 1200 RPM-ig lehet szabályozni, kitűnően hűt és nem is mondható hangosnak.
A Coolink-hez egyébként adnak szilikon gumis rezgés csillapítókat is.
Ezenkívül a BitFenix Spectre PWM 120mm szintén jó, ez 4 pines egyébként.Én előre tennék egy másodikat és felülre a CPU fölé még egyet.
Lehet kísérletezni második felsővel és alsóval is, de az tapasztalatom szerint már nem javít túl sokat.
(Bár háza válogatja és a belső alkatrészektől is függ). -
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Fractal Design DEFINE R4 Black Pearl Window házam van és szeretnék a házba több ventit a jobb hűtés miatt.
Kérdésem, hogy mi a legelfogadhatóbb ár/érték arányú venti manapság? A világítás nem érdekel csak annyi, hogy jól tegye a dolgát és csendes legyen.
-Elől 1 venti van de kettőnek van hely (push).
-Hátul 1 van (pull).
-Fent 2 üres hely van.
-Lenn 1 üres hely.
Minden üres helyre mehet 120 vagy 140mm-es.
A milyen mellett az is kérdés, hogy hány ventit kéne vennem.
Jelenleg a proci terhetlés alatt 60 fok, a vga 70 (VGA topikban azt mondták ez normális de én úgy érzem nagyon megmarad a ház körül a hő). -
smiti
veterán
Sziasztok!
Valami olyan házat keresnék olcsón, ami kisebb a jelenlegi Arc Midi R2 házamnál, belefér a jelenlegi konfigom Atx méretben és 5 db ( vagy kevesebb ) minőségi ventivel alaposan átszellőztethető halkan, leszabályzott ventikkel.
Annyi változtatást tervezek, hogy a jelenlegi VGA-t cserélném egy fizikailag kisebb méretű GTX960-ra. -
gepid3
tag
[Erre] valaki tudna válaszolni?
-
Vesa
veterán
válasz
#98593280 #53944 üzenetére
30-40 dB-t írsz, de ebből sose tudom, hogy ez most jó vagy rossz? Ventiknél a 30dB már hangosnak számít, miután létezik 10dB-s is, alacsony fordulaton.
Ugyanakkor olvasgattam külföldi teszteket, és a DS3 csendességét mindenhol dícsérték. Végül is, Te is azt írod a cikkben, hogy rendkívül csendes... -
Tanisz
senior tag
válasz
Anubris #53933 üzenetére
Köszi a kimerítő választ
Hát ez a fényesség is necces kérdés, de ha nem annyira lakkozott a felület, akkor megfelel. Én is a matt, nem csillogó fémes hatású felületeket jobban kedvelem.
Az oldal venti csak opció, bár az én tapasztalataim alapján főleg az alaplap levegőjének/hűtésének a frissítésében segít sokat. A VGA nálam nem annyira kérdés, mert kompakt vizes, igaz a VRM-nek jól jön a friss levegő, bár azt a külön venti megoldja
Igen, most én is ezt csinálom a CM-mel, ha nagyon meleg van leveszem az oldallapot, bár ha bekapcsolom a klímát a szobában akkor nincs rá szükség.
Nagyon jól néz ki a házad belülről, szép rendezett és látszik, hogy van benne rengeteg hely, na az enyémben jelenleg nincs ilyen rend a két kompakt víz elhelyezése kissé összekuszálta az elrendezést
Néztem amúgy a 780T-ről vizes rendszereket/képeket, kompakt és építettet (ebből van több). Hatalmas radiátorokat, tartályokat pakolnak bele úgy hogy marad hely szinte mindennek.
Kár hogy az Obsidianokból nincsennek csak feketék
-
Vesa
veterán
Üdv,
Csendesítés projetben vagyok, de nem szeretnék próbálgatással operálni, így a szakértők segítségét kérném.
Egész nap gép előtt ülök, grafikázom és zenélek is.
A jelenlegi gépem nem a legcsendesebb, ezért szeretném az egészet újraépíteni. Annyit már megtettem, hogy a szám szerint 6db HDD-ből 4-et egy külön passzív tápos szerverbe költöztettem, a szervert pedig eltettem a garázsba. Ezzel együtt még mindig nagyon hangos a gép (i7 4790 gyári hűtővel, Asus GTX 680 DirectCU II OC, 600-as XFX táp). A táp csendes, azzal nincs gond. Ami zajong az a HDD-k, a CPU hűtő és a rendszerhűtők (vagy nem is tudom, összeségében hangos az egész). A gép egy Aerocool VX-R házban van jelenleg, ami nem egy prémium kategória, feltételezem, első körben egy valóban csendes, minőségibb ház kellene.
A BeQuiet Silent Base 800-at néztem ki, egészen jókat írnak róla, de nem tudom, megoldást jelent-e a problémára? Ezzel egyúttal a rendszerhűtőket is megoldanám, mivel tartalmaz 3db-ot, elvileg a csendesebbik fajtából.
A kérdés, hogy hallott-e már valaki a gyakorlatban ilyen házat? Valóban csendes? -
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Melyik hangszigetelt ház a legjobb max 40 ezer ft alatt? i5 és GTX 970 kombó lenne benne, szóval nem melegedős fajták, de azért jó szellőzőn a ház!
-
Anubris
őstag
válasz
Tanisz #53928 üzenetére
Nálam a 780T és a 810 is amiatt esett ki végül mert fényes műanyagból van az egész borítás, míg a Obsidian szériának tetszik ez a fémes hatása.
Nekem az előző házam oldal rácsos, ventis volt. Corsair Carbide 500r, vga függő volt, amelyik kártyám oldalra fújta ki a levegőt annál segített 2-3 fokot, a többinek viszont nem igen. Továbbá szerintem jobban porosodott is tőle.
Én megvagyok elégedve a házzal, könnyen szerelhető, de ez biztos elmondható a 780T-ről is, sőt ott a felső radinak van tartó is ami elég kényelmes.
Jelenleg nálam csak a cpu-n van kompakt vízhűtés. Az összes ventit kicseréltem a házban, a gyáriak szerintem gyengék. A ház nagyon halk, a szellőzés is rendben van, a vga játékok alatt maximum 67 fokra ment fel eddig, Witcher 3 és Total War: Attila-nal. Sok játéknál be sem indulnak a 980 ventilátorai, 60 fok alatt van a gpu.
Proci 55 foknál melegebb nem szokott lenni játékok alatt.
Lehet majd vásárolok egy ilyen új előlapot a 750D-hez, bár külsőleg nem igen tetszik, de jónak írták. Bár nagy melegben én leszoktam venni az elülső panelt, csak a porszűrőt hagyom fel, de az új panelnél azt is kicserélték egy jobban szellőző változatra és állítólag az hozza igazából a javulást.
Itt egy kép az enyémről: -
Tanisz
senior tag
válasz
Anubris #53927 üzenetére
Szia,
Köszi az infókat
Egyenlőre még csak kompakt víz fog beköltözni a házba (jelenleg a CPU és a GPU-n is az van), csak a jelenlegi házamat már kinőttem (CM Silencio 650), így keresem az utódját.
A szempont az,hogy tágas, csendes (és amennyire lehet jól szellőző) legyen és jó pár évig ne kelljen újat venni.A NXZT switch 810-et is néztem, sokan ajánlották már, külsőre is tetszik, amit nem mondhatok el a legtöbb NZXT házról, bár ez ízlés kérdése
Valahogy külsőleg a Corsair jobban bejön, na meg nagyobb is.
Valamint a Bitfenix Shinobi XL-el is szemezgettem, de annyira nem győzött meg.Phanteks-et is néztem,vannak fehér verziók, de egyenlőre a küllemével nem vagyok kiegyezve, valamint az ára is borsosabb mint a többi
Tudom a Corsair 780T sem olcsó, sőt, de valahogy az meggyőzőbb számomra.Amit furcsállok, hogy szinte minden vizes ház ajtaja ablakos (átlátszó plexi) , alig van olyan aminek teli vagy ajtóra szerelt ventis vagy csak szellőzős verziója van :S
Láttam neked sima 750D van, milyen tapasztalataid vannak vele? Szerelhetőség?Szellőzés? Zaj?
-
Anubris
őstag
válasz
Tanisz #53921 üzenetére
Szia!
Én is a kettő között vacilláltam sokáig. Szerintem mindkét változat megfelelő vízhűtésre. A 780T-ben kényelmesen eltudsz helyezni előre és felülre is 360mm radit, míg a 750D-ben csak felülre fér be, előre 280mm a max azt hiszem.
Ha mégis légre szorulsz akkor a 780T-nek jobb a hűtse, bár állítólag az új előlappal a 750D-nél is 5-6 fokkal alacsonyabb lett a vga hőmérséklete.
Ha mindenképpen fehér házat akarsz akkor még érdemes lehet megnézed az NXZT switch 810 házat, azt hiszem itt a fórumon is van valakinek épített vízhűtése ebben a házban.
Phanteks gyárt még emellett jó kis vízhűtésre alkalmas házakat, de azt hiszem azok mind feketék.Én először mindenképpen körbenéznék a nemzetközi fórumokon, hogy a kiszemelt házadban hogyan is néznek ki a vízhűtések.
-
törölt tag
válasz
nemethchek19 #53925 üzenetére
Nanoxia Deep Silence 2 a legjobb erre a celra.
Esetleg:
Be Quiet Silent Base
vagy
Fractal Define R4 -
nemethchek19
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék egy Pc konfigot összerakni. Zeneszerkesztéshez és Sound Design munkákhoz kellene egy jó ár/érték arányú ház (+ 1080p hd film nézés). Csendes legyen ami a cél, és persze rendes hűtése legyen. Asrock h97m pro4 felmerült lehetséges alaplapként. 30 000 Ft-nál többet nem szeretnék rá szánni, sőt örülnék, ha ennél olcsóbban is találnék számomra megfelelőt, már ha ehhez a felhasználási területhez lehetséges ez.
Előre is kösz a segítséget!
-
gepid3
tag
Üdv!
Zalman Z9-től kicsit nagyobb házat keresek jobb kábel menedzsmenttel (picit szélesebb és magasabb legyen), nagy oldalablakkal, jó szellőzéssel. Tudnátok valamit ajánlani?
Köszi! -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Vízhűtésre (építettre és kompaktra is alkalmas legyen) nézek full-tower házakat.
Néztem a Corsair oldalát és ott van egy menüpont, hogy vízhűtéses házak. [link]Meglepődve tapasztaltam, hogy az általam kinézett ház Graphite Series 780T White Full-Tower PC Case nem szerepel közöttük. Sőt egy graphite ház sem, ezek most tényleg nem valóak vízre, ha maga a gyártó nem oda sorolja?
Az Obsidian Series 750D Airflow Edition Full Tower ATX Case is néztem, de jobban szeretnék fehér házat,így az csak vésztartalék maradna.
Üdv:
Tanisz -
Nordekk
tag
válasz
#98593280 #53916 üzenetére
Köszönöm az ajánlatokat!
Egyenlőre akkor csak egy első és egy hátsó ventit szerelek be. Ezeket úgy kell hogy az első befelé húzza a hátsó meg kifelé? Csak hogy biztos legyek benne.
Egyébként az alsó tápos házaknak van valamilyen előnye a felső tápos házakhoz képest? Úgy hallottam hogy nem minden táp kábele ér el a megadott helyére ha lent van. Ez az LC Power Gaming 975B ház megfogott.
-
Nordekk
tag
válasz
BomiBoogie #53912 üzenetére
Rendben köszi!
Igazából a por miatt aggodok leginkább, így hogy nincs feltéve az oldala.
-
törölt tag
válasz
Nordekk #53911 üzenetére
Nem értek egyet BomiBoogie-val, ventilátor nélküli, régi, rezonáló házat ajánlott lenne cserélni.
Egy i5 és egy GTX 750 Ti is megérdemel egy jóravaló házat.
Ajánlom Neked is az alábbi HSZ-ben lévőket:
http://itcafe.hu/tema/milyen_hazat_2/hsz_53915-53915.htmlA Z5 Zalman-ban gumis HDD rezonancia csökkentés is van. A Cooler Master N300-ban nincs.
-
kobi77
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni új ház vásárlásához. A mostani már elég régi, és felső tápos, ezért cserélném valami alsósra.
A következő alkatrészekkel rendelkezem:
Core i5 4570 ( gyári hűtő )
Asrock B85m Pro4
Asus Strix GTX 960 ( később cserélném gtx 970 strix/black-re )
SSD és 2 db winchester
CHIEFTEC CTG-550-80P 550W, elég hosszúak lennének a kábelek?A keret mondjuk 15k körül.
Előre is köszi:
Kobi -
Nordekk
tag
válasz
BomiBoogie #53910 üzenetére
Intel Core i5-2320 3ghz (gyári hűtős)
Asus GTX 750ti (gyári hűtős)
4GB RAM
ASUS P8 h61-m lx r2.0
1 DB 500gigás samsung winyó 7200-es.
400W-os chieftec tápJelenleg egy elég régi házban vannak ezek a cuccok. Nincs benne házhűtő, a gép két oldalát már le kellett vennem mert befülledt a levegő és eléggé rezonál is. Videokártya 100%-on eddig max 66 fokra ment föl, CPU is 60 fok körül mozog 100on.
-
Nordekk
tag
Ezt a házat néztem ki, hátulra veszek hozzá még egy ventit.
Az lenne a kérdésem hogy oldalra érdemes-e még bekötni 2 db-ot, mennyit számítana? -
Thawne
csendes tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a bitfenix comrade házról? Mennyire szellős? Nekem nagyon tetszik a belseje és a külseje is, de ha van egy jobb ház 10.500ft alatt kérlek osszátok meg velem.
-
Kensei96
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tudna olyan házat ajánlani ami jól szellőzik? Most egy Thermaltake Commander MS-I házam van, igaz venti csak egy van benne ami gyárilag járt hozzá.
-
ityuvagy
újonc
ez a konfigom lessz : - https://www.pcx.hu/termek/asus-a58m-k-alaplap-022733
- https://www.pcx.hu/termek/amd-athlon-ii-x4-860k-processzor-046912
proci hűtő-Cooler Master Hyper 103 RR-H103-22PB-R1
- http://www.rufusz.hu/Memoria/8-GB-DDR3-SDRAM-1600-MHz-Kingston-HyperX-Savage-XMP-CL9-Red-2x4-GB--C0045316-p51607.html?ak=0
-Sapphire Radeon HD7770 OC 1Gb DDR5
-FSP 350W FSP350-60APN 85+ tápegység
kb 15-20000ft közöt mozogjon
és legyen rajta hűtés is de ne legyen non cifra és kék színben kellene
a válaszokat előlre is köszönöm -
XenHai
senior tag
válasz
#98593280 #53901 üzenetére
switch 810 6 db 140mm ventivel .
A ds2-be vettem +3 ventit 1 120 ds 1300rpm ,2 140 ds 1400rpm .
A hőfok adatok cpu 1-2 fokkal jobb meg is lepődtem . Vga kb ugyan olyan . viszont 3 hdd-nél 1 ugyan olyan 1 jobb 1 rosszabb ..Ez idle
Terhelve viszont a vga -6 ( régiben 66C gtx 670 oc).Figyelembe véve ,hogy a switch 810 batár nagy ehhez képest szerintem nagyon jó ,ja és halkabb is .
De ha haza érek csinálok majd képeket a hőfokokról.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni időjárás-állomás
- Fogyjunk le!
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest