- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 november
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mclaren1818
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok olyan házat ajánlani ami teljesen felszerelt porszűrővel? Vagy majdnem pormentes?
Egy Noctua NH-D14-nek kéne elférni benne.
Most egy Corsair 200R-em van, amiben csak alul a tápnál van szűrő.Üdv,
Gergői7 6800k + ARCTIC Liquid Freezer 240 + Asus X99A II + 32 GB DDR4 Corsair Vengeance LPX + Thermaltake 530W
-
törölt tag
válasz dudika10 #53595 üzenetére
Silencio 352: 50 és 55 decibel zaj, előző nekem közepes, utóbbi már a zajos tartományba esett.
Hangszigetelt háztól ez vérszegény.
Voltcraft SL-50 -el mérek.(#53594) gilbertp: CORSAIR AIR 540, kiválóan hűt.
(#53590) Recon : Amennyiben kábel kötegelőkkel is el lehetne rendesen helyezni a kábeleket, akkor nem létezne kábel menedzsment.
[ Szerkesztve ]
-
dudika10
veterán
válasz dudika10 #53585 üzenetére
Senki nem tud segíteni nekem hangszigetelt házakkal kapcsolatban?
Jó volna tudni, hogy egy Silencio 352 mennyit szigetel az N200-hoz képest...
Mindenhol csak azt olvasom, hogy gyengén hűt és nem túl jól szerelhető, mert kicsi a hely (de ezek engem nem hatnak meg), de hangerőt senki nem mér (persze, mert nincs mivel, hőfokot könnyű mérni...).[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
gilbertp
csendes tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy konfig váltás miatt kellene nekem egy teljes ATX méretű lehetőleg cube ház, mit ajánlotok? Esetleg valakinek van-e eladó vagy cserélendő nekem lenne egy Thermaltake Armor A30-am!
Előre is köszi a tippeket!
Üdv:
G -
törölt tag
Corsair 300R-nél hogy érdemes kitisztítani az elülső rács mögül a port? Ma ugyan megcsináltam, hogy a védőrács rögzítéseit kihajlítgattam, de az az érzésem, hogy még pár ilyen hajlítgatást követően törni fog. Porszívóval és törölgetéssel sajnos nem lehet azt a részt alaposan kitisztítani.
-
mekker
őstag
válasz #98593280 #53576 üzenetére
Ez a gumis (Logout) érdekes módszernek tűnik, kipróbálom méterárus gumiszalaggal (az nem szakad). Ha nem jön be, akkor mégis csak jönnie kell a toll-radír-szivacs kombómnak.
Még azt is megpróbálom, hogy fejjel lefelé más lesz-e a hangja.[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
tibz03
őstag
válasz #98593280 #53589 üzenetére
A kábelmenedzsmentnek akkor látom értelmét, ha plexis az oldallap. Mivel ez esetben nem az, így nem hinném, hogy bármit is számít. Kötegelőkkel így is el lehet a kábeleket vinni az útból (bár amúgy se lesz telepakolva high-end cuccokkal a ház, hogy annyira számítson a szellőzés).
-
-
törölt tag
válasz féldekás #53587 üzenetére
Front
2 x 120mm Fan Vent (1 LED Fan Included)
Rear
1 x 120mm Fan Vent (1 Fan Included)
2 x 120/140mm Fan Vent (1 LED Fan Included)
Bottom
1 x 120/140mm Fan Vent (Fan Optional)
Side 2 x 80mm Fan Vent (2 Fan Included)Included = Gyárilag tartalmazza
http://www.zalman.com/global/product/Product_View.php?Idx=935 -
féldekás
senior tag
Alapból hány ventillátor van a Zalman Z11 Neo-ban?
5 azt hiszem ha az első kettő 8 cm-eset is beleszámoljuk? -
dudika10
veterán
Üdv!
Adott egy CM N200 ház, amiben 400-at fordul minden ventilátor percenként, még a tápban is cseréltem - tudom mit csinálok, még mielőtt valaki rám szólna - , HDD szinte soha nem megy, de még mindig hangos nekem. Érdekelne valami olyan kuckó, ami ennél jelentősen többet szigetel a zajból, még akkor is, ha az a belső hőmérsékletek rovására megy.
100W-ot ha el tud fűteni a gép terhelés alatt (adatlapomon megtalálható), és a közeljövőben sem lesz benne semmi komolyabb, tehát a hűtési képességei a leendő háznak tényleg nem izgatnak különösebben.
Mit gondoltok, a Silencio 352-vel nyernék valamit? (Kupak a tetején, nem rácsos az eleje, szivacs az oldallapokon, és hiányzik a lyuk az oldalán is.)
Ha nem, akkor az 550 vagy a 650 már érne valamit? Ezek már feleslegesen nagyok, de mindent a zajszigetelésért...
Esetleg valami más tipp?
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
-
féldekás
senior tag
Fontolgatom a Zalman Z11 Neo-t is de a te honlapodon Shellkretor ott csak az 56. Helyen van meg még a Zalman z12 őt is mert 32cm kell nekem a vga-nak minimum mivel hosszú távra veszek házat.
A Z11 Neo jobban tetszik de a véleményed mindenképp fontos.
Előre is köszönöm a sok választ!
Az eddigi sok választ is. -
törölt tag
válasz ScomComputer #53579 üzenetére
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2010/09/23/corsair-graphite-600t-review/2
Nálam is gyengén/közepesen hűt:
A Phanteks jobbnak tűnik hűtésben:
http://www.bit-tech.net/hardware/cases/2014/05/06/phanteks-enthoo-pro-review/3[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,nagy dilemmában vagyok,segítsetek 240mm radiátorral vízhűtés.......Corsair 600T Mesh vagy Phanteks Enthoo Pro,melyik a jobb választás?
A radit felülre szeretném,az oldal ablak nem lényeg, a 600 meshen van oldalt +4 ventihely ez gondolom számít a hűtésben.....nehéz nagyon a döntés.....Van valahol teszt ahol e két ház hűtésteljesítményét lehet látni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tibz03 #53577 üzenetére
Ezekben nincs kábel menedzsment:
SHARKOON MA-A1000
CHIEFTEC XT-01B-OP
Bár a kettő közül a fekete belső miatt inkább a Sharkoon-t választanám.Ha az említett Sharkoon drága,
a SilverStone PS07-et már nem is említem.
Az valóban minőségi mATX-es ház és felső tápos.Az először szóba került T sorozatos Zalman számomra kerülendő,
nagyon szűk, kicsi, kényelmetlen benne szerelni.Azt gondolom, 10k körül, felső tápos mATX-es házakat tekintve, sok kompromisszumot kell majd kötnöd.
Kevés a jó felső tápos ház.[ Szerkesztve ]
-
tibz03
őstag
válasz #98593280 #53574 üzenetére
Valószínűleg lesz egy kis GTX 750. Közben ezt találtam, ez mindenben jónak tűnik, csak kicsit drága. De közben eszembe jutott, hogy a 120-as venti helynek hátul kell lennie mindenképp (sok microATX-es házban csak 92-es hely van hátul), mert az oldallapra mégse szerelhetem fel a radiátort. Még ez is jó lehet, de a rácsos előlap nem igazán tetszik. Ha esetleg van más ötleted, szívesen fogadom.
-
törölt tag
válasz mekker #53566 üzenetére
http://logout.hu/cikk/hdd_zajcsokkentes/teljes.html
http://www.silentpcreview.com/article8-page2.html
http://garazs.de/szamgep/hddnoisekill.html
https://ipon.hu/webshop/product/revoltec_rz030_hard_drive_silencer_ii/296379[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz féldekás #53567 üzenetére
Zalman Z9:
Kiváló hűtés, masszív, hátránya hogy limitált a VGA hossz.
Zalman Z5:
Kiváló hűtés, nem annyira stabil mint a Z9, viszont hosszabb VGA is beletehető
(kifutó típus, gyorsan csapj le rá, mert holnap már lehet h nem elérhető)
Zalman Z11:
A Z9 belső szerkezetére épül, kívül formailag más, szintén ajánlott ház.
Modernizált verziója a Z11 Neo.[ Szerkesztve ]
-
Buli77
csendes tag
válasz #98593280 #53528 üzenetére
Szia!
Tegnap meg is érkezett a ház, tényleg sok pozitív dolgot lehetne felsorolni róla. De valahol én egy kicsit túlzásnak tartom ezt a rengeteg 12cm-es ventilátor helyet. (Ez magán vélemény!) A szerelhetősége szerintem majdhogy nem kifogástalan, az anyagok felhasználása és masszivitása kb. 85-90%-os. A dizájn az én szememnek kifogástalan. Bátran ajánlanám bárkinek aki nem csilli-villi csicsás plexis házat keres.
Üdv : Béla
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ te ki vagy!"
-
tibz03
őstag
Sziasztok!
A következő kritériumoknak megfelelő gépházat keresek:
- miniATX méret
- "felültápos"
- matt fekete szín kívül (belül nem fontos, hogy festve legyen)
- előlapon/felül könnyen elérhető USB csatlakozók és bekapcsoló gomb
- a CPU környékén 120 mm-es ventilátorhely (folyadékos processzorhűtő lesz benne, ezért a radiátornak kell a 120 mm-es hely)
- 10k alatti árItt találtam egyet, ami szinte tökéletes lenne, de ez alultápos: Zalman T1 Plus.
Ha nincs ennek felültápos alternatívája, akkor marad ez, de hátha valaki tud segíteni.
(Ha valakit érdekel, miért nem szeretnék alultáposat: volt már, a porosodás miatt nem szeretnék újra olyat, a CPU vízhűtés miatt amúgy se nagyon lesz meleg bent.) -
mekker
őstag
válasz féldekás #53567 üzenetére
A Z11 jó kis ház. Nem tudom hány venti jár hozzá alapból, nézd meg a gyártói honlapon.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
féldekás
senior tag
Nézegettem házakat!
http://www.arukereso.hu/szamitogep-haz-c3085/f:zalman,ar=13000-18500/
Az alábbiak közül melyik házat vegyem, lehetőleg usb 3.0 legyen és amelyik házat írjátok fontos hogy tudjam milyen venti van benne gyárilag mert ha úgy gondolom veszek hozzá pár ugyanolyat!
Köszönöm a válaszokat előre is! -
mekker
őstag
üdv!
Egy Fractal Core 3000 házzal berezonál az alig párszáz órát futott Seagate merevlemezem.
Járólapozott földön nem csinálja, viszont ha a bútorlap asztalom falapjára rárakom (a gép helye a lábam mellett), akkor már érezhetően búg a ház.
Most is ki kéne szivacsoznom szerencsétlent, hogy néma legyen?Valószínűleg az asztal a hibás, de nem lehet valamit csinálni ideiglenesen szivacsozáson kívül?
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Bocsánat, hogy megint írok az árkategória bizonytalanságom miatt.
Nem tudom milyen házat kellene vennem 10 évre venném ami fontos a jó hűtés masszív kialakítás.
A hangszigetelés harmadlagos és díszként lehet rajta plexi az oldalán.
10 évre Megéri a nanoxia Deep Silence 2 -őt?
2 házat szeretnék egyik a drágább verzió másik az olcsó és ahogy a pénztárcám engedi úgy vagy az olcsón vagy a drágább lesz!
Az olcsó ház legyen 15 ezer és ott csak a hűtése és a masszívsága a pontosabb -
törölt tag
-
törölt tag
válasz FastMonkey #53559 üzenetére
mAtx-ben szerintem ez nehezen kivitelezheto.
Nanoxia Deep Silence 2-ot ajanlanam, vagy Fractal R4-et es Be Quiet Silent Base-t.
Ezrnkivul +1 az nVidia-ra, kevesbe melegszik.[ Szerkesztve ]
-
FastMonkey
csendes tag
Sziasztok! Milyen házat ajánlotok ennek a konfignak: i7 4790,h97m-d3h,msi gtx 970/giga r9 290 wf3(még nem döntöttem)
Ne legyen nagy ház,mATX vagy kissebb ATX.Hangja ne legyen turbina,90 fokkal elforgatott hdd, letisztult(abb) forma. 40k-m van rá. Köszi![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #53556 üzenetére
Szerintem csere 1150-re.
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #53554 üzenetére
Mi az alaplapod tipusa?
-
BUZZLGHTYR
senior tag
válasz juhiati #53550 üzenetére
minden alaplap melegszik az a baj xd
szerk.: havernál is tesztelődött 1 alaplap, ott is melegedett mint a sz4r.. teljesen más cuccokat raktunk bele.
de amit ő adot nekem, az is meleg.. de legalább nem kapcsol ki, mint a másik, na meg ez még mindig komoly alaplap, nem szeretném cserélni, se azt, hogy leégjen, ezért is kérdeztem, de akkor majd barkácsolok erre a házra 2-3 ventit[ Szerkesztve ]
-
Milo629
aktív tag
válasz Meridius11 #53551 üzenetére
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Meridius11 #53551 üzenetére
Használtan, vagy esetleg még ki tud 1 darabot fogni újonnan, feltéve, ha szerencsére van.
-
Meridius11
aktív tag
Zalman Z5-öt miért ajánljátok még mindig? Ahogy elnézem már jó ideje sehol nem kapni.
-
juhiati
aktív tag
válasz BUZZLGHTYR #53547 üzenetére
Ha így melegszik a lap szerintem inkább lapra költs ne házra.
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
csokad
senior tag
Sziasztok!
Van egy Cooler Master CM 690 II Advanced házam eladó, hátha érdekel valakit!
Nagyon jó kis vétel!
-
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #53545 üzenetére
Ennél hűvösebb az alaplap már csak a RAVEN 3-ban vagy a HAF XB-ben lesz, ami drágább:
Esetleg választhatod a CHIEFTEC LF 02B-t is:
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=416333
Azon van oldalsó ventihely is és pakolhatsz bele igény szerint.
Viszont ez a Csifi instabilabb.
(Az LF-01B szerintem ugyanaz, csak az tele van gyárilag ventikkel) -
törölt tag
válasz freezer922 #53539 üzenetére
CORSAIR 300 / 230T
Cooler Master N500
ZALMAN MS 800, Z11 Neo
Thermaltake Core V31 -
törölt tag
válasz BUZZLGHTYR #53542 üzenetére
ZALMAN Z5
-
BUZZLGHTYR
senior tag
hali, a legolcsóbb értelmes ház melyik? fontos, hogy a szellőzése is kurva jó legyen!
-
freezer922
aktív tag
15-25 körül gondoltam, bár megmondom őszintén nem igazán ismerem az árakat házak táján. Jelenleg egy már 3 éves sharkoon vaya házam van amit annó még 8-9k-ért vettem Ennél gondolom csak jobb lehet.
-
törölt tag
válasz freezer922 #53539 üzenetére
Mégis kb. hány ezret szánnál rá?
-
freezer922
aktív tag
Üdv,
Érdeklődnék, hogy egy i5 4590k/r9 280x (ez nincs meg de ilyen szintű vga-t tervezek venni, csak várok az amd-re mielőtt bármit vennék, csak gondoltam jó alany elméleti síkon ^^') és egy gigabyte z97x gaming 3 lapos alá milyen házat ajánlanátok? Tervben van egy 240es kompakt víz a procira illetve 2 hdd (amiből 1 valószínű le lesz cserélve ssd-re, de per pill 2hdd) lenne.
Ugyan gamer gépről lenne szó, számít tehát a hűtés de ha lehet nem szeretnék túlságosan elrugaszkodni az árakkal Így ha lehet ajánlanátok valamit minimum/ajánlott kategóriában is?Nagyon szépen köszönöm :x
-
törölt tag
válasz féldekás #53536 üzenetére
Változtak a körülmények? Tegnap még 25-30 ezres hangszigetelt ház kellett.
Egyébként ZALMAN Z5, kiválóan hűt, ha be lehet még szerezni
+ a ZALMAN MS 800, 35-ös VGA is belefér, csak az már 24k körül van.
TT-ből a V31 aránylag jól szellőzik:
Thermaltake Core V31[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
18000Ft körül milyen házat vegyek ott a hangszigetelést hanyagoljuk mert annyiért szerintem nincs jó.
Zalman vagy Thermaltake ennyiért van?
Jó a hűtése és 35 centis vga t is bele lehet rakni?
Köszönöm a válaszokat! -
juhiati
aktív tag
Sziasztok! Erre valaki?
Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
törölt tag
válasz féldekás #53530 üzenetére
110 db megmért jelenleg is kapható ház közül a Nano 2-es nálam a 9. helyen van, amely előkelő:
A 652s-t ugyan még nem, de több Silencio-t mértem és gyengén teljesítenek.
Ezenkívül a halkságukra is panaszkodnak, lásd pl. friss ipon cikk is.
Sajnálom hogy rendszeresen negatív dolgokat kell hogy mondjak a Cooler Master-ről, de a tények számomra ezt bizonyítják.
Vannak jó házaik, pl. a CM 690 és 692 egy klasszikus volt, a Trooper/Stryker duó kiváló és az N300/N500 sem rossz hűtésben, de azért annyira nem remekelnek. Szeretnék több jót írni a CM-ről, rajtuk áll hogy ki tudnak-e lépni a megszokott kényelmes ötlettelen szürkeségből.Talán felvehetnének egy fiatalos kreatív új széles látókörű tervezőt.
[ Szerkesztve ]
-
féldekás
senior tag
Üdv!
Szerintetek melyik házat vegyem?
a Cooler Master Silencio 652S-t
vagy Nanoxia deep silence 2-őt?
Fejtsétek ki a választ elsősorbar , hogy melyiknek jobb a hűtése és másodsorban melyik halkabb!
Köszönöm a válaszokat -
törölt tag
válasz Buli77 #53526 üzenetére
Elég sok a pozitívuma, jó kis ház:
+ tetején SATA dokkoló
+ könnyen kivehető mosható porszűrők felül, elöl és alul
+ párhuzamosan elhelyezett USB csatlakozók, 2 db USB3 is
+ elöl és felül akár 2x2 db ventilátor is üzemeltethető
+ felül és alul akár 14 centis venti is beszerelhető
+ nagy hosszú gumis ház talpak
+ 21.5 mm-es kábelmenedzsment tér (wiring space)
+ első venti alulról is szív, porszűrőn keresztül
+ a hátsó PCI lemezek kézzel ki és bepattinthatóak! (ÚJDONSÁG!)
+ a venti csatlakozók 3 pinesek
+ gumis bakok a tápnak mellékelve
+ gumis harangok az alaplapi tálcán
+ gumis HDD rögzítés, 90 fokkal elforgatottság
+ jó hangszigetelés, kinyitott ajtónál sem hangos (42-44 dB)
+ a felső tető 1 másodperc alatt levehető
+ hagyományos fényes festés, de nem kifejezetten szed ujj nyomatot -
Buli77
csendes tag
válasz #98593280 #53477 üzenetére
Még egyszer köszönöm a segítségedet!
De annyira felzaklattam magam azon hogy kicsi pénzért csak low házat lehet venni, hogy mérgemben vettem egy ilyet. [link] Remélem jó döntés volt?
Ha nem gond mond el róla a véleményed.Üdv : Béla
"Soha ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel! Mert a személyiségem az én vagyok, a viselkedésem meg attól függ te ki vagy!"
-
Vesporigo
aktív tag
válasz #98593280 #53515 üzenetére
@ShellKretor: nagyon szépen köszi az eddigi segítséget! Az általad ajánlott házak többé-kevésbé tetszenek, de még erről kérdeznélek, mit gondolsz róla: RAIJINTEK Agos
Ami kell nekem, az előlapi panelen rajta van, porszűrők mindenhol és kinézetre is nagyon tetszik. Ha meg kevés a szellőzése, pár ventivel pótolhatom. -
törölt tag
válasz TheProb #53522 üzenetére
Lehet hogy ezt már érdemes lenne itt megkérdezned:
http://itcafe.hu/tema/mini-itx/friss.html -
TheProb
veterán
-
relax@
csendes tag
máris nézem őket, köszönöm
-
relax@
csendes tag
..kompakt: hogy minél kisebb legyen
-
törölt tag
válasz relax@ #53513 üzenetére
Bővebben?
Ár körülbelül mennyi?
Mi lesz benne? HDD-l, CPU vagy VGA?
Mit jelent esetedben az "igazán kompakt" ?(#53511) bolygo85: cikk róla a honlapomon, egyébként klafa ház, jobb mint az újabb III-as
(#53504) TheProb : Tegnap nem értem rá, de úgy emlékszem nem volt túl jó benyomásom a 130-as CM-ről. TT V1 tuti jobb.
[ Szerkesztve ]
-
relax@
csendes tag
sziasztok, tudnátok ajánlani egy igazán kompakt micro atx házat? előre is köszönöm ha van több ötlet az még jobb
-
juve600
nagyúr
Megbizható kollégától [link]
-
-Solt-
veterán
Üdv Urak!
CORSAIR Obsidian Series 550D, vagy FRACTAL DESIGN Define XL R2?
Esetleg, ha van jobb ötlet ebben az árban, szívesen fogadom. Elsősorban a pormentesség, halkság, szellőzés a fő szempont.
Köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
juhiati
aktív tag
Sziasztok!
Van jelenleg egy xigmatek asgard pro usb3 kuckóm. Kicsit szűkös, nagyobb kellene nagyjából árában, max 5000ft-al többért. Minimális diájn kell, nem kell csicsás cucc, de lehetőleg legyen elöl, felül (a felső csatiknak, gomboknak külön örülnék mivel földön van a kuckó) USB3. Sok wincsim van, és gyakran cserélődnek, jó lenne egy oldalra néző rekesz is, de attól férjen be egy nagyobb videókari is. Szóval nagy ház kéne Gőzöm sincs hogy mit hogy keressek ilyen ügyben. Köszönöm urak.Battletag: Juhos01#2594 || Steam: juhosati
-
-
Melorin
addikt
A Zalman Z9 U3 teljesen megegyezik a Z9 Plussal felszereltségben (ventik) és felépítésben is?
-
törölt tag
válasz TheProb #53500 üzenetére
Ez esetben nekem a THERMALTAKE Core V1 nagyon bejött.
Kiválóan szerelhető, ötletes és jól szelőzik, cikk van róla a honlapomon.
http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=460440(#53501) chosa91: http://www.argep.hu/product_2344903.html
[ Szerkesztve ]
-
chosa91
aktív tag
Üdv!
Megkérdeznélek titeket is, hogy Corsair AIR 240-et hol tudnék a legjutányosabban beújítani?
"Find something boring, and make it funny!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el a topic összefoglalót!
AJÁNLOTT HÁZAK 2024
GN: 2024 Legjobb házai
GN: 2022 legjobb házai
GN: 2021 legjobb házai
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Noctua NH-U12S SE (Garancia, AM4, AM5)
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- MSI MAG A750GL 750W Gold Moduláris Tápegység PCIe 5.0 12VHPWR ATX 3.0
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest